ΝΔ: Οι όροι παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
26/01/2015 21:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Οι όροι παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον κ. Παππά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι όροι της παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν επακριβώς, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Παππάς, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι διευθυντές των γραφείων του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού.

Αν θέλαμε βεβαίως να μιλήσουμε για το ποιος αγνόησε επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων, απλώς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που ορκίστηκε απόντος του Αρχιεπισκόπου και δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. PayneK avatar
    PayneK 26/01/2015 22:46:55

    Καλό είναι να γνωρίζουμε οτι στον ΣΚΑΙ άρχισαν ήδη "τα όργανα.." Έτσι αφότου επιδόθηκαν σε ένα απο τα πρώτα τους, ως ήταν φυσικό για το ήθος τους, ανελέητο λιβάνισμα στον νεοεκλεγέντα Τσίπρα, εκθειάζοντας ταυτόχρονα τον Ελληνικό λαό όπως και αφήσαν να εννοηθεί για την ωριμότητα του και προσπερνώντας σαν να ηταν λεπτομέρεια τον τρόπο που ορκίστηκε με μια αποστροφή (επιτέλους δεν θα πρέπει να υπάρχει θέμα σε κάτι τέτοιο).. ολοκλήρωσαν το εγκώμιο τους επιτυχώς..Και οχι μόνο δεν αρκέστηκαν σε όλα αυτά, αλλά καταφέρθηκαν εντόνως εναντίον του απερχόμενου πρωθυπουργού και στο ατόπημά του που δεν τον υποδέχτηκε ως όφειλε με δική του ευθύνη καταλήγοντας στο συμπέρασμα οτι δεν σεβάστηκε και την βούληση του λαού !.. Αν αυτό δεν είναι εκμαυλισμός συνειδήσεων και γκαιπέλικες πρακτικές απο ένα τέτοιο μεγαλο συγκρότημα και αμέσως μετά απο εκλογές, τότε τι είναι,... αφήνοντας να αιωρούνται αντιδημοκρατικές "τάχα μου μεθοδεύσεις " για το κόμμα που αποχωρεί !

  2. Γιώργος avatar
    Γιώργος 27/01/2015 01:47:34

    Όλοι όσοι ασκούν κριτική στο Σαμαρά επειδή δεν πήγε να υποδεχτεί το Μεσσία Αλέξη, ας θυμηθούν όλα όσα κατά καιρούς καταλόγιζαν στο Σαμαρά με τελευταίο τη συμπεριφορά του ανεκδιήγητου Αρβανίτη .... κάποιοι, όταν τους φτύνουν, νομίζουν ότι βρέχει .... άλλοι πάλι όχι .... όσο αφορά την επιχείρηση - γλύψιμο κάποιων καναλιών και δημοσιογράφων που καυχιούνται ότι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς, είναι δείγμα του λαϊκισμού που τα διακρίνει ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.