15/12/2007 02:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μποϋκοτάζ της ΔΕΗ

Ύστερα από πρωτοβουλία bloggers, δεκαπέντε Ενώσεις Καταναλωτών καλούν όλους τους καταναλωτές, σήμερα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, να κατεβάσουν για 15 λεπτά τους διακόπτες της Δ.Ε.Η. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες αυξήσεις των τιμολογίων της. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των ενώσεων, η σημερινή Δράση είναι μόνο η αρχή. «Το επόμενο βήμα είναι η συλλογική αγωγή κατά της ΔΕΗ, που τεκμηριώνεται νομικά θα ανακοινωθεί και θα ζητηθεί και η στήριξη όλων των κοινωνικών εταίρων, που πλήττονται από μεθοδεύσεις, που στρέφονται κατά των οικονομικών τους συμφερόντων και όχι μόνο».

Καλά όλα αυτά, αλλά τα βλέπω λίγο αναποτελεσματικά. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί της ΔΕΗ, ή της κυβέρνησης, αν κατεβάσουμε 15΄ τους διακόπτες. Εγώ προτείνω ένα πολύ πιο αποτελεσματικά μέτρο. Επειδή το μόνο που τους νοιάζει είναι η δημοτικότητα και η τηλεόραση, ας αρχίσουν οι καταναλωτές να κλείνουν το ρεύμα, όταν η τηλεόραση δείχνει ειδήσεις. Ένα τηλεοπτικό μποϋκοτάζ μπορεί να τους παραλύσει. Δεν θα ξέρουν σε τι κοινό να απευθυνθούν και θα μπερδευτούν τελείως. Αν πάλι οι καταναλωτές δεν μπορούν να αντέξουν χωρίς τηλεόραση, τότε μπορούν να ακολουθήσουν επιλεκτικές τακτικές συμμόρφωσης. Να κλείνουν το ρεύμα και την τηλεόραση όταν εμφανίζεται ο υπουργός που δεν χωνεύουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.