#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/09/2010 23:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μόνο οι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν για τα ΜΜΕ

Κυριακή βράδυ, μόνο οι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ στο Mega.

Δευτέρα βράδυ μόνο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ στο Mega.

Σε όλα αυτά μόνο ένας Κικίλιας.

Είμαι υπερβολικός;

Και όλα αυτά την τελευταία μέρα, αν είναι αλήθεια αυτό, που επιτρέπονται οι απεριόριστες εμφανίσεις...

Και φυσικά δεν είναι μόνο το Mega. Είναι και το Alter, όπου ο Καρατζαφέρης κοντεύει να προσληφθεί στην ομάδα του κ. Χατζηνικολάου, και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που έχουν βαλθεί από το πρωί να μας πείσουν ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν εισέπραξε ηχηρά ΟΧΙ απο τους κορυφαίους του και ότι αντιθέτως έκανε επιλογές ευθύνης και μακράς πνοής με 70αρηδες υποψηφίους.

Αλλά τι να λέμε, όταν όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται μόνο από τα κρατικοδίαιτα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης;

Το μόνο για το οποίο διερωτώμεθα πλέον είναι γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. καινός avatar
  καινός 06/09/2010 23:22:39

  γιατί θα κατηγορηθεί για λαϊκισμό και γιατί θα την θάψουν πιο βαθιά. Ο κόσμος βλέπει. Εγώ το παρατηρώ καθημερινά, ακόμα και εδώ στην Κρήτη που είναι καταπράσινη. Ακόμα και οι συνταξιούχοι έχουν καταλάβει ότι του δουλεύουν τα μμε.

 2. Aris. A avatar
  Aris. A 06/09/2010 23:31:11

  Ο Κικίλιας μια χαρά τα πήγε με τον υπερόπτη και προκλητικό Χατζηνικολάου.
  Κύριε Νίκο δεν έχουμε όλοι πατέρα υπουργό να μας διορίζει 25 χρονών στην Απογευματινή και να κανονίζει συνέντευξη με τον Αβέρωφ.
  Στα τριάντα μας να μας προσλαμβάνει ο άλλος μπαμπάς μας και μεγαλομέτοχος του Mega τηλεπαρουσιαστή.
  Ο Κικίλιας πάντως είναι τυχερός γιατί όποιον στηρίζει ο Χατζηνικολάου χάνει.
  Τον Παυλόπουλο δεν τον σχολιάζω απαλάσεται λόγω χαζομάρας.
  Τον Καρατζαφέρη τον μπάτλερ του Μητσοτάκη λίγο μαγκωμένο και ψιλοσαστισμένο τον είδα γιατί άραγε ;;.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Aris. A 06/09/2010 23:44:18

   Στο γιόκα της Δρακουλιάρας που θέλει να γίνει δήμαρχος θα μίλαγε με αυτό το ύφος ο Χατζηλαλάκης?Ουστ υποκριτές της διαπλοκής και των νταβατζήδων

 3. BlueSky avatar
  BlueSky 06/09/2010 23:37:07

  Και αύριο θα μας πρήξουν τα φρύδια με την αναμασημένη, ξαναζεσταμένη, νεομπαγιάτικη, νέα αναμορφωμένη κυβέρνηση του φόρεστ γκάπα γκούπα. Φαίνεται ότι τους έχει υποχρέωση και δεν τολμά να τους πειράξει, πετώντας τους έξω, από τη νέα αυτιστική διοίκηση του ΔΝΤ. Η Ξεμαλίζα αναπληρωτής ΥΠΕΞ, έρε γλέντια, ο παπάκης συνεχίζει το ξεμάλλιασμα,ο ραγκούσης πιστώνεται την άριστη διοργάνωση των 45ήμερων διακοπών του μεγαλύτερου τουρίστα όλων των εποχών, το κολεγιόπαιδο Δρούτσα θα συνεχίσει να είναι χαζοχαρούμενο, ο νέος ΠΡΟ.ΠΟ θα μας κάνει τα φρύδια νααα, με τις φανφαρολογίες του, ο Ξυνομούρης Ξυνίδης μετά το εκωφαντικό συνεδριακό γλείψιμο στο παιντι, ανακυρήχτηκε νέος ποιητής Υφυπουργός Φανφάρας. Μαύρα κοράκια - άσπρα κοράκια, ο κόσμος άλλαξε, όχι το πασόκ που μας καταλήστεψε.
  Και εις αύριον τα καλύτερα!!!.

  Έλληνα, τέτοιοι σου αξίζουν να σε κυβερνούν;

 4. SCRIPTA MANENT VERBA VOLANT avatar
  SCRIPTA MANENT VERBA VOLANT 06/09/2010 23:39:29

  (Παρόν 19-6-2005)
  Δεν ξέρω πόσο γνωστή ήταν μέχρι σήμερα ανά το πανελλήνιο η εκ γενετής… αμαρτωλή ΥΔΑΣ (Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας) του υπουργείου Εξωτερικών. Ξέρετε, εκείνη η νεοσύστατη και «στεγανή» υπηρεσία, επί υπουργίας Γιωργάκη Παπανδρέου, για το μοίρασμα κονδυλίων γενικώς για την ανάπτυξη… Ήταν η εποχή της απόλυτης αδιαφάνειας (Άλεξ Ρόντος και λοιπές μη κυβερνητικές οργανώσεις…). Ήταν η ευτυχέστατη για ορισμένους εποχή των «παχιών αγελάδων», μάλλον των… χρυσών κουταλιών, όπου η «πτωχή και έντιμος Ελλάς» βρέθηκε με τέτοιο πακτωλό χρημάτων που μοίραζε, γενναιόδωρα, χρηματικά ποσά (μέσω «σημαδεμένων» και ημέτερων ΜΚΟ), ακόμη και για τη δενδροφύτευση του Αμαζονίου… Κάποιον στοιχειώδη έλεγχο και διαφάνεια στον συνολικό τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων της αναπτυξιακής βοήθειας προσπάθησε να επιβάλει ο τότε υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Δεν τον άφησαν και προτίμησε να υποβάλει την παραίτησή του στον τότε πρωθυπουργό Κων. Σημίτη, χωρίς ο τελευταίος να δείξει ευαισθησία και… ανθρώπινη περιέργεια για τον τελικό προορισμό των κονδυλίων. Λέτε να ήξερε τι γινόταν στο υπουργείο Εξωτερικών με επικεφαλής τον Γ. Παπανδρέου;

  (Παρόν 4-9-2005)
  Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις οργανώσεις που χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα πρέπει να πούμε ότι επιβεβαιώνεται ότι 38 ελληνικές Μη κυβερνητικές Οργανώσεις είχαν μοιραστεί 18.508.274, 87 ευρώ. Με βάση την απάντηση που εστάλη, η Επιτροπή χρηματοδότησε συνολικά 52 από τις 109 προτάσεις που υποβλήθηκαν από ελληνικές ΜΚΟ, Πανεπιστήμια, Κέντρα Έρευνας, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ΅Από τα στοιχεία που έστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκύπτει ότι μεταξύ των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που είχαν χρηματοδοτηθεί είναι και το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, το Ίδρυμα Κόκκαλη, το ΙΝΚΑ, η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», το Κέντρο Περιβάλλοντος ΓΑΙΑ, του οποίου πρόεδρος είναι η Νίκη Γουλανδρή, οι Γιατροί του Κόσμου, γυναικείες οργανώσεις, καθώς και δύο συνδικάτα, όπως το Συνδικάτο εργαζομένων Σερρών, καθώς και η Ομοσπονδία Εργατών Ηρακλείου Κρήτης….

  Στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που χρηματοδοτήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών έχουν αρχίσει συστηματικοί οικονομικοί έλεγχοι από το ΣΔΟΕ και σε πολλές περιπτώσεις το ΣΔΟΕ πήγε στα γραφεία ορισμένων και τις ξετίναξε στον έλεγχο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι σε 4-5 περιπτώσεις το ΣΔΟΕ έχει βρει δαπάνες παράνομες ή χωρίς δικαιολογητικά και τις έχει καταλογίσει εις βάρος τους, οπότε είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν τα χρήματα τα οποία τους έχουν καταλογιστεί Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμη ότι υπάρχει πρόβλημα με τους ελέγχους που έχουν γίνει σε κάποιες γυναικείες οργανώσεις, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει τις σωστές πιστοποιήσεις για το έργο που έχουν κάνει. Στις οργανώσεις αυτές φαίνεται να έχουν συμμετοχή ή και επιρροή τόσο η Μαργαρίτα Παπανδρέου όσο και η σύζυγος του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η κ. Μίλερ, και έτσι όπως φαίνεται θα χρειαστούν ειδικοί χειρισμοί.


  Άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ SCRIPTA MANENT VERBA VOLANT 07/09/2010 10:13:44

   καθόλου άσχετο, μακάρι να μαθαίνουμε κι άλλα, γιατί συνήθως περνούν και χάνονται στο απυρόβλητο... κι κόσμος συνεχίζει να ψηφίζει έχοντας πλήρη άγνοια της πραγματικότητας.

 5. nick avatar
  nick 06/09/2010 23:39:47

  Αυτό που γινεται με το MEGA και το ΠΑΣΟΚ χρήζει παρέμβαση εισαγγελέα...
  Ας αλλάξουν το λογότυπο του καναλιού με τον πράσινο ήλιο για να τελειώνουμε. Πάντως, ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει, και εκτός του ΓΑΠ, πολλοί δημοσιογράφοι θα χρειαστούν ελικόπτερα για να διαφύγουν...

 6. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 06/09/2010 23:50:14

  Καλά το MEGA δίνει ρέστα, αλλά είμαστε άδικοι που και που παίζει και το ΛΑΟΣ.

 7. athamas avatar
  athamas 06/09/2010 23:59:27

  Περίεργο σας φαίνεται;
  Το περίεργο θα ήταν το μικρό κανάλι να έδειχνε και κάποιον άλλον μή πασόκο υποψήφιο.
  Αυτό ναι πράγματι! θα αποτελούσε ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!
  Τώρα το να μην δείχνει κανέναν μη πασόκο είναι το εντελώς αναμενόμενο για το μίνι κανάλι.

 8. Greco avatar
  Greco 07/09/2010 00:02:19

  ο επομενος μη πασοκος που θα ανεβει στην εξουσια το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να παει και να ξηλωσει αυτο το αθλιο παρακμιακο καναλι(αυτο-αποκαλουνται και μεγαλο καναλι οι γελοιοι)

  αυτη η παμπονηρη γερο-γρια ο μπομπολας εχει κανει την ελλαδα τσιφλικι του

  εν τω μεταξυ παντα ειχα απορια που τους βρισκει ολους αυτους τους δημοσιογραφους που εχει στο καναλι,απο κανα ιδρυμα τους προμηθευεται?

  ουτε να διαβασουν ελληνικα ,με σωστη φωνη και ειρμο, δε μπορουνε αυτα που τους δινει να λενε

 9. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 07/09/2010 08:23:21

  Ολοι μας πρέπει να προχωρούμε βάσει της μεγάλης πρόκλησης που έχομε θέσει και που είναι η άνθηση και διατήρηση της ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ,όπως υπογραμμίζει κάθε μέρα ο Αντώνης Σαμαράς. Οι διάφοροι Χατζηλαλάκηδες είναι κατάλοιπα πιά ενός αρρωστημένου σκηνικού που πνέει τά λοίσθια.

 10. δημητρης avatar
  δημητρης 07/09/2010 09:06:12

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΩΣ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΝΑΛΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
  ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
  ΜΕΓΑ. ΑΝΤ 1, ΑΛΤΕΡ, ΕΧΤΡΑ 3, Α: Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΗΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

 11. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Κ.Χ. avatar
  ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Κ.Χ. 07/09/2010 09:38:34

  Πες τα χρυσόστομε! Τι κάνουν εκεί; Λευκή απεργία; Μεχρι να επανέλθει η Ντόρα; Κι άντε κάποιοι ισως το θέλουν, ο Σαμαράς τι περιμένει; Ο Κ.Καραμανλης τότε με τις φωτιές που δεν τολμούσε κανείς να βγεί στο Υαλί πήρε μόνος του τις Εκλογές!

  Εγώ αν ήμουν σύμβουλος του Αντώνη, θα τον έβαζα να γράψει εκατό φορές την τελευταία σου φράση....  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.
  γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.

 12. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 07/09/2010 09:47:39

  Ο Κικίλιας είναι πολύ καλός και με δεδομένο ότι του την πέφτουν χυδαία πιστεύω ότι θα λειτουργήσει υπερ του. Πολύ αξία τους δίνετε ο κόσμος έχει ξυπνήσει μη σας πω ότι όσο εκτίθενται αυτό θα είναι χειρότερο το αποτέλεσμα για τους εκλεκτούς του ΓΑΠ

 13. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 07/09/2010 09:59:16

  Κορόιδο Καψή σε δούλεψε ο ΓΑΠ.Τελικά τον είχα παρεξηγήσει τον ΓΑΠ είναι τσακάλι, την έφερε στον Καψή τον Μανώλη ντε του ΔΝΤ και δεν τον έβαλε κυβερνητικό εκπρόσωπο όπου παραμένει το τρομερό μυαλό ο Πεταλωτής.

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ Ανώνυμος 07/09/2010 18:03:55

   Ε, εντάξει, Καψής, Πεταλωτής, μία η άλλη…
   Τι ΄ν΄ο κάβουρας τι ΄ν΄το ζουμί του…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.