ΝΔ : «Το νέο μοντέλο διακυβέρνησης Τσίπρα φαίνεται ότι θα δικαιώσει τις χειρότερες ανησυχίες μας»
28/01/2015 14:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ : «Το νέο μοντέλο διακυβέρνησης Τσίπρα φαίνεται ότι θα δικαιώσει τις χειρότερες ανησυχίες μας»

«Οι πρώτες ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα φανερώνουν την αδυναμία του να καταλάβει το τι ακριβώς πάει να διαχειριστεί", σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Και προσθέτει:

"Εκείνοι που είχαν εναντιωθεί απέναντι σε κάθε μεταρρύθμιση, σήμερα ως υπεύθυνη κυβέρνηση, μιλούν για αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Όμως, οι ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς σε κρίσιμους τομείς υποδεικνύουν ότι αναφέρονται σε ξήλωμα των μεταρρυθμίσεων, που ήδη έχουν επιτευχθεί, γυρίζοντας την Ελλάδα στο παρελθόν.

Η διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, στον ΑΔΜΗΕ, στον ΟΛΠ, στα περιφερειακά αεροδρόμια, η επαναφορά των πλεοναζόντων δημοσίων υπαλλήλων, η επαναφορά του ασύλου και των αιώνιων φοιτητών, θα οδηγήσουν την Ελλάδα, όχι μόνον σε σύγκρουση με τους εταίρους στην Ευρώπη, αλλά και με την κοινή λογική, όταν έσοδα που έχουν ήδη προϋπολογιστεί ακυρώνονται.

Όταν ο κ. Τσίπρας μιλάει για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, αφαιρώντας έσοδα δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ και ανακοινώνει ταυτόχρονα αντίστοιχου ύψους δαπάνες, έντιμο είναι να ενημερώσει τους πολίτες από ποιους πόρους θα χρηματοδοτήσει το κόστος των εξαγγελιών του, αλλά και τους κινδύνους που ανακύπτουν για την ισότιμη παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Όσα είπε ο κ. Τσίπρας είναι εύκολα λόγια, που μπορεί να τα δικαιολογήσει κανείς σε μια νέα κυβέρνηση.

Αλλά η κατεδάφιση όσων επιτεύχθηκαν σε μεταρρυθμίσεις και σε δημοσιονομική ισορροπία, καθώς και η αποδυνάμωση της αξιοπιστίας που κέρδισε η χώρα, δεν δικαιολογούνται, ούτε συγχωρούνται.

Δυστυχώς, “το νέο μοντέλο διακυβέρνησης Τσίπρα” φαίνεται ότι θα δικαιώσει τις χειρότερες ανησυχίες μας.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νικήτας avatar
  Νικήτας 28/01/2015 14:58:30

  Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει πρωθυπουργός στην χώρα. Πιστεύω πως οι συνιστώσες κάνανε το μικρό παιδί αρχηγό για να κάνουν ότι τους κατέβει στο πανηλίθιο γεμάτο εμμονές κομμουνιστικό τους κεφάλι. Ο Αλέξης δεν τόλμησε να πάει κόντρα στον λαφαζάνη που τον τρέμει και χέζεται πάνω του. Η παιδική του ψυχούλα ενδεχομένως να θεωρούσε ορθόν τον θρησκευτικόν όρκο , ακόμα και για λόγους υποκριτικούς όπως το περιστέρι στα Θεοφάνεια ,αλλά μπροστά στον λαφαζάνη και τους υπόλοιπους , σπιθαμιαίους εκτός πολιτικής ταίστρας και αντράκια της φακής σκουρλετηδες , στρατούληδες και σία έτρεμε σαν ψάρι συλλογιζόμενος και μόνον να βγάλει γλώσσα . Και όμως έπεισε ένα κομμάτι συμπολιτών μας ότι θα τα βάλει με τους ευρωπαίους και θα τους επιβληθεί. Τα σποτάκια της παράταξης δυστυχώς τείνουν να επαληθευθούν και η πράξη καταδυκνείει ότι η αισθητική τους ήταν τελικά σωστή και πάντως σύμφωνη με την παράλογη λογική του σύριζα. Πάμε ολοταχώς σε σύγκρουση και αν υπάρξει νηφαλιότητα η μάχη θα είναι πανεύκολη. Οπωσδήποτε ενότητα γύρω απο τον πρόεδρο που θα επανέλθει στην πρωθυπουργία πολύ σύντομα ως σωτήρας.

  • Fotini avatar
   Fotini @ Νικήτας 28/01/2015 15:19:54

   Α Μ Η Ν! Αὐτό περιμένουν/με ὅλοι οἱ λογικοί πολῖτες, τήν ἐπιστροφή ἑνός πολιτικοῦ ἄνδρα τοῦ μεγέθους ΑΣ! Μακάρι νά μήν εἶναι ἀργά γιά δάκρυα τότε. ῾Ο πρόεδρος 15μελοῦς καταληψίας θά μεταθέση εὐθῦνες στόν λαό μας ὅπως ὁ γαπούλης: δημοψήφισμα ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ; ῎Ετσι θά ἔχη ψεκάσει, σκουπίσει, τελειώσει. Μή ξεχνᾶμε τό βαθύ πασοκ πού μετεπήδησε στό μόρφωμα συριζα διαθέτει τεράστια προπαγανδιστική πεῖρα! Καί οἱ νταβατζῆδες ἀπό κοντα, παρακολουθοῦν καί διαμορφώνουν γνῶμες.

  • Hunter avatar
   Hunter @ Νικήτας 28/01/2015 15:31:50

   Νικήτα, τον Τσίπρα δεν τον φοβάται κανείς. Οι κρυφοκομμουνιστές του Λαφαζάνη και οι αναρχοαυτόνομοι των Κουράκηδων είναι το θέμα... Αυτοί θα κυβερνούν. Ο Τσίπρας απλώς θα "ανακοινώνει"...

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ Νικήτας 28/01/2015 17:04:15

   Μην πλανάσθε. Όλα γίνονται για να κάνει κουμάντο στην οικονομία και στις τράπεζες ο Βαρουφάκης. Όλα τα υπόλοιπα, Λαφαζάνης, Δρίτσας, Κοτζιάς κλπ., είναι το αριστερό περιτύλιγμα στον Βαρουφάκη.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ Διογένης 28/01/2015 18:09:04

    Σωστός! Ο στόχος είναι η ΕΕ, και το όπλο ο πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ Βαρουφάκης που θέλει να κουρέψουμε τα χρέη προς τους λαούς της Ευρώπης που μας έχουν δανείσει με 1,8% και όχι του ΔΝΤ που μας δανείζει με 7%. Αυτό τα λέει όλα για κάποιον με καθαρό μάτι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.