#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/03/2010 14:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: «Όχι» στο πάγωμα των συντάξεωνΤον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ενημέρωσε ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος, για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό, αλλά και την πορεία του διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε το πλαίσιο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως τάσσεται υπέρ των μέτρων που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, έθεσε όμως τις "κόκκινες γραμμές" του κόμματος, όπως είναι για παράδειγμα το πάγωμα των συντάξεων που αφορά τους χαμηλοσυνταξιούχους, μέτρο με το οποίο η ΝΔ διαφωνεί ριζικά.

    "Ανταλλάξαμε σκέψεις, λειτουργώντας σε κλίμα συναίνεσης, όπως είναι απαραίτητο για τα εθνικά θέματα", δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

    Ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, τόνισε πως η ΝΔ θα συμμετάσχει στο διάλογο για το κρίσιμο αυτό θέμα, ενώ θα τοποθετηθεί διεξοδικά όταν το ζήτημα έρθει στη Βουλή.

    Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίζει τα μέτρα που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, τόνισε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος πρόσθεσε πως το πάγωμα των συντάξεων που αφορά τους χαμηλοσυνταξιούχους δεν βρίσκει σύμφωνη τη ΝΔ και αποτελεί "κόκκινη γραμμή".

    Ο κ. Βρούτσης, μάλιστα, ζήτησε τα κενά στα ασφαλιστικά ταμεία να καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς, μου έκανε την τιμή, σήμερα, να με δεχθεί, με τους συνεργάτες του, προκειμένου να του πω ποιες είναι οι βασικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας, τις οποίες έχουμε προετοιμάσει, στο μέτρο που ο κοινωνικός διάλογος, πια, τελειώνει. Επίσης, με άκουσε σε ό,τι αφορά την ενημέρωση που παρείχα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ασφαλιστικό Σύστημα, σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις, να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερο ένα κλίμα συνεννόησης, που είναι απολύτως απαραίτητο για να λύσουμε τα μεγάλα εθνικά μας ζητήματα.

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η συνεννόηση αφορά και τον 14ο μισθό, κύριε Υπουργέ;

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ανησυχείτε για κοινωνικές αντιδράσεις, κύριε Υπουργέ;

 Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ό,τι είχα να πω, αυτά που είπα, τα είπα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 02/03/2010 15:10:07

  Τό έχει πεί πολλές φορές ο πρόεδρος.
  Άλλο η περικοπή της σπατάλης και άλλο η περικοπή εισοδήματος, που θα μεταδώσει το πρόβλημα του δημόσιου τομέα στον ιδιωτικό, μέσω της δραστικής μείωσης της κατανάλωσης.
  Τέλος, ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΗΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, στην οποία στηρίζουμε το μέλλον τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
  Εάν η Λούκα δεν τραβάει ας την αλλάξει ο ΓΑΠ.
  Πόσο καιρό ακόμη μπορεί να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία ένας άνθρωπος που είναι κάθε μέρα στα κανάλια;
  Για το καθημερινό κτένισμα πριν βγεί στο γυαλί έχει πάντα χρόνο.
  Με το ΕΣΠΑ και τις χρηματοδοτήσεις του καθώς και με τα διάφορα ΣΔΙΤ κλπ θα μπορέσει να ασχοληθεί λιγάκι πριν μείνουμε όλοι άνεργοι;
  Εάν θέλαμε υπουργό-μοντέλα θα ψηφίζαμε τη Τζούλια Αλεξανδράτου.
  Άντε ξεκουνήστε παιδιά γιατί χανόμαστε.

 2. Y. avatar
  Y. 02/03/2010 15:21:17

  Δεν έχουν ανάγκη τα “περήφανα γηρατειά” (τη θυμάστε την ατάκα?). Θα προσφέρουν μάλιστα και το σώμα τους, στα του φιτ άντερ, για τη σωτηρία του έθνους. Έτσι θα προκύψει και η εξυγίανση των Ταμείων, από περιττούς ασφαλισμένους.

  • Y. avatar
   Y. @ Y. 02/03/2010 15:30:31

   ...τα δε “μπάνια του λαού” ξεχάστε τα ανεπιστρεπτί. Τέρμα το επίδομα άδειας.
   (κατά πληροφορίες από το Εργασίας, συντάσσουν και την επικοινωνιακή ανακοίνωση, για το κόψιμο της Υπάτης, Αιδηψού και λοιπών θερμών λουτρών)

 3. Τάσος ,Θεσσαλονίκη avatar
  Τάσος ,Θεσσαλονίκη 02/03/2010 15:23:24

  Έχει στοχοποιηθεί η κ.Κατσέλη,οι παραπολιτικές στήλες την παρουσιάζουν περίπου υποτιμητικά,οπότε είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις αποφάσεις των εγκρίτων υπολοίπων. Διαφώνω με το όχι στο πάγωμα το συντάξεων,διότι δεν κάνει διαχωρισμό σε χαμηλο-και υψηλο-συνταξιούχους. Προτείνω περιορισμό όλων των υψηλών συντάξεων κατα 10%,με απαλλαγή μέχρι τα 1500 ευρώ και μείωση 20% για άνω των 2500 ευρώ και αναφέρομαι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Πόσοι άραγε είναι οι υψηλοσυνταξιούχοι?Νομίζω περισσότεροι απο τον αριθμό που γνωρίζουμε για τους Δ.Υ.

  • Αλεξάνδρα avatar
   Αλεξάνδρα @ Τάσος ,Θεσσαλονίκη 02/03/2010 21:33:33

   Ξέρω οτι υπήρχε ένα χάος με τα συνταξιοδοτικά, τα επιδόματα αληλεγγύης, τα μαιμού- αναπηρίας.
   Ανύπαντρες γυναίκες που δεν δουλεύουν στο δημόσιο αλλα έχουν τις δουλειές τους, λες και ειναι ανίκανες και ανάπηρες, δικαιούνται την σύνταξη των γονέων τους (ενω δεν την δικαιούνται οι "ορφανές ανύπαντρες" εργαζόμενες στο δημόσιο της ίδιας κατηγορίας) και να βρίσκονται στην ίδια μοίρα με τις 70χρονες ανίκανες για εργασία χήρες που ζούν μόνο απο αυτήν. Εγινε ποτέ εξορθολογισμος αυτού του συστήματος των συντάξεων, που έγινε για να ωφεληθούν ομάδες και άτομα που μπορούσαν να πιέσουν μέσα στα πλαίσια μιας νομοθεσίας που εξυπηρετούσε πελατειακές σχέσεις, συντεχνιακές εξυπηρετήσεις, και μια επικοινωνιακή φούσκα;
   Ειναι εντελώς άδικο να υπάρξει αυτή η ισοπεδωτική λογική, χωρίς να γίνει μια αναθεωρηση και έλεγχος του ποιός παίρνει τί, και αν το δικαιούται.

 4. Orestios avatar
  Orestios 02/03/2010 15:57:34

  Το τί μπινελίκι τρώει το GAP από συνταξιούχους, δεν λέγεται. Ακόμη και οι δικοί του τον κατηγορούν πως τους εξαπάτησε.
  Για να μην πω τί λέγεται από νέους.

  • tiramola avatar
   tiramola @ Orestios 02/03/2010 16:01:42

   Ορέστιε είσαι εκτός τόπου και χρόνου...
   Οι μοναδικοί που αποδέχοντε τα μέτρα σε μεγάλο ποσοστό είναι οι συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν ακόμα τις εικόνες για το πως ήταν η ζωή τους όταν ήταν νέοι.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 02/03/2010 16:11:11

   Ναί, ναι, τιραμόλα. Ό, τι πεις. Βγές παραέξω να δείς τί γίνεται στον κόσμο και μην βαυκαλίζεσαι στην πράσινη πραγματικότητά σου.
   Οι συνταξιούχοι εκφράζουν πλέον ανοικτά την έντονη αγανάκτησή τους στα ψέμματα και το αναφέρω εδώ μετά από βιωματική εμπειρία. Μιλούν χωρίς να φοβούνται για καθαρή εξαπάτηση από το GAP, τον οποίο στολίζουν με ποικίλα κοσμητικά, καθόλου κολακευτικά.
   Η αλήθεια είναι πως πλέον η κυβέρνηση έχει αποκοπεί από την κοινωνία και πορεύεται στον δρόμο του ακραίου νεοφιλελευθερισμού.

  • donaE avatar
   donaE @ Orestios 02/03/2010 16:17:53

   Δηλαδη οτι η γιαγια που παιρνει 400 ευρω χαιρεται που θα της κοψουν το 200;
   Τι να πω,εχω φιλους πασοκτζηδες,αλλα ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχει επικοινωνια σε αυτα τα θεματα.Ειναι σαν να κλειδωνει το μυαλο,ακατανοητο τελειως.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 02/03/2010 16:22:56

   donaE, το έζησα σήμερα. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση. Εκεί που είχε επικρατήσει ο φόβος, μετά την επικοινωνιακή τρομοκράτηση, τώρα υπάρχει αντίδραση. Τί περίμεναν στο ΠΑΣΟΚ? Να χάψει ο κόσμος την κάθε μπαρούφα που λέει το GAP? Νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν όπως συνήθιζαν τόσα χρόνια?

  • tiramola avatar
   tiramola @ Orestios 02/03/2010 16:42:14

   Ντόνα είναι ποτέ δυνατόν να γίνει αυτό που περιγράφεις?
   Αυτή η κινδυνολογία είναι χειρότερη από τα ΜΜΕ...
   Λες να τα λέω στον αέρα?
   Ο πατέρας μου και ο πεθερός μου έχουν μιά μεγάλη παρέα στα καπη.
   Λες να γράφω του κεφαλιού μου?
   Γράφω:Οι μοναδικοί που αποδέχοντε τα μέτρα σε μεγάλο ποσοστό...
   Έλεος πιά...

  • ataktos avatar
   ataktos @ Orestios 02/03/2010 16:43:16

   Η παρατηρήσεις σου είναι ορθές ,και εγώ τα ίδια βλέπω στα χωριά που έχω επισκεφτεί αυτές της μέρες , γεννιέται οργή…

  • donaE avatar
   donaE @ Orestios 02/03/2010 16:55:31

   tiramola
   μακαρι να ξερεις περισσοτερα.Οσοι δεν αντιδρουν ειναι γιατι δεν μπορουν να το πιστεψουν οχι γιατι συμφωνουν.Αν αφορουν οι περικοπες δωρων και τους συνταξιουχους που το βλεπεις το απιστευτο;

  • tiramola avatar
   tiramola @ Orestios 02/03/2010 17:09:35

   Δεν είπα ότι συμφωνούν και το "αποδέχοντε" έπρεπε να το είχα βάλει σε εισαγωγικά.
   "Δεν έχετε ζήσει φτώχια εσείς , δεν πειράζει ας κόψει κάτι..."
   Δεν πάω να δικαιολογήσω τα μέτρα που ετοιμάζεται να μας φορτώσει ο Παπανδρέου που του επέβαλαν οι υπάλληλοι των Βρυξελών.
   Μιά εικόνα μεταφέρω τελείως διαφορετική από αυτή που περιγράφει ο Ορέστιος...

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 02/03/2010 17:22:13

   Tiramola, ποτέ το όνειρο των ηλικιωμένων δεν είναι τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να επιστρέψουν στη φτώχεια. Ούτε οι ίδιοι επιθυμούν να επιστρέψουν στη μιζέρια. Μόνο κανένας άκληρος θα έλεγε τέτοια μισαλόδοξα λόγια ή κάποιος ανοϊκός.
   Πίστεψε αυτό που αναφέρω, γιατί όταν θα υπάρξουν αντιδράσεις θα ισχυρίζεσαι ότι βρέχει εώ θα πέφτουν ροχάλες. Ο κόσμος που συνάντησα σήμερα ήταν εξαιρετικά αρκετός για να περάσουν απαρατήρητα τα λεγόμενά τους. Χώρια αυτούς που συναινούσαν κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι. Η οργή που συσσωρεύτηκε τόσους μήνες από τις κοροϊδίες και τα ψέμματα ξεσπά οσωνούπω. Ας βάλουν το στρατό να φυλά το αεροδρόμιο ώστε να δραπετεύσουν γρήγορα.

 5. μας δουλεύουν avatar
  μας δουλεύουν 02/03/2010 16:22:26

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ:
  Φοβάμαι ότι οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη και απότομη θα είναι η μείωση της αγοραστικής μας δύναμης από τα μέτρα λιτότητας του ΓΑΠ, διότι το τελικό τους αποτέλεσμα είναι συσσωρευτικό.
  Και εξηγούμαι:
  1. Χάνουμε εισόδημα 3-6% από την επιβολή άμεσων φόρων
  2. Χάνουμε 3-5%της καταναλωτικής δύναμης, λόγω αύξησης του πληθωρισμου.
  3. Χάνουμε τουλάχιστον 10-12% από την αύξηση έμμεσων φόρων.
  4. Χάνουμε περίπου 10% από το κόψιμο του 14μισθού
  Άρα το σύνολο της απώλειας εισοδήματος είναι περίπου 30%.
  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΥΠΕΡ-ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΗ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 1986.
  Να τον χαιρόμαστε το λεβέντη, το μουστάκια, τον καραμπουζουκλή.
  Μας αξίζει ο μπαγάσας.

 6. trellokamperos avatar
  trellokamperos 02/03/2010 16:25:13

  (αυτοί)αποδέχονται

 7. μαρικα avatar
  μαρικα 02/03/2010 16:26:17

  τιραμολα δυστιχος εσυ μου φαινετα οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου.Ισως δεν μπορεις να κατανοησεις το επικυνδινο απλωμα των πλοκαμιων που κανει ο Παπανδρεου,Εχει καταντηση χταποδι.Η μαμα του πριν να τον κανει πρωθυπουργο,επρεπε πρωτα να του μαθει κυβερνα.

  • tiramola avatar
   tiramola @ μαρικα 02/03/2010 17:14:22

   Μαρίκα το χταπόδι το προτιμώ στα κάρβουνα.Απαραίτητη προυπόθεση το ολιγόλεπτο βράσιμο γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να το μασήσεις.
   Μισό καραφάκι ούζο και άστα να παν στο διάλο...

 8. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 02/03/2010 16:46:06

  Αν κόψουν μέρος τών συντάξεων,θά φύγουν καί οί μετανάστριες πού εξυπηρετούν τούς ανήμπορους γέρους,διότι δέν θά μπορούν νά πληρωθούν πλέον,τουλάχιστον μέ τά ίδια χρήματα.Είναι οί μόνες λάθρο,πού πράγματι εξυπηρετούν,όταν δέν υπάρχουν παιδιά ή όταν αυτά εργάζονται.

 9. fit for fun avatar
  fit for fun 02/03/2010 16:56:16

  Υπάρχει μια παρεξήγηση στο θέμα των συντάξεων στην ελλάδα. Σε πολλές χώρες η σύνταξη νοείται ως ένα εισόδημα που εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση σε έναν άνθρωπο κάποιας ηλικίας. Συνδέεται δε με τη γενικότερη περιουσιακή του κατάσταση και τυχόν άλλα εισοδήματά του.

  Ένα ακραίο παράδειγμα: Ένας έμπορος-επιχειρηματίας πληρώνει ΤΕΒΕ. Η δουλειά του πάει εξαιρετικά καλά και με τα χρόνια φτιάχνει εταιρίες, αλυσίδες, πολυεθνικές, με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Φτάνει σε ηλικία συνταξιοδότησης βαθύπλουτος. Για ποιον λόγο να πάρει και σύνταξη;

  Θα πείτε επειδή πλήρωνε. Αντίθετα, το συνταξιοδοτικό πρέπει να νοείται ως ένας κοινωνικός κουμπαράς στον οποίο να συνεισφέρουν όλοι όσοι μπορούν και να στηρίζονται μόνο αυτοί που έχουν ανάγκη.

  Πώς γίνεται πιο δίκαια (με υποθετικά νούμερα).Μένεις στο ενοίκιο και δεν έχεις άλλα εισοδήματα; Πάρε 1200 ευρώ. Έχεις σπίτι; Πάρε 1000 ευρώ. Έχεις δύο σπίτια και παίρνεις και ενοίκιο; Πάρε 700 ευρώ. Είναι το πιο δίκαιο και βιώσιμο σύστημα αλλά εδώ υπάρχουν κεκτημένα.

  • donaE avatar
   donaE @ fit for fun 02/03/2010 17:03:01

   Ξερεις που απευθυνεσαι αγαπητε μου;Εδω παιρνουν τρεις συνταξεις,και ας τις παιρνει η εφορια πισω μετα.Υπαρχει περιπτωση Ελληνας να βοηθησει ανεργο και ανξιωπαθουντα;Ασχετο αν ο ιδιος φοροδιαφευγει.

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ fit for fun 02/03/2010 23:49:36

   Συμφωνώ κι εγώ στο οτι η σύνταξη και γενικά η κοινωνική ασφάλιση πρέπει να έχει κυρίως κοινωνικό χαρακτήρα. Δυστυχώς όμως η τάση είναι πλέον να προτάσσεται ο ανταποδοτικός.

  • Orestios avatar
   Orestios @ fit for fun 03/03/2010 00:02:14

   φιτ φορ φαν, είσαι κατά της ατομικής ιδιοκτησίας? Τί σοσιαλιστικούρες είναι αυτές? Το έχεις χάσει εντελώς? Δεν είναι έγκλημα η ατομική ιδιοκτησία, ούτε η προσπάθεια να την αποκτήσει κανείς.
   Να τιμωρήσουμε λοιπόν όσους δουλεύουν για να έχουν το σπίτι τους και να επιδοτήσουμε όσους τεμπελιάζουν. Είναι κακό να δουλεύει κανείς και να αποκομίζει πλούτο. Να τον χαρίσουμε στους τεμπέληδες.

 10. bugtrottel avatar
  bugtrottel 02/03/2010 17:03:40

  Και για να γίνεται κουβέντα. Ποιά η θέση του Προέδρου προς τα σαθρω,μου,μου,ε (MME)εννοώ.
  Θα τοποθετηθεί υπέρ της άμεσης καταβολής των οφειλομένων στα Ταμεία; Χρωστάνε κάποια δισ. Τι θα γίνει με αυτά; Θα χαρισθούν εν ονόματι της προσφοράς των παπαγάλων.

  • Κώστας Θ. avatar
   Κώστας Θ. @ bugtrottel 02/03/2010 17:15:57

   Πολύ σωστά.
   Και το άλλο με τις ΠΑΕ;

 11. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 02/03/2010 17:07:40

  bugtrottel:Α,γειά σου και να μου ζήσεις.Αυτά τα δίς,αμάσητα τα καταπίνουν από το 89.Στην υγεία των κορόιδων και με δωρεάν συχνότητες.Ελεος πιά.

 12. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 02/03/2010 17:19:02

  Τα τρία βάθρα της Δημοκρατίας:Δημοσιογράφοι,Κοπροκάναλα και ΠΑΕ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 03/03/2010 00:03:10

   Οι τρείς βόθροι της σοσιαλδημοκρατίας θέλεις να πεις.

 13. μαρικα avatar
  μαρικα 02/03/2010 17:54:10

  Τιραμολα σε λιγο καιρο ερχομε στην πατριδα,χαιρωμε για το χταποδακι στα καρβουνα αλλα δεν χαιρωμε για τις καντεμιες του φιλου σου.

 14. Γ Καισάριος avatar
  Γ Καισάριος 02/03/2010 18:20:57

  Οι μεγαλες συνταξεις πρεπει απο το να μιεωθουν εως και να καταργηθουν.

  http://www.market-talk.net/index.php/id/7764/

 15. fit for fun avatar
  fit for fun 03/03/2010 12:13:43

  Το παράδειγμα με τα σπίτια που ανέφερα ισχύει στην Αυστραλία, όπως τουλάχιστον μου το μετέφερε ελληνοαυστραλός, δεν το έψαξα. Την προτεσταντική ηθική σου, με τον απέραντο σεβασμό στην ατομική ιδιοκτησία και τον πλούτο του καθενός, άλλοι την ασπάζονται άλλοι όχι.

  Υποτίθεται ότι είμαστε κοινωνία. Αν δεν είμαστε ας καταργηθεί κάθε είδους πρόνοια, προς τα εκεί πάει έτσι κι αλλιώς, και ας βάζει καθένας λεφτά στην άκρη για τα γεράματα.

  Αν συμβεί, κάτι απρόοπτο σε κάποιον, χτύπα ξύλο, και δεν μπορεί να δουλέψει τότε ας ψοφήσει. Ποιος και γιατί να χρηματοδοτήσει έναν σακάτη.Αν πάλι καταρρεύσει καμια ασφαλιστική και έχεις εκεί τα λεφτά σου, ας πρόσεχες. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου τέτοια κοινωνία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.