30/06/2010 09:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μωραίνει κύριος…

Αφού άφησε τα παράθυρα των τηλεοπτικών εκπομπών λόγω απεργίας ο Α. Λοβέρδος αποφάσισε να πάει στην Ιπποκράτους στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για να μας πει ότι η κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα στις αποφάσεις της για το ασφαλιστικό. Την ώρα που ο τόπος και οι εργαζόμενοι βράζουν, η κυβέρνηση χώθηκε στην κομματική γυάλα και λέει ότι δεν κάνει πίσω. Είναι τόσο αλαζόνες μάλιστα που λένε ότι όλα τα κάνουν για τη διασφάλιση των συντάξεων και την κατοχύρωση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς. Χαρακτηριστικό της εκτός τόπου και χρόνο κατάστασης που βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας είναι η έκκληση που απηύθυνε στη ΓΣΕΕ και τους εργοδότες να συνεχίσουν το διάλογο για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων. Εδώ δεν υπάρχουν δουλειές, χάνοντας χιλιάδες θέσεις καθημερινά και οι συλλογικές συμβάσεις, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα είναι ανέκδοτο ο Λοβέρδος καλεί τους εργαζόμενους να κάτσουν στο τραπέζι για να τα βρουν με τους εργοδότες.

Μωραίνει κύριος με λίγα λόγια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 30/06/2010 10:44:11

  Αν παρατηρήσετε στο σχέδιο νόμου, στο Άρθρο 3 "Αναλογικό ποσό σύνταξης ασφαλισμένων από 1.1.2011 και εφεξής", ο συνοδευτικός πίνακας του ετήσιου ποσοστού αναπλήρωσης για τον υπολογισμό της σὐνταξης προβλέπει μέχρι και 15000 ένσημα δηλαδή πενήντα χρόνια εργασιακού βίου! (h**p://www.ypakp.gr/uploads/docs/3780.pdf)
  Είμαι καλά γιατρέ μου?

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Γιάννης Φαίλτωρ 30/06/2010 10:56:20

   Δεν έχεις ενημερωθεί για το εκπληκτικό σχέδιο. Διάβασε για την υποτίμηση χρόνου

 2. δημητρης avatar
  δημητρης 30/06/2010 10:52:36

  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΟΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΝ ΑΥΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΕ Ο ΣΥΧΑΜΕΡΟΣ Η ΔΕ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΑΝΑ 5' ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗΣ.
  Ο ΔΕ ΜΕΓΑΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΙΑ ΣΤΙ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.
  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
  Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΒΟΥΡΩΣΕΙ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (βΟΥΛΕΥΤΗ, δΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.

 3. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 11:00:06

  Μια σκέψη που γυρνάει στο μυαλό μου είναι ότι ίσως το "σύστημα", γενικώς, μετράει αλλά και μελετάει, τις αντοχές και τον τρόπο αντίδρασης της ελληνικής κοινωνίας. Προσπαθεί δηλαδή να δει μέχρι που μπορεί να τραβήξει το σκοινί χωρίς να σπάσει.

  Θα τους εξέπληξε ευχάριστα φαντάζομαι η σχετικά χλιαρή μας εκδήλωση στα πρώτα και στα δεύτερα μέτρα.

  Και ίσως κρατούν για "βαλβίδα εκτόνωσης" τις χρηματοδοτήσεις στην αγορά μέσω δημόσιων προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, ΤΕΜΠΕ, κλπ). Τις οποίες όλο αναβάλλουν, μετρώντας μάλλον την αντοχή μας.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • evangelos avatar
   evangelos @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 11:29:55

   ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ..ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ..ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ?..ΠΟΣΟ?...Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 15%.ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 11:38:20

   Θράκα, είναι ΣΑΔΙΣΤΕΣ και δοκιμάζουν τις αντοχές μας, αυτό ακριβώς κάνουν που λες. Αυτό που τους πρέπει είναι κρεμάλες στο σύνταγμα σε όσους ψηφισαν το μνημόνιο.

  • nassos avatar
   nassos @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 11:46:23

   Αγαπητέ Αναρμόδιε αυτό που γράφεις προϋποθέτει την ύπαρξη σχεδίου, για να καταστρώσεις σχέδια πρέπει να διαθέτεις και στοιχειωδώς έστω και ελάχιστο μυαλό, πιστεύεις σοβαρά ότι ο θίασος που υποδύεται την "Ελληνική Κυβέρνηση" διαθέτει αυτό το είδος ??

 4. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 12:13:00

  @nassos

  Είπα από την αρχή ότι είναι μια σκέψη. Μια υπόθεση δηλαδή. Οχι επιχείρημα. Στοιχεία δεν έχω. Απλώς μου δημιουργήθηκε αυτή η αίσθηση παρατηρώντας. Πιθανόν να πρόκειται για λάθος εκτιμήσεις.

  Σχέδιο, ναι, μπορεί να υπάρχει. Το πιθανώτερο όχι από την πλευρά της παρούσας κυβέρνησης. Η παρούσα κυβέρνηση και άλλοι "φορείς εξουσίας", παραεξουσίας και μελλοντικής εξουσίας στην χώρα, μοιάζουν να κινούνται σαν εκτελεστές. Σαν οι "εφαρμοστές" ενός ευρύτερου σχεδιασμού. Που φαίνεται να υπερβαίνει και τα εθνικά όρια. Αλλά μάλλον όχι και τα ευρωπαϊκά.

  Ας επαναδιατυπώσω την σκέψη που έκανα: Μοιάζει σαν να τεστάρουν τα όρια της κοινωνίας. Εφαρμόζοντας αφ' ενός οικονομικά βάρη (μειώσεις μισθών, αυξήσεις και ακρίβεια στην αγορά, στέγνωμα της αγοράς κλπ), αφ'ετέρου ψυχολογικά βάρη (η απειλή της φτώχιας και της ανέχειας, το εθνικό κλίμα κατάθλιψης, ο συνεχιζόμενος αποπροσανατολισμός του δυναμικού τμήματος της κοινωνίας, δηλαδή των νέων και η κορύφωση της απάθειας και άγνοιάς τους επί παντός, ο φόβος της σύγκρουσης με τις δυνάμεις καταστολής, φωτιές και νεκροί σε τράπεζα, τρομοκρατικές βόμβες κλπ).

  Το τεστ φαίνεται να αφορά πόσο κοντά μπορούν να φτάσουν την κοινωνία στην εξέγερση, χωρίς όμως να την προκαλέσουν, να την επιτρέψουν, και χωρίς τελικά να συμβεί, αποκομίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος στο εσωτερικό, οικονομικά και πολιτικά, καθώς και τεχνογνωσία προς εφαρμογή σε άλλες χώρες, οσονούπω.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Θραξ Αναρμόδιος avatar
   Θραξ Αναρμόδιος @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 12:17:10

   Χμμ, σαν να άρχισα να συνομοσιολογώ ε;

   Ε, περνούν και τα χρόνια (lol). Και ή το χάνεις και φυραίνεις ή γίνεσαι πιο καχύποπτος. Ισως και να είναι το ίδιο τελικά.

   Θραξ Αναρμόδιος

   • nassos avatar
    nassos @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 12:26:57

    Αναρωτιέμαι πολλές φορές κι εγώ και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν "φυραίνουμε" αγαπητέ με τα χρόνια, (μετά τα 100 ίσως..) απλά γινόμαστε πιο "καχύποπτοι" επειδή μπορούμε να συγκρίνουμε καταστάσεις έχοντας βιώσει περισσότερα από τους νεώτερους οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό αγνοούν ότι έχουμε "μία από τα ίδια" όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ απλά τώρα παίρνει πίσω όσα έδωσε με το Τσοβόλα δώστα όλα....

  • nassos avatar
   nassos @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 12:20:37

   @Θραξ Αναρμόδιος
   ...Σχέδιο, ναι, μπορεί να υπάρχει. Το πιθανώτερο όχι από την πλευρά της παρούσας κυβέρνησης. Η παρούσα κυβέρνηση και άλλοι “φορείς εξουσίας”, παραεξουσίας και μελλοντικής εξουσίας στην χώρα, μοιάζουν να κινούνται σαν εκτελεστές......

   Ακριβώς αυτό εννοούσα, "εκτελεστές" με όλες τις σημασίες που μπορεί να έχει η λέξη!!!!!!

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 12:21:07

   εφαρμογή της κοινωνικής μηχανικής λέγεται αυτό

 5. Κικη avatar
  Κικη 30/06/2010 13:05:17

  Βγηκε η αποφαση του Ελεκτικου Συνεδριου,κολαφος.Μαθετε ακριβως τι λεει.Ο Βασιλακης Καιλας,παλι βλακειες προεβλεπε.Ε ρε γελοια,παει το λιφτινγκ.

 6. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 30/06/2010 13:12:25

  @nassos

  Τα κόμματα, και όχι μόνο στην χώρα μας, καθοδηγούνται και οδηγούνται εσωτερικά από έναν σχετικά συμπαγή πυρήνα προσώπων στην κορυφή τους που δρουν ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ. Ανεξάρτητα από αρχές, καταστατικά και ιδεολογίες. Διαχρονικά το βλέπουμε αυτό μελετώντας την σύγχρονη ελληνική ιστορία.

  Οι κορυφές αυτές έχουν "δικά" τους συμφέροντα, και όχι τόσο δικά τους, να εξυπηρετήσουν. Πάντως όχι δικά μας. Εννοώ των πολλών. Του ΣΥΝΟΛΟΥ. Παρεπιπτόντως ίσως εξυπηρετηθούν και τα συμφέροντα του συνόλου.

  Δεν υπάρχουν πιο "οπορτουνιστές" από τους κομματικούς πολιτικούς της κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας". Πόση εμπιστοσύνη να δείξεις σε αυτούς τους πολιτικούς που διαχειρίζονται τα κοινά με γνώμονα το "βλέποντας και κάνοντας"; Αλλα λόγια πριν, άλλα λόγια μετά και πάει λέγοντας. Οι οποίοι πολιτικοί πράγματι εφαρμόζουν ρήσεις όπως "πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού" και "στην πολιτική πολλά λέγονται και ΔΕΝ γίνονται και πολλά γίνονται και ΔΕΝ λέγονται". Και τεχνικές από την "Τέχνη του Πολέμου" και τον Κλαούζεβιτς. Και άλλους παρόμοιους διανοητές που μελετούν και θαυμάζουν. Με κόκκινα βιβλία, πράσινα βιβλία...

  Πρόκειται για κυνικότατες και ασύστολες ομολογίες της εφαρμογής του πλατωνικού "ιαματικού ψεύδους".

  Ο μόνος στόχος των κομματικών ελίτ είναι η αναρρίχηση και η διατήρηση στην εξουσία. Με όποιο κόστος (για μας και την χώρα). Θέλουν την εξουσία. Πάντα. Ακόμη κι όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λόγο για να την θέλουν. Οταν δεν έχουν πρόγραμμα. Σχέδιο. Στελέχη. ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Αυτό βέβαια είναι απλά και στοιχειωδώς αντι-δημοκρατικό. Είναι επιθυμία ολοκληρωτικής κατεύθυνσης (lol).

  Οι κομματικές ελίτ αυτές είναι πάντα πρόθυμες να μας "υπηρετήσουν". Να "υπηρετούν τον ελληνικό λαό". Αυτό είναι ο καημός τους. Μερικοί τον υπηρετούν για μισό αιώνα. Οικογενειακώς μάλιστα. Θητείες γενεών στην υπηρεσία μας. Ποιος την χάρη μας!

  Φταίει λοιπόν αυτός ο συμπαγής πυρήνας προσώπων που δρα ευκαιριακά; Οχι. Η συμπεριφορά των ανθρώπων καθορίζεται από το ευρύτερο σύστημα μέσα στο οποίο τους εντάσσουμε, τα όρια που τους θέτει το σύστημα αυτό καθώς και τον ρόλο που τους δίνει. Εχουμε μέχρι και επιστημονικότατα πειράματα που μας το βεβαιώνουν αυτό.

  Αρα, εφόσον μας φταίει το σύστημα, όσες φορές και να αλλάξουμε πρόσωπα, δεν θα κερδίσουμε ποτέ. Το σύστημα θα τα διαφθείρει. Το σύστημα φέρνει τα πάντα στα μέτρα του. Ενας στρατιώτης σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα, όσο μορφωμένος κιαν είναι, φιλότεχνος κλπ, θα φερθεί όπως περιμένει το σύστημα να φερθεί. Αυτά είναι γνωστά στους "ενημερωμένους" επιστήμονες.

  Αρα, το σύστημα πρέπει να αλλάξουμε. Να εφαρμόσουμε δηλαδή Δημοκρατία.

  Ολα τα ελληνικά κόμματα, αλλά κυρίως τα δύο μεγάλα (όχι ο απλός πολίτης-μέλος τους, εγώ, εσύ, ο πατέρας μου ή ο ξάδελφός σου, αλλά οι κορυφές για τις οποίες μιλάω) ταιριάζουν γάντι στην παραπάνω περιγραφή. Δηλαδή χωρίς περιστροφές ΔΕΝ εργάζονται προς το συμφέρον του πολίτη ή της χώρας. Αν συμβαίνει αυτό κάποιες φορές, συμβαίνει παρεπιπτόντως.

  Από την νεο-ελληνική ιστορία μπορούμε να δούμε πόσες φορές και που οδήγησαν την χώρα και τον έλληνα τα κοινοβουλευτικά κόμματα αυτά και οι πρόγονοί τους. Μη-δημοκρατία, μη-ανάπτυξη, φασισμοί, δικτατορίες, εκλογικοί νόμοι για γέλια, πτωχεύσεις και υπέρογκος δανεισμός, σπατάλη πόρων, διαρπαγή, εθνικές συμφορές, λεηλασία του εθνικού πλούτου, μειοδοσίες κλπ.

  Ο μέσος άνθρωπος, επειδή θα του διορίσουν την θυγατέρα στην τράπεζα ή θα του εγκρίνουν την επιδότηση, πάει με τη μια ή την άλλη πλευρά. Νομίζει ότι δουλεύει προς το συμφέρον του. Αλλά κάνει λάθος. Ερχονται εποχές σαν αυτή που διανύουμε τώρα για να του το βεβαιώσουν. Το πιο απλό: Δεν θα σωθείς βολεύοντας μόνο τον εαυτό σου και την οικογένειά σου όταν η κοινωνία όλη ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Για λίγο, ίσως. Αλλά θα το πληρώσεις. Κι εσύ κι αυτοι που δεν φταίξανε (όπως εγώ). Την συμπεριφορά σου θα την πληρώσουμε όλοι.

  Βέβαια τέτοια στάση απαιτεί, όχι ήθος, αλλά γνώση πολιτική και παιδεία πολιτική. Πολιτική ωριμότητα. Οχι θρησκευτική ηθική. Δημοκρατική παιδεία. Του τι είναι κοινό συμφέρον. Δημόσιο καλό. Και πως εγώ κι ο καθένας ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ στο κοινό καλό. Κι όταν κλέβω, κλέβω μακροπρόθεσμα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ και τους απογόνους μου.

  Τα κόμματα έχουν συμφέρον να "πακτώνουν" τους οπαδούς τους. Να τους ταμπουρώνουν. Ετσι επιβιώνουν. Βλέπουμε, ακόμη και μέσα σε αυτό το κατά τα άλλα υψηλού επιπέδου ιστολόγιο, σχολιαστές από το "παρελθόν". Ανθρώπους που βλέπουν παντού κομμουνιστές που φταίνε για όλα από τη μια και ανθρώπους που βλέπουν παντού διεφθαρμένους οπαδούς των σοσιαλιστών από την άλλη.

  Ποιος κερδίζει έτσι;

  Θραξ Αναρμόδιος

 7. nassos avatar
  nassos 30/06/2010 13:31:37

  "Αρα, το σύστημα πρέπει να αλλάξουμε. Να εφαρμόσουμε δηλαδή Δημοκρατία."

  Συμφωνώ 100% με τις σκέψεις σου, θεωρώ ότι με τις παρούσες συνθήκες και όταν γίνουν ακόμη χειρότερες και ο "μέσος άνθρωπος" μην έχοντας πλέον κέρδος από αυτό το χάλι θα πάψει να το στηρίζει,(απλά επειδή δεν θα έχει κέρδος), θα υπάρξει ίσως μια μικρή ελπίδα να κινηθούμε προς την εφαρμογή της Δημοκρατίας.

  • nassos avatar
   nassos @ nassos 30/06/2010 13:36:39

   Συμπληρώνω αδιαφορώντας για τον κίνδυνο ότι χρόνια τώρα λέω ανοιχτά ότι σχεδόν ουδέποτε είχαμε στον τόπο μας ¨Ελληνική Κυβέρνηση"

 8. ασχ avatar
  ασχ 30/06/2010 19:17:20

  νούμερα και αύριο να γίνουν εκλογές γιώργο θα ψηφίσετε
  τον γιώργο και τους λοιπούς ωραίους τύπους που κατέλυσαν κάθε έννοια λογικής και συνταγματίκής νομιμότητας εσείς,εμείς και αυτοί τους ψηφίσαμε και τώρα σκάστε καί κολυμπάτε
  τώρα αν περιμένετε να λειτουργήσει το κράτος σε βάρος των λαμογιών φαίνεται ότι ζείτε σε άλλη χώρα
  τα λαμόγια κυβερνούσαν και θα κυβερνούν όσο εσείς ,εμείς και όλοι οι άλλοι καταλάβουμε ότι
  δικαιοσύνη Δεν υπάρχει
  ο νόμος λειτουργεί για τον αδύναμο κρίκο
  οι έχοντες και κατέχοντες γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα το εκάστοτε θεωρούμενο κυβερνητικό σύστημα εξουσίας
  τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ βγάζουν κυβέρνηση ή ρίχνουν κυβέρνηση όποτε θέλουν γιατι μπορούν εύκολα να παρανυθιάζουν εμάς τα νούμερα Όποτε θέλουν καί όπως θέλουν και να μας κάνουν να βλέπουμε το άσπρο μαύρο
  έτσι ο κώστας ήταν κάποτε ο νέος θεός για την χώρα και τώρα ο κακός χοντρός και αντίστοιχα ο γιώργος τώρα ο τελευταίας κοπής θεός για την χώρα και πρίν ο γιωργάκης ο γυιός του ανδρέα κλπ ΚΟΥΛΆ…..
  Δυστυχώς η γενιά του πολυτεχνείου και οι λΕγόμενοι αντιστασιακοί ποτέ δεν δούλεψαν για να έλθει δημοκρατία στην χώρα αυτή και έτσι
  χούντα στρατιωτικών
  χουντα αντιστασιακών
  χούντα ΜΜΕ
  43 ΧΡΌΝΙΑ ΧΟΎΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  και τώρα χούντα ΔΝΤ ΜΕ αρχιστράτηγο τον γιώργο ,αυτόν που άν αύριο ξαναγίνουν εκλογές νούμερα θα τον ξαναψηφίσετε ως μόνη λύση ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ

  Reply

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.