#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/03/2011 00:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι!Ο κ. Καρατζαφέρης στη Μονή Βατοπεδίου με τον ηγούμενο Εφραίμ

Φωτογραφίες: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_8617.html 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Posidonas avatar
  Posidonas 06/03/2011 00:38:48

  Και σε ανωτερα Αργηγε! Να σε καμαρωσουμε και Πατριαρχη. Για την ωρα σου λειπει το περιστερη.

 2. Posidonas avatar
  Posidonas 06/03/2011 00:39:46

  περιστερι.

  • man8os avatar
   man8os @ Posidonas 06/03/2011 01:19:56

   Καλαμποκι?

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/03/2011 00:55:08

  Μπορεί να θέλει να μονάσει.

 4. Κώστας avatar
  Κώστας 06/03/2011 00:57:58

  Μα πόσο γελοίος είναι τελοσπάντων;

  Στο παρακάτω βίντεο λέει ο Καρατζαφέρης:
  "...Ένας καλόγερος έκανε μαντάρα την Ελλάδα. Ένας καλόγερος έβαλε στο ράσο του τα δύο μεγάλα κόμματα". Μετά λέει "για καρπούς ανομημάτων που μάζεψε ο Εφραίμ"...
  http://www.youtube.com/watch?v=fNdIxxurfEg&feature=related


  Τώρα γλείφει...Χαμερπέστατος. Πόσο αφελείς είναι οι συνταξιούχοι που του απέμειναν να τον ψηφίζουν;

 5. Κάποιος avatar
  Κάποιος 06/03/2011 01:02:56

  Ο σύγχρονος πολιτικός, ο ορθόδοξος χριστιανός ηγούμενος και ο διαχρονικός εκπρόσωπος της έννομης τάξης.
  Και από πάνω η Βρεφοκρατούσα.
  Και όλα αυτά μέσα σ'ένα βυζαντινό μοναστήρι του 10ου αι.
  Αν ταυτόχρονα δάκρυζε και η εικόνα θα ήταν η φωτό του αιώνα!

  • hellas-orthodoxy avatar
   hellas-orthodoxy @ Κάποιος 06/03/2011 01:06:46

   Οι εικονες δεν δακρυζουν οποτε θες εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος αντιχριστιανος.

 6. karamanlikos avatar
  karamanlikos 06/03/2011 01:08:19

  Αν ο Καρατζαφέρης θεωρείται άριστος γνώστης της πιάτσας, τότε οι φωτό με τον Εφραίμ έχουν άλλη σημειολογία!

  Λέτε να τον δούμε δίπλα στο Ρουσόπουλο;

 7. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 06/03/2011 01:37:52

  Πιο πολύ εκτιμάω άτομα σαν εσένα κάποιε, παρά "πιστούς" που έχουν καρναβαλίσει μέχρι αηδίας το μήνυμα Του Χριστού (συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου).
  Δεν ξέρω τι εστί Καρατζαφέρης, αλλά γενικά υπάρχουν χριστιανοί και "χριστιανοί".
  Οι πρώτοι συνήθως δε μένουν στο τυπικό σκέλος μιας οργανωμένης θρησκείας, αλλά θα τους δεις να προσφέρουν -πολλές φορές από το υστέρημά τους- σε αδύναμους ανθρώπους,
  και κυρίως; χωρίς να το διαφημίζουν...
  Οι δεύτεροι, θα αρχίσουν τις σταυροφορίες, τα μπινελίκια (πολλές φορές μου ξεφεύγουν και μένα), τις κατάρες και πάει λέγοντας...
  Ή να κάνουν ..φιλανθρωπίες και να αυτο-διαφημίζονται ως ανθρωπιστές.
  Πάντως η ζωή Του Χριστού, μας ξεπερνάει, ήταν και το βλέπω αυτό, πραγματικός επαναστάτης, πλήρωσε τεράστιο τίμημα, και έκανε μια τεράστια τομή στην ιστορία των παγιωμένων κοινωνικών διεργασιών...
  Άνοιξε μια χαραμάδα ελπίδας για όσους αμαρτωλούς, οι ηθικιστές -κάθε εποχής- είχαν καταδικάσει και από την άλλη συγκρούστηκε με τους φαρισαίους αλλά και τους οικονομικούς "δολοφόνους" της εποχής.
  Από εκεί και πέρα, πιστεύει κανείς ή όχι, αυτό που έκανε ο φτωχός Ιησούς, δεν μπόρεσαν να το πετύχουν οι πιο χιλιο-ανυψωμένες αυθεντίες της γνώσης σε όλη την πορεία της ανθρώπινης δράσης.
  Αυτή είναι η άποψή μου

  • ΕΛΛΗΝ avatar
   ΕΛΛΗΝ @ Γιώργος Μεσσηνία 07/03/2011 02:18:09

   @ Γιώργος Μεσσηνία

   ΄΄......Από εκεί και πέρα, πιστεύει κανείς ή όχι, αυτό που έκανε ο φτωχός Ιησούς, δεν μπόρεσαν να το πετύχουν οι πιο χιλιο-ανυψωμένες αυθεντίες της γνώσης σε όλη την πορεία της ανθρώπινης δράσης....''

   Το ερώτημα σε ποιόν το κάνεις ?????? Στον Κάποιο ??????
   Περιμένω με αγωνία να σου απαντήσει.

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ ΕΛΛΗΝ 07/03/2011 10:19:53

    Τι πέτυχε ακριβώς ο φτωχός Ιησούς ;

    Αν εννοείς την ίδρυση της χριστιανικής θρησκείας με 2.1 δισεκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως , μπορούμε να ισχυριστούμε και ότι ο ορφανός Μωάμεθ κατάφερε να θεμελιώσει τον Ισλαμισμό με 1.3 δισεκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως.

    • Γιώργος Μεσσηνία avatar
     Γιώργος Μεσσηνία @ Κάποιος 07/03/2011 12:21:35

     Δεν θα αναφερθώ στη μουσουλμανική θρησκεία, απλά αυτό θα πω:
     Ο Σταυρός φίλε, είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση και αν το καλοσκεφτείς, αρκετά αντιδημοφιλής, καθώς θίγει το ναρκισισμό, το υπερ-πολύτιμο "εγώ" του καθενός μας.
     Συνεπώς, αυτό που πέτυχε ο Ιησούς ήταν ένα θαύμα, μια πραγματική επανάσταση, που άλλαξε τον τρόπο σκέψης και ζωής των ανθρώπων.
     Κάτι το οποίο, μπορεί να κατανοήσει μόνο όποιος είναι διατεθειμένος να ταπεινωθεί και να νικήσει τον εγωισμό του.
     Δηλ, όποιος διαθέτει πνευματική ευφυΐα..
     Οπότε, μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μεγέθη, και κάτι ακόμα...
     Μη κολλάς με αριθμούς, γιατί τότε η Λίβερπουλ, ή η ρεάλ Μαδρίτης ίσως έχουν περισσότερους οπαδούς, και λοιπόν;;;

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ Γιώργος Μεσσηνία 07/03/2011 13:15:54

      To ζήτημα είναι ότι οι σταυρώσεις-καθηλώσεις, οι μαστιγώσεις, τα παλουκώματα,το κάψιμο στην πυρά, οι ακρωτηριασμοί και κάθε είδους φρικτό βασανιστήριο συνεχίστηκαν,ή εφευρέθηκαν από τα χριστιανικά κράτη του Μεσαίωνα σε Ανατολή και Δύση και ήταν αποδεκτά ως πρακτικές στις περισσότερες κοινωνίες της εποχής που αποτελούνταν από χριστιανούς υπηκόους.
      Ο χριστιανικός Μεσαίωνας ήταν απείρως πιο σκληρός και σκοταδιστικός ακόμα κι από τα χρόνια της ειδωλολατρικής ρωμαικής αυτοκρατορίας την εποχή της pax romana.
      Αλλά ακόμα και μετά την μεσαιωνική περίοδο κατά την εποχή της αποικιοκρατίας (15ος-20ος αι) καμιά επίδραση δεν είχε η θυσία του Ιησού, στα κράτη και στους λαούς που δήλωναν πίστη στο όνομα του, όσον αφορά στα μηνύματα της αγάπης, της συγχώρεσης, της ελευθερίας βούλησης και της απαγκίστρωσης από τα υλικά αγαθά.
      Αυτοί δε που παρουσίαζαν την μεγαλύτερη ασυμφωνία μεταξύ λόγων και πράξεων ήταν οι κατά κόσμον εκπρόσωποι του, δηλαδή ο κλήρος, πάπες,επίσκοποι, πατριάρχες, καρδινάλιοι, μοναχικά τάγματα κτλ.
      Το δε μήνυμα της αγάπης μάλλον δεν είχε καμιά επίδραση στους ορθοδόξους,μονοφυσίτες,αρειανιστές,παυλικιανούς,ρωμαιοκαθολικούς και διαμαρτύρομενους χριστιανούς που σφάζονταν αναμεταξύ τους επί αιώνες, για το ποιος είναι γνησιότερος χριστιανός.

      Οποιαδήποτε δε ελευθερία,ατομική, λόγου και διακίνησης ιδεών απολαμβάνουμε στις δυτικές κοινωνίες του σήμερα, οφείλεται στα κινήματα του Ουμανισμού και του Διαφωτισμού που αμφισβήτησαν κάθετα τον ρόλο και την επίδραση της θρησκείας και της Εκκλησίας στις δυτικές κοινωνίες.

     • Γιώργος Μεσσηνία avatar
      Γιώργος Μεσσηνία @ Κάποιος 07/03/2011 14:10:10

      Αυτοί δεν συνέλαβαν το μήνυμα Του Ιησού και βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, εσύ πίστεψε στη διδασκαλία Του, και μην σε απαχολεί για εκείνους, μπορείς;
      Εκτός των άλλων, ο ουμανισμός είναι μια επίσης αποτυχημένη εκδοχή του ανθρωπισμού, που διδάχθηκε πάλι μέσα στο πλάισιο του πολιτικού παιχνιδιού και στη πορεία της ανάπτυξής του αλλοιώθηκε, μια κουβέντα εξαντλητική και βαρετή σε αυτό το περιβάλλον.
      Παράλληλα, δεν μπορείς να παραβλέψεις, πως η συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών, αποτελείται από αφανείς "ήρωες", μακριά από τίτλους, τιμές και αυτόκλητους λεγεωνάριους ..ιππότες.
      Σε πληροφορώ, πως θα εκπλαγείς για το πόσοι -στην πράξη- χριστιανοί συνάνθρωποί μας υπάρχουν, άρα σε αυτή την εκδοχή, το μήνυμα Του Χριστού, πέτυχε πλήρως.
      Άλλωστε ο Χριστός φίλε, είπε σε μια συγκλονιστική ρήση Του: "Σε ευχαριστώ Πατέρα, που εμφάνισες το μεγαλείο σου, στους απλούς και στους αθώους και όχι στις διάνοιες και τους μεγαλόσχημους".
      Για την ιστορία, δε σου πουλάω κήρυγμα, άλλωστε δεν θεωρώ -εκ των πραγμάτων- τον εαυτό μου ως χριστιανό.
      Απλά, τις δικές μας ανοησίες, όσων αυτο-αποκαλούμαστε χριστιανοί, δεν είναι σωστό να τις χρεωθεί ο Χριστός και το συνειδητοποιημένο ποίμνιό Του.
      Τα λέμε...

 8. Κάποιος avatar
  Κάποιος 06/03/2011 01:48:06

  Και πότε δακρύζουν οι εικόνες δηλαδή ;

  Το σίγουρο πάντως είναι, ότι με κάτι φωτό, όπως αυτή, δακρύζουν πολλοί για διαφορετικούς όμως λόγους, από τα γέλια, από απελπισία ή από συγκίνηση.

  Και δεν είμαι αντιχριστιανός.
  Τα ρητά “ὁ μὴ ὢν μετ’ ἐμοῦ κατ’ ἐμοῦ ἐστιν” και τα “You’re either with us or against us", δεν με αφορούν και δεν χαρακτηρίζουν τον τρόπο σκέψης μου.

  • hellas-orthodoxy avatar
   hellas-orthodoxy @ Κάποιος 06/03/2011 02:50:20

   Μονος σου τα αναπαραγεις αυτα τα ρητα.Οσο για τη φωτογραφια,δεν το ξεραμε πως χρειαζοταν την αδεια σου για να βγει.Δυστυχως παντως για σενα,δεν ειναι μονο ο Καρατζαφερης που βρεθηκε στη συγκεκριμενη θεση,αλλα και πολλοι αλλοι πολιτικοι,Ελληνες και ξενοι.

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ hellas-orthodoxy 06/03/2011 10:39:58

    Εσύ τα αναπαράγεις με τον τρόπο σκέψης σου, θεωρώντας ότι όποιος ασκεί κριτική στην χριστιανική θρησκεία και στους εκπροσώπους της, αυτομάτως κατατάσσεται στους αντιχριστιανούς.
    Οταν όμως μεγαλώνεις με το “ὁ μὴ ὢν μετ’ ἐμοῦ κατ’ ἐμοῦ ἐστιν”, λογικό είναι να αντιδράς όταν ακούς αντίθετη άποψη.
    Προφανώς ο εικονιζόμενος πολιτικός το έχει πιάσει εδώ και καιρό το νόημα και τον τρόπο σκέψης πολλών, γι'αυτό σπεύδει να φωτογραφηθεί όπου βρει άδειο στασίδι και λευκό περιστέρι να πετάει, με κληρικούς, ή βυζαντινές εικόνες στο φόντο.

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Κάποιος 06/03/2011 03:52:54

   Δεν σε αφορά ο Χριστιανισμός, κύριε Κάποιε μου; Γι'αυτό μάς έχεις πρήξει τα ούμπαλα με 5.000 αντιχριστιανικά ποστ τίγκα στο μεθοδολογικό και θεολογικό λάθος σήμερα;

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ Στέργιος 06/03/2011 10:21:27

    Με αφορά και με παραφορά, γιατί μας τον έχουν φορέσει καπέλο σ' αυτήν την χώρα με το στανιό από την ημέρα που γεννιόμαστε μέχρι την ημέρα που πεθαίνουμε.
    Την διαπλοκή θρηκευτικής,πολιτικής και δικαστικής εξουσίας με τα παραδικαστικά κυκλώματα, τα Βατοπέδια, τα real estate των μονών, τα πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός, όπως και την μισθοδοσία των κληρικών (περίπου 230 μύρια ετησίως).
    Περίτρανο ντοκουμέντο είναι η παραπάνω φωτογραφία.
    Κατάλαβες Στέργιε και υπόλοιποι γιατί με κόφτει ;
    Συν το ότι οι περισσότεροι από δαύτους το παίζουν κριτές και τιμητές των πάντων, προφανώς στα πλαίσια του "μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε".

    • A.M. avatar
     A.M. @ Κάποιος 06/03/2011 11:50:24

     @Κάποιος
     Κανένας δεν σου έχει φορέσει καπέλο τίποτε, ούτε την πίστη.
     Μόνος σου το έχεις φορέσει για νάχεις κάτι να λές.
     Όποτε θέλεις το καπέλο - που μόνος σου έβαλες - το βγάζεις.
     Χαλλαρά και άνετα, χωρίς να ζορίζεσαι.

     Το ότι διάλεξες εσύ να γεννηθείς από γονείς που ήθελαν να σε βαφτίσουν είναι δική σου επιλογή.
     Μπορούσες να γεννηθείς από άθεους γονείς, ή από μουσουλμάνους ή από πιο ... προοδευτικούς που να περιμένουν να μεγαλώσεις πρώτα και να διαλέξεις μόνος σου αν θα βαφτιστείς ή όχι.
     Δυστυχώς για σένα έκανες λάθος επιλογές και οι γονείς που διάλεξες σε βάφτισαν.
     Ας πρόσεχες!
     (αν βέβαια σε ενοχλεί τόσο το ότι σε βάφτισαν Ορθόδοξο, επειδή εμένα καθόλου δεν με ενοχλεί)

     Όσον αφορά την διαπλοκή κάποιων ΠΡΟΣΏΠΩΝ με κόμματα, σκάνδαλα και δεν συμμαζεύεται.. ΌΛΟΙ αυτοί δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με την Ορθόδοξη Πίστη. Είναι πολίτες μιας χώρας και ενεργούν μέσα στο κοινωνικό σύστημα για το οποίο σύστημα ΚΑΙ ΕΣΎ όπως και εγώ και όλοι μας είμαστε ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΙ. Αν δεν μας αρέσει ας το αλλάξουμε.

     Τα παραπάνω όμως δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με την Πίστη στον Χριστό.
     Είναι ενέργειες ανθρώπων τις οποίες ενέργειες ούτε επικρότησε ποτέ ο Χριστός ούτε τις δίδαξε ούτε τις έκανε πράξη για να Τον κατηγορείς. Μόνο τις στιγμάτιζε.
     Κατηγόρησε αυτούς που κάνουν τις λαμογιές προσποιούμενοι τον χριστιανό αν θέλεις σώνει και καλά να κατηγορήσεις κάποιους.

     Το ότι η φωτογραφία σε ενοχλεί δείχνει επίσης την ΆΓΝΟΙΆ σου περί του τυπικού των ορθόδοξων μοναστηριών, ιδιαίτερα στο Άγιον Όρος.
     Ο κάθε φιλοξενούμενος είναι ιερό πρόσωπο και η φιλοξενία και η τιμή προς τους φιλοξενούμενους είναι ΚΑΝΌΝΑΣ για τους μοναχούς.
     Αυτό δεν το κάνει μόνο ο Εφραίμα αλλά και στο πιο φτωχικό καλύβι να πάς θα σε φιλοξενήσουν και θα σε τιμήσουν και θα σου δώσουν και απ αυτά ακόμα που δεν έχουν και στερούνται οι μοναχοί.
     Τώρα αν ο Καρατζαφέρης πήγε στο Άγιον Όρος για να αποκομίσει πολιτκά οφέλη .. ε πρόβλημά του!

     Και το να το παίζουν "ΚΆΠΟΙΟΙ" - τί σύμπτωση ε; ! - τιμητές των πάντων, δείχνει εκ των πραγμάτων πως είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που χαρακτηρίζει "Κάποιους"!

     Και το ότι κάποιοι δεν τηρούν το «μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε» - ποιός εξ άλλου το τηρεί απαρέγκλητα; - δεν σημαίνει πως φταίει ο Χριστός γι αυτό αλλά μάλλον φταίνει "κάποιοι" που κάποιες φορές σαν άνθρωποι πέφτουν στην κατάκριση.
     Ή κάνω λάθος "Κάποιος";

     Γνωρίζω και εγώ επίσης μερικούς που - μή έχοντες προφανώς κάτι καλύτερο και σοβαρότερο να κάνουν - γυρνάνε στα διάφορα φόρα και blogs του διαδικτύου ποστάροντας διάφορα μηνύματα εκ του πονηρού : «ἀπέστειλαν ἐγκαθέτους, ὑποκρινομένους ἑαυτοὺς δικαίους εἶναι, ἵνα ἐπιλάβωνται αὐτοῦ λόγου εἰς τὸ παραδοῦναι αὐτὸν...» ... ολίγον άσχετο βέβαια.. αλλά στην κουβέντα.. «δένει».

     Άλλο λοιπόν η Πίστη στον Χριστό, άλλο οι πιστοί στον Χριστό και άλλο οι προσποιούμενοι πίστη στον Χριστό αλλά διαβιούντες ως κοσμικοί άνθρωποι με καθαρά κοσμικό φρόνημα.
     Απ τις πράξεις των τελευταίων σαφώς και ΔΈΝ κρίνεται ούτε η Πίστη του Χριστού ούτε οι πραγματικοί πιστοί στον Χριστό.
     Αν κάποιος βγάζει συμπέρασμα για την Ορθόδοξη Πίστη και για τους πραγματικά πιστούς απ τις πράξεις των υποκριτικά «πιστών» τότε προφανώς θέλει να κατηγορήσει τον Χριστό και σαφώς τότε ισχύει το «ὁ μὴ ὢν μετ’ ἐμοῦ κατ’ ἐμοῦ ἐστιν» επειδή ο άνθρωπος εσκεμμένα ψάχνει να βρεί κατηγορία κατά της πίστης του Χριστού ενώ λογικά θα έπρεπε να περιοριστεί στις κατηγορίες κατά των ΠΡΆΞΕΩΝ και ενεργειών των συγκεκριμένων ανθρώπων που τις κάνουν.

     • ΕΛΛΗΝ avatar
      ΕΛΛΗΝ @ A.M. 07/03/2011 02:09:19

      @ Καποιος

      ''.....παρουσιάζονται γεγονότα της Κ.Δ επίσης ως πραγματικά χωρίς να υπάρχει ιστορική τεκμηρίωση,......''

      Ρε μεγάλε για ποιά τεκμηρίωση ψάχνεις όταν παρακάτω επικαλείσε διδαχές των Ιερών Ευαγγελίων ??????

      Σύσταση : Κούνα λίγο το κεφάλι σου μπάς και ξεθολώσεις........

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ A.M. 07/03/2011 10:08:12

      @ΕΛΛΗΝ.

      Αλλο θέμα είναι η θεολογική ή φιλοσοφική προσέγγιση των κειμένων των Ευαγγελίων και άλλο θέμα το αν περιγράφουν πραγματικά γεγονότα ή μυθοπλασίες.

      Και το κείμενο της πλατωνικής Πολιτείας μπορούμε να σχολιάσουμε ή να ερμηνεύσουμε, άσχετα αν αυτή δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα.

      Σύσταση:Πριν απαιτήσουμε να κουνήσουν οι άλλοι το κεφάλι τους, κουνάμε πρώτα το δικό μας καλού-κακού.

  • juliet avatar
   juliet @ Κάποιος 06/03/2011 09:59:17

   κλαίνε και κάποιοι με τα χάλια τους και κάνουν τους άλλους να γελάνε με το τρόπο που σκέφτονται .
   Θέλω να σου πω το κλάμμα και το γέλιο ειναι σχετικό .

 9. δημης avatar
  δημης 06/03/2011 02:17:26

  ΑΝΤΕ !!! ΔΥΟ ΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!!!! (ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΙΚΗΤΕΣ)

 10. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 06/03/2011 02:52:15

  Ξεχασες μια τριτη κατηγορια:Αυτη οσων δεν πιστευουν στον Χριστο και κανουν μαθηματα χριστιανισμου στις αλλες δυο κατηγοριες.Προκειται για τους χειροτερους υποκριτες,που παριστανουν τους αθεους αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα με το Ισλαμ,τον Ιουδαισμο κλπ,παρα μονο με τον Χριστιανισμο (και ιδιαιτερα την Ορθοδοξια).

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ hellas-orthodoxy 06/03/2011 13:46:08

   Φίλε hellas-orthodoxy, δεν αναφερόμουν σε σένα και γενικά σε κανέναν από όσους σχολιάζουν εδώ μέσα, κάθε άλλο, έκανα λόγο για εκείνους που μας πίνουν το αίμα με το μπουρί και πουλάνε την χριστιανική αγάπη σε "δόσεις".
   Εσύ μια χαρά είσαι, διαβάζω συχνά τις αναρτήσεις σου και σίγουρα δεν είμαι άξιος να σε κρίνω, μην παρεξηγείσαι.
   (αν πρόκειται για κάτι τέτοιο)
   Επίσης, σου ξεκαθαρίζω πως υπερ-αγαπάω την ορθοδοξία γι' αυτό το λόγο και είμαι απόλυτος "φαν" του Καποδίστρια.
   Αντίθετα με ενοχλεί τρομερά η κουλτούρα του Ισλάμ, και αυτή διαφαίνεται και μέσα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που έχει στηθεί ύποπτα στις πλάτες του κόσμου.
   Ήθελα, απλά, να σημειώσω πως σήμερα βγαίνουν πολλοί κηφήνες που με όχημα την χριστιανική αγάπη, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την κοινωνία μας στα ασύδοτα νύχια της ανεξέλεγκτης μεταναστολαγνείας και ελληνοφοβίας.
   πχ, με ενόχλησε τρομερά η στάση του Μάινα, χωρίς να τον ξέρω γενικά σαν άνθρωπο, την θεώρησα τρομερά υποκριτική και εν προκειμένω προτιμώ απόψεις σαν του "κάποιου", που σου το λένε κατάμουτρα.
   Φίλοι ελπίζω, έτσι;;;

 11. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/03/2011 03:53:58

  Ο Καρατζαφέρης έκοψε φέτος πίτα αφιερώνοντας ένα κομμάτι στον Θεό κι ένα στον Αλλάχ ή όχι ακόμα;

 12. Αστος avatar
  Αστος 06/03/2011 07:55:31

  Ρε ο Εφραιμ ειναι ο παπας ?

  • empedocle avatar
   empedocle @ Αστος 06/03/2011 11:04:15

   Ή παπάς ή ο διάολος ο ίδιος είναι ο λεγάμενος.

 13. juliet avatar
  juliet 06/03/2011 09:52:20

  την παραβολή του Τελώνη και του Φαρισαίου , την ξέρετε.Μία εικόνα -χίλιες λέξεις.

  • kiki avatar
   kiki @ juliet 06/03/2011 10:33:10

   @ juliet,
   Καλημερα, και καλα Κουλουμα αυριο,
   το διαβασα πριν λιγο
   Λαικο Ορθοδοξο Συνοθυλευμα.
   Ποιος λεμε τωρα , ειναι χριστιανος λεμε τωρα,και εκκλησιαζεται στα μοναστηρια της διαπλοκης, ο εχων γραφειο μοντελων, ο εχων παλαιστες και στοιχηματα φανταζομαι, ο εκμεταλευομενος την ανθρωπινη δυστυχια, και παραφροσυνη, βλεπε αδωνι.
   Εκτος αν παλι χριστιανικα πηγε να μοιρασει τα ιματια του δηλαδη τις επιχειρησεις του, με αλλους χριστιανους.οι μοναχοι ειναι εξαιρετικοι επενδυτες με οφ σορ εταιρειες, με χαρτοφυλακια κλπ.
   Μετανοητε ,αφρονες.

 14. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 06/03/2011 11:53:17

  Για να καταλάβετε καλύετρα. Δεν πρόκειται για απρέπεια κι ασέβεια που δεν ματάγινε. Ο κ. Καρατζαφέρης στέκει στο θρόνο όπου κάθεται μόνο ο επίσκοπος "εν τύπω και τόπω Χριστού" σήμερα. Μέχρι την άλωση της Πόλης εκεί, στη δεξιά πλευρά, ήταν η θέση του αυτοκράτορα, ή του εκπροσώπου του και απέναντι, στην αριστερή, του πατριάρχη, επισκόπου και όμοια. Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εζήλωσε ..... Τόση ευτέλεια. Όσο για τους μοναχούς, Nο comments. Ανήκουν στη δικαιοδοσία Άλλου.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Εύμηλος 07/03/2011 01:02:48

   Του ψυχίατρου;

 15. Κάποιος avatar
  Κάποιος 06/03/2011 12:29:05

  Ποιος μίλησε για πίστη ;
  Για θρησκευτικό κατεστημένο στην πολιτική, την κοινωνία, την εκπαίδευση και την δικαιοσύνη, έγραψα.
  Αυτό το φοράν καπέλο διαχρονικά στους κατοίκους αυτής της χώρας.

  Μέχρι πρότινος και επί δεκαετίες έπρεπε υποχρεωτικά να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες, το οποίο καταργήθηκε παρά τις λυσσαλέες πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις που οργάνωναν οι πνευματικοί ποιμένες μαζί με παραθρησκευτικές οργανώσεις.
  Την μισθοδοσία των κληρικών που ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, την πληρώνουν μέσω της φορολογίας τους όλοι οι έλληνες πολίτες.
  Τα σκάνδαλα διαπλοκής μεταξύ κλήρου και Εκκλησίας τα πληρώνει επίσης ο ελληνικός λαός.
  Το μάθημα θρησκευτικού προσηλυτισμού στα σχολεία, όπου παρουσιάζεται η εβραϊκή μυθολογία σαν ιστορικό γεγονός και γεγονότα της Κ.Δ επίσης ως πραγματικά χωρίς να υπάρχει ιστορική τεκμηρίωση, όπως για παράδειγμα στο μάθημα της ιστορίας, είναι επίσης υποχρεωτικό και βαθμολογείται και η Εκκλησία επίσης αντιστέκεται λυσσαλέα στο να παραμείνει έτσι.
  Ο εκκλησιασμός και η δημόσια προσευχή στα σχολεία και τον στρατό είναι επίσης υποχρεωτικός σε πολλές περιπτώσεις όπου η θρησκευτική-κρατική αυθαιρεσία πάει σύννεφο.
  Οσες ανατροπές έχουν γίνει κατά τόπους και κατά συνθήκη στους παραπάνω τομείς έχουν κατορθωθεί μετά από μακρόχρονες κόντρες με το πολιτικό-θρησκευτικό κατεστημένο που προφανώς εφαρμόζει πιστά το "όστις θέλει οπίσω μου ελθείν", όπως και πολλές άλλες σοφές διδαχές των ευαγγελίων.

  Επίσης η ορθόδοξη πίστη θεμελιώθηκε στον ελλαδικό χώρο, όχι με την δύναμη της αγάπης και της πειθούς, αλλά με αυτοκρατορικά διατάγματα, μαζικές εκκαθαρίσεις Ελλήνων εθνικών,κλείσιμο σχολών, κάψιμο φιλοσοφικών και επιστημονικών έργων που έρχονταν σε αντίθεση με την ορθόδοξη χριστιανική θεολογία, λογοκρισία, ψυχολογικούς εκφοβισμούς για δεύτερες παρουσίες,αποκαλύψεις, κολάσεις, διαβόλους και τριβόλους, και με κοινωνικούς και πολιτικούς αποκλεισμούς υπό την έννοια, ότι όποιος δεν δήλωνε χριστιανός ορθόδοξος δεν έβλεπε στον ήλιο μοίρα.

  Αυτή η κατάσταση ίσχυε μέχρι και τα μεταπολιτευτικά χρόνια από τα αστικά κέντρα μέχρι την επαρχία.
  Η θρησκευτική ταυτότητα του κάθε έλληνα πολίτη είχε άμεσες συνέπειες στην κοινωνική , επαγγελματική και πολιτική ζωή του.
  Και ο απροκάλυπτος αυτός θρησκευτικός εκβιασμός δεν ασκούνταν μόνο στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του.

  Όλα λοιπόν αυτά τα κατακρίνω και τα καταγγέλλω ως Έλληνας πολίτης και «μέτρησε» αν θέλεις τα γραφόμενα μου με τις χριστιανικές διδαχές, τις οποίες αυτοί που δηλώνουν πιστοί τις παραβιάζουν διαχρονικά πρώτοι.

 16. πατριώτης avatar
  πατριώτης 06/03/2011 14:23:58

  Παίρνω το παρακάτω από το ιστολόγιο ixnos που διαβάζουν πολλοί ΛΑΟΣ ή πρώην ΛΑΟΣ:

  Ανώνυμος είπε...
  ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΡΔΑ
  ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ .
  ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΑΣ. ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ.
  ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑ.
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
  ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ , ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

  Μ.Κ. ΑΠΟ ΧΙΟ

  Μήπως λοιπόν είδε σημάδια πως την βρίσκει από τον θεό και άρχισε τις νέες κολοτούμπες:

 17. TED avatar
  TED 06/03/2011 16:03:17

  Σημερινό:
  "Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης"

 18. agioritis avatar
  agioritis 06/03/2011 16:40:20

  Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ
  ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΑΡΑΓΕ
  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
  ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ

 19. nikos avatar
  nikos 06/03/2011 22:19:55

  Ρε παιδιά μην ασχολείστε με τον κολοτούμπα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.