10/01/2010 15:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Να «μαζέψει» ο Πρωθυπουργός τον κ. Χρυσοχοϊδη

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει, πριν από λίγο, τη χθεσινοβραδινή επίθεση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά της Ν.Δ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η Νέα Δημοκρατία, λίγη ώρα μετά τη βομβιστική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, βγήκε και καταδίκασε την ενέργεια αυτή. Τονίζοντας ότι αποτελεί πλήγμα κατά της Δημοκρατίας και κατά των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.

 Μάλιστα, καλέσαμε σε καθολική συστράτευση κατά της τρομοκρατίας την Κυβέρνηση, τα κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς, τα συνδικάτα και την ευρεία κοινωνία των πολιτών.

 Ταυτόχρονα, προσφέραμε τη συναίνεση της Ν.Δ. στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αν αποφασίσει ο ίδιος να αφήσει τα λόγια και να περάσει στην εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

 Λίγη ώρα μετά, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντί της συναίνεσης, που του προτείναμε, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ν.Δ..

 Σήμερα, λοιπόν, θέλουμε να απευθυνθούμε στον κ. Πρωθυπουργό και να του ζητήσουμε να κάνει αυστηρές συστάσεις στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ώστε να μην σπαταλάει τις δυνάμεις του σε πολλά λόγια, σε επικοινωνιακές στρατηγικές για προσωπική κατανάλωση και σε επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης, αλλά να προχωρήσει στην παραγωγή συγκεκριμένου έργου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του κοινού εγκλήματος».

Ανταπαντώντας σε αυτή τη δήλωση, ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε τον Π.Παναγιωτόπουλο «επίλεκτο μέλος των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας της τελευταίας πενταετίας, των πλέον άπρακτων που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Η ευκολία με την οποία, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, καταλογίζει απραξία στους πολιτικούς του αντιπάλους, αν δεν υποκρύπτει μίζερες μικροκομματικές σκοπιμότητες, υποδηλώνει υποκρισία» .

Ανταπαντώντας ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: «Είναι προφανές ότι ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης έχει χάσει την ψυχραιμία του. Τον καλούμε να μην αναλώνεται σε άστοχες προσωπικές επιθέσεις. Ο ίδιος έχει πολλή δουλειά να κάνει…»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 10/01/2010 15:17:04

  Φτάνει πια με αυτή την συναίνεση. Δεν βλέπουν στην ΝΔ ότι καλύπτουν την ανικανότητα αποτυχημένων με το να συναινούν? Ο λάός χρειάζεται ισχυρό στήριγμα στην ασυδοσία των αγυρτών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Μιλήστε ανοιχτά και καθαρά εκεί στη ΝΔ. Μην κρύβεστε πίσω από την κουρτίνα της συναίνεσης, που είναι συνενοχή στο έγκλημα εναντίων των ελλήνων, που ετοιμάζεται από μια ορδή υποκριτών. Ξυπνήστε.

  • skeptiki avatar
   skeptiki @ Orestios 10/01/2010 15:20:59

   Σορρυ αλλά δεν είναι συναίνεση, η ανικανότητα που είχαν και ακόμα έχουν είναι.... α και ο καημένος ο λαός ψήφισε ρουσφέτι, και "παροχες" που του υποσχέθηκαν, δεν ψήφισε ισχυρό στήριγμα, μην μπερδευόμαστε

 2. Σαος avatar
  Σαος 10/01/2010 15:21:24

  Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα και από κανέναν. Αυτή η περίεργη «συναίνεση» μου θυμίζει «συγκυβέρνηση».

  • παλιός αναγνώστης avatar
   παλιός αναγνώστης @ Σαος 10/01/2010 15:47:03

   Σάος. σε παρακολουθω τελευταία να είναι μονίμως επιφυλακτικός προς τον Αντώνη. Το ίδιο παρατηρω να συμβαίνει και με τους νταβατζήδες, τα ντοράκια και το κακό συναπάντημα. Περιμένετε παρακαλώ ολίγον στην γραμμή σας για να μην εκπλαγείτε στη συνέχεια. Μόνο ένας ηλίθιος θα συγκυβερνούσε με το ΠΑΣΟΚ στη θέση του σημερινου αρχηγού της ΝΔ. Και ο Σαμαρας απέδειξε οτι δεν είναι. Μην μπερδεύετε την σταση του κηφηναριού που έχει σήμερα σαν κοινοβουλευτική ομάδα και κόμμα με τον ίδιο. Και για ένα να είστε σίγουροι, κρίνοντάς τον απο το παρελθόν: όσοι παίζουν σήμερα μπροστά είναι ζήτημα αν θα είναι και στον πάγκο σε λίγο καιρό

   • Σαος avatar
    Σαος @ παλιός αναγνώστης 10/01/2010 16:17:04

    Μακάρι να διαψευσθώ. Απλά δεν βλέπω ισχυρή αντιπολίτευση και ανησυχώ. Εν ολίγοις, αν δεν βλέπω πολιτικούς κυβερνήσεως και αντιπολίτευσης να «σφάζονται», αισθάνομαι πως κάτι δεν πάει καλά. Και πολύ φοβάμαι ότι αυτό το «κάτι που δεν πάει καλά» ίσως να είναι πολύ σημαντικό για να προκαλεί τέτοια πολιτική «ησυχία».

    • Επώνυμος avatar
     Επώνυμος @ Σαος 10/01/2010 16:51:21

     Σάο, κι εγώ φίλε προβληματίζομαι πάρα πολύ από τις ίδιες αφορμές που προβληματίζεσαι κι εσύ. Αλλά κάνω τις εξής αντι-σκέψεις:

     1) Ο Σαμαράς είναι ήδη πολύ ανατρεπτικός για το σύστημα. Του την έχουν στημένη στο πρώτο λάθος και πρέπει να κινηθεί πολύ προσεκτικά, να ισχυροποιηθεί πρώτα πολιτικά.

     2) Έχει μηδενικά ερείσματα στον τύπο. Ο μόνος τύπος που πραγματικά τον στηρίζει είναι τα άμισθα και εθελοντικά μπλογκς.

     3) Δεν ξέρω αν το κάνει μεθοδευμένα ή όχι, πάντως αυτή η αδράνειά του μέχρι στιγμής αποτρέπει τη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ γύρω από τον ανίκανο αρχηγό του και επιτρέπει ισχυρότατες διαλυτικές δυνάμεις να δρουν εντός του ΠΑΣΟΚ (αυτό που ονόμασε ο Ν.Ζ. implosion).

     4) Στο τελευταίο, υπάρχει ο εξής κίνδυνος: οι διαλυτικές δυνάμεις να μην ωφελήσουν τον ίδιο, αλλά το όποιον Βενιζέλο αναλάβει μετά από αυτόβουλη ή εκβιασμένη αποχώρηση ΓΑΠ από την πρωθυπουργία.

 3. provocateur avatar
  provocateur 10/01/2010 15:43:05

  Ρε παιδιά, άλλο ύφος η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του εκπροσώπου, άλλο η σημερινή. Είναι σαφέστατο. Και μπορεί να κάνω λάθος αλλά μια σειρά αλλαγές στις τελευταίες δηλώσεις του εκπροσώπου δείχνουν οτι ο Σαμαράς θα σκληραίνει συνεχώς τη γραμμή της ΝΔ όσο θα ξεμπερδεύει απο τα οργανωτικά και θα αποκτά τον έλεγχο του μαγαζιού.

 4. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 10/01/2010 15:58:43

  Καλά ο αυτοκράτωρ Χρυσοχοίδης πέρα ότι την έχει ψωνίσει κανονικά, τα έχει μπλέξει και τις ιδεοληψίες του και τα έχει κάνει όλα τουρσί.

  Όχι έλεγε χθες δεν θα τους κάνουμε την χάρη δεν θα μετατρέψουμε σε φρούριο την βουλή... σόρυ κιόλας αλλά ας του πει κάποιος ότι τα έκαναν πάνω του μετά από αυτή την απειλή. Καλά που δεν τους είπε να γράψουν 100 φορές Ελευθεροτυπία, Ιντιμίντια και να ξαναπεράσουν με τον καθοδηγητή τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.