#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/09/2011 11:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπροστά στον φόβο τις τιμωρίας, τρομοκρατούν την Δικαιοσύνη !!!Πρακτικές δεκαετίας του ' 80, εποχής των πρασινοφρουρών, εφαρμόζει και τώρα η δήθεν δημοκρατική και «αξιοκρατική» κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου. πανικόβλητη από τον φόβο της τιμωρίας που πλησιάζει οσονούπω.

Πριν από λίγο ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καχριμάκης κατέθεσε στη Βουλή αίτημα ζητώντας να του δοθεί «το πόθεν έσχες του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικολάου Αγγελάρα, από το χρόνο αφετηρίας ισχύος του πόθεν έσχες για τους δικαστικούς λειτουργούς».

Γιατί γίνεται αυτό;  Διότι ο κ. Αγγελάρας ήταν ο πρόεδρος του τμήματος που έβγαλε την απόφαση για τον παράνομο διαγωνισμό του χαρτιού που το Υπουργείο Παιδείας θα τύπωνε τα σχολικά βιβλία.

Είναι πρωτοφανές, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ να θέλει να εκδικηθεί κάποιον και να καταθέτει τέτοιου είδους αίτημα στη Βουλή, στοχοποιώντας έναν κρατικό λειτουργό.

Και φυσικά η κίνηση Καχριμάκη δεν είναι τυχαία. Είναι μήνυμα στη Δικαιοσύνη: Υποταχθείτε.

Δηλώσεις Τζαβάρα

Η πρώτη αντίδραση για την προωτοφανή και αντιδημοκρατική ενέργεια του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Κχριμάκη προήλθε άμεσα από τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα:

«Oποιος δικαστής δεν κάνει τα χατήρια της Κυβέρνησης Παπανδρέου γίνεται στόχος, στιγματίζεται. Στήνεται στο εκτελεστικό απόσπασμα της λάσπης και της συκοφαντίας. Αυτή η τρομοκρατία  των δικαστών δεν θα περάσει. Αυτά είναι τα τελευταία αντιδημοκρατικά ξεσπάσματα ενός καθετσώτος που καταρρέει. Το ίδιο συνέβη όταν η κ. Μπαλφούσια εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούσε τη Βουλή, μπροστά στις απαράδεκτες δηλώσεις ενός υπουργού που δυστυχώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας το Σύνταγμα της Ελλάδας».

Διασυρμός σε όποιον κάνει τη δουλειά του

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος και η Βουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ κάλεσαν την κυβέρνηση από την Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, να δώσουν εξηγήσεις καταγγέλλοντας ότι η ενέργεια του κ. Καρχιμάκη στοχεύει στην κατατρομοκράτηση των κρατικών λειτουργών όταν εκείνοι ελέγχουν την κυβέρνηση. Η κυρία Βόζεμπεργκ κατήγγειλε ότι επιχειρείται η διαπόμπευση και ο διασυρμός ενός δικαστικού λειτουργού επειδή είχε ένα συγκεκριμένο ελεγκτικό ρόλο και έκανε λόγο για σκοπιμότητα.

 Ανδρέας Λυκουρέντζος

«Η επίθεση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών, με στόχο τη συγκάλυψη των κυβερνητικών ευθυνών σ’ ότι αφορά τις τεράστιες καθυστερήσεις στην παραγωγή των σχολικών βιβλίων. Τα γεγονότα, όμως, βοούν. Ο φάκελος του σχετικού διαγωνισμού στάλθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο με καθυστέρηση έξι μηνών. Η ηγεσία του υπουργείου αδράνησε προκλητικά, οδήγησε σε αδιέξοδο τη διαδικασία παραγωγής βιβλίων και κατέληξε σε απευθείας ανάθεση. Οι μαθήτριες και οι μαθητές δεν θα παραλάβουν, παρά μετά από μήνες, τα βιβλία τους. Θα τα αναπληρώσουν με φωτοτυπίες, γεγονός που θα αυξήσει τη δημόσια δαπάνη. Και, παράλληλα, θα έχει ως συνέπεια νέα αφαίμαξη του οικογενειακού προϋπολογισμού. Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών και ζητά από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πρωτοφανή αποτυχία να ξεκινήσει ομαλά το νέο σχολικό έτος».

 Εύη Χριστοφιλοπούλου

Η παριστάμενη Υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου ζητούσε με τα μάτια λύτρωση από την Πρόεδρο της Επιτροπής Χρύσα Αράπογλου, λέγοντας ότι το αντικείμενο της επιτροπής είναι η συζήτηση επί του Τεχνολογικού Λυκείου…! Η άλλοτε λαλίστατη κυρία Χριστοφιλοπούλου δεν θέλησε να παίξει με τη…φωτιά και αρκέσθηκε απλά σε μια τυπική δήλωση ότι κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής, φως σε όλα! Βλέπετε, αν θα συμφωνούσε με τον Καρχιμάκη θα υποβάθμιζε τον θεσμικό της ρόλο αλλά και από την άλλη ο Καρχιμάκης είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος. Ούτε λόγος να γίνεται βέβαια για την Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς δεν εμφανίστηκε στην επιτροπή, προφανώς για να μην γίνει στόχος για «βελάκια» από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης…

Αντικοινοβουλευτικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ntinos avatar
  Ntinos 08/09/2011 11:42:45

  Όπως είπα και χθες, αυτή την κυβέρνηση πρέπει να τη ρίξουμε και όχι να περιμένουμε να πέσει. Οι άνθρωποι είναι πλέον επικίνδυνοι και για τη Χώρα και για το λαό. η τομοκρατία δεν θα περάσει, θα πρέπει να φωνάζουν πλέον όλοι οι Έλληνες. και μακάρι να είχαμε νέο Πολυτεχνείο. Τώρα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε.

 2. K. Kapadoks avatar
  K. Kapadoks 08/09/2011 11:44:36

  Αγγελάρας ;;;
  Μα αυτός δεν ήταν ... Να δείς που θα καταφέρουν να τον κάνουν ήρωα !!!
  Κάτι τέτοιο μόνο ο Λαλιώτης , εεε.... ο Καρχιμάκης ήθελα να πώ, θα το μπορούσε .
  "Καρχιμάκη κάνε με σμηνίτη" .
  Εμ , πώς ;! Και γιατί τον έκανε Γραμματέα τού Κινήματος ο Pinochet !!

 3. Lampros avatar
  Lampros 08/09/2011 11:48:04

  Να ζητήσει ο Σαμαρας το Ποθεν εσχες του καρχιμακη. να δουμε πόσα του απέφερε ο μισθός της Ολυμπιακής.

  • Ραββινος avatar
   Ραββινος @ Lampros 08/09/2011 13:44:08

   Σωστος !!!!Εδω και τωρα !!!Τζαβαρα βαρα ειμαστε μαζι σου !

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Lampros 08/09/2011 14:11:59

   Ωραίος

  • nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
   nickname@taleftaiparhoun.gap @ Lampros 08/09/2011 14:50:27

   και όχι μόνο..........

 4. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 08/09/2011 11:50:04

  Όποιος αδρανεί ή αερολογεί μέσα στον τυφώνα είναι χαμένος.
  Και ο νοών νοείτω.

 5. SOTPAP avatar
  SOTPAP 08/09/2011 11:56:09

  να ρωτήσει και σε ποια Στοά είναι;
  σαν δεν ντρέπεται το κομματόσκυλο

 6. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 08/09/2011 11:58:14

  Ο λυκος και με προβια παλι λυκος ειναι.
  Οι πασοκοι ειναι στο εσαει αμετανοητοι,εκδικητικοι,αλλαζονες,αγραμματοι.
  Το κομπλεξ τους απεναντι στους πολιτικους τους αντιπαλους και σ αυτους που ειναι γενικα απεναντι εκφραζεται με καθε μορφης εκδικητικοτητα και λασπη.
  Κουραγιο οι μερες τους τελειωνουν κι αυτη την φορα για παντα.

  • Lampros avatar
   Lampros @ NIK THE GR 08/09/2011 12:01:42

   Αντε να δουμε. μακαρι. Και όπως λεω συχνά, μην το ξεχάσουμε την επόμενη μερα, Ο ΠΑΣΟΚΟΣ φιλος δεν πιάνεται. Εχει τον Ανδρέα στο DNA του ακόμα. Και Πρόεδρο Δημοκρατίας να τον κάνεις (το πιασατε το υπονοούμενο έτσι??? που έλεγε και ο Μητσικώστας) μεσα του πάντα Πασόκος και πρασινοφρουρός θα ειναι.

 7. ο ξένος avatar
  ο ξένος 08/09/2011 12:02:23

  Δεν τα λέτε και πολύ καλά. Εμένα άμα που ζητήσει κάποιος το πόθεν έσχες, θα του το κολλήσω στη μάπα. Γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και ο κ. Αγγελάρας στον κ.Καρχιμάκη;

 8. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 08/09/2011 12:13:42

  Αναστήθηκε το πνεύμα του Μένιου και μετενσαρκώθηκε στο σώμα του Καρχιμάκη...

 9. juliet avatar
  juliet 08/09/2011 12:18:23

  Μόνο Καρχιμάκης;Πρωτόπαπας; αν αρχίσουμε θα φτιάξουμε μια λίστα τερααααάστια .Οποιος είναι καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
  Αν υπάρξει δικαστής που θα έχει τα κότσια και θα τιμήσει τον όρκο του όλοι θα είμαστε μαζί του ,στην έσχατη τούτη ώρα οι ''καθαροί'' θα μπούνε μπροστά για την ΤΙΜΗ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
  Σοσιαλισμός=διαφθόρα,πορνεία,εγκλήματα.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ juliet 08/09/2011 12:54:00

   Α,θέλουμε και αναλυτική μισθολογική λίστα με τα "παρελκόμενα",όλων των διευθυντών ΔΕΚΟ,για να μάθουμε επιτέλους γιατί αντιδρούν τόσο
   πολύ στις περικοπές των μισθών τους.
   Μπορεί να τους αδικούν.Εγώ προσωπικά δε θέλω να αδικήσω κανέναν.
   Πρέπει όμως να γνωρίζω, για να παραγγείλω τα πήλινα........
   με το γιαούρτι!
   Συμφωνείς Αυριανιστή;Να παραγγείλω και για σένα,μήπως και ξεθυμάνεις λίγο;Θα ναυλώσω και νταλίκα με δικά μου έξοδα!

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 10/09/2011 01:10:19

    Νάις! Έγραψες, τεράστιε!

 10. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 08/09/2011 14:06:33

  Αν θυμάμαι καλά, από τα δημοσιεύματα...

  Την 29η Ιουνίου 2011, μέρα που στη Βουλή ξεπουλιότανε η Ελλάδα και τα ΜΑΤ ξυλοφόρτοναν τον κόσμο απέξω και έπνιγαν τους πάντες με τα δηλητήρια τους, 10 εισαγγελείς παρακολουθούσαν και δεν είδαν τίποτα το μεμπτό.

  Ωραία δικαιοσύνη. Όπως και στην Κερατέα οι παρνομίες των ΜΑΤ καλύπτονταν πάντα, με την ανοχή του παρόντος εισαγγελέα (μέχρι και βουλευτής προπηλακίστηκε και διαμαρτυρήθηκε, αλλά ο εισαγγελέας άφαντος).

  Τη δε 29η Ιουνίου, όπως είπαμε, ο Καρχιμάκης εκβίαζε τους πάντες στο ΠΑΣΟΚ. Ο Κουρουπλής τον έφτυσε και εισέπραξε τη διαγραφή.

  Τί να πούμε πια για το που βαδίζουμε..

 11. SOTPAP avatar
  SOTPAP 08/09/2011 14:23:38

  ο Τσέκος δεν αθωώθηκε, μην λες ανακρίβειες
  και η απόφαση λέει ότι είναι αθώοι όσον αφορά τη σκηνοθεσία του ατυχήματος, όχι το ντόπιγκ

 12. Δύο φορές Ox avatar
  Δύο φορές Ox 08/09/2011 14:29:09

  Αφου έχουμε άχρηστους πολιτικούς να δεχτούμε άμεσα την κηδεμονία. Από τον Έρνεστ Κοχ Οι πιστωτές μας αρχίζουν να βουτάνε στα βαθιά του διεφθαρμένου ελληνικού κράτους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών ιστοσελίδων η Τρόϊκα ζήτησε ήδη τον έλεγχο των πόθεν έσχες, των λειτουργών της ελληνικής Δικαιοσύνης,με το σκεπτικό ότι σε μια χώρα που κυριαρχεί η ατιμωρησία και η ανομία δεν μπορείς να δίνεις δάνεια! Παράγοντες της Τρόϊκας εκτιμούν πως η ύπαρξη κυκλωμάτων στην ελληνική Δικαιοσύνη είναι αποτρεπτική για τη σωτηρία της χώρας. Όλα ξεκίνησαν μετά από εισήγηση των γερμανικών Αρχών οι οποίες ερεύνησαν το πώς λειτούργησε η ελληνική Δικαιοσύνη στις περιπτώσεις Χριστοφοράκου, Καραβέλα, Γιούνγκ αλλά και σε σχέση με τις διαχρονικές μίζες στα εξοπλιστικά. Το γραφείο της γερμανίδας καγκελαρίου έγινε αποδέκτης των εισηγήσεων και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα η λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης θα βρεθεί κάτω από τον μεγεθυντικό φακό της Τρόϊκας.

  • tpe avatar
   tpe @ Δύο φορές Ox 08/09/2011 14:58:00

   Φοβερό...
   Οι Γερμανοί, που έδιναν τις μίζες, που έγιναν ρόμπα από τα "Αμερικανάκια", θέλουν να μας τραβήξουν το αυτί. Όχι πως έχουν άδικο, αλλά μου τι δίνει που ακόμα μία φορά οι "ξένοι" μας "πιέζουν" για τα αυτονόητα...

 13. Stefanos avatar
  Stefanos 08/09/2011 14:30:56

  Αυτό είναι δυστυχώς το κατάντημα της χώρας. Να ασχολούμαστε με τιποτένιους πολιτικάντηδες, τύπου Καρχιμάκη, Προτόπαππα κλπ που λύνουν και δένουν. Ανθρώπους αργόσχολους, κομματόσκυλα και ελεεινά υποκείμενα που καθορίζουν την τύχη της χώρας, την τύχη της νεολαίας. Και ένας λαός άβουλος που τους ανέχεται. Το βαρέλι δεν έχει πάτο σε αυτή τη χώρα που την καταντήσαμε χειρότερη και από αφρικάνικη.

 14. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 08/09/2011 14:48:26

  Μήν υπερβάλουμε. Οσο και αν η κίνηση γίνεται γιά να βγεί λάδι η Αννούλα της Μπίλτενμπεργκ, φαίνεται πως ευθύνεται και το Ελεγκτικό Συνέδριο για την καθυστέρηση. Να μήν διερευνηθεί?

  Σιγα τη Δικαιοσύνη, έτσι που έχει καταντήσει, μην τη θίξουμε κιόλας!

 15. skoyras avatar
  skoyras 08/09/2011 15:24:08

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΩΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ;

 16. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 08/09/2011 16:51:07

  με την πτωση , με οποιο τροπο της κυβερνησης του τζεφρυ , πρεπει να στηθουν λαικα δικαστηρια με ενορκους συνταξιουχους,μισθωτους,ιδιωτικους και δημοσιους,ανεργους,αυτοαπασχολουμενους.
  στο σκαμνι θα πρεπει να καθησουν η κυβερνηση του γαπ,υποστηρικτες του μνημονιου-μεσοπροθεσμου που το ψηφισαν και βεβαια οι εκδοτες των φυλλαδων και των χουντοκαναλων , καθως και τα δημοσιογραφακια-δοσιλογοι, που χωρις κουκουλα , δειχνουν καθε εναν που αντιδρα στη εξαθλιωση των ελληνων και το ξεπουλημα της ελλαδας μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.