#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/04/2008 00:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια εκδήλωση αποκαλύπτει τα σχέδια για Μακεδονία-Θράκη

Τις παραμονές της κρίσιμης συνόδου του ΝΑΤΟ, οργάνωση μουσουλμάνων της Θράκης, το Ουράνιο Τόξο το Παρατήριο του Ελσίνκι αναγγέλλουν ότι οργανώνουν στις Βρυξέλες κοινή εκδήλωση με θέμα την «τουρκική» και «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα !!! Αποδεικνύεται έτσι ότι όταν οι Αμερικανοί προωθούν την αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας» δεν το κάνουν μόνο επειδή στηρίζουν τα Σκόπια. Έχουν κι άλλες, πολύ πιο σοβαρές και επικίνδυνες για την Ελλάδα σκοπιμότητες. Διαβάστε τι αποκαλύπτει το greekamerican newsagency:

Σύμφωνα με  ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης, στις 17 Απριλίου 2008, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες, πρόκειται να λάβει χώρα διεθνές πάνελ με θέμα: «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες: Οι μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα». Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα (EFA), η Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης (FUEN) και το φιλοσκοπιανό ελληνικό «Ουράνιο Τόξο». Θα προεδρεύσει ο Hans Heinrich Hansen, πρόεδρος της FUEN. Θα συμμετάσχει επίσης και ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρίου του Ελσίνκι. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον άνθρωπο του οποίου οι εκθέσεις-αναφορά προς την Αμερικανική κυβέρνηση στήνουν step by step εδώ και χρόνια την υπόθεση των "καταπιεσμένων μειονοτήτων". "Εκθέσεις"  και "αναφορές" τις οποίες εν συνεχεία βλέπουμε σχεδόν copy paste στην γνωστή  ετήσια αμερικανική έκθεση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

Και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα τι παιχνίδι παίζεται θέτουμε δυο απλά ερωτήματα: Πως εξηγείται η κοινή δράση μουσουλμάνων της ελληνικής Θράκης με το Ουράνιο Τόξο και με το Παρατήριο του Ελσίνκι; Η «Ομοσπονδία Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης» από ποιους ελέγχεται; Από τους Πομάκους, τους Ρομά, τους Τουρκογενείς και τους μουσουλμάνους της περιοχής (οι περισσότεροι από τους οποίους δουλεύουν στην Γερμανία) ή την  Άγκυρα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. απαγορεύτεται το επιτρέπεται; avatar
  απαγορεύτεται το επιτρέπεται; 01/04/2008 00:28:10

  φάκροιτα, πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
  η ζωή είναι μια διαπάλη ιδεών, που υλοποιούνται μέσα από συμμαχίες, συμπαρατάξεις...

  αν τα προβλήματα που θα θιχτούν είναι πραγματικά;, υφίστανται; γιατί να μη συν-εδριάσουν;

  εκτός κι αν θέλετε να τους βάλουνε σε ένα τραίνο και να τους ξαποστείλουν στο τουρικό έδαφος.

 2. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 01/04/2008 01:20:31

  Καλύτερα διάβασε μάθε μερικά πράγματα και μετά μίλα. Εδώ λέμε ότι όλες οι οργανώσεις προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθοδηγούνται από τους αμερικάνους. Γινόταν η σφαγή στο Λίβανο και μιλούσαν για τους τσιγγάνους στην Πάτρα. Έλεος... Και για ποια προβλήματα μιλάμε; Αυτοί λένε ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάννης, που μιλάει για μουσουλμανική μειονότητα ελληνικής εθνότητας.

  Στο κάτω κάτω μιλάμε για ανεξιθρησκεία. ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ!!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ!!! Μας έχουν πρήξει με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Για τις σφαγές των αμερικανών τι έχουν πει οι φιλάνθρωπες οργανώσεις;

 3. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 01/04/2008 01:26:25

  … «Ακόμα τίποτα δεν είδες, ειν’ οι κουρτίνες σου κλειστές…»

  “«Εκτελώ αποστολή απ’ τον Θ ε ό!», φέρεται να λέει ο πλανητάρχης. «Ο Θ ε ό ς μου είπε: ‘Τζωρτζ, πήγαινε να πολεμήσεις τους τρομοκράτες στο Αφγανιστάν’. Και το έκανα! Και μετά μου είπε: ‘Τζωρτζ, πήγαινε να τερματίσεις την τυραννία στο Ιράκ’. Και το έκανα! Και τώρα ξανά αισθάνομαι ότι α κ ο ύ ω τα λ ό γ ι α του Θ ε ο ύ: ‘Δώσε στους Παλαιστίνιους κράτος’, μου λέει,‘δώσε στους Ισραηλινούς την ασφάλειά τους και στην Μέση Ανατολή ειρήνη’. Και, μα τω Θεώ, θα το κάνω!» .. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι Παλαιστίνιοι επιβαιβαιώνουν όσα περιέγραψε ο Μπους στους Άραβες και Ισραηλινούς ηγέτες από συνομιλίες του με τον Θεό, κατά την Διάσκεψη Κορυφής του Σαρμ ελ Σέιχ. Την ύπαρξη του διαλόγου είχε για πρώτη φορά αποκαλύψει η ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ» την επομένη ημέρα της διάσκεψης”, («Ελευθεροτυπία», 8-10-05).


  Ε, τώρα Του είπε να σβήσει από τον χάρτη το όνομα της Ελλάδας...

  Παρεμπιπτόντως, είναι Ο ΙΔΙΟΣ Θεός που μιλάει στ' αυτί ΚΑΙ των Μουσουλμάνων της Αλ Κάιντα, ΚΑΙ των Σιωνιστών του Ισραήλ (= ΕΜΦΥΛΙΟΣ του ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ, ειδικότατα, κι όχι "των θρησκειών, ή πολιτισμών", γενικά και ψευδεπιγραφότατα).

  "Κόψε Θεό και βγάλε συμπέρασμα", κ. Ρωμηέ μου...

 4. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 01/04/2008 02:06:37

  "Σύμπτωσις επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωσις", -ε;

  “Την πολιτική Ράμσφελντ την εμπνέει ο… Θ ε ό ς. Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλτ Ράμσφελντ εμπνέεται από τον… Θ ε ό κατά την άσκηση των καθηκόντων του, υποστήριξε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Πίτερ Πέις. «Διοικεί με τον τρόπο που του λ έ ε ι ο Κ ύ ρ ι ο ς ότι είναι ο καλύτερος για την χώρα μας» είπε ο στρατηγός μιλόντας στην Φλόριδα”, «Ελευθεροτυπία», 21-10-06.

 5. απαγορεύεται το επιτρέπεται; avatar
  απαγορεύεται το επιτρέπεται; 01/04/2008 02:27:04

  εσύ λες πως είναι έλληνες μουσουλμάνοι, αυτοί αυτοπροσδιορίζονται σαν ΤοΥΡΚΟΙ, όχι μουσουλμάνοι, αυτό είναι δευτερεύον για αυτούς.


  ποιον να πιστέψουμε;

  το 1992 σε ποιο λαό επιτέθηκαν - έκαναν τον πογκρόμ οι έλληνες της κομοτηνής (γκιουμουλτζίνα);
  σε ινδιάνους; σε σκοπιανούς; σε πακιστανούς; ή σε άλλους έλληνες πολίτες; αν είναι το τελευταίο, τότε μιλάμε για έναν κηρυγμένο - ακήρυκτο εμφύλιο.

 6. απαγορεύεται το επιτρέπεται; avatar
  απαγορεύεται το επιτρέπεται; 01/04/2008 02:28:54

  γιτί δεν κάνει η ΕΣΥΕ απογραφές με κουτάκι για το σε ποια εθνικότητα ανήκει ο καθένας, και βάζει ερωτήματα για τηλεοράσεις, και ποδήλατα;

 7. επιτρέπεται το απαγορεύεται; avatar
  επιτρέπεται το απαγορεύεται; 01/04/2008 02:32:25

  ζάιτγκάιστ, αν δεν το κατάλαβες, αυυά που γράφεις είναι ο ορισμός του φασισμού, του φασίστα.

  Σύμφωνα με τα διεθνή νόμιμα ισχύοντα, και σύντομα και με τον ελληνικό νόμο, θα την έχεις άσχημα. Και θα θέλεις αργότερα να σβήσεις το άρθρο και δε θα μπορείς!

 8. είπα να πάω για τη σιέστα, αλλά δε με αφήνετε avatar
  είπα να πάω για τη σιέστα, αλλά δε με αφήνετε 01/04/2008 03:02:03

  2.55, σχόλια αυτού του είδους, τύποι σαν το δουρή κάνουν.

 9. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 01/04/2008 05:52:57

  Επειδή ομολογώ ότι ανήκω σε αυτούς που δεν πολυκαταλαβαίνουν πώς ή τι παιχνίδι παίζεται, τείνω να πιστεύω αυτά που δείχνουν ποιός οφελείται. Οι Τούρκοι οφελούνται από το "πρόβλημά μας" με τα Σκόπια. Οι Σκοπιανοί οφελούνται με το πρόβλημά μας με την Κομοτηνή (ευτυχώς που υπάρχει και ο Έβρος...) Εν τάξει, οι Αμερικάνοι οφελούνται (?) με την βάση Bondsteel, και τους έχω ικανούς να τσακώνονται για αγωγούς. Σε τελευταία ανάλυση, και οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί κάνουν την δουλειά τους και σκασίλα τους.

  Μεταξύ μας, παρά την γεωγραφική συρρίκνωση του ελληνισμού από τα τέλη του 19ου και μετά, έχουμε(σχεδόν) ξεκαθαρίσει από την κληρονομιά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

  Αυτά που αδυνατώ να καταλάβω και δεν έχω βρει κάποιον να μου τα πει απλά, είναι (1) "μας συμφέρει ή δεν μας συμφέρει ανεξάρτητο κράτος εκαί που είναι η f.y.r.o.m.?" (αρχίζω να σας πιστεύω, δεν μας συμφέρει να λέγεται "Μ"). (2) Η f.y.r.o.m. ή η Βουλγαρία είναι η απειλή ή η Τουρκία? Σίγουρα δύο απειλές είναι χειρότερες από μία και θα χαιρόμουν πάντα εάν ο εχθρός μου έχει προβλήματα.

  Μήπως τσακωνόμαστε με τους Σκοπιανούς γιατί δεν κάνει να τσακωθούμε με τους εξ ανατολών? Η μήπως κάνουν παιχνίδια οι εξ ανατολών γιατί ζαλίζονται με το Κουρδιστάν και θέλουν και αυτοί αντιπερισπασμούς?

 10. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 01/04/2008 07:47:27

  παλιοφτερουγα
  υπαρχει μια προσεγγιση της πραγματικότητας συμφωνα με την οποία οτι κινειται ερπει η κολυμπάει σε ακτινα βολής από τα συνορα μας ειναι ΑΠΕΙΛΗ. Τουρκοι, Σκοπιανοι, Βουλγαροι, Αλβανοι τα μπαρμπουνια του Αιγαίου καιμ οι συναγριδες του Ιονίου ειναι πρακτορες ξενων δυναμεων που απεργαζονται την καταστροφή μας.
  Εν τω μεταξυ εμεις μπορουμε να στρουθοκαμιλιζουμε , και να νομιζουμε οτι ο κωλος μας δε φαινεται επειδη ετσι μας αρεσει. ΔΕΝ υπαρχουν μειονοτητες στην Ελλαδα ειναι αποκυημα φαντασιας. Ανακαλυψη ξενων κεντρων !!! Αυτοι που μιλανε τουρκικα στην κομοτηνη ειναι έλληνες που δεν το εχουν καταλαβει ακομα.

 11. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 01/04/2008 07:51:37

  για το λόμπυ
  υπαρχει αλλα πρεπει να καταλάβετε ότι Ελληνοαμερικάνος Β γενεας σημαινει ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ που ελκει την καταγωγη του από την ελλαδα. δεν μπορουμε σε ορισμενα θεματα να πεισουμε ουτε και αυτούς. Απλα δεν καταλαβαίνουν παρα τη θετική προδιαθεση που έχουν. Εχουν άλλη λογική και αλλη προσεγγιση της οιστοριας.

 12. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 01/04/2008 08:27:34

  sxolio, θα σε πίστευα, αλλά ξέρεις δύσκολη μέρα σήμερα. Χαίρομαι που δεν έχει μειονότητες (είπαμε ξεκαθαρίσαμε με τα κατάλοιπα της Οθωμανικής). Ωραία δεν είναι η Ζαγκραντένια?

 13. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 01/04/2008 09:11:22

  Παίδες,
  εχθρός μας δεν είναι οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι ή οι Βούλγαροι. Εχθρός μας είναι η Αμερική, που τους σπρώχνει εναντίον μας.

 14. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 01/04/2008 10:43:56

  Πριν από λίγα χρόνια, λιγότερα από 5, είχα διαβάσει για επισκέψεις Άγγλων αξιωματούχων στην περιοχή της Θράκης. Μάλλον προσπαθούν να περάσουν ένα σχέδιο κατακερματισμού της Ελλάδας και δημιουργίας προτεκτοράτων στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας για να τα χρησιμοποιούν ως βάση για την εξόρμησή τους προς Βορράν.

 15. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 01/04/2008 17:40:57

  "εσύ λες πως είναι έλληνες μουσουλμάνοι, αυτοί αυτοπροσδιορίζονται σαν ΤοΥΡΚΟΙ, όχι μουσουλμάνοι, αυτό είναι δευτερεύον για αυτούς.

  ποιον να πιστέψουμε;"

  Προφανώς είναι τούρκοι αλλά η αναγνώριση τουρκικής υπηκοότητας θα εγείρει στο μέλλον θέμα ανεξαρτητοποίησης αλλά Κόσοβο.

  "ζάιτγκάιστ, αν δεν το κατάλαβες, αυυά που γράφεις είναι ο ορισμός του φασισμού, του φασίστα.

  Σύμφωνα με τα διεθνή νόμιμα ισχύοντα, και σύντομα και με τον ελληνικό νόμο, θα την έχεις άσχημα. Και θα θέλεις αργότερα να σβήσεις το άρθρο και δε θα μπορείς!"

  Τι λες ρε; Και αυτά που λέει το κοράνι είναι ο ορισμός της δημοκρατίας και πρέπει να το δέχομαι; Αν σου πω ότι θα σε σκοτώσω επειδή διαφωνείς μαζί μου, και αντιδράσεις θα είσαι φασίστας; Τη δεύτερη παράγραφο την αφήνω ασχολίαστη...

  "Εν τω μεταξυ εμεις μπορουμε να στρουθοκαμιλιζουμε , και να νομιζουμε οτι ο κωλος μας δε φαινεται επειδη ετσι μας αρεσει. ΔΕΝ υπαρχουν μειονοτητες στην Ελλαδα ειναι αποκυημα φαντασιας. Ανακαλυψη ξενων κεντρων !!! Αυτοι που μιλανε τουρκικα στην κομοτηνη ειναι έλληνες που δεν το εχουν καταλαβει ακομα."

  Ρε sxolio.gr η συνθήκη της Λωζάννης μιλάει για έλληνες πολίτες. Γιατί να αναγνωρίσουμε τουρκική μειονότητα;

  "για το λόμπυ...
  ...Απλα δεν καταλαβαίνουν παρα τη θετική προδιαθεση που έχουν. Εχουν άλλη λογική και αλλη προσεγγιση της οιστοριας."

  Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν; Ότι η Μακεδονία είναι ελληνική; Άλλη προσέγγιση της τζέπης τους έχουν όχι της ιστορίας...

  Anonymous στο σχόλιο 17 έγραψες!

  Όσο για τη Δαμανάκη αντιγράφω από το http://www.agiasofia.com/turco/turco4.html:

  "Θυμάμαι τήν Δαμανάκη νά αναφέρει σέ συνέντευξη της στήν τηλεόραση "Εγώ σάν αριστερή πού είμαι, ενδιαφέρομαι γιά τά δικαιώματα των αδύναμων ανθρώπων καί των μειονοτήτων." Εκεί πού περίμενα νά μιλήσει γιά τούς Ρωμηούς της Πόλης, εκείνη συνέχιζε: "Γι' αυτό πρέπει νά προστατεύσουμε τά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στή Θράκη.""

  Και να ήταν μόνο αυτή... Μπες στο site και διάβασε τι είπαν Παπανδρέου, Λοβέρδος, Σκανδαλίδης κλπ...

 16. ntinos avatar
  ntinos 01/04/2008 18:47:42

  Η αναγνώριση της ύπαρξης μιας μειονότητας και το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμού της είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Η σύνδεσή του με οποιονδήποτε αλυτρωτισμό είναι αυθαίρετη και αστήριχτη. Απεναντίας, η καταπίεση και κακομεταχείρηση μιας μειονότητας μπορεί να οδηγήσει σε περιπέτεις μια χώρα. Όσοι φέρνουν για παράδειγμα το Κόσσοβο, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι στην ανεξαρτητοποίηση δεν οδήγησε η ύπαρξη μιας μειονότητας αλλά η καταπίεση και η κήρυξη πολέμου εναντίον της. Ακόμη και στην Ελλάδα, μετά από τόσα χρόνια, βγήκαν στο φως όσα τα "καλύτερα ΜΜΕ" του κόσμου τότε μας έκρυβαν.

  Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αλλά μόνο να κερδίσει από την παροχή αναγνώρισης της ύπαρξης και πλήρων δικαιωμάτων στις μειονότητες, σλαβομακεδονική, τουρκική και πομακική. (Θυμάμαι στο στρατό είχαμε ένα μάγειρα με κεντημένο στη στολή το όνομα της ομάδας του - Ερυθρός Αστέρας - μιλούσε σπαστά Ελληνικά και δήλωνε Μακεντόνσκι. Φαντάζομαι αυτός είναι ανύπαρκτος). Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και όσοι βλέπουν παντού εχθρούς, το πρόβλημα το έχουν στο μυαλό τους. Ένα καλό πήδημα θα τους έκανε να δουν τον κόσμο με άλλο μάτι... Ο μεγαλύτερος εχθρός του έθνους είναι ο εαυτός του.

 17. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 01/04/2008 19:21:21

  Που υπάρχει καταπίεση μειονότητας; Ποιας μειονότητας; Έχεις ζήσει στην περιοχή για να δεις τη συνύπαρξη της μειονότητας με τους Έλληνες της περιοχής; Μάλλον όχι. Η αναγνώριση τουρκικής μειονότητας μόνο θέματα μελλοντικών διεκδικήσεων μπορεί να εγείρει τίποτα άλλο. Αφού δεν υπάρχει λόγος. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ!!! Έλεος πια με την παραπληροφόρηση. Όσο για το "(Θυμάμαι στο στρατό είχαμε ένα μάγειρα με κεντημένο στη στολή το όνομα της ομάδας του - Ερυθρός Αστέρας - μιλούσε σπαστά Ελληνικά και δήλωνε Μακεντόνσκι. Φαντάζομαι αυτός είναι ανύπαρκτος)", εγώ δηλώνω εξωγήινος. Τα λέμε στον Κρόνο!!! Έλεος...

 18. ntinos avatar
  ntinos 01/04/2008 19:51:48

  Μάθε να διαβάζεις και να ακούς τι λέει ο άλλος. Ισως έτσι να μη χρειάζεται να πηγαίνεις Κρόνο ...

 19. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 01/04/2008 20:05:24

  Ωραία τι δεν κατάλαβα από αυτά που είπες να το συζητήσουμε;

 20. είπα να πάω για τη σιέστα, αλλά δε με αφήνετε avatar
  είπα να πάω για τη σιέστα, αλλά δε με αφήνετε 01/04/2008 20:21:18

  για το ζάιτ γκάιστ
  ας ψάξει στο google με τις λέξεις προγκρόμ, κομοτηνή καταστροφές τούρκικου μαχαλά

 21. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 01/04/2008 20:35:27

  Αν είναι να φέρεις εδώ τις παπαριές του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι να αλλάξουμε κουβέντα... Θέλω ένα σχόλιό σου για τη συμπεριφορά των τούρκων στους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου καθώς και στην Πόλη. Μιλάμε για ομαδικές σφαγές. Για όλα αυτά κουβέντα; Όποιος δε θέλει τους τούρκους της Θράκης είναι φασίστας ενώ αυτοί που θέλουν να εφαρμόσουν το κοράνι που μιλάει για θάνατο στους αλλόθρησκους είναι δημοκρατικοί άνθρωποι;

 22. ψεματούρης avatar
  ψεματούρης 02/04/2008 05:41:32

  ρε ζαιτογκαστ, είδες - άκουσες - έμαθες για κανένα θρακιώτη (τούρκο) που θέλε να σφάξει για το κοράνι;
  Στη θράκη δεν είναι ιρακ αφγανισταν παλαιστίνη (όπου η θρησκεία είναι αντίσταση στον κατακτητή).

  Δηλαδή οι Εγγλέζοι καθολικοί ή διαμαρυρόμενοι, κιδυνεύουν απο τους μουσουλμάνους τους ? που είναι αφρικανοί, ινδοί, πακιστανοί, και κάθε ράτσας παιδί;

 23. ψεματούρης avatar
  ψεματούρης 02/04/2008 05:43:54

  Στην ταινία του Μπουλμέτη, δε φαίνεται καμιά σφαγή. Πίεση για μετανάστευση, ναι.

  Μόνο σέ ταινία του Καζαν φαίνεται ομαδική σφαγή - εποχή Νεοτούρκων 190τόσο - σε βάρος των αρμενίων

 24. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 03/04/2008 01:23:17

  Όχι ρε ψεματούρη ψέματα λες!!! Κοίτα στην Ίμβρο και την Τένεδο πως έμειναν 300 υπέργηροι; Γιατί καλοπερνούσαν; Όσο για το αν σφάζει για το κοράνι, αν μπορούσε θα το έκανε. Και αν οι τούρκοι γίνουν πλειοψηφία στη Θράκη θα τα δεις. Το θέμα είναι ότι παρασύρονται από τους τοπικούς θρησκευτικούς άρχοντες, από τους οποίους πρέπει να τους αποδεσμεύσουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε ειρηνική διαβίωση. Να είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι θρησκευτικοί ηγέτες είναι που συντηρούν τις αντιλήψεις αυτές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.