ΝΔ: Ντροπή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν συγχαρεί την ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού
04/01/2015 18:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Ντροπή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν συγχαρεί την ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι ντροπή που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συγχαρεί ακόμα την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».

Στο θέμα επανήλθε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, M. Σπυράκη, η οποία δήλωσε τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας 24 ώρες μετά τη σύλληψη του δολοφόνου, Χριστόδουλου Ξηρού, αρνείται ακόμα να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία για τη μεγάλη επιτυχία.

· Μήπως γιατί μάρτυρες υπεράσπισής του στη δίκη της 17Ν ήταν τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

· Ή μήπως γιατί στο επίσημο καταστατικό του προβλέπεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται από “αγωνιστές και αγωνίστριες από τον επαναστατικό και ελευθεριακό χώρο”;»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 04/01/2015 14:33:51

  Δεν είναι απαραίτητο να δώσουν συγχαρητήρια. Άλλωστε τη δουλειά τους έκαναν καλά. Θα μπορούσαν όμως να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τον τερματισμό της εκκρεμότητας με την "επιστροφή" του "Μανώλη" εκεί όπου τον οδήγησε η δημοκρατία και η δικαιοσύνη. Σωστά Αλέξη;

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 04/01/2015 17:26:02

  Αφού στελέχη του Σύριζα είναι στην υπεράσπιση κάποιων εκ των μελών της 17Ν, αστεύεστε τώρα; Άκου συγχαρητήρια που έπιασε η ΕΛΑΣ τον ομοϊδεάτη του Διαμαντόπουλου...

 3. toxo avatar
  toxo 04/01/2015 19:19:44

  Συγχαίρεις κάποιον άνθρωπο ή ομάδα,όταν χαίρεσαι γιά κάτι που έκαναν.Όταν δεν χαίρεσαι,αλλά ίσως λυπάσαι,απλώς δεν μιλάς.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ toxo 04/01/2015 23:35:35

   Ναι, αλλά ο ίδιος ο Τσίπρας βγήκε και συνεχάρη τους διασώστες (λιμενικούς, πλήρωμα σουπερ πούμα κτλ) που συνέβαλαν στη διακομιδή επιβατών του norman atlantic. Δηλαδή, χάρηκε που οι διασώστες συνεισέφεραν στο να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές και για αυτό τους έδωσε συγχαρητήρια δημόσια. Η σύλληψη του Ξηρού που σχεδίαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα προφανώς και αποτρέπει την απώλεια ανθρώπινων ζωών , άρα ο Τσίπρας για λόγους συνέπειας θα έπρεπε να δώσει και πάλι τα συγχαρητήριά του . Εκτός κι αν κατά τον Τσίπρα, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πάντα την ίδια έχει αξία .... Εκτός κι αν κατά τον Τσίπρα, ο θάνατος από χειροβομβίδα/καλάζνικοφ τρομοκρατών "πεθαίνει λιγότερο" το θύμα, από ότι όταν πνίγεται στη θάλασσα !!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.