#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/06/2008 01:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια πολύ απλή ερώτηση για τον κ. Αλογοσκούφη

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Οικονομίας προκάλεσε η ανάμειξη του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση του ΟΤΕ από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη. Όπως είδαμε προηγουμένως, ο κ. Καρχιμάκης ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη «ορίστηκε επισήμως, νόμιμος εκπρόσωπος για την Ελλάδα της αμερικανικής εταιρείας JONES LANG LA SALLE, η οποία διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της DT». Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε κατηγορηματικά ότι από το 1996 που ασχολείται με την πολιτική, η γυναίκα του δεν έχει αναλάβει καμία δουλειά του Δημοσίου και σημείωσε ότι, αν η εταιρεία που δουλεύει η σύζυγός του κάνει δουλειές στην Ελλάδα, τότε δεν θα την εκπροσωπεί. «Είναι απαράδεκτο να συνδέεται η εργασία της συζύγου μου, η οποία προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά της και απέχει από κάθε δραστηριότητα με το Δημόσιο, με τη δική μου ιδιότητα» πρόσθεσε.

Κατόπιν τούτων έχουμε να κάνουμε μια πολύ απλή ερώτηση: Στο φύλλο 5890 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως γίνεται καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της άδειας εγκατάστασης στην Ελλάδα υποκαταστήματος της αλλοδαπής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «JONES LANG LASALLE LIMITED». Ως νόμιμη αντιπρόσωπος, εκπρόσωπος και αντίκλητος της ορίζεται η κ. Δικαία Αγαπητίδου- Αλογοσκούφη. Ποιο είναι το ερώτημα; Αν η JONES LANG LASALLE δεν ήθελε να κάνει δουλειές στην Ελλάδα, τότε γιατί μπήκε στον κόπο και άνοιξε γραφεία στην Αθήνα; Για το καλό της κλίμα;

Διαβάστε κι εδώ: Ιδού και οι αποδείξεις για την Δίκα Αλογοσκούφη

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 19/06/2008 02:10:28

  Και για να γίνω πολύ μα πάρα πολύ κακός. Αμα η γυναίκα "παντρευτεί" την εξουσία γίνεται χειρότερο αρπακτικό από τον άντρα. Με το συμπαθιο για τις συντρόφισες έτσι;

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 19/06/2008 07:46:06

  ναι ανώνυμε 2:06, αλλά οι μεγάλες δουλειές είναι με τα μεγάλα χωράφια, αυτά που θέλουν άδειες και χωροθετήσεις και μελέτες και συμβούλους...θες παραδειγματάκια; ή τα ξέρεις;

  δεν νομίζω ότι καμία κυρία συμβουλος ασχολείται με δυάρια στην Κυψέλη.

 3. Lakis avatar
  Lakis 19/06/2008 08:00:36

  Συμφωνώ με τον Le Canard ο οποίος επιβεβαιώνεται και από την περίπτωση του παραδικαστικού κυκλώματος.

  Από τους 100 δικαστες, δικηγόρους, ανακριτές, εφέτες κτλ. που εμπλέκονταν στο παραδικαστικό, οι 80 ήταν γυναίκες...

  Με το συμπάθειο για το ασθενές φύλο...:)

 4. sovokai avatar
  sovokai 19/06/2008 08:11:23

  Μα είναι δυνατόν οι κατέχοντες εξουσίαν η αυτοί που προσπαθούν να την πάρουν,να το κάνουν για ιδεολογικούς λόγους?

 5. Λαρα avatar
  Λαρα 19/06/2008 08:55:54

  Και ειδικα με ονομα απο Μογγολισταν σε ΙΔΗ
  δεν ειναι αραγε τυχαια η συμπτωση.
  Πολυ πεινα αυτος ο καυκασος σκορπισε στην Ελλαδα
  λαρα

 6. Xase avatar
  Xase 19/06/2008 09:39:11

  Το οτι η κ Αλογοσκουφη ¨" προσπαθει να ζησει τα παιδια της" ειναι και το πιο καλο.Θα ελεγα στην προσπαθεια της αυτη να συμμετασχουμε κανοντας καποιον ερανο.

 7. ant avatar
  ant 19/06/2008 09:49:03

  Όντως, ειδικά αυτό το κομμάτι του Νίκου Ξανθόπουλου-Αλογοσκούφη "για να ζήσει τα παιδιά της" είναι συγκλονιστικό. Ρε παιδιά, περνάνε άσχημα οι άνθρωποι, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.

 8. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 19/06/2008 10:09:46

  Να λέγατε για τα ομόλογα να σας πω ότι έχετε δίκιο. Αυτό είναι σκάνδαλο ολκής.

  Να λέτε τώρα πως επειδή εκπροσωπεί η σύζυγος μια εταιρία που ανέλαβε εξ αντανακλάσεως (ήταν ήδη σύμβουλος της DT) τον ΟΤΕ δε στέκει προς το παρόν. Θα δούμε τι θα ξεπουληθεί από τον ΟΤΕ πόσα θα πάρει η Δίκα και βλέπουμε. Επίσης αν έχετε στοιχεία ή φήμες ότι βάζει άλλους μπροστά για να κάνουν τις δουλειές με το δημόσιο και αυτή κρύβεται από πίσω δώστε τα στοιχεία ή τις φήμες.

  Έτσι που το πάτε σε λίγο καιρό μόνο γύφτοι θα ασχολούνται με την πολιτική διότι κανείς σοβαρός δεν θα δέχεται να γίνεται δημόσιο πτυελοδοχείο διότι κάποις δικός του δουλεύει κάπου.

  ΥΓ. Αλλάζω γνώμη αν παρατεθούν περισσότερα στοιχεία προς την κατεύθυνση που έγραψα.

 9. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 19/06/2008 10:49:23

  @ Anonymous 10:16 am

  Σαφώς και υπάρχει πληθώρα φελλών που θέλουν να ασχοληθούν. Μιλάμε για κάποιον της προκοπής και αξιοπρεπή. Τέτοιος δεν πρόκειται.

 10. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 19/06/2008 10:53:19

  Επίσης απαντάω στην ερώτηση. Η εταιρία αυτή μέχρι σήμερα εκπροσωπούσε στην Ελλάδα την procter & gable.Γι αυτό ήρθε και γι αυτό ήρθε με τη μορφή πρακτορείου. Τώρα τι θα γίνει με τον ΟΤΕ θα δούμε.

  Αν με ρωτήσετε προσωπικά υποπτεύομαι ότι οι Γερμανοί θα πουλήσουν τα καλά ακίνητα για να βγάλουν σε χρόνο μηδέν τα έξοδα αγοράς του ΟΤΕ. Εκεί θα πρέπει να την έχουμε στημένη και να εξετάζουμε το ρόλο της Δίκας. Ας περιμένουμε λίγο.

 11. επτάκτινος avatar
  επτάκτινος 19/06/2008 10:57:33

  Ναι εξάκτινε, ας περιμένουμε λίγο να δούμε.

 12. skatecirclo avatar
  skatecirclo 19/06/2008 11:17:09

  πέρα από τις επικλήσεις προς το χοντρό να επιληφθεί του θέματος (..λες και δεν εχει ιδέα η άσπιλη γκουβερνάντα του σεβ)δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν κάποιοι παραπάνω...η εταιρία της οποίας είναι νόμιμος εκπρόσωπος η κ.αλογοτραγιάσκα διαχειρίζεται τα ακινητα της dt.Δεν είναι θέμα μόνο τι ακίνητα θα πουλήσει η dt, αλλά και η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του οτε..κανείς δεν το σκέφτηκε; Εδώ ήδη το δημόσιο διαβουλεύεται να εκποιήσει τα ακίνητα των υπουργείων και κατόπιν να τα νοικιάσει ώστε να έρθουν ζεστά λεφτά στο δ.τ.α.ν.μ.κ.π (δημόσιο ταμείο αρωγής ντόπιων μεγαλοεπιχειρησεων και πολυεθνικών).

 13. stavros avatar
  stavros 19/06/2008 11:18:01

  Έλεος βρε παιδιά, μιλάμε για τον Καρχιμάκη!
  Ο άνθρωπος ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ που, και δίκιο να έχει, δεν τον πιστεύουν ούτε τα παιδιά του.
  Οι τζάμπα μαγκιές και ο ντόρος χωρίς ουσία ανήκουν στη δεκαετία του 80, όπως και ο Καρχιμάκης.
  Όσο υπάρχουν ψηφοφόροι που ψηφίζουν τέτοιους πολιτικούς δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της πολιτικής.

 14. Sratis avatar
  Sratis 19/06/2008 12:13:19

  “…. όπως είναι η σύζυγός μου -η οποία επί χρόνια δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της, να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της και….”
  http://www.parliament.gr/ergasies/main.a
  Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Νεράντζης): Το λόγο έχει ο κ. Αλογοσκούφης.
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ (Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών): Κύριε Πρόεδρε, πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας μου κάποιος συνάδελφος από την Αξιωματική Αντιπολίτευση επεχείρησε να συνδέσει τις δραστηριότητες της συζύγου μου με την αποκρατικοποίηση του Ο.Τ.Ε. στη λογική του «Ο άνθρωπος είναι θηλαστικό. Ο σκύλος είναι θηλαστικό. Άρα, ο άνθρωπος είναι σκύλος». Αυτή ήταν η λογική του συλλογισμού του.
  Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν αξίζει απαντήσεως, γιατί συστηματικά η μόνιμη πολιτική του δραστηριότητα συνίσταται στη συκοφαντική σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Τίθεται όμως ένα ευρύτερο θέμα για τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος πρέπει να αποδοκιμάσει αυτές τις προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς που έχουν χρόνια δραστηριότητα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κ. Παπανδρέου προσφάτως διέγραψε τον κ. Σημίτη, αλλά έχει στο κόμμα του ακόμα τον κ. Καρχιμάκη. Εάν δεν θέλει να γίνει γνωστό το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως το κόμμα Παπανδρέου-Καρχιμάκη, αυτού του είδους οι συμπεριφορές θα πρέπει από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αποδοκιμαστούν. Διότι εγώ θεωρώ απαράδεκτο να συνδέεται η δραστηριότητα μιας επαγγελματίου όπως είναι η σύζυγός μου -η οποία επί χρόνια δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της, να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της και συστηματικά απέχει από κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το ελληνικό δημόσιο λόγω της δικής μου εμπλοκής με την πολιτική- να επιχειρείται να της γίνονται τέτοιου είδους επιθέσεις. Το θεωρώ απαράδεκτο, το θεωρώ άνανδρο, το θεωρώ συκοφαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να αποδοκιμαστεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλλιώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι κόμμα Παπανδρέου-Καρχιμάκη.
  (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 15. tsougdw avatar
  tsougdw 19/06/2008 13:21:02

  Μιλάμε για την απόλυτη ξευτίλα του Αλογοσκούφη. Αντί να παραιτηθεί κατ' ευθείαν, ζητάει και τα ρέστα.
  Εδώ δεν εξετάζουμε την αξιοπιστία του Καρχιμάκη (ο οποίος είχε ασχοληθεί και με την υπόθεση των ομολόγων, αν θυμάστε), εδώ έχουμε μπροστά μας το ίδιο το ΦΕΚ. Και μόνο αυτό αρκεί. Αλλά το αυτάκι του Καραμανλή δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια.

 16. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 19/06/2008 13:59:12

  Ο Αλογοσκούφης ήταν ο πρώτος που έπρεπε να φύγει με τα ομόλογα. Τσάμπα τα φορτώσανε στον Τσιτουρίδη. Όχι πως ο Τσιτουρίδης είναι άγιος.

  Από κει και πέρα χωρίς στοιχεία ότι η σύζυγός του διαχειρίζεται ακίνητα του δημοσίου, ή έχει κάπου βάλει το χεράκι της έστω και αφανώς δε μπορούμε να λέμε διάφορα.

 17. diogenis avatar
  diogenis 19/06/2008 16:15:28

  exaktinos

  Μήπως παιδί μου έχεις αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του κ. Υπουργού; 5 παρεμβάσεις έκανες μη θίξουμε την υπόληψη του κ. Αλογο..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.