#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/05/2011 15:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μνημόνιο σημαίνει πλήρης παραίτηση από τα ιερά και τα όσια της Πατρίδαςτης Χαριτίνης Ρασιά

Βάσει του Διεθνούς Δικαίου, μνημεία και λοιπά στοιχεία ενός κράτους, επ’ ουδενί λόγω δεν κατάσχονται. Οι δικοί μας περιέλαβαν στο Μνημόνιο τα πάντα, ακόμα και τα μνημεία του πολιτισμού μας. Ακούσθηκαν τρομακτικά πράγματα στην ημερίδα των πνευματικών μας ανθρώπων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ένα-ένα με την σειρά τα όσα άκουσα απ’ τους κ.κ. Κασιμάτη και Μπέη.Το Σύνταγμα κατελύθη από Έλληνες

Τρεις οι συμβάσεις που υπεγράφησαν, οι όροι των οποίων παραβιάζουν υπερκείμενο δίκαιο. Και έχουμε τη Σύμβαση Δανεισμού, το Μνημόνιο Συνεννόησης, και το Μνημόνιο στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής και το Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης. Στις συμβάσεις αυτές περιλαμβάνεται επίσης για κύρωση(!) και «η Συμφωνία μεταξύ των πιστωτών» με πέντε παραρτήματα. Αυτήν τη Συμφωνία αποδέχεται η Ελλάδα, χωρίς να παρίσταται και να συμμετέχει στη διαπραγμάτευση και χωρίς να βάλει την υπογραφή της.

Στην πρώτη Σύμβαση, η Ελλάδα παραιτείται «αμετάκλητα και άνευ όρων» από όλες τις ενστάσεις εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση ασυλίας. Αυτό σημαίνει ότι παραιτούμεθα από τις ασυλίες εθνικής κυριαρχίας και κάθε άλλη ασυλία που έχει το κράτος. Αν θέλετε να μάθετε, ο δικολάβος του Λονδίνου που έκαμε το Σχέδιο Ανάν, ασχολήθηκε και με το Μνημόνιο και τους όρους του. Εισέπραξε δε, 400 εκατομμύρια ευρώ, για τον κόπο της εταιρείας του. Και αυτός μεν, δεν γνώριζε το Διεθνές Δίκαιο, αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο, εφόσον δεν τα γνώριζαν, γιατί δεν ρώταγαν τα δικά μας σαΐνια που παίζουν όλα τα δίκαια του κόσμου στα πέντε δάχτυλά τους;

Εδώ φίλοι μου, όσοι από μας δεν χάσαμε το μυαλό μας ακόμα, βλέπουμε εκτός της άγνοιας ορισμένων, διάφορα άλλα κόλπα εξωτερικής προελεύσεως. Γι’ αυτό ίσως και το υπουργείο της διαλύσεως της ελληνικής Οικονομίας, δόθηκε σε μη κοινοβουλευτικό άτομο.

Κι έρχομαι στην επαίσχυντη παράγραφο η οποία δεσμεύει όλη την Ελλάδα και η οποία έχει υπογραφεί από δύο νομικούς συμβούλους του ελληνικού κράτους και λέει τα εξής: «Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας». Δηλαδή ορίζει υπέρ των δανειστών μας, την πλήρη δέσμευση ολόκληρης της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, είτε αυτή είναι ακίνητη, κινητή σε χρήμα και κάθε είδους αξιόγραφα και δικαιώματα,

ή πηγές του υπογείου, επιγείου, υποθαλασσίου και θαλασσίου εθνικού πλούτου.

Απαγορεύει δε, τη χορήγηση κάθε μορφής προτεραιότητας, σε κάθε άλλο πιστωτή ή κάτοχο δημοσίου χρέους. Λέω αν π.χ. αγοράσουν την Αγροτική Τράπεζα, άρα περιέρχονται σ’ αυτούς και τα δάνεια των αγροτών, τα οποία έχουν ως εγγύηση τα χωράφια τους! Έτσι κατάλαβα το κόλπο. Ακόμα και οι απαιτήσεις των εργαζομένων, των ασφαλισμένων και των εχόντων ομόλογα του δημοσίου, έρχονται δεύτεροι, σύμφωνα με τον δικολαβικό όρο. Εδώ έχουμε την πλήρη παραίτηση της κυβερνήσεως απ’ τα ιερά και τα όσια που μέσα σ’ αυτά είναι και τα χώματα της πατρίδας. Επίσης οι δανειστές μπορούν να συμφωνήσουν να μεταβιβάσουν τα δικαιώματά τους σε τρίτο (οργανισμό ή χώρα), δικαίωμα που δεν έχει η Ελλάδα. Αυτό φωτίζει το στόχο της καθολικής πολιτικής υποδούλωσης της χώρας μας. Επίσης η Ελλάδα χάνει κάθε ελευθερία εξωτερικής πολιτικής.

Δεν μπορεί δε, να διαπραγματευθεί με κανένα τρίτο κράτος χωρίς την έγκριση των δανειστών της. Η Ελλάδα στερείται την ελευθερία κινήσεων για την επίλυση των εθνικών μας θεμάτων και αυτό ανοίγει εύκολο πολιτικό δρόμο για την αμφισβήτηση από τρίτες χώρες των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας. Δεσμεύονται όλες οι περιοχές της ελληνικής επικράτειας που χρησιμεύουν για την άμυνα της χώρας και για την αντιμετώπιση παραβίασης κυριαρχικών δικαιωμάτων και ιδίως της εδαφικής ακεραιότητάς μας! Όπως παραμεθόριες περιοχές και παραμεθόρια νησιά και θαλάσσιες ζώνες. Δεσμεύονται ακόμη όλες οι πηγές πλούτου, για αξιοποίηση υπέρ των δανειστών μας, απ’ τους κατακτητές μας και για λογαριασμό τους. Ακόμα δε, δεσμεύονται υπέρ των τοκογλύφων, ο ορυκτός και ο υποθαλάσσιος πλούτος μας.

Όλα αυτά τα οποία έγιναν εν αγνοία της Βουλής και κατ’ επέκταση του ελληνικού λαού ο οποίος εξαπατήθηκε ωμά, χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση.

Στις 8 Μαΐου 2010, υπεγράφη η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης. Πέντε ημέρες μετά τη δημοσίευση του Ν. 3845 και τρεις μέρες μετά την υπογραφή της Βασικής Συμβάσεως δημοσιεύθηκε ο νόμος 3847 11.5.2010 ο οποίος ορίζει τα εξής: «Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις δανεισμού εισάγονται στη Βουλή, για συζήτηση και ενημέρωση, ισχύουν δε και εκτελούνται από της υπογραφής τους». Ένας απλός νόμος κατάργησε το «Σύνταγμα». Οι συμβάσεις αυτές ούτε επικυρώθηκαν απ’ την Βουλή αλλά ούτε και συζητήθηκαν βάσει των άρθρων 36 παρ. 2 και 28 παρ. 2 του Συντάγματος. Η εξουσία που ασκείται στην Ελλάδα με βάση τις Συμβάσεις Δανεισμού είναι εκτός του Συντάγματος και εκτός της διεθνούς νομιμότητας. Ειδικότερα δε, ο ειδεχθέστερος όρος της παραίτησης απ’ τα δικαιώματα της εθνικής κυριαρχίας, ούτε η ομόφωνη απόφαση και των 300 της Βουλής, αλλά ούτε και δημοψήφισμα μπορούσε να επικυρώσει την αλλοτρίωση της ελληνικής κυριαρχίας. Ούτε η δημοκρατία δεσμεύεται, διότι προστατεύονται για τις επερχόμενες γενιές των Ελλήνων βάσει του Συντάγματος.

Όλα αυτά είναι εκτός Συντάγματος και η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση κατοχής. Η θέση ενός προτεκτοράτου είναι καλύτερη απ’ τη δική μας.

Μ’ αυτές τις συμβάσεις που υπέγραψε η κυβέρνηση χωρίς την έγκριση της Βουλής, αλλοτρίωσαν την εθνική κυριαρχία και την εθνική περιουσία υπέρ των δανειστών μας, χωρίς οι τελευταίοι να της εγγυώνται και να της διασφαλίζουν την ασφάλειά της και τα σύνορά της.

Φίλοι αναγνώστες, παραίτηση απ’ την εθνική κυριαρχία δεν γίνεται ούτε

με το περίστροφο στον κρόταφο. Μέχρι στιγμής τα κόμματα και οι 300 της Βουλής ευθύνονται για την σοβαροτάτη παραβίαση του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος, για την απόκρυψή τους απ’ τα όργανα του πολιτεύματος και από το λαό. Αν λοιπόν η κυβέρνηση δε φροντίσει να απαλλαγούν οι Συμβάσεις Δανεισμού απ’ τους όρους που αποτελούν ντροπή για την πατρίδα μας αλλά και για την Ευρώπη, τότε ο λαός θα πρέπει να εφαρμόσει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος που λέει, στο άρθρο 120 παράγραφος 3 ότι: «Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει η παραγραφή του εγκλήματος». Στο άρθρο 4 λέει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία».

Φίλοι αναγνώστες, πλησιάζει η ώρα που θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θέλουμε να παραδώσουμε την πατρίδα μας στα παιδιά μας ελεύθερη, όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους πνευματικούς μας ανθρώπους που ξεσηκώθηκαν.

Μην κάνουν πίσω απ’ τη λάσπη, που ήδη άρχισαν οι ανθέλληνες να τους πετάνε. Οι Έλληνες καταλάβανε πλέον τί πάθανε, αλλά και τί θα πάθουν σε λίγο απ’ αυτά που έρχονται προσεχώς, απ’ την Τρόικα και τα ενεργούμενά της.

Χριστός Ανέστη και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ιεροκλής avatar
  Ιεροκλής 01/05/2011 15:24:32

  Σκέψου ότι υπάρχουν ανόητοι (και φοβάμαι είναι οι περισσότεροι) που πιστεύουν ότι θα μας σώσει η Τρόικα και το μνημόνιο. Ξέρεις όμως κάτι, δεν υπάρχει μια άλλη συγκροτημένη πρόταση και φοβάμαι δεν υπάρχει και αυτός που θα την κάνει... Μη μου πεις για Αντώνη και Ζάπειο 2. Θα βγει να μιλήσει για ένα "άλλο" μνημόνιο και θα μας χαροποιήσει υποσχόμενος μείωση της φορολογίας... Για μνημόνιο μιλάει όμως κι αυτός... Κάτι μου λέει μέσα μου πως δεν είναι αυτός ο τελευταίος των μοϊκανών...

 2. Απορία avatar
  Απορία 01/05/2011 15:25:08

  Ο επόμενος ηγέτης της Ελλάδας αφού αποκαταστήσει σε ομαλή λειτουργία όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς και εξουσίες της χώρας θα πρέπει να χτυπήσει το τραπέζι στην ευρωπαϊκή ένωση και να απαιτήσει ευρώπη μιας ταχύτητας.

  Ενωμένη Ευρώπη πολλαπλών ταχυτήτων δεν μπορεί να διατηρηθεί και ούτε έχει και κανένα νόημα. Μόνο μια Ευρώπη με πλαίσιο λειτουργίας όπως αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει προοπτική, οτιδήποτε άλλο θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθει.

  Μόνο μέσω μιας πραγματικά ισοτίμως ενωμένης Ευρώπης μπορούν να επιβιώσουν τα κράτη της Ευρώπης μέσα στο σύγχρονο στυγνό παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον. Ούτε καν η Γερμανία και η Γαλλία δεν έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

 3. Igor Rasputin avatar
  Igor Rasputin 01/05/2011 15:25:58

  Ο τίτλος του άρθρου σας κα Ρασιά, είναι η απόλυτη φωτογραφία της ελληνικής πραγματικότητας σήμερα.
  Πολύ καλό...

 4. Loretta avatar
  Loretta 01/05/2011 16:16:18

  το χειροτερο απο ολα δεν ειναι η αγνοια των πολιτων για το συγκεκριμενο αλλα αυτων που γνωριζουν και δεν κανουν απολυτως τιποτα.

  Αυτο ειναι τρομακτικο.

  (ειναι τρομακτικη η ελλειψη πληροφορισης που υπαρχει στο κοσμο για το συγκεκριμενο θεμα οταν τους το μεταφερεις ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ)

 5. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/05/2011 16:28:20

  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΠΙΑΡΕΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ
  ΜΗΝΩΝ.ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ.

  «Κάποιοι στο παρελθόν προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι το αλήστου μνήμης Σχέδιο Ανάν ήταν «μονόδρομος σωτηρίας» για την Κύπρο. Πήραν, τότε, την απάντηση που έπρεπε. Πώς τα έφερε η μοίρα και είναι οι ίδιοι που σπεύδουν σήμερα σε μια «συμμαχία προθύμων» γύρω από την πολιτική του Μνημονίου!»
  Θεωρώ από πλευράς πολιτικού συμβολισμού, αλλά και ουσίας, αυτήν την αναφορά, από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. , ιδιαίτερα βαρυσήμαντη.
  Εξηγούμαι:
  1. Το Σχέδιο Ανάν σχεδιάστηκε από εξωγενείς παράγοντες. Το ίδιο και το Μνημόνιο!
  2. Παρουσιάστηκε ως «μονόδρομος σωτηρίας» για τη μαρτυρική Μεγαλόννησο. Το ίδιο μας λένε και για το Μνημόνιο!
  3. Οι υποστηρικτές του Σχεδίου έλεγαν πώς ήταν η τελευταία ευκαιρία. Το ίδιο μας λένε και για το Μνημόνιο!
  4. Οι Κασσάνδρες τότε έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι τυχόν απόρριψή του Σχεδίου, θα απομόνωνε την Κύπρο από τον υπόλοιπο κόσμο και προδίκαζαν την …καταστροφή της! Το ίδιο μας λένε και για το Μνημόνιο!
  5. Το Σχέδιο Ανάν στόχευε στη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον έλεγχό της από μια διεθνή επιτροπεία. Το ίδιο κάνει και το Μνημόνιο με την τροϊκα.
  6. Το Σχέδιο Ανάν σχεδιάστηκε, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του τα συμφέροντα των ελληνοκυπρίων. Και το Μνημόνιο σχεδιάστηκε χωρίς να υπολογίζει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
  7. Το Σχέδιο Ανάν το υποστήριξε με φανατισμό ένα συγκεκριμένο σύστημα συμφερόντων. Το ίδιο σύστημα στηρίζει σήμερα και το Μνημόνιο.
  8. Για να πείσουν τον ελληνισμό της Κύπρου να πεί το «ναι», επιχείρησαν να τον τρομοκρατήσουν. Το ίδιο κάνουν και με το Μνημόνιο!
  Ευτυχώς, τότε στην Κύπρο υπήρξαν δύο …αστάθμητοι παράγοντες.
  Πρώτον, κυβερνούσε ένας πραγματικά μεγάλος ηγέτης, που στάθηκε όρθιος απέναντι στο χρέος του προς την πατρίδα λέγοντας: «παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα.»
  Δεύτερον, ένα ώριμος λαός αψήφησε τις απειλές και τους εκβιασμούς γιατί πίστευε στις δυνάμεις του και απέρριψε το Σχέδιο Ανάν με εκείνο το συντριπτικό 76%!
  Επειδή σιγά- σιγά αρχίζουμε να συνηθίζουμε το φόβο και ο φόβος παραλύει κάθε αντίδραση και η έλλειψη αντίδρασης θα φέρει νέα μέτρα, νομίζω ότι το αίτημα για απαλλαγή απ’ το Μνημόνιο της υποτέλειας πρέπει να αποτελέσει ένα εθνικό στοίχημα.
  Και το στοίχημα αυτό πρέπει να επιδιώξουν να το κερδίσουν, όσοι ακόμα πιστεύουν στις δυνάμεις και τις δυνατότητες αυτής της χώρας. Γιατί ένα είναι βέβαιο: μετά το Μνημόνιο θα είμαστε σε χειρότερη θέση.

  • Pilot avatar
   Pilot @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/05/2011 16:42:53

   Θα εχουμε τον θανατο του βατραχου!!

  • Χαρίλαος avatar
   Χαρίλαος @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/05/2011 21:43:47

   100% Σωστό!
   Τι ζητούμενο είναι στην τελευταία παράγραφο.
   Σε πόσο χειρότερη θέση θα είμαστε... όχι μόνο οικονομικά... τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά... αλλά εδαφικά γιατί εκεί το πάνε βάσει σχεδίου... η οικονομική εξαθλίωση φοβούμαι πως είναι απλά ένα βήμα για την συρρίκνωση της Ελλάδας μας...
   Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά τα σημεία πληθαίνουν...

   Χαρίλαος

 6. φωνη avatar
  φωνη 01/05/2011 16:34:38

  Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Υπάρχουν πολίτες που δεν ξέρουν τι συμβαίνει, άλλοι που ξέρουν αλλά δεν τους πολυνοιάζει, άλλοι που επωφελούνται, άλλοι που μένουν πιστοί στις κομματικές τους εμμονές και δε θέλουν να δουν καθαρά, άλλοι που όσο πέρνουν έναν μισθό-έστω και κουτσουρεμένο- δε θα βγάλουν άχνα, άλλοι που οραματίζονται τους εαυτούς τους παράγοντες στο νέο σκηνικό, άλλοι που ξέρουν τι συμβαίνει αλλά νιώθουν μόνοι τους και δεν τους εκφράζει κανείς. Είμαστε ξένοι στην ίδια πόλη. Αν δεν υπάρξει κάποια κίνηση ενημέρωσης και συσπείρωσης όσον θέλουν να αντιδράσουν μην περιμένουμε τίποτα. Το να περιμένουμε από έναν φοβισμένο, απομονομένο πολίτη να αντιδράσει σε όλα αυτά τα τιτάνια συμφέροντα του παγκόσμιου κεφαλαίου, είναι σα να περιμένεις να δεις ωκεανό μετά από ψιλόβροχο. Δεν μπορεί κανείς μόνος του, πρακτικά δε γίνεται.

 7. Χριστόφορος avatar
  Χριστόφορος 01/05/2011 16:36:56

  Άριστο κυρία Ρασιά, όμως η ελπίδα υπάρχει κ είναι ο ίδιος ο λαός, να είμαστε βέβαιοι πως μ έναν ηγέτη σαν τον Σαμαρά και προσπαθώντας πραγματικά όλοι μαζί, θα ξαναβρεί η Ελλάδα το δρόμο της.
  Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους του πνεύματος που επί τέλους βγήκαν μπροστά.

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/05/2011 17:31:47

  Εσχατη Προδοσια... και λιγα λεω !!!! μερες που ειναι!!!

  ΠΠ

  • kiki avatar
   kiki @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/05/2011 17:41:32

   @ Πορτα-Πορτα,
   και λιγα λες, και οι μερες ειναι μια χαρα.
   Εσχατη Προδοσια , αυτο ειναι γιαυτο να παραπεμφθουν.

   • Loretta avatar
    Loretta @ kiki 01/05/2011 17:53:42

    Κικι

    Δηλ εσυ πιστευεις οτι θα βρεθει πολιτικο κινημα η αρχη αυτης της χωρας που θα εχει ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να τους παραπεμψει για εσχατη προδοσια?? για να μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Loretta 01/05/2011 18:07:36

     να απαντησω και στις 2 σε 1 ! χαχαα

     ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!

     ΑΝ ΡΩΤΗΘΕΙ !!!! το ζητημα και το στοιχημα ειναι
     ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ... "τους παμε για Εσχατη Προδοσια βασει ταδε και ταδε ??? "
     ετσι ωστε να μπει στην ατζεντα !!!....

     ΠΠ

 9. kiki avatar
  kiki 01/05/2011 17:55:35

  Και επαναλαμβανω , η αξιωματικη αντιπολιτευση που οι περισοτεροι εδω μεσα ελπιζουν να αναλαβει συντομα και που ειμαστε και οι περισοτεροι βεβαιοι οτι οι βολευτες της δεν εχουν διαβασει ουτε αυτοι την Αντισυνταγματικη Δανειακη Συμβαση, γιατι δεν ξεκινουν απο αυτο, απο το παρανομο της συμβασης.
  τι περειμενουν , πια Ζαππεια 2 και τρια, γιατι δεν ξεκινουν απο την μη αναγνωριση της Συμβασης.
  Και παμε παρακατω.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ kiki 01/05/2011 18:09:08

   Δημοψηφισμα για Εσχατη Προδοσια ! ΝΑΙ - ΟΧΙ
   αχχαααααα κ οπου φυγει φυγει..
   1.000.000 υπογραφες !!???

   ΠΠ

   • Loretta avatar
    Loretta @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/05/2011 19:32:37

    Και τι μας σταματαει να το ξεκινησουμε ως κινημα πολιτων ΠΠ?

 10. Roter Platz avatar
  Roter Platz 01/05/2011 18:31:38

  Θα παραπεμφθουν οπως θα παραπεμφθει και ο Ακης και οι λοιποι αμαρτωλοι και κλεφτοπουλα που ρημαξαν τον τοπο 65 χρονια τωρα.
  Τουλαχιστον οι Δανειστες μας ζηταν τα λεφτα τους (τροπος του λεγειν το "τους")
  Οι "δικοι " μας που μας κατακλεψαν χωρις να βαλουν ουτε δραχμη στο ερμο το κρατος πινουν καφεδες στα Χ-στερα ξενοδοχεια η στα καφε πολυτελειας.
  Παραπεμψτε πρωτα τα δικα σας παιδια και μετα πουληστε μουρη στους προστατες σας.

 11. kiki avatar
  kiki 01/05/2011 18:44:48

  @ Roter Platz,
  Προσωπικα δεν εχω καμμια αντιρηση , ολους μα ολους.

  @ loretta,
  αμα δεν εχουν τα κοτσια, ας κατσουν στα αυγα τους να συζητανε για νεα Μνημονια αλλα Μνημονια, και κολοκυθια τουμπανο.
  Ναι ειναι και οι βολευτες της αντιπολιτευσης εμπλεκομενοι, γιαυτο το παμε λαου λαου, γιαυτο κανουν τα στραβα ματια.
  και συζητανε μετρα αλλα μετρα απεμπλοκη, τι αλλο θελουν απο αυτο την Προδοτικη Δανειακη Συμβαση.
  Δημοψηφισματα για ολα, αλλαγη εκ νεου Συνταγματος , τιμωρια ολων οποιδηποτε κομματος , και μετα μου λετε για τι ειναι στο 20% η ΝΔ, εμ ετσι δεν γινεται δουλεια ψηφιζοντας νομους εν γνωσει τους αντισυνταγματικους , δεν ψηφισαν το Μνημονιο αλλα τους επι μερους νομους που μας βολευαν.
  αυτο λεγεται δουλεμα κοινοβουλευτικο.
  Αυτη την δοση Λορεττα , και ετσι μεσα στο συτημα της περιεργης οντως κοινοβουλευτικης μας Δημοκρατιας, με καταπατημενο πολλαπλα το συνταγμα δεν εχει ψηφο ουτε για απαλλαγη απο αυτους.

  • Loretta avatar
   Loretta @ kiki 01/05/2011 19:35:11

   Δεν διαφωνω μαζι σου Κικι...!! Γιαυτο αναρωτιεμαι γιατι δεν ξεκιναει ενα κινημα πολιτων που να μαζεψει εγκυρα υπογραφες για την εσχατη προδοσια!!

   ποιος μας σταματαει?? ισως πρεπει απο τα πολλα λογια να περασουμε οι πολιτες στην πραξη??

   • kiki avatar
    kiki @ Loretta 01/05/2011 20:11:58

    @ Λορεττα,
    εχει ξεκινησει, ολες οι επιτροπες που υπαρχουν κινουνται προς αυτο τον στοχο, η Σεισαχθια, η Επιτροπη Λογιστικου ελεγχου, οι μυνησεις απο δικηγορους εναντιον της Κυβερνησης, του γιατρου Αντωνιου, το θεμα ειναι τα λαμπρα κομματας μας βλεποντας οτι ο λαος εχει βγει απο το μαντρι οχι να τον ξαναχωσει μεσα αλλα να ακολουθησει η ηγεσια , αυτο απαιτουμαι , αυτο θελουμε να γινει, αν εχουν το κουραγιο ας ακολουθησουν, ποιος τους κραταει.
    Ουτε ενας της ΝΔ δεν μετεχει σε καμμια τετοια ομαδα, οι οποιες ειναι περα απο κομματα ομαδες πολιτων .
    Τι ζηταμε
    Αλλαγη συνταγματος , ελεγχο του χρεους , οι υπογραωαντες το Μνημονιο , το οποιο ειναι παρανομο και Αντισυνταγματικο, να παραπεμθουν και να δημευτει η περιουσια τους εδω και στο εξωτερικο, υπερ του ελληνικου Δημοσιου.
    ειναι πολλα? ειναι δυσκολο? ειναι αντισυστημικο ? Ε τι να κανουμε θελουμε την πατριδα μας πισω.

 12. gdp77 avatar
  gdp77 01/05/2011 19:09:54

  Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία

  Επί του ορισμού : Καταλύθηκε το Σύνταγμα με τη βία ή σιωπηρά ;

 13. A.M. avatar
  A.M. 01/05/2011 19:29:37

  Εσχάτη προδοσία.
  Έτσι ονομάζεται αυτό.
  Και εν καιρώ πολέμου τιμωρείται με την ποινή του θανάτου.

  «Άρθρο 144
  Υποστήριξη της πολεμικής δύναμης του εχθρού
  1. Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις πολεμικές δυνάμεις της ελληνικής πολιτείας ή των συμμάχων της τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.
  2. Ο ξένος υπήκοος που παρέχει στον εχθρό τα απαραίτητα για τον πόλεμο ή δάνειο, δεν τιμωρείται εκτός αν κατά το χρόνο της πράξης, κατοικούσε στην Ελλάδα ή σε έδαφος κατεχόμενο από την Ελλάδα ή αν όσα έδωσε στον εχθρό προέρχονται από αυτά τα εδάφη.
  3. Όποιος σε έδαφος του κράτους που σε καιρό πολέμου βρίσκεται κάτω απ’ εχθρική επιδρομή ή κατάληψη ευνοεί τις πολιτικές βλέψεις του εχθρού πάνω σ’ αυτό το έδαφος ή ενεργεί εν γνώσει με τρόπο που μπορεί να μειώσει την πίστη των πολιτών προς το ελληνικό κράτος, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη.»

  Μήπως τώρα δεν έχουμε πόλεμο;

  • A.M. avatar
   A.M. @ A.M. 01/05/2011 19:34:57

   Διορθωμένη η παράγραφος 1
   «...ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με τρόπο πού μπορεί να ενισχύει τις πολεμικές δυνάμεις του εχθρού ή να βλάψει τις πολεμικές δυνάμεις της ελληνικής πολιτείας, ή των συμμάχων της..»

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ A.M. 01/05/2011 20:07:13

   Διαβασες απο κατω τι εγραψα????

   ΠΠ

 14. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/05/2011 19:42:38

  Μην το βλεπουμε τοσο απλα το ολο ζητημα.... εχει πολλα πλοκαμια.
  Joe Stiglitz who was fired by the (World) Bank....

  ....was telling me that he started questioning what was happening. You know, everywhere we go, every country we end up meddling in, we destroy their economy and they end up in flames...!!!!!!
  And he was saying that he questioned this and he got fired for it. But he
  was saying that they even kind of plan in the riots. They know that when
  they squeeze a country and destroy its economy, you are going to get riots
  in the streets..........
  And they say, well that's the IMF riot. In other words,
  because you have riot, you lose. All the capital runs away from your
  country and that gives the opportunity for the IMF to then add more
  conditions...!!!

  και εδω ειναι η ΟΥΣΙΑ !!! μεσα απο ΚΡΥΦΑ αρχεια των IMF και World Bank..!!!

  " basically they required nations to
  sign secret agreements, in which they agreed to sell off their key
  assets, in which they agreed to take economic steps which are really
  devastating to the nations involved and if they didn't agree to these
  steps, there was an average for each nation that signed one-hundred and
  eleven items that they are required to sign on to. If they didn't follow
  those steps they would be cut-off from all international borrowing. You
  can't borrow any money in the international marketplace. No one can
  survive without borrowing, whether you are people or corporations or
  countries - without borrowing some money and having some credit and ..."

  ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ???

  Θα επανελθω...

  ΠΠ

  • kiki avatar
   kiki @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/05/2011 21:20:14

   @ πορτα-πορτα,
   οσο περναει ο καιρος αν και εχουμε ξεκινησει απο αλλο τερμα ανεβαινεις στην εκτιμηση μου , και παρ ολο που ειμαι κωτσος στα οικονομικα τα γραπτα σου τα αντιλαμβανομαι πληρως, και λιγο υποψιασμενη ειμαι να πω την αληθεια.
   Τωρα υπερλαμπρο αστερι της αναλυσης , κανε μου μια χαρη, τα αγγλικα μου ειναι δημοσιου υπαλληλου που εδωσε ΑΣΕΠ επι ΠΑΣΟΚ, γαλλοφωνη βασικα ειμαι και με πτυχιο πριν απο ετη φωτος, μην γραφεις αγγλικα καλε λιγα καταλαβαινω , και αν βαλω την μεταφραση την αυτοματη καταλαβαινω λιγοτερα.
   Μερσι. Επισης δεν εμαθα πιανο, ετρεχα στα συλλαλητηρια .

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ kiki 01/05/2011 23:15:07

    θα σου ελεγα να το μεταφρασεις στα Γαλλικα!!! αλλα δεν ξερω αν διαθετεις το απαιτουμενο χιουμορ !! χαχαχαα

    -Ο Joe Stiglitz, ( πολυ γνωστος παγκοσμια.. μεχρι και το ΓΑΠ τον γνωριζει !- απολυθηκε απο την World Bank !! τι ειναι WB kai ΔΝΤ ψαξε και θα βρεις! Λεει ο ανθρωπος οτι σε οποια χωρα μπαινουν καταληγει σε φλογες-καιγεται ! απο αντιδραδεις των Λαων. Σχεδον εχουν πλανο γ αυτες.. και εφοσον ειναι φλογες κατα του ΔΝΤ, αυτο σταματα τη "βοηθεια" και ζητα περισσοτερα μετρα !!!

    παρακατω.. πιεζουν κυβερνησεις να υπογραψουν ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ στις οποιες συμφωνουν να πουλησουν τα περιουσιακα τους στοιχεια, σε συνδιασμο με σειρα μετρων-δες Μνημονιο- τα οποια ποτε δεν μπορουν να υλοποιηθουν ! Εαν δεν ακολουθησουν τα μετρα, κοβεται ο Δανεισμος απο τις Αγορες!!! Κανεις δεν επιβιωνει χωρις δανεισμο ! ουτε κρατος ουτε επιχειρηση ουτε ανθρωπος!

    αυτα !!! σου θυμιζει κατι??? πολλα απ αυτα και αλλα μυστικα εγγραφα του ΔΝΤ και της Παγκοσμιας Τραπεζας εχουν διαρευσει και ενας Βρετανος δημοσιογραφος (greg palast) τους εχει βγαλει στο κλαρι !!

    ΠΠ
    Επισης πηγαινε στο ποστ με την Οσιοποιηση του παπα και διαβασε τα λιγα π εχω γραψει!! και ψαξτο !!!!......... αλλου λαλουν οι κοκκοροι

    μη μου πεις για Γαλλικα γτ μονο σερτιφικα και με το ζορι... μου εκανε γλωσα ντιντιδων και στραωβσα !! αχχαχαχα

    • kiki avatar
     kiki @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 02/05/2011 07:45:42

     @ πορτα-πορτα,
     ευχαριστω, πολυ,
     τωρα για τα γαλλικα ειναι γλωσσα ντιντηδων, αλλα παρα τις αντιδρασεις μου οι οποιες ηταν μαχητικοτατες, ειχα χαρακτηριστει κινδυνος Νο 1 στο σχολειο, οι γονεις μου με ειχαν χωσει εκει μεσα, επι 6 ετη , τι να κανω, το εφαγα.
     μετα πιο ηρεμα και ψυχραιμα την εκτιμησα περισσοτερο παρα την αντιπαθεια για τα ψωνια τους Γαλλους.
     Παντα ελεγα οτι ειναι μια πανεμορφη χωρα με αντιπαθητικους κατοικους.
     Πιανο οπως σου ειπα δεν εμαθα και οταν ξεκινησα κιθαρα, ερωτευτηκα και τα παρατησα.αξιζε τον κοπο ομως .

 15. Loretta avatar
  Loretta 01/05/2011 20:35:38

  Φιλη Κικι

  Δεν εχει κανενας στην πορτα μου η αλλων να υπογραψουν και πουθενα στην ελλαδα δεν εχει γινει αυτου του ειδους η συλλογη υπογραφων .ΑΝ δεν γινει αυτο δηλ μαζικα δεν θα γινει απολυτως τιποτα ετσι θα ενημερωθουν ΟΛΟΙ.

  Ολοι οι πολιτες προ των ευθηνων τους να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.

  • kiki avatar
   kiki @ Loretta 01/05/2011 21:04:22

   Ειναι στο διαδυχτιο η συλλογη υπογραφων, μπες στα σαιτ και υπογραφεις.
   Ουτε εμενα μου ηρθε κανενας και να πω την αληθεια εδω πανω στο ξωμονι που βρισκομαι που να με βρει ανθρωπος, μονο κατι Ιαχωβαδες ηρθαν μια μερα και πιο πολυ με πιασανε τα γελια για το πεισμα τους να βρουν οπαδους στου διαολου την μανα ,
   Ας γινουμε Ιαχωβαδες για την δημοκρατια και την ελευθερια μας , πορτα πορτα, και εδω που βρισκομαι μερα με την μερα τους πειθω , μαζευω υπογραφες, συζηταω και ολοι ειναι προθυμοι να συμμετασχουν.
   Ψαξε για την Επιτροπη Λογιστικου ελεγχου, ψαξε για την Σεισαχθεια , ψαξε για τον γιατρο Αντωνιου , θεληση για την απαλλαγη απο αυτους χρειαζεται.
   Καλη δυναμη και κουραγιο.

   • Loretta avatar
    Loretta @ kiki 01/05/2011 21:12:13

    ok ευχαριστω θα ενημερωσω και πολλους φιλους ακομα!!

 16. CHRISTOF. avatar
  CHRISTOF. 01/05/2011 21:16:24

  δηλαδη η θυγατερα του επιτιμου που ψηφησε ΝΑΙ στο μνημονιο γνωριζε???

  • kiki avatar
   kiki @ CHRISTOF. 01/05/2011 21:20:46

   προφανως.

 17. η Dimi avatar
  η Dimi 01/05/2011 22:56:07

  Μερικές ατελείς σκέψεις, γιά τη δική μας Ελλάδα Nέα!

  Εκλογές το συντομότερο. Αλλαγές πολιτικών προσώπων και κυρίως, πολιτικής.

  Αρνηση της παράνομης «δανειακής σύμβασης» και των αντισυνταγματικών Μνημοσύνων με τρόϊκα και σουλτάνο (25 εν συνόλω, τα γνωστά μέχρι σήμερα, κατά της Ελληνικής κυριαρχίας και τσέπης).

  Παραπομπή των (νέας κοπής) Τσολάκογλου οι οποίοι συνθηκολόγησαν, τα υπέγραψαν και τα στήριξαν.

  Δήμευση της ακίνητης, κινητής περιουσίας και μετρητών τους. Υποχρεωτική η κοινωνική εργασία τους και δενδροφυτεύσεις τους, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

  Δημοψήφισμα γιά την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

  Αμεση κατάργηση του Εθνοκτόνου Λαθρονόμου.

  Εγγραφή στον Προϋπολογισμό Χρέους, των επί 70ετία απαιτητών Γερμανικών εντόκων αποζημιώσεων της ναζιστικής κατοχής (163+ Δις Ευρώ σήμερα) και της επιστροφής του «κλεμμένου χρυσού των ναζί», δηλαδή, των κλεμμένων ράβδων χρυσού τους οπ1.535,88000οίους οι ναζί έκλεψαν από την Τράπεζα της Ελλάδος και τους κατέθεσαν σε Τράπεζες της «ουδέτερης» Ελβετίας, κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

  Με τελευταία τιμή 1.535,88000 Δολλάρια ΗΠΑ η ουγγιά, πρόκειται γιά χυδαίο πλουτισμό των νεοναζί Γερμανών, εις βάρος της τεχνητά χρεοκοπημένης Ελλάδας. Νισάφι πιά!!!

  Aμεση εφαρμογή ΑΟΖ και υπογραφές με Κύπρο και όμορες χώρες.

  Αξιοποίηση ορυκτού, υποθαλασσίου πλούτου και υδρογονανθράκων.

  Κατάργηση συγχωνεύσεων Σχολείων, ΤΕΙ, ΑΕΙ, ΔΟΥ, Τελωνείων, κλπ.

  Επαναφορά και διαφύλαξη των Συλλογικών Συμβάσεων, με κρατική ευθύνη.

  Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και τόνωση της αγοράς.

  Μείωση 5% Φ.Π.Α. γιά τα εγχώρια προϊόντα και 10% Φ.Π.Α. γιά τα εισαγόμενα.

  2% του συνολικού ΦΠΑ, να κατατίθεται στο Εθνικό Ταμείο Συντάξεων.
  Δηλαδή, μείωση και πληρωμή ΦΠΑ = Στήριξη των Συνταξιούχων.

  Επιπλέον 2% του συνολικού ΦΠΑ, να κατατίθεται στον Ενιαίο Φορέα Υγείας.
  Δηλαδή, μείωση και πληρωμή ΦΠΑ = Προστασία της Δημόσιας Υγείας.

  Επιπλέον 2% του συνολικού ΦΠΑ, να κατίθεται στον ΟΑΕΔ.
  Δηλαδή, μείωση και πληρωμή ΦΠΑ = Διασφάλιση έναντι της Ανεργίας.

  Μείωση των ληστρικών φόρων στα καύσιμα. Γιά την επαναδραστηριοποίηση της αγοράς αυτοκινήτου, ανταλλακτικών, συνεργείων, της κτηματαγοράς, της μείωσης του κόστους ζωής, εν γένει.

  Εκδοση κάρτας διοδίων των 45 Ευρώ, γιά όλα τα διόδια γιά πολλαπλές διελεύσεις, ετησίως, πανελλαδικά.

  Εκδοση αστικού εισητηρίου των 30 Ευρώ γιά πολλαπλές αστικές μεταφορές, ετησίως, πανελλαδικά.

  Επιστροφή στο 1 Ευρώ του εισητηρίου Μetro διαρκείας 1½ ώρας, γιά τα επόμενα δύο χρόνια.

  Αποδέσμευση της Ελλάδας από το ολέθριο «Δουβλίνο ΙΙ».

  Επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών οικειοθελώς, ή, υποχρεωτικώς.

  Αυστηροποίηση των ποινών γιά φόνους, ληστείες, βιασμούς, παιδοφιλία, εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, κλπ.

  Προστασία της ελληνικής κοινωνίας από τον ηλεκτρονικό τζόγο και τις αθλιότητες της τηλεόρασης. Οπωσδήποτε Κώδικας Ηθικής γιά τα ΜΜΕ.

  Σύσταση ομάδων εθελοντικής περιφρούρησης περιοχών από πολίτες κάθε βράδυ, σε όλη την επικράτεια. (Ηδη, το σύστημα αυτό, εθελοντικά εφαρμόζεται σε ορισμένες, εκτός Αττικής περιοχές).

  Απόδοση του δικαιώματος ψήφου στους Ελληνες του εξωτερικού.

  «ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»:
  Με τους αδηφάγους, αρνητές της ιστορίας τους γενοκτόνους και ανέκαθεν συμπλεγματικούς με ο,τιδήποτε Ελληνικό, πανισλαμιστές τούρκους «των αβλαβών διελεύσεων». Οι οποίοι μάς έγιναν ξαφνικά αυτόχθονες «Ιωνες» κι έχουν κοινή κληρονομιά με τους Ελληνες, λέει (Davutoglu) και που μετά τον «τούρκο όμηρο» (ομέρ), μάς προέκυψε και «τουρκική κυβέλη» (Noiazomai.net). Στα δε σχολεία τους, διδάσκεται «η θεωρία» Φαλμεράγιερ:
  «Οι Ελληνες δεν υπάρχουν πιά».

  Με τους βούλγαρους. Οι οποίοι, μάς προέκυψαν κι αυτοί αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών, λέει, και στρέφονται και αυτοί, εναντίον της Ελλάδας.

  Με τους σκοπιανούς «μαϊμούδες/μακεδόνες». Οι οποίοι, μισούν θανάσιμα «τους Ελληνες κατακτητές της υποσαχάριας προελεύσεως», λέει (Soros), την ώρα που απειλούνται με διαμελισμό, από τους αλβανούς.

  Με τους αλβανούς. Oι οποίοι μάς προέκυψαν «αρχαίοι Ιλλυριοί» αυτόχθονες και αυτοί που στρέφονται εναντίον των γειτόνων τους:
  «Don’t F.Y.R.O.M. me. Call me ILIRIDA» (the albanian banner).

  Ενίσχυση της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας και Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

  Επιστροφή στην Ισχυρή Εθνική Αμυνα, Εθνική Παιδεία, Ορθοδοξία, στις Παραδόσεις μας.

  Επιστροφή στη Γεωργία και Κτηνοτροφία μας.

  Ενταξη της (παλαιάς και νέας) πολύτεκνης μητέρας, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, με ισότιμη μισθολογική και βαθμολογική ανέλιξη.

  Και άπειρα άλλα τα οποία συγκροτημένα και συλλογικά, οι Ελληνες μπορούμε να κάνουμε γιά τη δική μας Νέα Ελλάδα, που αξίζουμε.

  Και κάτι ακόμα: Περισσότερο ΔΝΤ «οικονομικό φάρμακο», δεν είναι η λύση. Προκαλεί παρενέργειες στον Ελληνα «ασθενή» ο οποίος δεν αντέχει πλέον άλλες «δόσεις». Και δεν αντέχει, επειδή, στις οικονομικές συγκρίσεις μεταξύ Ελλάδας και ΔΝΤ που γίνονται, το ΔΝΤ αποδεικνύεται ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ. Και ως ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ, ορέγεται τους Ελληνες οικονομικά και κοινωνικά να υποδουλώσει. Και με τοκογλυφικά ανεξόφλητα στο διηνεκές φούσκες-δανεικά, «αβρόχοις ποσί», τους παράνομα υποθηκευμένους Ελληνικούς Θησαυρούς, να υφαρπάξει. Ολα αυτά τα κατά συρροή «Εlite» εγκλήματα και το Εθνικό ξεπούλημα, οι Ελληνες που νοιαζόμαστε, επιβάλλεται να τα αποτρέψουμε.

  Kαι συνεχίζουμε να έχουμε πικρή τη γεύση από το χάπι ντροπολογίας του σχεδίου «Διάσωσης της ΕΕ» για την Ελλάδα (ιδέ, 20-30 Δις Ευρώ δανειόφουσκα, πλέον τοκογλυφίας), όπως «ζαχαρωμένο», ο τιμονιέρης νύχτα από τις Βρυξέλλες το διαφήμισε: Παρασκευή, 25η Μαρτίου, 2011, ημέρα υψίστης Θρησκευτικής και Εθνικής σημασίας γιά την απελευθερωμένη Ελλάδα.

  Ο ψυχρόαιμος ασεβής, συστηματικά απουσιάζει κάθε που επιλέγει σημαντικές Ελληνικές Επετείους, γιά να πλήξει τους Ελληνες, πιστός στην υπόσχεσή που έχει δώσει: «Θα γονατίσω τους Ελληνες όσο ποτέ κανείς δεν κατάφερε».
  (tiresias-blogspot.com)

  Μένει να δούμε, Ποιός; τελευταίος θα γονατίσει και Ποιός; θ’αποχωρήσει.
  Οι αυταπάτες κάηκαν. Δεν γίνεται πιό κάτω από δω..

  • kiki avatar
   kiki @ η Dimi 02/05/2011 07:47:12

   Ετσι μπραβο Ντιμι μας,
   καλημερα .

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ kiki 02/05/2011 13:23:47

    Κiki, Kαλή ημέρα με αισιοδοξία και ψηλά το κεφάλι!
    Eφιάλτης είναι, θα περάσει.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ η Dimi 02/05/2011 13:59:52

   Αυτα ειναι.....!!! μπραβο !!

   ΠΠ

 18. ANNITA avatar
  ANNITA 02/05/2011 10:04:40

  κ. Ρασιά, όλο αυτό το κείμενο στο οποίο αναφέρετε την μεγάλη εξαπάτηση του ελληνικού έθνους από τις χώρες του καθωσπρεπισμού [αγγλία,κλπ] θάπρεπε να αναρτηθεί σε μεγάλες εφημερίδες αλλά και στα δελτία ειδήσεων μήπως επιτέλους ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και δει κατάματα την αλήθεια. Μια αλήθεια που πονάει. Δεν είναι δυνατόν να δεσμεύουν όλο τον πολιτισμό μιας χώρας και την εθνική της ασφάλεια. Συνεπώς παίζεται ενα πολύ μεγάλο και άσχημο παιχνίδι στην πλάτη της χώρας μας που στόχος είναι η διάλυσή μας. Χρησιμοποιώντας την λέξη " υπέρογκα χρέη " έστησαν ολόκληρη πλεκτάνη στον βωμό της αγοραπωλησίας του χρήματος, με σκοπό να δεσμεύσουν, να καταπατήσουν και να οικιοποιηθούν τον ιερό μας πολιτισμό και ότι περιέχεται σ αυτόν. Να καταπατήσουν την εθνική μας ασφάλεια, να γίνουμε κομμάτι εξαρτώμενο από αυτούς.Ναι, κομμάτι, όχι κράτος με πρωτοβουλίες, ούτε έθνος με συνοριακά όρια και ασφάλεια. Λυπάμαι που δεν υπάρχει κανείς να ορθώσει το ανάστημά του ενάντια στην μνημονιακή κατοχή, λυπάμαι ακόμα περισσότερο για το εθνικό μας χάλι αλλά και για τα "δικά μας σαϊνια" όπως είπατε όπου κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα ρωτήσει πριν υπογράψουν την κατοχή μας. Και αν δούμε ακόμα πιο πρακτικά το θέμα δώθηκαν 400εκατομ για την διάλυση μας ως κράτος πολύ φθηνά μας πούλησαν. Η ελλάδα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,.Μήπως όμως ΣΚΟΠΙΜΑ δεν ρώτησαν τα δικά μας σαϊνια γιατί η σημερινή κυβέρνηση είναι πιστό αντίγραφο αυτών που μας επέβαλαν την μνημονιακή κατοχή; Είναι ένα μαζί τους; Λυπάμαι που ένας νόμος καταργεί ολόκληρο το Σύνταγμά μας σ αυτή την περίπτωση μόνο ένα νέο Σύνταγμα θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα θεσμοθετήσει τομείς και θα σβήσει τον Ν.3847. Εύλογα λοιπόν ερχόμαστε στα λόγια του κ. Σαμαρά για την Αναδιάρθρωση του Συντάγματος αλλά και την ανανέωσή του γενικότερα, χωρίς τα ημίμετρα των τροποποιήσεων των νόμων. Εύχομαι, ελπίζω, θέλω, να βρεθεί κάποιος ΑΞΙΟΣ να μορθώσει το ανάστημά του ενάντια σε αυτή την κατοχή και να μας φέρει την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

 19. η Dimi avatar
  η Dimi 02/05/2011 10:23:01

  ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

  «Κανείς δεν αναφέρεται ότι πρόκειται γιά κρίση του καπιταλιστικού συστήματος.

  Κάποτε ένας δάσκαλός μου, στη Σχολή της Φρανκφούρτης έλεγε το εξής: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιά φασισμό αν δεν μιλήσουμε γιά καπιταλισμό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιά κρίση σήμερα, αν δεν μιλήσουμε γιά δομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος.»

  Που σημαίνει το εξής: και να το καταλάβουμε αυτό και να μην εξαπατούμε τους ανθρώπους μιλώντας γιά αγορές, stress, γιά το ένα, γιά το άλλο, γιά οίκους αξιολόγησης.

  Μέχρι προχθές, γνωρίζαμε τι είναι οι οίκοι ανοχής, τώρα μάθαμε τί είναι οι οίκοι αξιολόγησης.»

  ~Ο Καθηγητής Ζήσης Δ. Παπαδημητρίου, σε μία εξαιρετική ανάλυση γιά την οικονομική κρίση, σε 10:37 λεπτά, τα είπε Ολα! http://bit.ly/jmIZq4

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ η Dimi 02/05/2011 13:58:51

   Οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι... χαχαχαχα
   εδω μαθαμε για τον Μπροστατζα και το Νονο.... χαχαχαα

   ΠΠ

 20. η Dimi avatar
  η Dimi 02/05/2011 14:37:13

  Επιλέγουμε τη συλλογική προσπάθεια και τη προστιθέμενη Αξία, γιά την έξοδό μας από το τεχνητό τέλμα. Αφήνουμε τα μνημόσυνα, τη μιζέρια και τις μίζες να κυλούν σαν νερό στη πλάτη μας. Είμαστε εθελοντές ενεργοί Πολίτες Ελληνες που νοιαζόμαστε και μπορούμε και κάνουμε συλλογικά, μεγάλες ανατροπές. Πατρίδα μας: το Θαυμαστό, το Πάμπλουτο, το Ισχυρό, «Το Ωραιότερο Οικόπεδο του Κόσμου!». «Μέγα τό τής Θαλάττης Κράτος», σύμφωνα με τον Περικλή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.