#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/03/2010 16:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ. Η οικογενειοκρατία αντεπιτίθεταιΌπως διαπιστώνουμε πλέον, τα πολιτικά τζάκια μέσα στη Νέα Δημοκρατία πήραν την οριστική απόφαση να μην εξέλθουν από το κόμμα, αλλά να συνασπιστούν και να κάνουν αντεπίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους και την ασυλία τους, γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων τους 800.000 ανθρώπους που στήθηκαν όλη μέρα στις 29-11-2009 προκειμένου να στείλουν οργισμένοι το δικό τους μήνυμα. Απ’ ότι φαίνεται η αντεπίθεση θα.....αναπτυχθεί σε τρία μέτωπα:

1) Το πρώτο θα είναι εσωκομματική αναμέτρηση με φόντο το Συνέδριο και κύριο στόχο τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και τις προτάσεις του.

2) Το δεύτερο θα είναι οι δημοτικές και νομαρχιακές ή περιφερειακές εκλογές, όπου από τώρα έχουν αρχίσει δίκην χιονοστιβάδας να σκάνε μύτη, οι αυτοχριζόμενοι υποψήφιοι, αγνοώντας παντελώς τον Αντώνη Σαμαρά και

3) το τρίτο θα είναι η εναντίωση στην απομάκρυνση από τη Νέα Δημοκρατία όλων εκείνων που πλήγωσαν την ηθική της παράταξης και την κατάντησαν εδώ που την κατάντησαν.  

Όλα αυτά, δεν μας αρέσουν καθόλου και δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για τις εξελίξεις. Επιπλέον, όλα αυτά ενισχύονται από επίμονα δημοσιεύματα μιας μερίδας ΜΜΕ που δεν θέλουν και το καλύτερο για τη Νέα Δημοκρατία και ετοιμάζονται να προωθήσουν, σε περίπτωση αποτυχίας του ΠΑΣΟΚ, οικουμενική λύση. Εμείς, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ο Αντώνης Σαμαράς, να φτάσει σε σημείο να φθείρεται προσπαθώντας να κάνει συμβιβασμούς μεταξύ υποψηφίων και μάλιστα σε επίπεδο δημάρχων, ούτε να αιμορραγεί η Νέα Δημοκρατία από την απείθεια ορισμένων τοπικών στελεχών που αν δεν πάρουν το χρίσμα θα κατέβουν ανεξάρτητοι κόντρα στο κόμμα.

Όπως το έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη από αυτό εδώ το blog, η απάντηση σε όλα αυτά τα φαινόμενα είναι μια και μοναδική. Τη λύση να τη δώσουν δημοκρατικά τα 800.000 μέλη. Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος θα πρέπει να πάρει την έγκριση της κομματικής βάσης στην αντίστοιχη τοπική κοινωνία. Αν η βάση του κόμματος απορρίψει κάποιον τότε αυτός δεν θα έχει το ανάστημα να βάλει υποψηφιότητα για μια μάχη εκ προοιμίου χαμένη. Εξάλλου αν τολμήσει κάποιο τοπικό στέλεχος να βάλει υποψηφιότητα και να περιφρονήσει την εσωκομματική δημοκρατία, θα έχει υπογράψει την πολιτική του καταδίκη.

 http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/03/blog-post_8484.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fvasileiou avatar
  fvasileiou 28/03/2010 17:18:32

  Αν δεν κάνω λάθος, η ΝΔ του κ. Σαμαρά ανακοίνωσε εγκαίρως -ή άφησε να διαρρεύσει πάλι εγκαίρως ομως- ότι δεν θα δώσει κομματικό χρίσμα σε υποψήφιους δημάρχους ή νομάρχες ή περιφερειάρχες ή οτιδήποτε ψηφίσουμε στις επόμενες τοπικές εκλογές. Αφού λοιπόν είναι έτσι, προς τι οι διαμαρτυρίες για εκείνους που αγνοούν τον Αντώνη Σαμαρά;

  Τώρα το ποιος πλήγωσε και ποιος δεν πλήγωσε είναι εντελώς υποκειμενό θέμα. Εμένα, ας πούμε,όπως και οι περισσότεροι νεοδημοκράτες που ξέρω, ο κ. Ρουσσόπουλος καθόλου δεν μας πλήγωσε και πολύ θέλουμε να τον ξαναδούμε στο κόμμα μας. Αντιθέτως, τους διαχειριστές του antinews τους πλήγωσε. Εντάξει, μπορώ να το κατανοήσω, αλλά δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σώνει και καλά μαζί τους -πώς να το κάνουμε.

  Και κάτι για το τέλος: Το ζήτημα με τις Δημοκρατικές αποτελέσματα είναι ότι δεν είναι στατικά. Που σημαίνει πως η ΝΔ πήρε το 2004 45%, αλλά το 2007 42% και το 2010 33%. Με άλλα λόγια, από ένα σημείο και μετά δεν αρκεί να επικαλείται κανείς τα αποτελέσματα, αλλά να τα επιβεβαιώνει. Και εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι:
  Κανείς δεν περιμένει από τον κ. Σαμαρά να "νικήσει" τον κ. Παπανδρέου 4, 5, 10 μήνες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του τελευταίου. Ο κ. Παπανδρέου έχει ανοχή από την κοινωνία και καλώς έχει, γιατί αυτό δίνει την δυνατότητα στον κ. Σαμαρά να φτιάξει τα του οίκου του. Τώρα, αν ο κ. Σαμαράς -ή κάποιοι που μιλούν εξ ονόματός του- θεωρούν ότι μια μεγάλη παράταξη, ένα κόμμα εξουσίας, χτίζεται διώχνοντας όσους δεν μας κάθονται καλά, όσοι διαφωνούν μαζί μας, όσοι μας αδίκησαν κάποτε, όσοι πιθανόν να μας εμποδίσουν στο μέλλον, δικαίωμά τους. Γι' αυτό στήνονται κάλπες, για να στέλνονται μηνύματα.

 2. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 28/03/2010 17:24:42

  Ε ,καί;Αυτά τα πολιτικά τζάκια δεν έχουν ονοματεπώνυμα; Στην επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα,ο Πρόεδρος μπορεί να τους εξηγήσει μερικά 'καλούδια'. Αν πάλι δεν τ'όχουν πιάσει,ας τους το κάνει ακόμα πιό λιανά.Ουδείς και ουδεμία ,θ'άχει θέση στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,αν όποια σκέψη του,άποψή του, πρότασή του,δεν έχει πρώτα εγκριθεί από τ'αρμόδια όργανα.Δηλώσεις και συνεντεύξεις σε κανάλια,εφημερίδες,συγκεντρώσεις,που προηγουμένως δεν 'πέρασαν' από τα όργανα,σημαίνουν ΑΜΕΣΗ ΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το κόμμα.Καλύτερα με λιγότερους και σίγουρους,παρά με πολλούς κι αεριτζήδες.Οσοι έχουν τα κότσια,ας κουνηθούν,ή ας πάνε αλλού.Η συγκυβέρνηση ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ,(ναί,μ'αυτή τη σειρά) τους περιμένει.Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι.

 3. TASSOS avatar
  TASSOS 28/03/2010 17:29:28

  Η έννοια της πολυσυλλεκτικότητας των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας στυην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε από πολλούς και στα δύο κόμματα για να προωθήσουν προσωπικές πολιτικές ή πολιτικές κέντρων που προωθούσαν τα δικά τους (κατά κανόνα αντεθνικά) συμφέροντα. Η έκφραση γνώμης έχει τα όρια της. Η οπαιδήποτε απείθεια είναι αιτία διαγραφής. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι απέναντι στην κοινή λογική και στην ιστορική πρακτική και σαν τέτοιος είναι τουλάχιστον ύποπτος.

 4. nbechr avatar
  nbechr 28/03/2010 17:36:50

  Κανένας δεν επιτίθεται στον Σαμαρά.
  Αυτά τα διακινούν τα γνωστα παπαγαλάκια πού τόσα χρόνια τα διακινούσαν και εφεραν τον Καραμανλή εκεί πού τον εφεραν.
  Αυτοί πού εδίναν τίς εντολές τηλεφωνικά για να υπογράφουν άλλοι.
  Αυτοί πού δεν αντέχει ο Σαμαράς να διώξει γιατι πήγαν από την αρχή μαζί του.
  Αυτοί πού ακόμη και σήμερα δίνουν εντολές .
  Ο σκοπός τους γνωστός. Εφαψίες της εξουσίας .

 5. blue nile avatar
  blue nile 28/03/2010 18:22:29

  O Σαμαράς πρέπει να απαντήσει δυναμικά. Αντλεί μεγάλη δύναμη από τους ψηφοφόρους του και από πολλούς νεοδημοκράτες δεν τον ψήφισαν αλλά πλέον τον πιστεύουν και τον στηρίζουν.
  Όμως δεν θα έχει επ'άπειρον αυτή την υποστήριξη. Πρέπει να δράσει τώρα και να καθαρίσει το κόμμα από τους αντίθετους που η συντριπτική τους πλειοψηφία κινείται με γνώμονα την ιδιοτέλεια.
  Βεβαίως ένα κόμμα εξουσίας και δεν εξοστρακίζει όσους δεν κάθονται καλά ή όσους διαφωνούν. Αρκεί οι όποιες αντιθέσεις και κριτικές να έχουν κάποιο μέτρο αποσκοπώντας με ανιδιοτέλεια στη βελτιστοποίση της πολιτικής πρότασης και όχι στην τυφλή αντιπαράθεση . Όταν όμως ακούς από κάποιους ότι δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός ο Σαμαράς εμείς θα φροντίσουμε για αυτό βάζοντας προσωπικές επιλογές πάνω από το κόμμα και την ετυμηγορία του κόσμου, τότε το κόμμα δεν πρέπει να έχει θέση για αυτούς. Όπως δεν υπάρχει θέση για όσους με τη στάση τους πλήγωσαν την παράταξη. EXIT Ρουσόπουλος, Σουφλιάς, Βουλγαράκης, Τσιτουρίδης, Μειμαράκης, Κακλαμάνης, Κιλτίδης και με την πρώτη αφορμή η αγία οικογένεια βαρόνοι βαρονέτοι και απόγονοι. Και όχι μόνο αυτοί. Αναρίθμητοι νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν το κόμμα μόνο και μόνο για την παρουσία όλων αυτών.
  Όσο για την πολυθρυλούμςνη πολυσυλλεκτικότητα των κομμάτων δεν σημαίνει τίποτα άλλο από αποιδελογικοποίηση τους, θυσία στο βωμό της κολακείας του εκλογικού σώματος με την ψήφο ως αυτοσκοπό. Όχι με την παρουσία στέρεων θέσεων αρχών και αξιών που αλληλοαποκλείονται από άλλες.

 6. Στέργιος avatar
  Στέργιος 28/03/2010 18:46:27

  Ποια 800.000 μέλη;

  Τα μισά υποστήριξαν τον Σαμαρά και τα άλλα μισά τη Ντόρα. Να μη λέμε ό,τι θέλουμε. Η ΝΔ είναι διχασμένη προσωπικότητα. Από τη μια ένα σύγχρονο πατριωτικό κεντροδεξιό κόμμα κι από την άλλη μια νεοφιλελεύθερη οικογενειακή πλουτοκρατία.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Στέργιος 28/03/2010 21:14:58

   Όχι ακριβώς. Ο Σαμαράς σάρωσε. Τα αποτελέσματα μαγειρεύτηκαν, αλλά ο Σαμαράς δεν το έθιξε. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι πήρε κοντά στο 60%. Και όσοι στήριξαν Ντόρα το έκαναν από υποχρέωση, επειδή ήταν κοντά σε κάποιον παράγοντα/μηχανισμό που τη στήριζε κλπ. Ξεχνούμε τους τσιγγάνους του Νικήτα; Η Ντόρα είχε μηδενικό πολιτικό ρεύμα. Είχε κινητοποιήσει έναν τεράστιο μηχανισμό, αλλά οι 800.000 ανήκουν στον Αντώνη, ασχέτως αν δεν τον ψήφισαν όλοι. Αν δεν ήταν αυτός εκεί, δεν θα κινητοποιούνταν τόσος κόσμος.

 7. trochalos avatar
  trochalos 28/03/2010 20:25:49

  Υπομονή μέχρι το συνέδριο.Εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.Η αγία οικογένεια δεν πρόκειται να αφήσει την παράταξη να σηκώσει κεφάλη.Μαζί με τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να ρίξουν λάσπη στον Σαμαρά.Γι΄αυτό τον λόγο Φάκτορα ο λαός της ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις.Ο δρόμος θα είναι μακρύς αλλά τελικά ο Αντώνης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ trochalos 28/03/2010 21:20:45

   Πράγματι. Γι' αυτό και πρέπει να διαγραφεί η κυρία το συντομότερο. Για γιο και μπαμπά, θα δούμε στην πορεία.

   • xaroylhs avatar
    xaroylhs @ Επώνυμος 29/03/2010 07:58:15

    ..αυτόν θα τον διαγράψει μιά και καλή ο...ληξίαρχος!

 8. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 28/03/2010 22:46:54

  Η ΝΔ έπαθε στην κυριολεξία ιστορική συντριβή τον περασμένο Οκτώβριο, γιατί απώλεσε κυρίως το ηθικό πλεονέκτημα με το οποίο είχε κερδίσει τις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2004 και του 2007. Άρα ο κόσμος της , της γύρισε κανονικά την πλάτη και διάλεξε να μείνει σπίτι του ή να ψηφίσει για τιμωρία της μέχρι και άλλο κόμμα. Και είναι παραπάνω από βέβαιο ότι στις επόμενες εκλογές θα ξανάρθει κοντά της εάν και εφόσον επανακτήσει αυτό το πλεονέκτημα. Το να προσδοκά κανείς ότι μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές γιατί θα φθαρεί το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή με τη λογική του «ώριμου φρούτου», δεν αποτελεί τιμή για ένα κόμμα εξουσίας που έχει και Αρχές και Ιδέες, θέματα εξάλλου και του επικείμενου συνεδρίου του. Το σύνθημα «Αντώνη άλλαξέ τα όλα» δεν πρέπει να υποτιμηθεί καθόλου!

  Στις 29 Νοεμβρίου χιλιάδες ψηφοφόροι της σηκώθηκαν ορεξάτα- πετώντας θα έλεγα- από τον καναπέ, γιατί ήλπισαν ότι κάτι καινούργιο έρχεται και έτσι δημιούργησαν το γνωστό κίνημα, που σαν ποτάμι ανέτρεψε δεδομένες καταστάσεις και που δεν κατόρθωσαν να το ελέγξουν οι μακροχρόνια καλοδουλεμένοι μηχανισμοί της Ρηγίλλης.

  Άραγε το συμπέρασμα είναι, πως δεν πρέπει να δοθεί καμία απολύτως ανοχή σε εκείνους που είτε ως λαδοπόντικες είτε ως πειθήνια όργανα συμφερόντων, έβλαψαν την πατρίδα και ντρόπιασαν την παράταξη. Αν τους δοθεί ανοχή τότε ο κόσμος θα αντιδράσει ξανά!

  Σε ό, τι έχει σχέση με την Οικογενειοκρατία, είναι επόμενο να αντιδρά και θα υπάρξουν σοβαρές αναταράξεις! Τον ποιόν ή μάλλον ποιάν ήθελαν και στήριξαν στις εκλογές για αρχηγό είναι πασίγνωστο και «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει»! Τώρα αν κάποιοι για να διασωθούν, λειτουργούν ως «υαλοκαθαριστήρες» και καμώνονται πως στηρίζουν τον Αντώνη, θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

  Ασφαλώς και ανάμεσα στους «κληρονόμους» των βουλευτικών εδρών, θα υπάρχουν και κάποιοι που έχουν και δικό τους ειδικό βάρος και προσωπικά δεν θα προσεγγίσω το ζήτημα με καμιά μηδενιστική διάθεση. Το βέβαιον όμως είναι ότι οι γόνοι σαν υποψήφιοι είχαν δεξαμενή ψηφοφόρων δεδομένη και ως εκ τούτου σημαντικό πλεονέκτημα, έναντι των άλλων υποψηφίων στην εκλογική τους περιφέρεια. Αν σκεφθεί κανείς ότι υπήρξε μέχρι και πειθαρχική τιμωρία με προσωρινή διαγραφή υποψηφίου,για να μην μπορεί να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές και ο οποίος φάνηκε πως ήταν σοβαρότατη απειλή για τον υποψήφιο γόνο, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά! Οι ίσες ευκαιρίες και οι ίσες αφετηρίες με την οικογενειοκρατία παραβιάζονται ασύστολα!

  Εκείνο που αναμφισβήτητα θέλει η ΝΔ σήμερα, είναι ριζική κάθαρση και βαθιές δημοκρατικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα, για να μπορεί η πλειονότητα των ψηφοφόρων της να εκφράζεται γνήσια. Οι προκριματικές εκλογές στη βάση του κόμματος για όλα ανεξαιρέτως τα αξιώματα, όπως εκείνο του βουλευτή, του περιφερειάρχη και του δημάρχου είναι μια πρόκληση των καιρών! Ας μην τη χάσει το κόμμα που αναγεννιέται ή μάλλον επανιδρύεται!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Αφροδίτη 28/03/2010 23:09:08

   Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Σχοινάς στο Ρέθυμνο διεγράφη για να αλωνίζει ανενόχλητη η κυρα Όλγα. Στις τελευταίες εκλογές η ΝΔ στο Ρέθυμνο έχασε 19 μονάδες σε σχέση με το 2007 (απο 46 έπεσε στο 27%!!!!!!). Αν δεν αλλάξουν τέτοιες τριτοκοσμικές νοοτροπίες η ΝΔ τελείωσε.

 9. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 28/03/2010 22:56:13

  Οι κόρες των Καλατζάκου, Γκελεστάθη, Γ.Κεφαλογιάννη, Πάλλη-Πετραλιά, και οι γιοι των Αχ. Καραμανλή, Βαρβιτσιώτη, Μπεκίρη, Τζιτζικώστα και άλλοι πολλοί, να μας αδειάζουν τη γωνιά. Οι τοπικές βαρωνείες και τα πολιτικά τζάκια που στηρίζονται στις πελατειακές σχέσεις είναι κατάλοιπα του γκοτζαμπασισμού που κάποτε πρέπει να τελειώνει πια. Μπουχτίσαμε τόσα χρόνια να τρέφουμε ανεπάγγελτους γόνους και λοιπούς κηφήνες. Αλλά καλά μας κάνουν αφού υπάρχουν άμυαλοι ψηφοφόροι που σταυρώνουν αυτούς τους ανθρώπους.

 10. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 28/03/2010 23:06:19

  Ma υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να ξαναδουν στο προσκηνιο ολη αυτη τη σαπιλα του Ρουσοπουλου και της κλειεστης του κλικας που μονιμα αποπροσανατολλιζαν το Καρμανλη? Αυτους που εχτισαν τα στεγανα και καποια στιγμη εχασε την επαφη με τη κοινωνια καιτη πραγματικοτητα? Ολους αυτους που διατηρουσαν τοους καθε λογης Ρεπουσηδες και ΠΑΣΟΚους σε θεσεις κλειδια? Να θυμισω που ηταν ο σημερινος υφυπουργος Κουτρουμανης πριν πολιτευθει? Να θυμισω τα εργα και τις ημερες (διαβαζε οικονομικα ανοιγματα...) του κου Τατουλη του κου Μαυρου και του ευγενεστατου κου Ροιλου στη διαφανεστατη.... διαχειρηση της Πολιτιστικης Στη Πάτρα? Η μηπως τις προσληψεις στην ερτ του Ρουσοπουλου και της παρεουλας του οπου η ΠΑΣΚΕ παιρνει ποσοστα ανω του 87%? Η επιλογη του Βουρλουμη στον ΟΤΕ (Πριγκιπικος συζυγος και Μπιλτεμπεργκερ ολκης) που διατηρησε και διατηρει ακομη στις θυγατρικες του ΟΤΕ το πρωην προεδρο της ΟΜΕ - ΟΤΕ κο Μανιατη με 100.000 ευρουλια το μηνα?Τις συνομωσιες Μπομπολα Σουφλια και της παρεουλας? Την ξεχωριστικη πολιτικη της Θοδωρουλας, με την αποστολη τουρκικων βιβλιωων στη Θρακη?Την αποπομπη Μολυβιατη? Μα ελεος πια!!!Αρκετα ! Σε λιγο ο κοσμος με τις εξυπναδες τους δεν θα συγκρατειται απ τα κομματικα μαντρια και να φοβασται το γυαλισμενο ματι του πεινασμενου, του απολυμμενου η αυτου που τιποτα δεν εχει για να χασει...Να θυμισουμε αργε ολο το συφερτο των ειδικων συνεργατων και μυστικοσυμβουλων του τεννις κλαμπ της Εκαλης? Ειχαν σχεση με το κομμα? Ποτε γραφτηκε ο Ρουσοπουλος στη Ν.Δ. ? Ας μη συγχυστω αλλο μερες που ειναι...

 11. blue nile avatar
  blue nile 29/03/2010 03:07:34

  Παρόλο που στήριξα όσο μπορούσα τον Αντώνη στις εσωκομματικές εκλογές χωρίς παρεπιπτόντως να είμαι νεοδημοκράτης προβληματίζομαι για το μέλλον. Τον θεωρώ τον καλύτερο πρωθυπουργό αλλά δεν ξέρω πόσο καλός είναι. Πρέπει να το αποδείξει αναμορφώνοντας τη ΝΔ επιχειρώντας ρήξεις και τομές και ερχόμενος σε αντιπαράθεση με το σάπιο της κομμάτι. Πρέπει να αλλάξει το κόμμα ριζικά αλλιώς ακόμα και αν έρθει η εξουσία ως πεσμένο φρούτο πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει όλα τα παρελκόμενα αρνητικά της μεταπολίτευσης με κυριότερο την καθεστωτική πασοκική νοοτροπία που λες και έχει μπολιάσει την πλειοψηφία του δημόσιου βίου σε κάθε του έκφανση.
  Κατανοητή ως ένα σημείο η αναβλητικότητα του, όπως ο ΓΑΠ έταξε λεφτά προεκλογικά και μετά έπρεπε να δικαιολογήσει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο την απουσία τους έτσι και ο Σαμαράς μίλησε για ενότητα και δεν μπορεί να αρχίσει να καρατομεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως δεν θα πρέπει να ξαποστείλει από το κόμμα όσους πάνε να δηλώσουν υποψηφιότητα χωρίς την σύμφωνη του γνώμη?

 12. blue nile avatar
  blue nile 29/03/2010 03:08:19

  ...υποψηφιότητα στις δημοτικές και νομαρχιακές ενοούσα...

 13. Fotini avatar
  Fotini 29/03/2010 03:56:18

  Η Ντορα πρειπει να το παρει αποφαση και να θαψει τα ονειρα της για αρχηγηλικι της ΝΔς. Δεν της ειναι αρκετο που πηρε στον λαιμο της τον Καραμανλη; Κι΄ αυτο ειναι κατι που δεν θα της το συγχωρησωμε ποτε!

  Ο κοσμος της ΝΔς ΜΙΛΗΣΕ στις 29/11/2009! Υποψηφιοι δημαρχοι, περιφεριαρχες και βουλευτες θα παιρνουν το χρισμα απο την βαση πλεον!

 14. freevoice avatar
  freevoice 10/04/2010 22:00:07

  Poia 800.000 meli? 380.000 psifisan to samara. einai san na lete oti 8.000.000 ellines psifisan ton papadreou pro8ypourgo. episis psifisate ton samara gia arxigo kommatos k' oxi gia arxiepiskopo. i vasi prepei na psifizei ana tetraetia. allios me tin idia logiki, prepei na meinei o papandreou pro8ypourgos gia panta.
  Akomi oi dimarxoi k' oi periferiarxes prepei na pairnoun to xrisma apo ti vasi, kati pou proteinei k' i dora proeklogika.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.