#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/01/2013 15:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπάχαλο να' ναι κι ότι να 'ναι... η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑΑφού το «πραξικόπημα» της κυβέρνησης στις συγκοινωνίες, δε βγήκε στον ΣΥΡΙΖΑ, που περίμενε λαϊκό ξεσηκωμό, τώρα ρίχνει αλλού τα δίχτυα του προκειμένου να κάνει την Ελλάδα μπάχαλο. Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε για τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις, ουσιαστικά καλεί τους αγρότες να βγουν στους δρόμους, να κλείσουν τις εθνικές, να διαλύσουν την οικονομία προκειμένου να... την βγει στην κυβέρνηση.

Μπάχαλο να' ναι κι ότι να 'ναι. Αρκεί ο Τσίπρας, αφού ξεπεράσει το τζετ λαγκ από το υπερατλαντικό ταξίδι του, να μπορεί να βγει και να το παίξει... Μαρίνος Αντύπας.

Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού επικροτεί οτιδήποτε ανατρεπτικό, επαναστατικό και αντικυβερνητικό. Στο εξωτερικό δε βγάζει μιλιά. Λέει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών. Θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε το αγροτικό κίνημα ενωτικά και μαχητικά, με συμπαράταξη με το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων αυτοαπασχολουμένων, να σταματήσει την καταστροφή και να ανοίξει το δρόμο ελπίδας, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και της ανόρθωσης  της υπαίθρου σε όφελος των κοινωνικών αναγκών" τονίζεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία "ο πανελλαδικός αγροτικός ξεσηκωμός θα δώσει τώρα την απάντηση στον πρωθυπουργό και την τρικομματική μνημονιακή του κυβέρνηση, που πανικόβλητοι καταφεύγουν ακόμα μια φορά στην γνωστή τακτική τους απέναντι σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση, την συκοφάντηση, τον κοινωνικό αυτοματισμό και την καταστολή".

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι καρμπόν. Απλά αλλάζει ο κλάδος. Αντί για... αγροτικό κίνημα βάζει συγκοινωνιακό κίνημα.

Αντί για ανόρθωση της υπαίθρου βάζει ανόρθωση των... νοσοκόμων και ούτε κάθε εξής.

Έτσι θα πάμε από εδώ και στο εξής και να το δείτε. Κάθε φορά που θα γίνεται κίνηση για απεργία ο ΣΥΡΙΖΑ θα την υιοθετεί, θα την καλύπτει και θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να υπάρξει διάλυση των πάντων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ραβινος avatar
  Ραβινος 28/01/2013 17:08:39

  Βρε δεν παν' στον διατανο!Αυτοι ειναι παλαβοι για φτυσιμο δεν πρεπει να ασχολουμεθα αλλο μαζι τους !Αν θελουν συγκρουση θα την εχουν , αν θελουν και καλασνικοφ αλλα Διαμαντοποουλου και μ'αυτα θα την εχουν ! Ας στον δια@@λο παλι !

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 28/01/2013 17:26:12

  Όταν πολλοί εδώ μέσα ωρύονταν να ξυπνήσουμε και να επιτιθόμαστε πλέον όπου βρούμε υποστηρικτές του σύριζα όπως και των λοιπών λαϊκιστικών κομμάτων (Ανελ, ΧΑ) επειδή αυτοί όλοι θέλουν χάος για να έρθουν μετά ως σωτήρες να κυβερνήσουν στα ερείπια, είμασταν υπερβολικοί. Όταν λέγαμε για τρομοκράτες τους αναρχικούς ακροαριστερούς που βγάζουν και προκηρύξεις ήμασταν υπερβολικοί. Όταν λέγαμε για πράκτορες των αμερικάνων που με πρόσχημα το αντιμνημονιακό τους λόγο θέλουν να πέσει η κυβέρνηση για να προκληθεί χάος στην Ευρώπη και να κοπεί η πορεία του Σαμαρά προς Ρωσία που μπορεί να φέρει κεφάλαια και ανάπτυξη ήμασταν αντιαμερικάνοι. κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν. Και θα δούμε πολλά και σοκαριστικά. Και θα φταίμε πολλοί για αδράνεια.

 3. Παύλος avatar
  Παύλος 28/01/2013 23:16:20

  Προς Κ. Τσίπραν :
  - Πόσα απομεινάρια, πόσα "σαπήλια", πόσα φρόκαλα του ΠΑΣΟΚ, που έφεραν την Ελλάδα ( ψηφίζοντας Δ.Ν.Τ. και το πρώτο -και μοιραίο - μνημόνιο ) σ 'αυτήν τη θλιβερή κατάσταση κουβαλάς στο κόμμα σου ;
  - Πόσοι από τους ψηφοφόρους σου είναι τέως ΠΑΣΟΚ λαμόγια, ωφελημένα από το ΠΑΣΟΚ, που τώρα (ξανα) οσμίζονται κουτάλα και συνωστίζονται στις τάξεις σου ;
  - Πόση υποκρισία κουβαλάς (και μεταδίδεις και στα αφελή ανδρείκελά σου και τους αφελείς ψηφοφόρους σου);;
  - Πόσος μισελληνισμός διέπει εσένα και τα μισερά ανδρείκελά σου, ώστε να επιδίδεστε τόσο ανερυθρίαστα (σε καθημερινή βάση),
  σε ανθελληνική, Μουσουλμανόφιλη, αντίχριστη, αναρχόφιλη, τρομοκρατόφιλη, λαθρομεταναστευτόφιλη, Γυφτόφιλη, ανωμαλόφιλη και ....πουστόφιλη προπαγάνδα ;;;;

 4. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 29/01/2013 10:18:43

  Άλλοτε η σκληρή εκδοχή του αριστερισμού συνδεόταν με το χαρακτηρισμό «Εξωτερικού», ενώ οι ήπιοι και διαλλακτικοί αριστεροί αυτοπροσδιορίζονταν ως κομμουνιστές «Εσωτερικού». Τώρα έχουν αντιστραφεί οι όροι: οι αριστερούληδες του Εξωτερικού είναι τα καλά παιδιά, οι νοικοκυραίοι, που νοιάζονται για την Ευρωπαϊκή Ένωση και ορκίζονται στην…ευρωζώνη. Και οι μπαχαλάκηδες, οι ανεύθυνοι, τα «νταουνάκια» με την προβληματική πολιτική συμπεριφορά, είναι οι Συριζαίοι του Εσωτερικού.
  Αυτό το πολύ-συνιστωσικό μόρφωμα που σπεκουλάρει στη διάλυση των πάντων, κάθε μέρα που περνάει, σημειώνει και από ένα μεγαλοπρεπές αυτογκόλ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται διαρκώς στριμωγμένο στη γωνία και να εισπράττει τη μια κατραπακιά μετά την άλλη. Και όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η πολιτική του γύμνια και η ιδεολογική του τρικυμία εν κρανίω, τόσο περισσότερο οι γνωστοί γραφικοί κομματικοί «ακτιβιστές» του κρεμιούνται από τα κάγκελα ή ανεβαίνουν στα κεραμίδια σφΥΡΙΖοντας και τΣ(Υ)ΙΡΙΖοντας…
  Τι έχει αλλάξει; Απλούστατα, από τη μεταπολίτευση και μετά, το θλιβερό αυτό από-κομμα, προστατευόμενο σκανδαλωδώς από «το σύστημα-ΠΑΣΟΚ», είχε εισδύσει με τους εκπροσώπους του στα ΜΜΕ, στον κρατικό μηχανισμό, στην Εκπαίδευση και στα ΑΕΙ και από εκεί ασκούσε ένα είδος ιδεολογικής επικυριαρχίας στην ελληνική κοινωνία. Με τους μπαχαλάκηδες και τους κουλτουριάρηδες, τους δύο ισχυρούς βραχίονες της άτυπης εξουσίας του, το «από-κομμα» του 3.50-4% καταδυνάστευε το δημόσιο βίο της χώρας και μοίραζε αφ’ υψηλού πιστοποιητικά δημοκρατικής επάρκειας και νομιμοφροσύνης. Και το χειρότερο: απολάμβανε από τα κόμματα και τα ΜΜΕ μια σκανδαλώδη ασυλία. Ενώ προωθούσε καθετί το ανατρεπτικό και το ανθελληνικό, ουδείς τολμούσε να σπάσει την «ομερτά» και να το καταγγείλει,.
  Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Υπό την πίεση της ανάγκης, στο πηδάλιο της εξουσίας βρέθηκαν κάποιοι αποφασιστικοί άνθρωποι που δε μασάνε τα λόγια τους και ξεμπροστιάζουν επί εικοσιτετραώρου βάσεως το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον αφήνουν να πάρει ανάσα. Εδώ οφείλονται οι υστερικές διαμαρτυρίες και τα επανωτά καθημερινά λάθη των στελεχών του. Λίγη υπομονή. Η πλάκα τώρα μόλις αρχίζει.

 5. Κελάδων avatar
  Κελάδων 29/01/2013 15:18:16

  Έχω την εντύπωση ότι αυτή ακριβώς η τακτική του Σύριζα επιδεικνύει το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και ότι εν τέλει οδηγεί στην περαιτέρω συρρίκνωση του, δεδομένου ότι ουσιαστικά έρχεται αντιμέτωπος με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ο οποίος δείχνει να μην ανέχεται πλέον (καιρός ήταν) τις απανταχού παλαιοκομματικές συνδικαλιστικές τακτικές και τους μαξιμαλισμούς των εκάστοτε κομματόσκυλων που στις πλείστες των περιπτώσεων είναι και βολεμένοι. Συμπερασματικά, προσφέρει απλόχερα καινούργια επιχειρήματα στην όποια επικοινωνιακή πολιτική της κυβερνήσεως, προκειμένου να αναδείξει τις αξεπέραστες γι'αυτόν στρεβλώσεις στις οποίες υπόκειται. Κάθε φορά που θα καλεί τις συντεχνίες για επαναστατική γυμναστική - πάντα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, οι οποίοι θα πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες - τόσο περισσότερο θα εκτίθεται στα μάτια των πολιτών, ανεξαρτήτου πολιτικής προτιμήσεως, εφόσον η καθημερινή ταλαιπωρία σε μία ούτως ή άλλως δύσκολη συγκυρία θα μετατρέπει την καθημερινότητα σε δυσβάσταχτη. Ευκαιρία για την κυβέρνηση και να δείξει την απαραίτητη πυγμή σε τέτοιου είδους φαινόμενα αλλά όμως και να προσπαθήσει κυρίως να αλλάξει το κλίμα όσο πιο σύντομα γίνεται ούτως ώστε να πείσει τους πολίτες για τις πολιτικές της και να μην βασιστεί απλώς στην περιθωριοποίηση που ο Σύριζα μας κάνει τη χάρη αυτοβούλως να υποστεί. Οψόμεθα λοιπόν.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.