#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/08/2011 12:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπήκαμε σε εποχή "Three Dog Night"Τα παλιά χρόνια, οι Ινδιάνοι της Βορείου Αμερικής συνήθιζαν να κοιμούνται αγκαλιά με έναν σκύλο, έτσι ώστε η θερμότητα του σώματός του να τους βοηθήσει να αντέξουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Όταν μάλιστα έκανε πολύ κρύο, και δεν αρκούσε ένας ή δυο σκύλοι, τότε κοιμόντουσαν αγκαλιά με τρεις!

Τις ιδιαίτερα ψυχρές αυτές νύχτες, οι Ινδιάνοι τις ονόμαζαν χαρακτηριστικά Three Dog Nights.

Έχω την εντύπωση πως και εμείς, εδώ στη μικρή Ελλάδα, μπαίνουμε σε φάση Three Dog Night. Ή μάλλον σε αιώνα Three Dog Night.

Και αυτό δεν οφείλεται στο ψύχος, αλλά στον συνδυασμό της οικονομικής δυσπραγίας, και της λαθρομετανάστευσης, που μεταξύ άλλων, αύξησε και τα επίπεδα εγκληματικότητας στη χώρα μας.

Η πληθυσμιακή μας αλλοίωση είναι προ των πυλών, και δεν είμαστε οι μόνοι.

Η τυφλή επίθεση βίας στη Νορβηγία, μας δείχνει το μέλλον. Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν το τεράστιο φαινόμενο της μουσουλμανικής πληθυσμιακής επικράτησης στις χώρες τους.

Και οι αντιδράσεις, αν δεν είναι σπασμωδικές, θα είναι βίαιες.

Προβλέπονται μεγάλες ανακατατάξεις, και μεγάλες αλλαγές.

Στην Ελλάδα, μπορεί να μην έχουμε ζήσει ακόμη ακραίες καταστάσεις σε σχέση με το ακανθώδες αυτό ζήτημα, αλλά παντού στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι κοινωνίες αντιδρούν. Ας θυμηθούμε πως ακόμη και η ίδια η σιδηρά καγκελάριος της Γερμανίας μίλησε για την πλήρη αποτυχία του μούλτι κούλτι πολυπολιτισμικού μοντέλου.

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από το μακελειό της Νορβηγίας, και οι Μουσουλμάνοι της Αγγλίας πέρασαν στην αντεπίθεση. Όπως γράφει η Daily Mail, ήδη ξεκίνησαν προπαγανδιστική εκστρατεία σε ολόκληρο το Η.Β., όπου μέσω αφισών ανακηρύσσουν περιοχές όπου θα ισχύει αποκλειστικά ο νόμος της Σαρίας!

Οι αφίσες αναγράφουν ξεκάθαρα: «Εισέρχεστε σε περιοχή που ελέγχεται από τον νόμο της Σαρίας. Εδώ ισχύει και επιβάλλεται  ο ισλαμικός νόμος».

Οι εν λόγω αφίσες έχουν πλημμυρίσει τις στάσεις λεωφορείων και τις κολώνες των πόλεων, με μηνύματα όπως, εδώ: «Απαγορεύεται ο τζόγος», «Απαγορεύεται η μουσική», «Απαγορεύεται η πορνεία», και «Απαγορεύεται το οινόπνευμα, το κάπνισμα, και τα ναρκωτικά».

Ο ιμάμης του μίσους Anjem Choudary παραδέχεται πως αυτός είναι υπεύθυνος για την ισλαμική αυτή εκστρατεία, και όπως λέει σχεδιάζει να την κλιμακώσει έτσι ώστε «να μπουν οι σπόροι για τη δημιουργία ενός μελλοντικού βρετανικού ισλαμικού εμιράτου»!!!!!!

Προς τα πού βαδίζουμε άραγε;

Μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε ως χώρα σοβαρά το ζήτημα;

Καταλαβαίνω ότι προέχει η κατάσταση της οικονομία μας, και πως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

Μήπως όμως αν το αμελήσουμε, θα είναι πλέον αργά;

Μήπως θα πρέπει να προλάβουμε πριν φτάσουμε και εμείς σε ακραίες επιθετικές ενέργειες εναντίον των μεταναστών που έχουν σχεδόν καταλάβει τα κέντρα των ελληνικών πόλεων, και όχι μόνο;

Ή απλά θα συνεχίσουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα, και θα αποδεχτούμε τη μοίρα μας, ετοιμαζόμενοι για να μετατραπούμε σε ένα ακόμη … εμιράτο;

Άλλωστε έχουμε πείρα σε κάτι τέτοιο.

400 ολόκληρα χρόνια…. Δεν είναι λίγα.

Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Stefanos avatar
  Stefanos 01/08/2011 12:45:19

  Όταν ξυπνήσουν από το λήθαργο όλοι οι ξευτιλισμένοι ευρωπαίοι ηγέτες (ο Θεός να τους κάνει), θα διαπιστώσουν πως βρίσκονται πλέον σε ισλαμικές χώρες. Όσο για εμάς εδώ, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Ο ΓΑΠ και η παρέα του αλωνίζουν και ο λαός...πέρα βρέχει. Ο Τούρκος όμως είναι δίπλα μας, αν όχι μέσα στη χώρα μας.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Stefanos 01/08/2011 15:21:14

   Ο ΓΑΠ και η παρέα του ψηφίστηκαν σε εκλογές με μεγάλο ποσοστό. Ο κόσμος τους ανέχεται. Το ότι δεν αρέσουν σε εμάς δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μάλιστα είναι προκλητικότατοι.
   Διέρρευσαν σε εφημερίδες ότι η αστυνομία παρακολουθεί διάφορα ιστολόγια, ότι χάκεψαν κάποιες ιστοσελίδες με κλειστά φόρουμ και παρακολουθούν τις συζητήσεις και γενικότερα εκφοβίζουν τον κόσμο.
   Ελπίζω να μη μου σκάσει καμιά σύλληψη επειδή γράφω εδώ.

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 01/08/2011 12:48:14

  Αυτά δεν είναι ψηλά στις προτεραιότητες του ροζ αριστερούλη Καμίνη. Προέχει η απομάκρυνση των σκηνών των Αγανακτισμένων από το Σύνταγμα. Άλλωστε, και ο πολιτικός του μέντορας, ο Κουβέλης, στο Κολωνάκι συχνάζει και όχι στο μελλοντικό ισλαμικό εμιράτο του (νυν) Αγίου Παντελεήμονα.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 01/08/2011 13:40:33

  Όπως φαίνεται, κάποιοι δεν θα ησυχάσουν αν δεν ακούνε τον ιμάμη κάθε απόγευμα να καλεί του πιστούς, και στο Ελλαδιστάν.
  Και μετά τη προσευχή, θα ακολουθεί πάρτυ στους δρόμους με χατζάρες (δαμασκηνές).

 4. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 01/08/2011 14:45:28

  Ἂν θυμᾶμαι καλά, οἱ προβλέψεις τῆς CIA ὁρίζουν ὅτι τὸ 2040 ἡ Ἑλλάδα θὰ ἔχει κατὰ 50% μουσουλμανικὸ πληθυσμό. Εἶναι ἐκπεφρασμένη ἡ πρόθεσή μου νὰ μεταναστεύσω ἀργότερα στὴν Κωνσταντινούπολη, γιὰ νὰ συνηθίζω σιγά-σιγά.

 5. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 01/08/2011 15:05:12

  Εξαιρετικές σκέψεις SA..τόσα χρόνια μας έχουν πρήξει με την πολυπολιτισμικότητα, ΄΄ένα σχολείο για όλους τους μαθητές΄΄....και να τα σεμινάρια και να οι ημερίδες, οι διημερίδες, τα τρίμηνα, τα εξάμηνα...και τώρα κάνουμε το μνημόσυνο της ελληνικότητάς μας...έχω πει κι άλλη φορά..το ΄΄οικονομικό πρόβλημα΄΄ χρησιμοποιείται αριστοτεχνικά ως όπιο...

 6. anonymous avatar
  anonymous 01/08/2011 15:31:49

  «Απαγορεύεται η μουσική»

  Χα είναι θρασύτατοι. Έκανε ένας από δαύτους παράπονα στο σπιτονοικοκύρη διότι μια Ελληνίδα έπαιζε πιάνο. Τον ενοχλούσε το πιάνο διότι ήταν λέει δυνατό. Το κορίτσι δεν κατάλαβε με τι είχε να κάνει και της άνοιξα τα μάτια. Είναι ισλαμιστής της είπα. Μάλιστα τη συμβούλευσα να ενημερώσει την αστυνομία.

 7. Enzo avatar
  Enzo 01/08/2011 15:46:56

  Δεκάδες τραυματίες

  Οι μετανάστες εξεγείρονται στο Μπάρι, βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία


  κουκου!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Enzo 01/08/2011 15:58:20

   Αυτά έχει ο προστατευόμενος από ψηλά, απλά ανεχόμενος στην καλύτερη, εποικισμός. Τα δικαιώματα των βαρβάρων θα βρεθούν πιο ψηλά από αυτά των γηγενών.

 8. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 01/08/2011 16:02:40

  Ήδη βρέθηκαν TopGun..

 9. ο ξένος avatar
  ο ξένος 01/08/2011 16:53:17

  Ο πληθυσμός της Ευρώπης μειώνεται. Το άθροισμα των ΑΕΠ των κρατών μελών της ΕΕ από 50% του παγκόσμιου κύκλου εργασιών πριν από λίγα χρόνια, σήμερα βρίσκεται στο 19% με τάση περαιτέρω συρρίκνωσης.
  Η πρόσφατη απογραφή στην Ελλάδα έδειξε ότι ο πληθυσμός της (μαζί με τους μετανάστες για τους οποίους κάποιοι έσκιζαν τα ρούχα τους γιατί συμπεριελήφθησαν στην απογραφή) μειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία.
  Αν η Ευρώπη δεν συνεχίσει να αιμοδοτείται με νέους ξένους πληθυσμούς θα εκλείψει τα επόμενα 50 χρόνια! Διαλέγετε και παίρνετε. Αυτά λέει η επιστημονική ανάλυση, πέρα από τις κραυγές και τους εύλογους φόβους που δημιουργεί η νέα κατάσταση.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ο ξένος 01/08/2011 19:47:20

   Η Ευρώπη δεν πρόκειται να εκλείψει. Οι ίδιοι οι Ευρωπαϊκοί πληθυσμοί θα ανανεωθούν. Δε χρειάζονται μετανάστες γι αυτό.

   • Chris avatar
    Chris @ anonymous 01/08/2011 20:42:24

    Αυτό το λες βάση κάποιας προφητείας να υποθέσω;

    • Ένας avatar
     Ένας @ Chris 01/08/2011 23:09:27

     Όχι το λέει βάσει δημογραφικών μελετών που έχουν ήδη μελετήσει τις τάσεις και λένε πως αυτό που ζούμε είναι παροδικό.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ο ξένος 01/08/2011 22:30:32

   "Αν η Ευρώπη συνεχίσει να αιμορραγεί λόγω των ξένων πληθυσμών θα εκλείψει τα επόμενα 50 χρόνια!"

   Ορίστε, στο διόρθωσα...

 10. danaos avatar
  danaos 01/08/2011 18:17:34

  Το μοντέλο τους Strange, είναι γνωστό: Σχεδιάζουν με μεθοδικότητα τη νεοοθωμανική αυτοκρατορία!Και δυστυχώς έχουν και από την εδώ πλευρά υποστηρικτές. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ υπερτονίζει ότι το ενδιαφέρον της χώρας του απλώνεται σε όλες τις περιοχές όπου υπάρχουν μουσουλμανικές μειονότητες ή έντονη παρουσία οθωμανικής κληρονομιάς.Μεγαλοφυές και πρακτικό σχέδιο, που λείπει παντελώς απο τους δικούς μας φωστήρες που τους χτίζουν τζαμιά και όχι μόνο, χάριν της φιλίας και της κωλοπολυπολιτισμικότητάς μας, τρομάρα μας!

 11. προβοκατορας avatar
  προβοκατορας 02/08/2011 06:00:09

  η ευρωπη μπορει να υπαρξει και με 50 και με 100 και με 150 εκατομυρια λιγοτερους γηγενης κατοικους. τα κερδη των πολυεθνικων, το ΑΕΠ, η ''αναπτυξη'', γενικα οι οικονομικοι δεικτες ειναι που δεν μπορουν, γι'αυτο μας εποικιζουν απ'ακρη, σ'ακρη. ριχνοντας τα μεροκαματα, μειωνωντας το κοστος παραγωγης= περισσοτερα κερδη για την ευρωπαικη ελιτ, καλυτεροι οικονομικοι δεικτες. η ελιτ θα ειναι παντα ελιτ δεν προκειται να απειληθει, ο λαος ομως?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.