«Μούγκα στη στρούγκα του ΣΥΡΙΖΑ» για τον Σακελλαρίδη
24/06/2014 08:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Μούγκα στη στρούγκα του ΣΥΡΙΖΑ» για τον Σακελλαρίδη

"Αυτή τη στάση θα έχουν δηλαδή οι «Αριστεροί» σε κάθε τέτοιο θέμα; Θα αδειάζουν τα στελέχη τους για να μη χαθεί η «παρθενία» του ΣΥΡΙΖΑ;"

Την υπόθεση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με το γνωστό πλέον βίντεο την ξέρουμε όλοι και την έχουμε αναλύσει. Κι έχουμε ταχθεί κατά της πολιτικής της κλειδαρότρυπας και του νέου «Αυριανισμού» στο όνομα μιας υποτιθέμενης δημοσιογραφίας. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να δούμε και τι έκανε το κόμμα του Σακελλαρίδη γι’ αυτόν. Πόσο τον στήριξε δηλαδή στη σύγκρουσή του με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο;

Μια λαϊκή έκφραση υπάρχει για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Μούγκα στη στρούγκα της Κουμουνδούρου». Κανείς επισήμως δε βγήκε να πει κάτι, όχι για ένα δευτεροκλασάτο στέλεχος γι’ αυτόν που παρ’ ολίγο να βγει δήμαρχος Αθήνας. Και μην ξεχνάμε ότι η υπόθεση αυτή «σέρνεται» από τις εκλογές. Από τότε γνώριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ύπαρξη κάποιοι βίντεο και τον «πολιτικό εκβιασμό» που δέχεται το στέλεχός της. Τι έκανε ο κ. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα; Έκρυψαν το θέμα κάτω από το χαλάκι για να μη χαλάσει η «μόστρα» του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι υπήρξε και ειδική σύσκεψη στην Κουμουνδούρου για το θέμα και αποφασίστηκε ότι πρόκειται για «καυτό» ζήτημα από το οποίο πρέπει να μείνουν στην άκρη. Με λίγα λόγια: «Γαβριήλ κάνε ότι μπορείς μόνος σου, δεν σε είδαμε, δεν σε ξέρουμε».

Μόλις την περασμένη Παρασκευή η Ρ. Δούρου βγήκε να στηρίξει τον Σακελλαρίδη και μόλις χθες ο Δ. Παπαδημούλης έκανε το ίδιο. Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ κουβέντα, σα να μην υπάρχει «πολιτικός εκβιασμός» που καταγγέλλει και ο παθών.

Αυτή τη στάση θα έχουν δηλαδή οι «Αριστεροί» σε κάθε τέτοιο θέμα; Θα αδειάζουν τα στελέχη τους για να μη χαθεί η «παρθενία» του ΣΥΡΙΖΑ; Θα βγάζουν ανακοινώσεις για τη συνάντηση με τους «Μπολιβιαριανούς» ή με τους «Podemos» αλλά για τον Γαβριήλ κουβέντα; Θα στηρίζουν τις καθαρίστριες αλλά θα αφήνουν τον Σακελλαρίδη να «καθαρίζει» μόνος του;

Και γιατί φταίει άραγε ο δημοσιογράφος της κλειδαρότρυπας περισσότερο από ένα κόμμα που κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει; Είναι πιο ντροπιαστική η στάση ολόκληρου του ΣΥΡΙΖΑ από μια παραδημοσιογραφία που έτσι κι αλλιώς πάντα θα υπάρχει. Αν δεν ήταν ο Μάκης θα ήταν κάποιος άλλος, αυτό είναι σίγουρο. Τα μπουμπούκια έχουν ανθίσει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, όπως και στις άλλες «προηγμένες» χώρες.

Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο, επί της ουσίας για την υπόθεση. Ασχολήθηκε κανείς με τα «μπουμπούκια» τους φοιτητές που φαίνονται στο βίντεο να γελάνε με την υπόθεση; Ακόμη και ψέματα να είναι αυτό που υποτίθεται ότι βλέπουν, τους αναζήτησε κανείς να πουν την άποψή τους; Να πουν τι είδαν, αν έστησαν την υπόθεση για κάποιο προσωπικό όφελος, αν έδωσαν και γιατί ή με πιο αντάλλαγμα το βίντεο. Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να το έχει κάνει για να στηρίξει τον «πολιτική εκβιασμό» που θεωρητικά υπέστη. Αλλά που να βρουν χρόνο στην Κουμουνδούρου; Ασχολούνται με την… Μπολιβαριανή Επανάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Franc- avatar
  Franc- 24/06/2014 08:40:49

  Κάπως έτσι επέρχονται οι συμψηφισμοί μεταξύ κομμάτων εξουσίας.«Μούγκα στη στρούγκα εσυ για το Μπαλτάκο» , «Μούγκα στη στρούγκα εγώ για τον Σακελλαρίδη". Να δείτε οτι και τα δύο θέματα θα θαφτούν τελείως.

 2. Άσπρος Καβαλάρης avatar
  Άσπρος Καβαλάρης 24/06/2014 10:45:33

  Έχετε δίκιο, για όλα φταίνε αυτοί που βλέπουν και διαδίδουν την "ανωμαλία" - απάτη - διαφθορά. Όχι αυτοί που την διαπράττουν.

  • franc avatar
   franc @ Άσπρος Καβαλάρης 24/06/2014 12:51:55

   Μπά? Τους απάλλαξες κιόλας? Είπα εγώ οτι "φταίνε αυτοί που βλέπουν και διαδίδουν την "ανωμαλία" - απάτη - διαφθορά και όχι αυτοί που την διαπράττουν."? Συ είπας... Εγώ καυτηρίασα το γεγονός οτι τα ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ απαλλάσσουν αυτούς που διαπράττουν την ανωμαλία. Και δεν μένω μόνο στη καταγγελία των συμψηφισμών που υποθέτω κι εσύ δεν αρνείσαι οτι κάνουν, αλλά τα καταδικάζω και δια των λόγων και δια των έργων μου, ήτοι της ψήφου εμού και των δικών μου ομοιδεατών. Εσύ τους ψηφίζεις ακόμα?

   • Άσπρος Καβαλάρης avatar
    Άσπρος Καβαλάρης @ franc 24/06/2014 13:16:26

    Το σχόλιο μου απευθύνεται στην τελευταία παράγραφο του άρθρου και όχι στο δικό σας σχόλιο. Καταλάβατε λάθος.

    • franc avatar
     franc @ Άσπρος Καβαλάρης 24/06/2014 15:17:15

     Επομένως συμφωνούμε.

 3. Η άλυτη εξίσωση avatar
  Η άλυτη εξίσωση 24/06/2014 16:13:41

  Ο Σύριζα δεν έχει καμία δουλειά να ''υπερασπιστεί'' τον κ.Σακελλαρίδη περαιτέρω (ότι ήταν να πει το είπε) και ο κ.Σακελλαρίδης δεν χρειάζεται ...κομματική υπεράσπιση, για μία εντελώς προσωπική του υπόθεση. Όλοι διαβάσαμε, κατανοήσαμε και ο καθένας σύμφωνα με την ηθική, την αξιοπρέπεια ή την κατινιά που τον διακρίνει, κατέληξε στα συμπεράσματά του. Ο αηδιαστικός Τριανταχυδαιόπουλος, σε αυτό ακριβώς αποσκοπούσε επιτιθέμενος στον κ.Σακελλαρίδη. Να εμπλέξει τον Σύριζα σε μία τσοκαροσαχλαμαρολογία, να πάρει το φακό από τις τρέχουσες εγκληματικές εξελίξεις της πολιτικής πραγματικότητας και να τον μεταφέρει σε οθόνες cyber sex αποπροσανατολίζοντας τους αφελείς κουτσομπόληδες και …καροτολογώντας. Για κορόϊδα ψάχνει, αλλά σε λάθος μέρος ο άθλιος.... Οκ. Μας υποχρέωσε να σκύψουμε στην κλειδαρότρυπα και να ασχοληθούμε με την προσωπική ζωή ενός ακόμη ανθρώπου, αλλά άνθρακες ο θησαυρός του. Το ''ζήτημα'' έληξε. Ας επιστρέψει τώρα κι ας βουλιάξει,στα βοθρολύματα της αισχρής ασημαντότητάς του. Οι Τριανταχυδαιόπουλοι μας τελείωσαν και ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΑ.

  • Βασίλης Β. avatar
   Βασίλης Β. @ Η άλυτη εξίσωση 24/06/2014 16:57:11

   Η κριτική για τον Τριανταφυλλόπουλο σωστή, αλλά αν υπονοείς πως ο Σακελλαρίδης μπορεί να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα πηγαίνοντας παρακάτω κι οτι το θέμα έληξε, πρέπει να το ξανακοιτάξεις. Και όχι από την οπτική του ευσεβούς πόθου.Κανείς πολιτικός δεν ορθοποδεί μετά από κάτι τέτοιο. Δεν αναφέρομαι για τις πράξεις του στην οθόνη ως έχουν, αυτές ίσως υπό προϋποθέσεις και εξαιρετικά ευνοϊκές συγκυρίες να ξεπερνιόντουσαν. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι στο γεγονός της επίδειξής τους σε αγνώστους. Κακώς μαθεύτηκε, η ντροπή που βαραίνει τους φοιτητές και τον Τριανταφυλλόπουλο ιεραρχείται πρώτη προς δημόσιο κολασμό σε μια ευνομούμενη πολιτεία, αλλά άπαξ και το εκλογικό σώμα πληροφορήθηκε όσα πληροφορήθηκε για τον εικονιζόμενο, αυτά δεν ξεγράφουν.

   • franc avatar
    franc @ Βασίλης Β. 24/06/2014 22:26:58

    Mη στεναχωριέσαι φίλε Βασίλη. Ουδείς αναντικατάστατος. Αν ο Συριζα πάλευε ακόμα γύρω στο 3% ισως να δυσκολευόταν να βρεί άλλον . Τώρα συνωστίζονται δεκάδες για να πάρουν τη θέση του. Και βεβαίως δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πολιτικός που αποδεικνύεται βλάξ.

   • Η άλυτη εξίσωση avatar
    Η άλυτη εξίσωση @ Βασίλης Β. 25/06/2014 08:01:28

    Αγαπητέ Βασίλη Β., το εκλογικό σώμα, τουλάχιστον οι νεότεροι πολίτες οι κάτω των 60 χρόνων, μάλλον διαθέτουν εντελώς διαφορετικά κριτήρια από τους ηλικιωμένους (εγκεφαλικά και φυσικά), και σίγουρα διαμορφώνουν άποψη για ανθρώπους και καταστάσεις, όχι αυστηρά με βάση τις ...σεξουαλικές επιλογές. Ο κ.Γ.Σακελλαρίδης, εκ της ανώριμης-επιπόλαιης και άμυαλης συμπεριφοράς του (να μην προνοήσει για την αυτοπροστασία του), επιχείρησε -ακουσίως- είναι ωραιότατο πολιτικό χαρακίρι..... Αυτό που κανένας μας δεν γνωρίζει, είναι αν θα πληρώσει το σφάλμα του με εξαφάνιση απ΄το προσκήνιο, ή αν η χυδαία επίθεση εναντίον του θα λειτουργήσει τελικά υπέρ του. Το ''θέμα'' πλέον είναι προσωπικό, όχι πολιτικό και γι αυτό, θεωρώ οτι έληξε. Στα υπόλοιπα, συμφωνούμε.

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ Η άλυτη εξίσωση 25/06/2014 08:02:58

     -- ''επιχείρησε -ακουσίως- έ ν α ωραιότατο πολιτικό χαρακίρι.....''

  • Λευκός Καβαλάρης avatar
   Λευκός Καβαλάρης @ Η άλυτη εξίσωση 24/06/2014 23:14:16

   Αγαπητή άλυτη εξίσωση συνήθως συμφωνώ μαζί σας αλλά σε αυτό το σχόλιό σας θα διαφωνήσω. Το Internet δεν είναι κλειδαρότρυπα κρεβατοκάμαρας, μάλλον πιο πολύ προς τηλεόραση μοιάζει. Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας. Το video αυτό δεν εμφανιζόταν τώρα όπως εμφανίστηκε (με διαφάνεια, θα έλεγα) και πέρναγαν ο καιρός. Το πουλέν του ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε στην ιεραρχία του κόμματος και όντως πια κυβέρνηση και ο κ. Σακελλαρίδης υπουργός το video αυτό έπεφτε σε πιο "περίεργα" χέρια. Τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε τότε να συμβεί; Συμφωνώ ότι το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του (εφ' όσον δεν είναι ποινικά κολάσιμο) είναι δική του δουλειά αλλά όσο περισσότερα στοιχεία μαθαίνονται για την προσωπικότητα κάθε υποψήφιου ηγέτη αυτής της κοινωνίας νομίζω ότι είναι προς όφελος των εν δυνάμει ψηφοφόρων του.

   • Η άλυτη εξίσωση avatar
    Η άλυτη εξίσωση @ Λευκός Καβαλάρης 25/06/2014 08:10:08

    Αγαπητέ Λευκέ Καβαλάρη, ισχύει και για σάς η απάντηση που έδωσα πιο πάνω, στον Βασίλη Β. Οι Έλληνες πολίτες θ΄αποφασίσουν τελικά, ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τους διαχειριζόμενους τα κοινά. Εγώ θέλω να πιστεύω οτι τα κριτήρια αυτά όσο ο χρόνος κυλά και οι άνθρωποι παθαίνουν-μαθαίνουν ωριμάζοντας διανοητικά και ψυχικά, ξεφεύγουν πλέον από τη στενή ηθικολογία και γίνονται πιο ουσιαστικά. Ο χρόνος, θα δείξει....

 4. iconology2009 avatar
  iconology2009 24/06/2014 17:13:42

  Μοιάζει κάπως με το σχόλιο μου να βγαίνω απ'το θέμα αλλά στη πραγματικότητα το θέμα είναι αυτό-έτσι νομίζω. Παρατηρεί κανείς ότι και στο πολιτικό αλλά και στο-ας το πούμε εκκλησιαστικό, τους κληρικούς εννοώ-προσωπικό έχουν παρεισφρύσει άτομα που βλέπουν τα λειτουργήματα του πολιτικού και του κληρικού σαν καταφύγια καριέρας. Δεν υπάρχει σε πολλούς από αυτούς εκείνη η ψυχοπνευματική υποδομή που να συμπληρώνει την-φασόν είναι άλλωστε πια κι αυτή-πανεπιστημιακή μόρφωση. Παλιότερα το πολιτικό προσωπικό ήταν ο πνευματικός ανθός της χώρας-Τσάτσος, Κανελλόπουλος, Ηλιού, Παπανούτσος, Καλλίας. Τώρα αυτοί που κάνουν καριέρα είναι μορφονιοί, τηλεπερσόνες, απίθανοι και ελεεινοί τύποι, χωρίς το ελάχιστο ηθικό έρμα και χωρίς κανένα αληθινό ενδιαφέρον να υπηρετήσουν τη χώρα. Ηδονοθήρες κάθε λογής, παρτάκηδες, βουτηγμένοι στον υπολογισμό του μικροσυμφέροντος τους και μόνον αυτού. Είναι φορές που σκέφτομαι ότι θάταν καλύτερο να γίνονται πολιτικοί οι μεγαλοαστοί, γιατί αυτοί δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τα πεζά θέλγητρα της πολιτικής, δηλαδή τη καλοπέραση και το χρήμα αλλά ευτυχώς υπάρχουν και λαϊκοί πολιτικοί που υπηρέτησαν με αυταπάρνηση το πολιτικό σύστημα και οι πειρασμοί του δεν τους δελέασαν-σκέφτομαι την Αλέκα Παπαρήγα και παρόλο ότι ιδεολογικά διαφωνώ, μού είναι αδύνατο να μη παραδεχτώ τον ασκητικό τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκε στα είκοσι τόσα χρόνια στην ηγεσία του κόμματος της. Τέτοιους καθαρούς ανθρώπους χρειαζόμαστε για πολιτικό προσωπικό. Υ.Γ. Ανέφερα τον παλιό Υπουργό της ΕΡΕ Κωνσταντίνο Καλλία όχι τυχαία. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει στη νεκρολογία του ότι η μόνη του διασκέδαση ήταν να περνάει από τα βιβλιοπωλεία και να ψάχνει για καινούργιες ενδιαφέρουσες εκδόσεις, που τις αγόραζε φυσικά. Άντε τώρα να διαφθείρεις έναν τέτοιο άνθρωπο-με κάποια πρωτότυπη έκδοση του Γουτεμβέργιου ίσως, με τη διαφορά ότι οι διαφθορείς πολιτικών δεν έχουν τόσο ραφινάτα γούστα για να πάει το μυαλό τους εκεί.

  • Fotini avatar
   Fotini @ iconology2009 25/06/2014 00:40:00

   ῎Αψογος!

  • franc. avatar
   franc. @ iconology2009 25/06/2014 09:25:17

   Απλά αυτά παλαιότερα κρύβονταν πολύ προσεκτικώτερα και δεν ήταν καθόλου λιγώτερα απο σήμερα. "Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει"... Αν καλοσκεφτείς τα όργια τις αιμομιξίες και τις μητροκτονίες στην Ιδανική Δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας θα διαπιστώσεις οτι το καλό και το κακό στην ψυχή του ανθρώπου ανέκαθεν συγκατοικεί ανεξαρτήτως εποχής . Η διαφορά είναι στο βαθμό συγκάλυψης Οσο πιο υποκριτική είναι μια κοινωνία, τόσο πιό "ενάρετη" φαίνεται χωρίς να είναι... Και ο Κωστής Παλαμάς δεν ήταν ηθικώτερος του Κορκολή π.χ...

 5. Ρηνα avatar
  Ρηνα 24/06/2014 18:00:58

  Με μια λεξη: παρακμη....

  • Fotini avatar
   Fotini @ Ρηνα 25/06/2014 00:42:42

   Ποῦ βαδίζει ἡ νεολαία, Ρήνα.

   • Η άλυτη εξίσωση avatar
    Η άλυτη εξίσωση @ Fotini 25/06/2014 08:18:01

    :-) !! Αυτό αναρωτιούνταν διαχρονικά, ΌΛΕΣ οι ...απερχόμενες γενιές..... Έχετε εμπιστοσύνη. Αν κι εσείς οι παλιότεροι με το ...παράδειγμά σας, τη ...διαπαιδαγώγηση και τον εγωϊσμό σας, έχετε κάθε λόγο να ανησυχείτε για τα ολέθρια αποτελέσματα της επιρροής σας στους νεότερους, αυτοί θα σας ξεπεράσουνε τελικά και θ' ανοίξουν το δικό τους δρόμο, με τους δικούς τους τρόπους. ΄Ετσι κάνουνε οι Έλληνες.

    • Άσπρος Καβαλάρης avatar
     Άσπρος Καβαλάρης @ Η άλυτη εξίσωση 25/06/2014 09:35:25

     Εδώ συμφωνούμε, τα παραδείγματα που δίνουν οι παλαιότεροι στους νεότερους είναι τραγικά.

     • Ρηνα avatar
      Ρηνα @ Άσπρος Καβαλάρης 25/06/2014 10:00:56

      Διαφωνουμε, κρινετε εχοντας στο μυαλο σας τη σημερινη καταντια και την γενια που προηγηθηκε και ειναι ακομα στα πραγματα. Πολυ συντομα δηλαδη. Ομως η διαμορφωση των λαων παντα ερχεται απο το λεγομενο ενδοξο παρελθον και τα παραδειγματα του, εκει αναφερομαι. Οχι οτι και στο παρον δεν υπαρχουν εξαιρετα παραδειγματα, αλλα πλεοναζει η αλητεια και τα κουκουλωνει. Θα φανουν καποια στιγμη. Η πατριδα δεν εχει στεγνωσει απο πραγματικους Ελληνες, υπαρχει καλη μαγια.....Θα ζυμωσει τελικα το φυραμα!

    • Fotini avatar
     Fotini @ Η άλυτη εξίσωση 25/06/2014 14:09:35

     ῎Αν ἡ νεολαία ἐλάμβανε τήν σωστή καί ΕΘΝΙΚΗ παιδεία τῆς γενιᾶς μου, δέν θά ὑπῆρχαν μνημόνια, καταλήψεις, 17Ν καί ὅτι διαβολικό συμβαίνει τώρα!

 6. Ζήτω ο πρωτογενής τομέας avatar
  Ζήτω ο πρωτογενής τομέας 24/06/2014 21:57:04

  Σακελλαρίδης: κρίμα που δε βγήκε δήμαρχος θα έδινε επιδοτήσεις να καλλιεργούνται τα καρότα σε μποστάνια εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών. Σαν έτερο φελλό της αριστεράς(;) που παλιότερα είχε προτείνει να καλλιεργούνται χασισόδεντρα στα μπαλκόνια. Και να σκεφτεί κανείς ότι έφτασε μέχρι πρωθυπουργός. Να δούμε που θα φτάσει ο Σακελλαρίδης, αν και προβλέπω ότι θα έχει την τύχη του Κορκολή μετά τη γνωστή υπόθεση με τα videos του Τριανταφυλλόπουλου. Τελικά αυτός ο Τριανταφυλλόπουλος πρέπει να κρατάει πολύ κόσμο και γι αυτό δεν τολμάει να τον ακουμπήσει κανείς. Κι εδώ που τα λέμε καλά κάνει γιατί στη χώρα της διαφθοράς, ανομίας και προπάντων ατιμωρησίας η μόνη σου διασφάλιση είναι το ρητό του Charles Colson (συμβούλου του Nixon) "if you have them by the balls their hearts and minds soon follow"

  • Η άλυτη εξίσωση avatar
   Η άλυτη εξίσωση @ Ζήτω ο πρωτογενής τομέας 25/06/2014 08:23:40

   ...Είπε η υφέρπουσα φασίζουσα κακομοιριά, η φωλιασμένη στη μαύρη ψυχή του πλέον λούμπεν μέσου νεογραικύλου ! Η ομιλούσα μιζέρια του φανατικού θεατή-θαυμαστή του Τριανταχυδαιόπουλου. Ευτυχώς, μειοψηφία πια... Και κάθε μέρα, όλο και λιγότεροι. Τζάμπα σκούζετε.

  • Franc- avatar
   Franc- @ Ζήτω ο πρωτογενής τομέας 25/06/2014 09:17:35

   . Οντως κανείς δεν τολμάει να ακουμπήσει τον Τριανταφυλλόπουλο που το 90% των "ντοκουμέντων" του έχει αποδειχτεί στημένο, όπως κανείς δεν τολμούσε να ακουμπήσει τον Δον Κορλεόνε, χωρίς να πάθει "ατύχημα". Ετσι λειτουργούν όλες οι μαφίες φίλε "πρωτογενή" , άσχετα αν τα θύματά τους ενίοτε είναι βλάκες όπως ο Σακελλαρίδης στην παρούσα περίπτωση. Προφανώς ο Τριανταφυλλόπουλος έχει "γερές πλάτες" που δεν είναι απο παρθένες ... Το βίντεο του Κορκολή π.χ. απεδείχθη μούφα, όπως και εκείνο με τη Βουλγάρα μαθήτρια στην Εύβοια που δήθεν "βίαζαν" καθημερινώς οι συμμαθητές της στην τουαλέττα του σχολείου τους...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.