#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/10/2010 12:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μόνος κι απελπισμένος ο Γιώργος ψάχνει σανίδα σωτηρίαςΟ Αλέξης Τσίπρας να καλωσορίζει τον Γ. Παπανδρέου «στη χώρα των διεφθαρμένων και στο Κοινοβούλιο της διαφθοράς».

Και ο Παπανδρέου σε προφανή αμηχανία και φανερή οργή, επειδή αντιλαμβάνεται πλέον και ο ίδιος ότι «δεν δύναται», να καταφεύγει για πολλοστή φορά στην μασημένη τροφή του δεξιού  μπαμπούλα μπας και ξυπνήσει κανένα κοιμισμένο ανακλαστικό του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά το μότο πάνω στο οποίο βάσισε όλη την τακτική και στρατηγική του, ότι δηλαδή «για τα βάσανα μας φταίει η Ν.Δ. και ο Καραμανλή» δεν περνάει πια.. Ο κόσμος δεν μασάει άλλο. Έχει καταντήσει κουραστικό για όλους ο κ. Παπανδρέου να στοχοποιεί μονίμως τη ΝΔ, ακόμα και όταν τα ΜΑΤ κτυπούν συμβασιούχους μπροστά στην Ακρόπολη και δημοσιογράφους. (Βεβαίως, αν επί ΝΔ θα κτυπούσαν τα ΜΑΤ δημοσιογράφους,  ακόμα και οι… «γνωστοί άγνωστοι» θα έβγαιναν στους δρόμους. Είδατε εσείς τώρα κανέναν κουκουλοφόρο;)

Έτσι όταν ο κ. Παπανδρέου επανέφερε το θέμα της Εξεταστικής για την Οικονομία το μόνο που κατάφερε είναι να επιβεβαιώσει όχι τις «ευθύνες της ΝΔ», αλλά ότι δεν αντέχει μια σύγκρουση με τον Σημίτη και το εκσυγχρονιστικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ που καταλαμβάνει στο μεταξύ επίκαιρες κυβερνητικές θέσεις λόγω πείρας.

Σημειωτέον ότι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν βαρεθεί τις εξεταστικές και το εκδηλώνουν με δημόσιες δηλώσεις τους. Έτσι η χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού στην εξεταστική είχε και το νόημα μηνύματος προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τα άλλα, κατά την διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του Γ. Καρατζαφέρη, για την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία,  ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένας άλλος Γιώργος Παπανδρέου. Πάνε οι πρωθυπουργικές δόξες και τα μεγαλεία του παρελθόντος. Θύμιζε μόνον έναν απελπισμένο ηγέτη που ψάχνει απεγνωσμένα να πιαστεί από κάπου, μια σανίδα σωτηρίας… του ιδίου και του κόμματός του εν’ όψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών.

Καταρχήν, προκάλεσε την εντύπωση ότι απειλείται από τον Κ. Σημίτη. Και ότι υπέκυψε. Αν δεν είναι έτσι, που αλλού οφείλεται η διευκρίνιση ότι η εξεταστική για την Οικονομία θα αφορά μόνο την περίοδο 2007 – 2009;

Ο ... επαναστάτης του ΔΝΤ

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει λουκέτο, να αιχμαλωτίζει αρχαία μας μνημεία, να ιδιοποιείται την παγκόσμια κληρονομιά της Ακρόπολης», τόνισε αναφερόμενος στα επεισόδια στην Ακρόπολη

Θα έλεγε το ίδιο αν στην κυβέρνηση ήταν η ΝΔ; Αλλά όλοι θυμούνται πως τότε έτρεχε στον Πειραιά για να εμφανιστεί στις κάμερες, δακρυσμένος από τα δακρυγόνα…

Είπε «πως τέτοιου είδους κινήσεις επιτείνουν το πρόβλημα της ανεργίας γιατί προκαλούν πλήγμα στον τουρισμό».

Ποιος εκθέτει τη χώρα; Οι συμβασιούχοι, ή μήπως η χαώδης κατάσταση με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στον Ιερό Βράχο με τη σφραγίδα Παπανδρέου;

Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα κατηγόρησε και το ΚΚΕ για τη στάση του παραλληλίζοντάς τη με τη στάση των ναυτεργατών που έκλειναν το λιμάνι…

Εκεί που έκλαιγε;

Του απάντησε όμως η Αλέκα: «Ο τουρισμός είναι το πρόβλημα, σε μια χώρα νεκροταφείο;».

Εκεί όμως που ο Γιώργος έδωσε ρέστα ήταν όταν αναφερόμενος στο πρόβλημα της ανεργίας σχολίασε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να υιοθετήσει το μοντέλο του διεθνούς καπιταλισμού «που πηγαίνει σε χώρες μεγάλης κερδοφορίας, δυστυχώς με πολύ αρνητικές συνέπειες για τον εργαζόμενο»…

Και όταν μετέφερε κατευθείαν από το επαναστατικό εγχειρίδιο της Τρίτης Διεθνούς: «Εμείς λέμε «όχι» στη φτηνή εργασία. Εκεί δίνουμε τη μάχη της επανάστασης. Στο όνομα της Διεθνούς Επανάστασης, εγώ, εμείς, δεν θα αφήσουμε αυτές τις μικροκομματικές σκοπιμότητες να κυριαρχήσουν. Θα πάμε μπροστά. Αλλά σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή ή θα προχωρήσουμε τη χώρα σε αναμόρφωση ή κάποιοι θα θέλουν να συνεχίσει να βουλιάζει»…

Έχει το θράσος και παριστάνει τον ...επαναστάτη ο ... κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Αλλά ποιόν νομίζει ότι μπορεί να δουλέψει πλέον;

Στιγμιότυπα μιας πορείας προς τον γκρεμό που δεν μπορεί πλέον να αναστραφεί

Ο κ. Καρατζαφέρης διερωτήθηκε γιατί η ΝΔ που επιτίθεται στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου δεν κάνει απλώς μια πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών όπως έχει δικαίωμα.

«Σωστά ρωτάτε τη ΝΔ γιατί κάνει κλεφτοπόλεμο και συνεχίζει να βάζει φωτιές αντί να βοηθάει στην πυρόσβεση», σχολίασε στη δευτερολογία του το πολιτικό ...φλερτ του.

Δείχνοντας έτσι ο μεν Καρατζαφέρης τον πανικό του, επειδή βλέπει το κόμμα του να κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις (στελέχη του εκτιμούν πως θα δυσκολευτούν να μπουν και πάλι στη Βουλή) ο δε Παπανδρέου τον πανικό του επειδή δεν βρίσκει συμμάχους και αναγκάζεται αυτός ένας «προοδευτικός, αριστερός, επαναστάτης και σοσιαλιστής» πρωθυπουργός να συμμαχεί με ένα ακροδεξιό και ένα ...κρητικό εξαπτέρυγο

Τσίπρας: «είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας».

Παπανδρέου:«Διασύρετε τους δημοκρατικούς θεσμούς εντός Βουλής και εκτός με τα συνθήματά σας και εκφράζετε ρατσιστικές αντιλήψεις δημοσιογράφων του εξωτερικού που υποστηρίζουν ότι η διαφθορά είναι στο DNA των Ελλήνων. απάντησε ο κ. Παπανδρέου.

Αλήθεια; Και η αποκάλυψη Γιούγκερ; Ποιόν άραγε αφορά;

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θέλησε να κάνει και φροντιστήριο…

«Θεωρώ ότι προοδευτικός είναι αυτός που θέλει να σώσει την πατρίδα του και να σπάσει τα κατεστημένα. Είναι προοδευτικό να λες ότι έχουμε διαφθορά αλλά μπορούμε να αλλάξουμε. Είναι όμως φασιστικό να λέμε ότι είμαστε διεφθαρμένοι. Σκεφτείτε τι λέτε λοιπόν κύριε Τσίπρα, γιατί θέλετε να λέγεστε αριστερός»….!

Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς!!!

Βρέθηκε όμως σε πολύ άσχημη θέση όταν ο Τσίπρας είπε για τον «Αστακό» ότι δηλαδή είναι ένα ακόμη σκάνδαλο η υπόθεση, και τον ρώτησε να μάθει «το ρόλο της εταιρείας «Rosebud» στο έργο και αν είναι εταίρος της «Rassadel» του .... μοναχού Εφραίμ…και αν  άτομα του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού βρίσκονται πίσω από την επένδυση…

Ο Γ. Παπανδρέου χλώμιασε αλλά απάντησε πως «όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς, αλλά κανένας για μένα δεν είναι συγγενής και φίλος μπροστά στο Δημόσιο συμφέρον…»!

Να λοιπόν που φτάνουμε μέσα σε ένα χρόνο μόνο στην ουσία τους εγκλήματος: στους συγγενείς, τους φίλους και τους κολλητούς

ΣΧΟΛΙΑ

 1. man8os avatar
  man8os 16/10/2010 13:07:41

  www.galop.gr/index.php?topic=1054.60
  Ζητω συγνωμη που ποσταρω λινκ αλλα σκεφτηκαα οτι καλο ειναι να ψηφισουμε ολοι σε μια διαδυκτιακη δημοσκοπιση εν οψει εκλογων.

 2. 11888 avatar
  11888 16/10/2010 13:12:11

  Η γελοιοτητα και οι αναγκαστικες κωλοτουμπες εξαιτιας των απειρων ψεμματων,δεν κρυβονται με τιποτα.Ελπιζω και ο καθε ελληνας πολιτης που ζει και τρεφεται απο την προπαγανδα των ΜΜΕ,να εχει αρχισει να ψιλιαζεται.

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 16/10/2010 13:41:24

  «Ο Γ. Παπανδρέου χλώμιασε αλλά απάντησε πως «όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς, αλλά κανένας για μένα δεν είναι συγγενής και φίλος μπροστά στο Δημόσιο συμφέρον…»!

  Επειδή λοιπόν αυτός ο άπατρις μισέλληνας ιπτάμενος μασκαράς κόπτεται γιά το "Δημόσιο συμφέρον", φαίνεται να είμαι η μόνη, που τον θεωρώ ως τον τελευταίο των ΑΔΙAΦΘΟΡΩΝ, παρά το γεγονός ότι έχει βουλιάξει το world wide web με πηγές, περί του αντιθέτου. Ο οποίος τελευταίος των ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ, oύτε cappucino ήπιε, ούτε καν φοντανάκι γεύθηκε από τα 2.5 Δις Δολλάρια ΜΙΖΑ γιά το COLPO GROSSO της προσχεδιασμένης και "άνευ όρων" παράδοσης της Ελλάδας, στην ατέρμονα ανεξόφλητη πυρά του ΔΝΤ.

  Τι τον περιμένει στο ραντεβού του Νοέμβρη, ΔΕΝ το έχει δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του, καθώς, η ΟΛΗ θλιβερή του ανυπαρξία και ακυβερνησία, αποδεικνύουν ότι και βλέπει και συγχρωτίζεται αδιαλείπτως, με πολλούς «μαύρους» Εφιάλτες.

 4. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 16/10/2010 14:32:02

  Oπως εχω ξαναγραψει το ετος τελειωνει στις 31 Δεκεμβριου και οχι στις 4 Οκτωβριου.Εαν ο Παπανδρεου ψηφισει εξεταστικη για τα ετη 2007 - 2009 η ΝΔ πρεπει να θεσει το ζητημα του τελευταιου τριμηνου (Τ+10),τιτανικοι,εντατικες κλπ και να κληθει ο Παπανδρεου να απαντησει γιατι αφου διεπιστωσε μεγαλο ελλειμμα το μεγαλωσε και αλλο με επιδοματα.

 5. Greg avatar
  Greg 16/10/2010 15:05:03

  Ο ΓΑΠ διατυμπάνιζε στον πλανήτη ότι έχουμε διαφθορά, όχι ότι είμαστε διεφθαρμένοι!!! Ντόινγκ!! Γμτ θα είχε τόσο μεγάλη πλάκα, αν δεν είχαμε καταστραφεί..

 6. τηλέμαχος αναγνώστου avatar
  τηλέμαχος αναγνώστου 16/10/2010 15:35:16

  Το τραγικό είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε (γιατί τόσο του κόβει) ότι ο Τσίπρας προσπαθούσε να του κάνει πλάκα με τα δικά του λόγια για να τον εκθέσει και πίστεψε ότι ο Τσίπρας υιοθέτησε τα περί διαφθοράς στο DNA των ελλήνων. Θύμωσε κιόλας.
  Τσίπρας: «είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς –κατά δήλωσή σας».
  ΓΑΠ: "Είναι όμως φασιστικό να λέμε ότι είμαστε διεφθαρμένοι. Σκεφτείτε τι λέτε λοιπόν κύριε Τσίπρα, γιατί θέλετε να λέγεστε αριστερός»….!
  Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν χρησιμοποιούν (με κομψό τρόπο) το επιχείρημα ότι ο πρωθυπουργός πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι μειωμένης αντίληψης στην καλύτερη περίπτωση.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ τηλέμαχος αναγνώστου 16/10/2010 15:43:18

   Μαλλον γιατι ειναι αναντικαταστατος.Μη γελαμε.Ας θυμηθουμε ποσο ενθουσιασμενος ηταν ο Καραμανλης οταν εξελεγη ο Γιωργος προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους.Ενας Ελληνας προεδρος της Διεθνους ειπε.
   Μπορουσε αραγε οποιοσδηποτε αλλος να παρει αυτη τη θεση;
   Οχι γιατι κανεις αλλος δεν εχει τις γνωριμιες του Παπανδρεου.
   Ο Αλογοσκουφης τον ονομασε "κανακαρη του διεθνους συστηματος" και ειναι αλλα οι αλλοι πολιτικοι ισως σκεφτονται οτι εχουμε αναγκη ενα κανακαρη.
   Ολη η Ελλαδα κινειται με ρουσφετια.Φυσικο ηταν ολο το συστημα να ελπιζει οτι ο Γιωργος με τις γνωριμιες του θα πετυχει καποιο καλυτερο ντηλ με τους ξενους για δανεισμο.Και πιστευω οτι εστω και αν ως τωρα απογοητευσε ακομη πολλοι ελπιζουν οτι κατι θα πετυχει.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ ψυχραιμια 16/10/2010 18:03:20

    Τα κοιμητήρια είναι γεμάτα από αναντικατάστατους

 7. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 16/10/2010 15:38:50

  Dimi,

  να παρακαλάς να γίνει έτσι και να μήν έλθει κανένα ταρακούνημα νωρίτερα, όταν ο κόσμος θα κατέβει για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και απο θεατής προκύψει εκδικητής. Δέν θέλει και πολύπο όσα βλέπουμε και ζούμε κάθε μέρα.

  ΠΕΛΙΑΣ

  • MatrixRevolutionEra avatar
   MatrixRevolutionEra @ ΠΕΛΙΑΣ 16/10/2010 15:41:47

   http://taxalia.blogspot.com/2010/10/28.html

   Τίποτε δεν θα γίνει στην παρέλαση...γιατί δεν θα γίνει παρέλαση...Τυχαίο;;;;;;;;;;;

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ ΠΕΛΙΑΣ 16/10/2010 17:57:44

   ΠΕΛΙΑΣ,

   To να κατέβει ο κόσμος στη παρέλαση, είναι το αυτονόητο.

   Το να αγνοήσει τον λαπά 6μηνίτη ΜΗ-Εθνικής Αμύνης, είναι το ζητούμενο.

 8. vassilis avatar
  vassilis 16/10/2010 20:29:49

  Η χωρα των διεφθαρμενων και το κοινοβουλιο της διαφθορα:Ειναι η μονη αληθεια που ειπωθηκε στο κοινοβουλιο οσο και αν θελουν να το περασουν σαν αστεισμο.

 9. Y. avatar
  Y. 17/10/2010 11:06:43

  Προς τα επικοινωνιακά κουμάντα της ΝΔ
  Καταγραφή της στάσης του Πασόκ από το ’04-’09 (βίντεα, κασετόφωνα, δηλώσεις, ομιλίες κλπ, κλπ), σε ΟΛΑ (εκατό, πεντακόσια, όσα κι αν είναι, μέρα προς μέρα), που πρωτοβουλίασε η ΝΔ τα 5,5 χρόνια, αυτοί τα πολεμήσαν, και τώρα τα υιοθετούν (ήπια προσαρμογή, ΟΛΠ, ΜΟΛΠ, και δε συμαζεύεται.)
  Επίπονη έρευνα, αλλά αξίζει την επικοινωνία

 10. Alex avatar
  Alex 17/10/2010 11:40:04

  Αηδια προκαλει πλεον η εικονα ενος ολιγιστου πρωθυπουργου μαριονετα των τροικανων να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.