10/08/2010 15:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Χειμάρας για Στερεά Ελλάδα

Άλλα δύο ονόματα «κλείδωσαν» στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κατέρχεται ο νυν νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, ενώ το χρίσμα του δημάρχου Σκύδρας θα διεκδικήσει ο πρ. βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η ΝΔ τονίζει ότι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της χώρας, κατηγορώντας της κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι η πολιτική του έχει ωθήσει τους ΟΤΑ σε ακινησία και αδιέξοδο.

«Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία δίνει πρώτη προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας», επισημαίνει η ανακοίνωση και καταλήγει: «στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την Αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 10/08/2010 17:48:04

  Δύο κακών προκειμένων, το μη χείρον, βέλτιστον.
  Στην πάλαι ποτέ "δεξιά" Φθιώτιδα, δεν βρέθηκε κανένας, που να αφήνει ελπίδα ανανεώσεως. Ας όψονται οι "ισορροπίες" και η πολιτική αναγκαιότητα. Η "αλλαγή από τη ρίζα" τέλειωσε κιόλας, πριν αρχίσει.

 2. hunter avatar
  hunter 10/08/2010 18:38:39

  Μαθαίνω ότι και στη Μεσσηνία, προσανατολίζεται για υποψηφιο του Δήμου Καλαμάτας, ο κος Σαμαράς να στηρίξει το νυν δημαρχο Π. Νικα, ενω στο νέο Δήμο Μελιγαλά, θα στηριξει τον φίλο του επιχειρηματία, κο Φίλιππο Μπάμη.

 3. john tsirakis avatar
  john tsirakis 10/08/2010 23:43:49

  Κρίμα για την επιλογη Χειμάρα.... Περίμενα αρκετη ώρα για να στηρίξω τον Αντώνη και ήθελα να στείλω τον Νοέμβριο νέο αυστηρό μήνυμα στον ΓΑΠ αλλά τώρα απογοητεύομαι. Μα να στηρίξω το πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας; Ή να ξεχάσω τα έργα και τισ ημέρες του στη Νομαρχία; Μαλιακός, Διόδια κ.α.Θα δούμε........

  • anonymos avatar
   anonymos @ john tsirakis 11/08/2010 02:13:09

   Ξήφισε σίγουρο αντιμνημονιακό ασ είναι και ΚΚΕ όχι ντορικό είναι σαν να ψηφίζεις πασοκ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.