#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/01/2013 14:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια ταξιδιωτική οδηγία που ... κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια(Ανανεωμένο) Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ή θα επισκεφτούν την Ελλάδα, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall. Μάλιστα, η συγκεκριμένη οδηγία εκδόθηκε λίγες μόνο ώρες μετά τη βόμβα στο εμπορικό κέντρο, λες και ήταν έτοιμη σε κάποιο γραφείο και στάλθηκε στην αμερικανική πρεσβεία για να ανακοινωθεί ταχύτατα. Προφανώς οι αμερικανικές υπηρεσίες δεν είναι… ελληνικό δημόσιο για να καθυστερούν. Αρκεί φυσικά να κάνουν το ίδιο και σε περιπτώσεις τρομοκρατίας σε άλλες χώρες.

Για παράδειγμα, στην Τουρκία και καθημερινές βόμβες υπάρχουν και το κουρδικό δεν έχει κλείσει με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση αλλά και το «βαθύ κράτος» δεν έχει καθαρίσει ακόμη και επιθυμεί να παίζει ρόλο. Για να μην ξεχνάμε και τους «Γκρίζους Λύκους». Βγάζουν οι Αμερικανοί ταξιδιωτικές οδηγίες;

Εν πάση περιπτώσει, η κίνηση της Ουάσιγκτον μοιάζει προειλημμένη. Περίμεναν την αναβίωση της τρομοκρατίας για να το κάνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και με γκαζάκια, πάλι το ίδιο θα έκαναν. Η βόμβα στο Mall «βόλεψε» πολύ τις ΗΠΑ καθώς δημιουργεί το μέσο πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση. Τα διακυβεύματα είναι μεγαλύτερα από την… ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών. Είναι το κομμάτι της ενέργειας και η παρουσία των Ρώσων, είναι η προσπάθεια της Ουάσιγκτον να μη χάσει το κύρος και την ισχύ της στην περιοχή και να μην υποχωρήσει η κυριαρχία της έναντι των Ευρωπαίων και κυρίως των Γερμανών. Και είναι η επαναχάραξη των «προτεκτοράτων» στη Μεσόγειο, όπως τουλάχιστον τα βλέπουν οι Αμερικανοί.

Η αναβίωση της τρομοκρατίας και η επάνοδος του εξτρεμισμού στην Ελλάδα, αναφέρεται εκτενώς χθες και σήμερα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Και η ταξιδιωτική οδηγία είναι ένα μεγάλο χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό που θα έκανε φέτος ρεκόρ κρατήσεων. Είναι, όμως, και μια «διπλωματική» προειδοποίηση σε όσους εντός της ελληνικής κυβέρνησης πιστεύουν ότι μπορούν να πορευτούν χωρίς τις ΗΠΑ. Ο αμερικανικός παράγοντας στην περιοχή συνεχίζει να παίζει ενεργό ρόλο και δε θέλει να χάσει τη δύναμή του. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια γι’ αυτό. Με ταξιδιωτικές οδηγίες, με ομπρέλες προστασίας στον Αλ. Τσίπρα, με εκθέσεις σαν κι αυτή του ΔΝΤ που κλόνισε την κυβέρνηση καθώς «αποκάλυψε» νέα μέτρα.

Ο πόλεμος εκτός από φανερός, όπως αυτό που έγινε στο Mall, είναι και κρυφός, παίζεται στο παρασκήνιο και στα υπόγεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tak avatar
  tak 21/01/2013 10:30:18

  Δεν βλέπουν τα χάλια τους οι Αμερικάνοι; Η Ελλάδα τους μάρανε;

  • romeo avatar
   romeo @ tak 22/01/2013 09:10:03

   Χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ! Και την πίτα ακέραια και το σκύλο χορτάτο!

 2. Θόδωρος XVII-VI-MMXII avatar
  Θόδωρος XVII-VI-MMXII 21/01/2013 10:46:02

  Να βγάλουν ταξιδιωτική οδηγία και για τα σχολεία τους, που 'ναι εμπόλεμη ζώνη!

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ Θόδωρος XVII-VI-MMXII 21/01/2013 23:37:37

   Καλο!!!!!!

 3. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 21/01/2013 12:07:23

  Και τι λεει η οδηγία;Να κυκλοφορούν οπλισμενοι όπως στα σχολεία τους για να αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες της Ελλάδας η οποία διαθετει οπλα μαζικής καταστροφής και οφείλουμε να σωσουμε τον λαό της στρατιωτικά επαναφεροντας την Δημοκρατία;

 4. *partyman avatar
  *partyman 21/01/2013 14:13:15

  απλά επιβεβαιώνουν όσα υποψιαζόμασταν...

  • Berlousconication avatar
   Berlousconication @ *partyman 21/01/2013 14:38:57

   Κι αυτοί οι Έλληνες είναι απερίγραπτοι...
   Μέχρι και τη χούντα είναι ικανοί να φορτώσουν στους συμμάχους τους.
   Μέχρι και τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς αμάχων στον Πειραιά, τη Ζάκυνθο, το Βόλο και τη Χίο τον Ιανουάριο του 1944 μπορεί να θυμούνται.

 5. Lambros avatar
  Lambros 21/01/2013 14:31:22

  Όπως πάντα, φταίνε οι Αμερικάνοι για την ανικανότητα των κυβερνήσεων της ΝΔ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2008. Πάλι οι ιδιες δικαιολογίες από τους ίδιους ανθρώπους. Τράτζικ

 6. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 21/01/2013 14:34:13

  Οἱ ὑπεραντλατικοί σύμμαχοι ἐπεδίωξαν καί ἔκλεισαν τήν αὐλαία ἤδη μιά φορά, δέν θα διστάσουν καί πάλι. . .ΑΣ φύλαγε τά νῶτα σου. . .δέν ἀρέσει ἡ ἐθνική πολιτική σου. . .κι ἕνας ἄλλος πρωθυπουργός πλήρωσε ἀκριβά αὐτή τήν πατριωτική στάση!!!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Φωτεινή 21/01/2013 18:28:46

   Αγαπητή μου Φωτεινή (φιλιά πολλά στην Αμερική!) και εκπρόθεσμες ευχές πολλές για τη ονομαστική σου εορτή. Ο σημερινός αμερικανός πρόεδρος, στην αρχή της πρώτης του θητείας είχε δηλώσει ότι γνωρίζει τι σημαίνει "φιλότιμο" ελληνικό. Εφόσον το γνωρίζει λοιπόν, είναι σοφό ν' αποφεύγει τις.. αμερικανιές και τις.. "οδηγίες" προς ναυτιλλομένους. Επειδή οι χοντράδες αυτές, προσβάλουν το φιλότιμο (αλλά και τη νοημοσύνη) του Έλληνα ο οποίος, παίρνει ανάποδες και αντιδρά απρόβλεπτα. Εν προκειμένω, μένει Ελλάδα και κάνει κυριολεκτικά τον γύρο του κόσμου στη μία και μοναδική καλλονή πατρίδα του, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον εσωτερικό τουρισμό και την Ελληνική οικονομία κατ’ επέκταση. Ο Έλληνας καταναλωτής, ανεξαρτήτως κρίσεως ή/και λιτότητας, είναι φύσει καλοπληρωτής και άρχοντας. Και ποιός επιχειρηματίας θα μπορούσε ποτέ να παραπονεθεί γι αυτό..

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ η Dimi 21/01/2013 19:19:43

    Πολύ ἀγαπητή μου Dimi, εὐχαριστῶ γιά τίς εὐχές σου καί τίς ἀνταποδίδω γιά μιά καλή καί δημιουργική χρονιά.

    Κανένας δέν καταλαβαίνει τί θά πῆ φιλότιμο, μόνο οἱ ῞Ελληνες γιατί γεννιῶντε μ᾿ αὐτό!

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Φωτεινή 21/01/2013 21:12:45

     Πολύ σωστά, Φωτεινή μου.
     Έλληνας + Φιλότιμο =
     Συνύπαρξη διαχρονική και ακατάλυτη

 7. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 21/01/2013 16:02:50

  Αν είναι "Μάγκες" οι τρομοκράτες, θα πρέπει να εξηγήσουν επαρκώς, ποιόν και τι εξυπηρετεί αυτή η στάση τους, διαφορετικά θα έχουμε κάθε δικαίωμα να υποθέτουμε ότι στηρίζουν (και στηρίζονται) από κύκλους ξένους προς τα Ελληνικά συμφέροντα!

 8. arcane avatar
  arcane 21/01/2013 16:31:36

  Εντελώς αναμενόμενο το να βγάλουν ταξιδιωτική οδηγία αμέσως, έτσι ενεργούν πάντα και προς πάντες οι Αμερικανοί. Ταξιδιωτική οδηγία γιά την Τουρκία έχουν ήδη, μπείτε στο site του State Department, γιά την Τουρκία γράφει:

  THREATS TO SAFETY AND SECURITY: There have been violent attacks throughout Turkey, and there is a continuing threat of terrorist actions and violence against U.S. citizens and interests throughout Turkey. Terrorist bombings over the past several years – some causing significant numbers of casualties – have hit various targets in Turkey. Some attacks deliberately targeted U.S. and Western interests.

  κλπ κλπ

 9. roadrunner avatar
  roadrunner 21/01/2013 17:55:16

  Έχουν ξαναβγάλει οδηγία, πριν λίγους μήνες, (για υπηκόους τους με ασιάτικα και λατινικά χαρακτηριστικά), με αφορμή τη δήθεν ρατσιστική βία στην χώρα μας.
  Θα μας τρελάνουν στις ταξιδιωτικές οδηγίες από εδώ και εμπρός, αυτό φαίνεται...
  Ή μήπως μας κάνουν αρνητική διαφήμιση; που είναι καλύτερη από την καθόλου διαφήμιση και που καμιά φορά (ως μπούμεραγκ), φέρνει αντίθετο αποτέλεσμα ;

 10. Ραβινος avatar
  Ραβινος 21/01/2013 18:06:55

  Σωστα να επισημαινεται η διαφορετικη συμπεριφορα των αμερικανων με ο,τι συμβαινει αλλου και ιδιως στην τουρκια που καθε τρεις και λιγο σκαει και μια μπομπα με θυματα και οι αμερικανοι κανουν πως δεν ξερουν .Εκει ομως οταν γινετια κατι που δεν τους συμφερει βγαινουν και σκουζουν και λενε και απο πανω κανα δυο μπινελικια ! Εδω μοκο .Σημερα διεσχισα την Αθηνα πανω -κατω 2 φορες καιε αν δεν ηταν αυτη η ''απεργια '' του μετρο ολα ηταν αψογα με εναν κοσμο να κινειται χωρις να συμβανει τιποτα .Μου εκανε εντυπωση το πληθος των τουριστων {με κοντομανικο παρακαλω } τοσο στα λεωφορεια και τραινακια περιηγησης οσο και πεζη με τα σακκιδια στον ωμο . Οι αμερικανοι εχουν χασει την αιγλη που ειχαν και βγαινουν τωρα στο δηθεν του ενδιαφεροντος για τους πολιτες τους στο εξωτερικο ενω στο εσωτερικο γινεται το ελα να δεις με την οπλοχρησια και διαφθορα να κτυπαει κοκκινο .Φταιει βεβαια και η δημοσιοτητα που τους διδεται καθε φορα με καποιο γεγονος ειτε καλλιτεχνικο ειτε πολιτικο οπως τωρα με την ορκωμοσια του προεδρου τους λες και ενδιαφερει τον κοσμο πως θα κοιταει η προεδρινα τον συζυγο της οταν ορκιζεται και πρεπει να το παιζουν ολα τα καναλια αυτο το θεατρο που ο τωρινος τους προεδρος το παιζει αριστα με θεατες τους ομοεθνεις του .Ας αφησουν εμας να κοιταξουμε τα του οικου μας μιας και δεν μπορουν η δεν θελουν να βοηθησουν .Με τετοιου ειδους αδικες ενεργειες οπως οι ταξιδιωτικες τους οδηγιες για την Ελλαδα αυτο που κανουν ειναι να πληθαινουν και οι Ελληνες τις ταξεις του αντιαμερικανισμου ολων εκεινων που τους αντιτασσονται σε ολοκληρη την οικουμενη !Ας το εχει αυτο υποψη της η σε πολλες αμαρτιες περιπεσουσα αμερικανικη πρεσβεια στην Ελλαδα !

 11. elli avatar
  elli 21/01/2013 20:10:46

  Οι ίδιοι που υποκινούν τα τρομοκρατικά χτυπήματα ,όταν δεν εξυπηρετούνται στο έπακρο τα συμφέροντά τους, οι ίδιοι εκδίδουν μετέπειτα και ταξιδιωτικές οδηγίες ως μέσο εκβιασμού.
  Τους τελείωσε ο ΓΑΠ ως όργανο (μα τι όργανο!!!) και τώρα έχουν επιστρατεύσει τον Αλέξη! Εξ ου και τα ταξιδάκια στο Αμέρικα, για να λάβει οδηγίες για τη συνέχεια!

 12. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 21/01/2013 20:35:27

  Μήπως είναι κάποιοι εγχώριοι, που μέσω της “τρομοκρατίας” πουλάν αβάντα και εξυπηρέτηση σε μη εγχώριους? Άλλο που δε θέλουνε εξ άλλου οι μη. Ούτε ανακατώνονται, ούτε εκτίθενται, και στο τέλος η δουλειά τους γίνεται
  Πρόεδρε, σπάσε τα κρατικοδίαιτα, διεφθαρμένα κυκλώματα. Είναι πολύ πιο βαθιά στο ΟΛΟ κράτος, απ’ ότι η Ντραγκέτα στη Νάπολι

 13. Wheel avatar
  Wheel 21/01/2013 22:57:39

  Γιατί ενοχλείτε τους φίλους μας? πωλείται και η ΔΕΠΑ και παίζονται μεγάλα συμφέροντα.

 14. kostas.k avatar
  kostas.k 21/01/2013 23:55:29

  λίγο αγάπη θέλουν τα αμερικανά...και λίγα( ευτυχώς) ντολάρια...ας τα δώσουμε πιά...αφού σε όλους δίνουμε..

 15. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 22/01/2013 11:58:58

  Από τη μια οικτίρουμε την ανικανότητα της ελληνικής διοίκησης και από την άλλη μας φαίνεται παράξενο που η διοίκηση μιας άλλης χώρας δουλεύει ρολόι. Όταν γίνεται μια τρομοκρατική ενέργεια που μπορεί να βλάψει αμερικανούς πολίτες, βγαίνει ταξιδιωτική οδηγία αυτόματα. Τόσο απλά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.