#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/07/2011 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπούρκα θα φοράνε σε λίγο οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

[caption id="attachment_111528" align="alignnone" width="600" caption="υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένος σε ώρα εργασίας"][/caption]

Πέρσι το καλοκαίρι ο Γ. Παπανδρέου είχε πάρει τα κανό του, τα κουβαδάκια του και έκανε διακοπές στις παραλίες της Πάρου. Κάπως έτσι θα κάνει και φέτος διότι ο πρωθυπουργός δε χάνει ορισμένες απολαύσεις της ζωής. Πέρυσι, λοιπόν, στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, είχαν μετακομίσει και σειρά άλλων υπουργών με προεξάρχοντα τον πανίσχυρο τότε, υπερυπουργό, Γιάννη Ραγκούση.

Πήγαιναν υπουργοί και βουλευτές, έπαιρναν γραμμή για το τι θα κάνουν και ο πρωθυπουργός διοικούσε από εκεί την «κυβέρνηση της Πάρου» όπως είχε ονομαστεί.

Τότε είχαμε το Μνημόνιο 1, είχαν πάρει σκληρά μέτρα, η κατάσταση ήταν δύσκολη αλλά όλοι ήλπιζαν ότι έκαναν το σωστό για να σωθεί η πατρίδα και σύντομα θα φαινόταν το φως στο τούνελ.

Ένα χρόνο μετά και η Ελλάδα είναι σε χειρότερη κατάσταση από πέρυσι. Τα μνημόνια διαδέχονται το ένα το άλλο, έρχεται και νέα δανειακή σύμβαση, ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και γιαουρτώνει όποιον Πασόκο βουλευτή δει. Οι ξένοι μας πιέζουν ασφυκτικά για να πάρουμε ακόμη πιο σκληρά μέτρα σε αντάλλαγμα λεφτά που θα υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας.

Και φυσικά, κατακαλόκαιρα, θα γίνουν τα πάντα, αφού σε διάστημα 100 ημερών θα πρέπει να έχουν προχωρήσει ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα κρατικής περιουσίας.

Η κυβέρνηση της Πάρου κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα συνεχίσει να είναι η περσινή μόνο που σήμερα θα πρέπει να έχει… παραρτήματα στην Αθήνα. Η Βουλή θα μείνει ανοιχτή όλη την περίοδο καθώς στην Ολομέλεια θα πρέπει να πάνε σημαντικά νομοσχέδια και μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μας. Αρχή με το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και στη συνέχεια οι πωλήσεις εταιρειών και, το άνοιγμα επαγγελμάτων, ο νόμος για την παιδεία, προετοιμασία για τα φορολογικά μέτρα του Σεπτεμβρίου και προσπάθεια να βρεθεί κάτι να πουν στη Διεθνή Έκθεση. Ίσως η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και στον ΦΠΑ.

Όπως και να έχει η τρόικα θα έχει στην τσίτα της κυβέρνηση της Πάρου γιατί πρέπει να γίνουν όλα μέσα στο φθινόπωρο ώστε τον Σεπτέμβριο να πειστούν για τη δεύτερη δανειακή σύμβαση και να δώσουν την πρέπουσα λύση στην κρίση χρέους.

Κι ενώ ο κόσμος θα μαζεύει μπιλιετάκια από εφορίες, κι όχι μόνο, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα βάζουν απανωτές ταφόπλακες στο μέλλον των Ελλήνων.

Αν πέρυσι στην Πάρο, κάποιοι πλησίαζαν και συνομιλούσαν με τον Γ. Παπανδρέου, φέτος μάλλον… ασφαλιστικά μέτρα κατά του κόσμου να μην τον πλησιάζει στα 500 μέτρα, θα εκδώσει ο πρωθυπουργός.

Όσο για τους υπόλοιπους υπουργούς, δύσκολα θα κάνουν διακοπές ήσυχες. Εκτός αν φορέσουν μπούρκες και μετατραπούν σε Άραβες για να γλιτώσουν τη χλεύη, κι όχι μόνο του ελληνικού λαού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. gat avatar
  gat 09/07/2011 13:01:05

  Η πασοκίλα τους θα βρωμάει έτσι και αλλιώς από μακρυά, οπότε είτε μπουρκιασμένοι είναι, είτε ξεμπουρκιασμένοι δεν την γλυτώνουν.

 2. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 09/07/2011 13:13:14

  ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΣΤΕΙΑ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ!!
  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ!!

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΝΤΙΝΟΣ 09/07/2011 16:09:35

   Όταν αγαπητέ μου του άλλου του έχουν κάνει 25% ονομαστική μείωση στο μισθό και άλλο ένα 25% του το παίρνουν μέσω φόρων δηλ. 50% πραγματική μείωση με αποτέλεσμα αυτός ο άνθρωπος, που είχε πάρει ένα στεγαστικό δάνειο το 2000 κι έχει εξοφλήσει το 60-70%, να αδυνατεί να εξοφλήσει το υπόλοιπο και να χάνει το σπίτι του για ποιο λόγο δε θα πρέπει να την πέσει σε αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση; Για ποιο λόγο δε θα πρέπει να προπηλακίσει και για ποιο λόγο θα πρέπει να τους σεβαστεί ειδικότερα όταν δεν περιέκοψαν κανένα από τα δικά τους προνόμια;

 3. Κώστας avatar
  Κώστας 09/07/2011 13:20:10

  Όχι μόνο οι υπουργοί.
  Κοινωνική απομόνωση και περιθωροιοποίηση χρειάζονται και οι απλοί ψηφοφόροι του Πασόκ. Αυτοί είναι οι μεγάλοι ένοχοι. Πλέον δεν έχουν καμιά δικαιολογία. Ολα είναι φανερά και ξεκάθαρα. Στηρίζουν ακόμη την κυβέρνηση που ξεπουλά και δεσμεύει τη χώρα; Στηρίζουν την κυβέρνηση της Υφεσης και της Αποτυχίας; Στηρίζουν την Κυβέρνηση που σαπίζει στο ξύλο ειρηνικούς διαδηλωτές; Θα υποστούν τις συνέπειες.
  Πρέπει να απομονωθούν οι απλοί Πασόκοι στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους, στη γειτονιά, παντού. Να καταστούν κοινωνικά απόβλητοι και λεπροί.
  Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των αισχών του Γιωργάκη.

 4. δημης avatar
  δημης 09/07/2011 14:23:47

  ΜΠΟΥΡΚΑ;;;;;;;;;;
  ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ......
  -ΝΑ ΜΗ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....
  -ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ..ΞΥΛΟ ,ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ...
  -ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ..ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...
  -ΝΑ..ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ...(ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ)...
  -ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ..ΤΣΕΠΕΣ..ΓΙΑ ΤΑ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ....
  -ΝΑ....
  -ΝΑ...
  ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΟΟΣΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ....
  ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ..ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ..ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ..
  Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΟΛΩΝ ΘΑ..ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ,ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΤΡΩΚΤΙΚΑ,ΚΛΠ,ΚΛΠ ΟΠΟΤΕ ΟΙ...ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ..(ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ...ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ)...

 5. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 09/07/2011 14:42:24

  Δεν είναι κακό , εξάλλου και ιδεολογικά , στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας και της ενδυματολογικής πολυμορφίας των ανθρώπων , είναι υπέρ της Μπούρκας , φέσι με την μεταφορική έννοια φοράνε ήδη.

  Για φανταστείτε όμως τον Θ. Πάγκαλο με μπούρκα... και τον Γιώργο Π. σαν συνοδός αρκούδας να παίζει το ντέφι...

  Μες της Πόλης το χαμάμ...
  http://www.youtube.com/watch?v=5LhTcW7LaNM

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 09/07/2011 15:11:00

  Κώστα
  ο απλός λαός τους απομονώνει...όταν όμως βλέπεις χαδάκια και γελάκια μεταξύ βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τι κάνεις; σου δίνουν το δικαίωμα να σκεφτείς πονηρά...

 7. STROBE avatar
  STROBE 09/07/2011 15:37:13

  τα σκατά όπου και να τα βάλεις βρωμάνε, η απαξίωση τους είναι το χειρότερο μαρτύριο για αυτούς.

 8. player avatar
  player 09/07/2011 19:30:58

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ
  ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ/LIFESTYLE
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ STYLING...... O SREK?

 9. Δεξιός avatar
  Δεξιός 09/07/2011 20:04:50

  Υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που μπορούνε να πάνε άφοβα.... Στην "ηρωική", "δημοκρατική", "πνευματική" και δε συμμαζεύεται Κεφαλονιά... Είναι το μόνο μέρος που οι ΠΑΣΟΚοι έχουν ασυλία.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.