#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/04/2009 23:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια διαφορετική άποψη για τη γρίπη των χοίρων

Είμαστε ζώα σταβλισμένα και κομπάρσοι σε μία διεθνή υπερπαραγωγή της Νέας Τάξης. Τρώμε πλέον όλες τις αηδίες που μας σερβίρουν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, που βαθιά μέσα μας το γνωρίζουμε και το έχουμε αποδεχθεί όλοι, ή σχεδόν όλοι. Η συστηματοποίηση της χειραγώγησης των μαζών έχει γίνει καθεστώς και προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος αριθμός των «γουρουνιών» που θα «τσουβαλιαστούν», χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω που αποσκοπούν οι νοσηροί εγκέφαλοι που ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν με τέτοια προσήλωση τις τακτικές αυτές, αλλά μου είναι αδιανόητο να συνεχίσω να συγκαταβαίνω στην «μαζική πλύση εγκεφάλου» που μας επιβάλλουν οι «άρχοντες» του πλανήτη αυτού. Αυτή η υπόθεση με τις ασθένειες που ξεκινούν ως επιδημίες και επανειλημμένα μας έχουν απειλήσει ως πανδημίες, κοντεύει να γίνει ανέκδοτο για μικρά παιδιά. Θέλετε η ασθένεια των πτηνών, θέλετε η ασθένεια των αγελάδων, τώρα η ασθένεια των χοίρων, έχω την εντύπωση πως για πολύ ζώα μας περνάνε κάποιοι. Ζώα που θέλουν να μας σταβλίσουν και να πάψουμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι...

... Η οικονομική κρίση δεν έφερε ίσως το ζητούμενο ποσοστό άγχους και πανικού και οι «επιτήδειοι» επιστράτευσαν ΚΑΙ τον θανατηφόρο ιό!!! Είναι σκοπός τους ο εγκλεισμός των ανθρώπων και η παύση κάθε κοινωνικής δραστηριότητας; Και αν ναι, γιατί; Είναι σκοπός τους η παύση ύπαρξης ζώων, η παύση χρησιμοποίησή τους για εκτροφή και η μετάβαση σε άλλες «έτοιμες» πηγές τροφής; Μήπως σκοπός είναι οι «τρελές» πωλήσεις tafimlu (οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως «υψηλά πρόσωπα» είναι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας παραγωγής του συγκεκριμένου εμβολίου...) και ο υπερπλουτισμός κάποιων συγκεκριμένων «αξιωματούχων» κυβερνήσεων;

Γεγονός είναι, πάντως, πως η εμφάνιση αυτών των «θανατηφόρων ασθενειών» που έχουν πολλά κρούσματα αλλά όχι τόσους πολλούς νεκρούς, καταφέρνει να εξαναγκάσει μεγάλα πληθυσμιακά τμήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, να υπακούουν σε εντολές που «βγαίνουν» από τις κυβερνήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους ζητάνε οδηγίες από τους «αρμόδιους»... Φαύλος κύκλος δηλαδή, μιας και κανείς δεν γνωρίζει ποιος τελικά δίνει τις οδηγίες και από που (πραγματικά) ξεκίνησε το κακό, από το οποίο οι πολίτες καλούνται να προστατευθούν επιδεικνύοντας «τυφλή εμπιστοσύνη»...

... Δεν μου αρέσει να συνωμοσιολογώ, αλλά το όλο «σκηνικό» μου έρχεται πολύ στημένο και νιώθω πως πρέπει να το πω: Οι προ μηνών ρήσεις μερικών «σπουδαίων πολιτικών» της ανθρωπότητας (ανάμεσα στους οποίους έτρεξε να συμπεριληφθεί και ο «δικός» μας Πάγκαλος), περί ανάγκης παγκόσμιας κυβέρνησης (ή διακυβέρνησης), μου έρχονται ιδιαιτέρως ανησυχητικές στη μνήμη. Κι αυτό, επειδή, μόνο κάτω από έναν μεγάλο ή διεθνή-παγκόσμιο κίνδυνο θα δεχθεί η ανθρωπότητα να βρεθεί υπό τον έλεγχο μίας παγκόσμιας κυβέρνησης. Αν μέσα σε όλα αυτά σκεφθώ και όλα όσα κυκλοφορούν για το 2012 και τους κινδύνους που έρχονται... τότε είμαι σχεδόν βέβαιος πως οι σημερινές ειδήσεις έχουν παιχτεί (και με επιτυχία μάλιστα) σε πολλές Χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές... μόνο που στην συγκεκριμένη «παραγωγή» των νεοταξικών "παραγωγών" οι κομπάρσοι είμαστε εμείς!

http://www.kentri.gr/6/post-765.html#more

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 00:17:19

  Θυμάστε τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν ότι η η προεκλογική του εκστρατεία του σημερινού δημάρχου Αθηναίων, γιατρού και πρώην υπουργού Υγείας, Νικήτα Κακλαμάνη, χρηματοδοτήθηκε απο κάποια Φαρμακοβιομηχανία;

 2. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 00:21:02

  Δημοσίευμα του 2006

  Η βρετανική εφημερίδα «The Independent» αποκάλυψε ότι ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ, «έβγαλε» περί τα 5 εκατ. δολάρια πωλώντας μετοχές της εταιρίας «Gilead Sciences», η οποία ανέπτυξε το «Tamiflu», το φάρμακο που σήμερα διανέμει η «Roche» και προβάλλεται ως το «αποτελεσματικότερο» από τα διαθέσιμα σκευάσματα για την αντιμετώπιση της γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ράμσφελντ, που βρισκόταν στο ΔΣ της «Gilead» από το 1998 έως το 2001 και ήταν πρόεδρός της από το 1997, διατηρεί μετοχές της εταιρίας, αξίας «τουλάχιστον» 25 εκατ. δολαρίων (συνολικά έχει μετοχές αξίας 95,5 εκατ. δολαρίων, γη αξίας άλλων 17 εκατ. δολαρίων, επενδύσεις αξίας 8,1 εκατ. σε εταιρίες βιοτεχνολογίας κλπ.). Το Πεντάγωνο έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία διαβεβαίωσε ότι στη σχέση αυτή δεν υπάρχει «κάτι επιλήψιμο».

 3. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 00:21:59

  Η γρίπη και ο Ράμσφελντ

  Τι σχέση έχει η γρίπη των πτηνών με τον υπουργό Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ;

  Η απάντηση είναι ότι ο κ. Ράμσφελντ είναι ένας από τους κερδισμένους στο παιχνίδι που έχουν στήσει οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες, κερδοσκοπώντας εις βάρος της υγείας και της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.

  Οπως αποκαλύφθηκε σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας του CNN, ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ είχε και συνεχίζει να έχει σχέσεις με την εταιρία βιοτεχνολογίας «Gilead Sciences», η οποία έχει τα δικαιώματα παραγωγής του «Ταμιφλού» (Tamiflu), του πιο αποτελεσματικού φαρμάκου κατά της γρίπης των πτηνών.

  Ο Ντ. Ράμσφελντ ήταν πρόεδρος της «Gilead» από το 1997 μέχρι το 2001. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2000 έως το 2001 παρέμενε πρόεδρος της εταιρίας, όντας και υπουργός Αμυνας. Το 2001 παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου, συνέχισε, όμως, να έχει μετοχές της εταιρίας, ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

  Το κέρδος του κ. Ράμσφελντ από την κατοχή αυτών των μετοχών είναι μεγάλο (υπολογίζεται σε 1.000.000 δολάρια), αν ληφθεί υπόψη ότι η τιμή τους έχει εκτοξευτεί από τα 35 δολάρια (Απρίλης 2005) στα 47 δολάρια, αυτήν την περίοδο. Δικαιολογημένα, θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους υπουργούς της κυβέρνησης Μπους.

  Η «Gilead» είναι η εταιρία, που έχει την πατέντα του «Ταμιφλού», παραχώρησε όμως το 1996 το δικαίωμα παραγωγής στη γνωστή φαρμακοβιομηχανία «Roche». H συμφωνία όριζε ότι η «Gilead» θα παίρνει το 10% επί των πωλήσεων.

  Η εμπλοκή του Ντόναλντ Ράμσφελντ στην υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις, μετά την αποκάλυψη ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο (προϊστάμενος του οποίου είναι ο Ράμσφελντ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες του «Ταμιφλού», έχοντας προβεί τον Ιούλη σε παραγγελία ύψους 58.000.000 δολαρίων για τις ανάγκες του

  Κυριακή 6 Νοέμβρη 2005
  Ριζοσπάστης

 4. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 30/04/2009 00:22:41

  Το ζήτημα του 2012 δεν θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ελαφρά τη καρδία ούτε να αγνοείται από τα "σοβαρά" ΜΜΕ & ούτε να περνάει αβρόχοις ποσίν από όλους μας. Έχει παραμέτρους περίεργες και πολλές φορές συνταρακτικές. Οψόμεθα.

 5. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 30/04/2009 00:23:50

  … "Η οικονομική κρίση δεν έφερε ίσως το ζητούμενο ποσοστό άγχους και πανικού και οι «επιτήδειοι» επιστράτευσαν ΚΑΙ τον θανατηφόρο ιό"!!!

  - ωραια η φραστικη μπουρμπουλήθρα με αντιεξουσιαστικο περιτυλιγμα!
  -μπερδευει τις τρελλες αγελαδες, που ηταν ενα σκανδαλο αλλαγης της φυσικης τροφης τους με ζωαλευρα για ελαχιστοποιηση του κοστους επι θατσερ και το γρασσο με το οποιο ταιζαν τα κοτοπουλακια του βελγιου για τον ιδιο λογο, με την γριπη των πτηνων και των χοιρων
  - πανδημιες γριπης και αλλων ασθενειων θερισαν εκατομμυρια ζωες στο διαβα της ανθρωπινης υπαρξης.
  - σημερα με την μεγαλη κινητικοτητα των ταξιδιωτων (στην εποχη της μανας μου δεν ξεραν, όχι που πεφτει το μεξικο , αλλα ουτε καν τι ειναι, και τωρα πηγαν δεκαδες νεοελληνες πηγαν για πασχαλιατικες διακοπες) είναι ευκολη η πλανητικη διαδοση των ασθενειων
  -αν δεν επεκτεινονται και δεν θεριζουν εκατομμυρια ειναι γιατι τα μεσα ενημερωσης γνωστοποιουν αμεσως σε παγκοσμια κλιμακα το προβλημα και λαμβανονται μετρα, ενω οι φαρμακευτικες εταιριες το αντιμετωπιζουν(αλλα κατα τον φιλο μπορεί να το δημιουργησαν και αυτες για να πουλησουν το ταμι -ταδε)
  -δηλ η αναπτυξη των ταξιδιων βοηθα την εξαπλωση του προβληματος, η αναπτυξη των ΜΜΕ το γνωστοποιεί, η αναπτυξη της επιστημης το καταστελλει εν μερει η ολικως.
  - απλα δεν ειναι ρε συντροφοι?
  - που κολλαει ο παγκαλος και η παγκοσμια διακυβερνηση (η οποία αφορά άλλα θεματα , και δεν σημαινει παγκοσμια κυβερνηση)
  - αλλα βλεπεις στην ελλαδα το εχουμε το ...αντιεξουσιατικουλι μας. κρα κανουμε να το κολλησουμε οπου λαχει. ακομα και στη γριπη των χοιρων!!

 6. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 00:30:29

  Φαρμακοβιομηχανίες, χημικές βιομηχανίες (φυτοφάρμακα), τύφλα να'χει μπροστά τους η πολεμική βιομηχανία και η Κόζα Νόστρα.

 7. Keep Talking avatar
  Keep Talking 30/04/2009 00:43:31

  ti tha ginei to 2012, bre kalopaida, ektos toy oti tha exw meinei tapi ?

 8. Orestios avatar
  Orestios 30/04/2009 00:44:14

  Πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν με την είδηση ενός ιού των χοίρων, που δεν θα τα αναφέρω καθώς τα γνωρίζετε ήδη.
  Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ένα βιντεάκι πιου κυκλοφορεί για την γρίππη των χοίρων του 1976 και προτρέπει να εμβολιαστεί ο πληθυσμός (take a shot).
  Επίσης, εντύπωση προκαλεί η αναφορά του ιολόγου Robert Webster που αφενός ο ίδιος αποθηκεύει τρόφιμα και νερό για τρείς μήνες και αφετέρου η έκπληξη του για το πως δημιουργήθηκε το στέλεχος του ιού για το οποίο υποστηρίζει την άποψη πως μοιάζει σαν κάποιος να ανακάτεψε τα γονίδια τριών ιών. Στο παρελθόν είχε αιτιολογήσει κάπως παρόμοιο στέλεχος. Για το τωρινό προτρέπει να προετοιμαστούμε.

 9. kanis avatar
  kanis 30/04/2009 00:46:02

  @7
  Θα έχουμε για πρωτεύουσα τα γεροσόλυμα..

 10. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 30/04/2009 00:46:32

  Δεν μας καθορίζουν μόνο οι απόψεις που ενστερνιζόμαστε καθολικά ή εκείνες απορρίπτουμε κατηγορηματικά. Μας περιγράφουν και εκείνες που της αφήνουμε ανοικτές ως πιθανότητα. Η θεωρία της «κοίλης γης» για παράδειγμα, είναι πράγματι μια διαφορετική άποψη περί του ηλιακού συστήματος. Άλλοι την απορρίπτουν, άλλοι την ενστερνίζονται. Υπάρχουν κι εκείνοι που την.. «αφήνουν ανοικτή ως ενδεχόμενο» για να είναι μέσα. Γιατί «ποτέ δεν ξέρεις». Είναι όμως και αυτό μια θέση, η οποία κρίνεται και αξιολογείται. Μαζί φυσικά με εκείνον που την ξεστομίζει.

  Επί του προκείμενου πάντως, αν υπάρχει ένα είδος συνομωσίας για το όλο θέμα που μπορεί κάποιος να αφήσει ανοιχτό χωρίς να χάνει κομμάτι της πνευματικής του αξιοπρέπειας, αυτό περιγράφεται από τον Le Canard.

 11. χάβρα avatar
  χάβρα 30/04/2009 00:53:21

  Μην σκοτιζεστε για τιποτα.
  Ο ομπαμα θα σας σωσει.

 12. kanis avatar
  kanis 30/04/2009 00:56:07

  @11
  Χάβρα...εσύ που βρήκες σωτηρία;

 13. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 00:57:18

  Ανεξαρτήτως αν έχουμε να κάνουμε με "μαγειρεμένους" ιούς, προϊόν παρασκευής σε εργαστήρια ενδεχομένως για να πουλήσουν οι φαρμακοβιομηχανίες τα προϊόντα τους, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η φύση βιάζεται συστηματικά στο βωμό του κέρδους. Θυμάστε με τις τρελές αγελάδες τι είχε βγεί ότι τις ταΐζουν. Είναι φυσικό λοιπόν, να προκαλούνται τέτοια αποτελέσματα. Πάρτε επίσης, τα μεταλλαγμένα. Πόσος κόσμος πέθανε από τις μεταλλαγμένες καλλιέργιες στην Ινδία και τα προϊόντα που τάϊζαν τον φτωχόκοσμο εκεί οι αμερικάνικες πολυεθνικές. Το μέγα αυτό διατροφικό σκάνδαλο, θάφτηκε.

 14. Orestios avatar
  Orestios 30/04/2009 00:59:21

  @ 14
  Χώρια που έχεις και λόγω να εμποδίσεις τη μετανάστευση.

 15. kanis avatar
  kanis 30/04/2009 01:05:18

  Τελικά, τα γουρούνια που αρρώστησαν, σε ποιά χώρα τα βρήκανε;..ή, αν κι άρρωστα διαφεύγουν ακόμη;

 16. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:09:37

  Το Νο1 στην έρευνα παγκοσμίως είναι οι ΗΠΑ. Και στο φάρμακο. Υπερδυνάμεις όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Αγγλία, εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά έχουν χάσει δραματικά πολύ έδαφος. Αλλωστε, η έρευνα στην Ευρώπη έχει υποχωρήσει και τα κονδύλια που δίδονται είναι λίγα. Τουλάχιστον σε σχέση με τις ΗΠΑ, οι οποίες εξάλλου έχουν συγκεντρώσει όλη την επιστημονική αφρόκρεμα της έρευνας για να δουλεύει σχεδόν αποκλειστικά για τις ιδιωτικές εταιρείες (στην πανεπιστημιακή έρευνα, τη δημόσια κατά κάποιον τρόπο δηλαδή, δίνονται χρήματα, αλλά πάρα πολύ λίγα). Ε, και βέβαια, για την Ελλάδα, ας μην μιλήσουμε. Για τους Ελληνες επιστήμονες όμως, ας πούμε ότι και ικανοί είναι και πολλοί είναι πρωτοκλασάτοι στον τομέα της έρευνας και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

 17. χάβρα avatar
  χάβρα 30/04/2009 01:09:58

  Σωτηρία δεν υπάρχει.
  Το θέμα καταντά πλέον στο πόσο ακριβά θα πουλήσεις το τομάρι σου.
  Παγκοσμοιοποίηση, ένεκα.

 18. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:10:51

  Σημαντική είναι η υποχώρηση και στις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για πανεπιστημιακή έρευνα.

 19. kanis avatar
  kanis 30/04/2009 01:11:58

  ..η Ελβετία;

 20. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:18:51

  @20
  Η Ελβετία αποτελεί το ευρωπαϊκό κέντρο. Κέντρο συνάθροισης όλων των επιστημόνων. Ομως, γενικότερα η Ευρώπη ολοένα περισσότερο υποχωρεί και οι ΗΠΑ όλο και πιο πολύ κερδίζουν έδαφος στην έρευνα.Βέβαια, μην σκεφτόμαστε με βάση τα δεδομένα στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη η έρευνα είναι πολλά έτη φωτός πιο μπροστά από μας και η δουλειά που κάνουν είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Επίσης, έρευνα γίνεται για λογαριασμό κυρίως των μεγαλων φαρμακοβιομηχανιών, οι οποίες πιά δεν είναι εθνικές (π.χ. Μπάγιερ) αλλά πολυεθνικές που έχουν εξαγοράσει, για παράδειγμα, εταιρείες στις ΗΠΑ ή αμερικάνικες που έχουν εξαγοράσει ευρωπαϊκές, κ.ο.κ.

 21. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:24:40

  @20

  παλαιότερα τα κέντρα έρευνας ήταν τα πανεπιστήμια. Τώρα έχει υποχωρήσει θεαματικά αυτό, σε συνδυασμό βέβαια με τη μείωση των κονδυλίων και της κρατικής χρηματοδότησης. Υπάρχει όμως, και κάτι άλλο. Το σημαντικότερο.Οπου και να γίνεται η έρευνα, το αποτέλεσμα, δηλαδή το φάρμακο στην προκειμένη θα το οικειοποιηθεί η φαρμακοβιομηχανία που σε όλες τις περιπτώσεις το πουλάει υπερτιμημένο. Ετσι, δεν αφήνει να κυκλοφορήσει το φτηνό φάρμακο (ναι, γιατί υπάρχουν και πάρα πολλά τέτοια, ή τουλάχιστον έπρεπε να υπάρχουν). Δεν επιτρέπει επίσης την πρόσβαση ευαίσθητων κομματιών του πληθυσμού σε αυτό. Κλασσικό παράδειγμα το φάρμακο για το AIDS που οι φαρμακοβιομηχαίες μπλόκαραν την παραγωγή του από χώρες του Τρίτου Κόσμου. Κι'αυτό τη στιγμή που στην Αφρική πεθαίνουν σαν τις μύγες από το AIDS. Κακά τα ψέμματα. Το φάρμακο είναι ένα πανάκριβο είδος πολυτελείας για τον λαουτζίκο. Και αυτό είναι αποτέλεσμα του ολιγοπωλίου, του διεθνούς καρτέλ, που έχουν διαμορφώσει οι φαρμακοβιομηχανίες.

 22. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 30/04/2009 01:25:35

  ειναι αλλο θεμα η φυση να βιαζεται συστηματικα με σκοπο το κερδος- και ν α καταληγει σε οικτρα και επικινδυνα αποτελεσματα- και αλλο η συνωμοσιολογια των αλλοπαρμενων
  το κεντρι εγραψε οτι ΚΑΙ η οικονομικη κριση ηταν προιον σχεδιασμου

 23. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:27:22

  Οι θεωρίες Συνωμοσίας γιά Ιούς πού ΄ξέφυγαν΄από εργαστήρια είναι παμπάλαιες..
  Και καλό θάταν ,πέραν απο τά προφανή κέρδη τών Φαρμακοβιομηχανιών, να επικρατεί ο Ορθολογισμός.
  Συμφωνώ απολύτως μέ το πόστ τού Τρία Πουλάκια...
  Ο Guardian πρίν δυό μέρες σέ ένα εξαιρετικό άρθρο του στηλίτευε τον τρόπο πού παρουσίαζαν οι κίτρινες φυλλάδες τής Μ.Βρεττανίας τήν Γρίππη τών Χοίρων,πού είναι παρεμφερής μέ τον φαιδρό και τρομοκρατικό τρόπο πού τον παρουσιάζουν τά δικά μας γελοία τηλεοπτικά κανάλια,συνοδεύοντας μάλιστα τίς ΄ειδήσεις΄μέ την ανάλογη βαρύγδουπη Μουσική Υπόκρουση.
  Αντί νά υιοθετούμε θεωρίες Συνωμοσίας καλύτερα να δεχτούμε πώς ο Ανθρωπος δέν μπορεί να τιθασεύσει την Φύση όσο και νά προοδεύει,ούτε μπορεί να ελέγξει όλες τίς Ασθένειες.
  Ασφαλώς όμως η εξέλιξη τών Επιστημών ,δύσκολα θα επιτρέψει την εξάπλωση πανδημίας τύπου Ισπανικής Γρίππης τουλάχιστον στον λεγόμενο Πολιτισμένο Κόσμο.
  Το 1919 ο κόσμος ήταν καταρρακωμένος απο τον Α.Παγκόσμιο Πόλεμο μέ ελάχιστες δυνατότητες επιστημονικής παρέμβασης.
  Και προσωπικά δέν έχω την εντύπωση πώς τότε ΄κάποιοι΄συνωμότησαν γιά να εξολοθρεύσουν 40εκατ.ανθρώπους.

 24. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:29:47

  Στην Ελλάδα πάντως, κι'αν υπάρχει καρτέλ φαρμάκου και ιατρικών υλικών. Ε, κύριε Κακλαμάνη, ατσαλάκωτε κύριε Αβραμόπουλε, και λοιποί; Με την ευκαιρία, τι γίνεται με κείνη την έρευνα του ΣΔΟΕ για τους βηματοδότες που μας τους πουλάνε 400% και 500% πάνω;

 25. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:31:55

  Οχι μόνον τούς Βηματοδότες.
  Και τά στέντς στίς καροχειρουργικές επεμβάσεις...
  Και τά υλικά στίς ορθοπεδικές επεμβάσεις.
  Ακομα και τίς σύριγγες..................

 26. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:32:11

  @Σπύρος24

  Δεν πρέπει να ζούμε με τις θεωρίες της συνωμοσίας, αλλά ούτε και να μην σκεφτόμαστε πόσο βρωμιάρηδες είναι και πόσο βρώμικα παιχνίδια εις βάρος μας μπορούν να στήσουν και να μας καταστήσουν πειραματόζωα. Αλλωστε, αποδεδειγμένα το'χουν κάνει (Ινδία, μεταλλαγμένα). Ε, "Επίμονε κηπουρέ" μου;

 27. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:32:13

  καρδιοχειρουργικές,συγνώμη.

 28. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 30/04/2009 01:34:01

  @Σπύρος
  καποιοι ειναι ικανοι να πουν οτι ο ιος της ισπανικης γριπης δημιουργηθηκε στα εργαστηρια για να ολοκληρωσει το εργο του 1ου παγκοσμιου πολεμου, καθώς η αναπτυξη της πολεμικης βιομηχανίας δεν ειχε γνωρισει ανθηση τοτε, και τα αποτελεσματα σε θανατους απο τα οπλα ηταν...πενιχρα!

 29. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:34:44

  27@Le Canard.
  Δεν αντιλέγω γιά τά ΄πειράματα΄στον Τρίτο Κόσμο.
  Αλλως τε ο καλύτερος σύμμαχος τής εξολόθρευσης εκεί,είναι ο Πάπας πού κηρύττει κατά τής χρήσης προφυλακτικού,σέ περιοχές πού το Α.Ι.D.S. θερίζει(σέ ποσοστά 60%).
  Oμως γιά την συγκεκριμένη Γρίππη διατηρώ πάμπολλες επιφυλάξεις.
  Απλά παραμένω ψύχραιμος και παρατηρώ και ενημερώνομαι.

 30. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:37:55

  29%Τρία Π.
  Ακριβώς.
  Το ότι υπάρχουν συμφέροντα είναι δεδομένο.
  Αλλά τό νά προσδίδουμε τεράστιες Δυνατότητες σέ ΄κρυφά εργαστήρια΄είναι κάτι πού οδηγεί τον Κόσμο και τούς Πολίτες σέ ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα Υποταγής και Καθήλωσης.
  Τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας,πάντα κατά την γνώμη μου,εάν υιοθετηθούν απο τήν πλειονότητα τών Πληθυσμών ,θά τούς μετατρέψουν σέ ακόμα μεγαλύτερα υποχείρια τών Ισχυρών.

 31. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:38:21

  @24

  Υπάρχουν ορισμένα δεδομένα στην επιστήμη. Δεν κυκλοφορεί τίποτε δίχως να έχουν γίνει προηγουμένως κλινικές δοκιμές. Υπάρχουν και πολύ συγκεκριμένοι αριθμοί ασθενών που πρέπει να δοκιμαστεί ένα φάρμακο (100, 200, 1000). Αμφιβάλει όμως, κανείς ότι κάποιοι κάνουν παρα-πειράματα. Και όχι μόνον με το φάρμακο, αλλά και με πολλά άλλα καινούργια προϊόντα. Η περίπτωση Μέγκελε είναι η πιο ακραία που μας έχει γίνει γνωστή. Και έγινε γνωστή, αφενός για λόγους δεοντολογικούς και ηθικούς, αφετέρου επειδή προπαγανδιστικά έπρεπε να φανεί πόσο σκληροί ήταν οι ναζί και να ριχτεί στο πύρ το εξώτερον αυτό το ιστορικό εξάμβλωμα. Ναι, αλλά τι έκανε; Πειράματα. Απλά βρήκαν οι ναζί τους άμοιρους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που στο κάτω κάτω της γραφής είχαν δικαίωμα πάνω τους και στη ζωή και στο θάνατο. Νομίζουμε ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει;

 32. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 30/04/2009 01:40:54

  επειδη εγινε αναφορά στην ινδια, αν αναφερεστε στο Μομπαλ ηταν διαφορετικο. το ατυχημα χτυπησε τους ντοπιους, τους τριτοκοσμικους, αρα ποιος νοιαζετε (εννοω ποιος απο τους καπιταλιστες που κερδοσκοπουσαν).
  μια πανδημια θα χτυπησει ισως και τα παιδια των κατασκευαστων της-αν υπηρχαν τετοιοι

 33. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:41:49

  @Σπύρος 30

  Συμφωνώ απόλυτα για τον Πάπα. Και εγώ κρατάω επιφυλάξεις, όχι μόνο για τη γρίπη των χοίρων, αλλά και για άλλες ασθένειες. Θυμάστε και με το AIDS έλεγαν ότι ήταν ιός απο εργαστήριο. Το είχαν διοχετεύσει, λένε, οι μέτρ της ΚαΓκεΜπε. Αργότερα, με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, ελέχθη ότι δεν ισχύει. Εγώ δεν ξέρω, από την άλλη, ούτε κι'αν ισχύει η διάψευση!!!

 34. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:42:24

  @33

  Σωστά.

 35. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 30/04/2009 01:43:05

  η περιπτωση μεγκελε, η περιπτωση του ζαβου(ονομα και πραμα) που κλωνοποιει μωρα, ειναι ελεγχομενες εκτροπες

 36. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:43:16

  Για το AIDS είχαν πεί ότι ήταν ιός απο αμερικάνικο εργαστήριο.

 37. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:44:05

  32@
  Γινεται συχνά,μέ φτωχούς Αμερικανούς,πού τούς πληρώνουν γιά να συμμετέχουν σέ πειραματικά φάρμακα.
  Ομως στόχος δέν είναι πάντα νά τούς σκοτώνουν.Αλλοίμονο.
  Αρκετές φορές αυτά τά πειραματικά φάρμακα ανοίγουν καινούριους δρόμους γιά Θεραπείες.
  Επομένως το νόμισμα έχει δύο όψεις.

 38. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:44:48

  @36

  Αλλες οι δυνατότητες ελέγχου πριν από 60 χρόνια και άλλες (πολύ μεγαλύτερες) σήμερα και λόγω των φαρμάκων που υπάρχουν και σαφώς της μεγαλύτερης πρόσβασης των πληθυσμών σε αυτά. Ας κρατάμε την πισινή.

 39. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:46:15

  Σπύρος Says:Γινεται συχνά,μέ φτωχούς Αμερικανούς,πού τούς πληρώνουν γιά να συμμετέχουν σέ πειραματικά φάρμακα.


  ...και ακόμα συχνότερα με τριτοκοσμικούς που δεν τους πληρώνουν μάλιστα.

 40. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:46:20

  37@
  Πάντως οι περισσότερες μελέτες γιά το Α.I.D.S.αναφέρουν πώς προήλθε απο είδος Αφρικανικών πιθήκων και μάλιστα πώς είχε εμφανιστεί στό συγκεκριμένο Ζώο πολύ ενωρίτερα απότι στόν Ανθρωπο...

 41. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 30/04/2009 01:48:06

  για το ειτζ ειχαν πει και για τα εργαστηρια της ΣΙΑ επειδη η ομοφιλοφιλια αυξανε, και μια τετοια ασθενεια θα συντηρητικοποιουσε την ερωτικη ζωη ,αρα και την συνειδηση και συμπεριφορά των ανθρωπων.
  ως θεωρία πιο λογικοφανης ακουγεται απο τις θεωριες για τις γριπες πτηνων και χοιρων.
  ωσπου βεβαια αποδειχτηκε οτι την φερει στο αιμα του ενα ειδος πιθηκου και μεταδοθηκε στον ανθρωπο...

 42. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 30/04/2009 01:49:33

  Ο Μέγκελε μας έδειξε την σκοτεινή μας πλευρά. Όπως και οι περισσότεροι υψηλόβαθμοι Ναζί. Χωρίς να υπονοώ βέβαια οτι τους αξίζει παράσημο.
  Συμφωνώ για ακόμα μια φορά με τον Le Canard. Αλλά βλέπεις, έχουμε βρει την φόρμουλα εκείνη, που μας επιτρέπει να θεωρούμε οτι οι ναζί ήταν "τρελοί" και "τέρατα". Γιατί αν παραδεχθούμε πως ήταν απλώς άνθρωποι με απεριόριστη ελευθερία να βγάλουν στην επιφάνεια όλο τους τον γομαρισμό, χωρίς να τους αγγίξει ο νόμος (αντιθέτως, έδρασαν σε περιβάλλον θεσμικής παρότρυνσης) πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε όλοι.

 43. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:49:46

  40@
  Συμπλήρωσα πάντως,πώς τά πειραματικά αυτά φάρμακα δέν ξεκληρίζουν τούς Φτωχούς Αμερικανούς..
  Πολλές φορές ανοίγουν Νέους Δρόμους.
  Επί παραδείγματι στην Χρονια Μυελογενή Λευχαιμία,ανακαλύφθηκε φάρμακο που την θεραπεύει(βέβαια η ανακάλυψη δέν έκανε ντόρο γιατί ειναι η λιγότερο συχνά εμφανιζόμενη Λευχαιμία).
  Eπίσης βρέθηκαν φάρμακα γιά συγκεκριμένο είδος Καρκίνου τού Νεφρού,που στηρίχτηκαν στην θεωρία τής Αγγειογένεσης..
  Επιμένω πώς τό Νόμισμα έχει δύο Οψεις.

 44. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:50:48

  @41 και 42

  Σωστά. Εγώ λέω ότι αποδόθηκε στην ΚαΓκεΜπε και ότι το έκανε -και μάλιστα πολύ πετυχημένα- στο πλαίσιο του πολέμου της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης. Μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, βγήκαν κάποιοι απο Ρωσία μεριά και είπαν ότι αυτό ήταν δουλειά της ΚΓΒ. Το κρατάμε κι αυτό. Αν και ποιός μπορεί να είναι σίγουρος ακομα και για τη διάψευση; Φαίνεται πάντως, ότι μάλλον έτσι είναι (πόλεμος παραπληροφόρησης). Μάλλον!

 45. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:52:04

  @44

  Είπαμε ότι υπάρχει στην επιστημονική δεοντολογία και τους νόμους τους ίδιους, η ονομαζόμενη κλινική δοκιμή.

 46. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:52:07

  43@
  Ξ.Δ.
  Καλησπέρα.!!!!!!!!
  Και οι Σουηδοί έκαναν πειράματα σέ Νοητικά Καθυστερημένους τούς οποίους εν συνεχεία εξολόθρευαν..
  Ακολούθησαν σε σημαντικό βαθμό τήν λογική τών Ναζί ,και μάλιστα σέ ύστερες εποχές.

 47. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 01:54:54

  46@
  Le Canard.
  Μα υπάρχουν χρόνια τώρα και οι λεγόμενες διπλές-τυφλές μελέτες,όπου χορηγείται η ουσία και το placebo σέ υγιείς και πάσχοντες και εξάγονται συμπεράσματα.
  Και σε αυτές τίς καθ΄όλα νόμιμες περιπτώσεις υπάρχουν υγιείς εθελοντές.
  Αυτό συμβαίνει ακόμα και γιά παράγωγο τής παρακεταμόλης(Depon).

 48. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 01:54:56

  ...και μην ξεχνάμε, η έρευνα και οι δοκιμές, αρχίζουν σε πειραματό-ζωα και όχι σε ανθρώπους (πάντα).

 49. Le canard avatar
  Le canard 30/04/2009 02:07:30

  Μην μας διαφεύγει τέλος ότι υπερδυνάμεις στο φάρμακο, στην έρευνα και την παραγωγή του, όπως Ρωσία και Κούβα, έχουν υποχωρήσει δραματικά σε αυτό τον τομέα και πολλοί, ειδικά Ρώσοι κορυφαίοι επιστήμονες, έχουν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ όπου εργάζονται για λογαριασμό των αμερικάνικων βιομηχανιών.

 50. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 30/04/2009 02:13:44

  Σπύρο αυτό αποδεικνύει οτι σε μια, ουσιαστικά άθρησκη, κοινωνία υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος παρεκτροπών όταν κάποιοι καβαλήσουν το καλάμι του ψευτο-ορθολογισμού και μάλιστα στην κτηνωδώς ισοπεδωτική μορφή του (και μην ξεχνάμε τα απόλυτα αίσχη που έγιναν από τους Ιάπωνες την ίδια εποχή, στο διαβόητο Unit 731. Κάνουν τον Μέγκελε να μοιάζει με παιδάκι που κρατάει καραμούζα). Αν οι πολιτισμικές συνιστώσες δεν είναι επαρκείς, χίλιες φορές καντήλια, λουμίνια και σταυροκοπήματα.
  Αν είναι το «αύριο» να το πρεσβεύουν μπροστάρηδες τύπου Ραμσβελτ και λοιποί, δεν απορώ που αρκετοί νοσταλγούν το «προχθές».

 51. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 02:29:11

  52@Ξ.Δ.
  To μεγαλύτερο πρόβλημα Φίλε είναι νά παραχθεί Υβρίδιο τού ΄αυριο΄πού περιγράφεις μαζί μέ το ΄Προχτές΄.
  Σέ μιά τέτοια περίπτωση τήν ΄κάτσαμε την Βάρκα΄.
  Δόγμα επί Δόγμα αποκτά εκθετική καταστροφική Ισχύ.

 52. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 30/04/2009 02:34:55

  Συμφωνώ, κι εκεί αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Γιατί τα "άκρα" είναι ένα πανεύκολο καταφύγιο για όλους.

 53. Αρχίδαμος avatar
  Αρχίδαμος 30/04/2009 08:39:18

  Anonymous Says:
  April 30th, 2009 at 1:45 am

  -Σήμερα στις ειδήσεις είδα ότι οι μελισσοκόμοι αναφέρουν εξαφάνιση στα μελισσια τους χωρίς προφανή λόγο. Και θυμάστε τί έλεγε ο Αινστταιν πως όταν αρχίσουν να εξαφανίζονται οι μέλισσες η ανθρωπότητα έχει 4 ετη ύπαρξής.-

  2012 δηλαδη;

 54. zonitis avatar
  zonitis 30/04/2009 09:38:03

  Την Τριτη 28 του μηνος, στο τρενο Ζυριχη-Γενευη, σε ενα βαγονι, στο οποιο βρισκονταν περιπου 20 ατομα, εσκασε ενα κιβωτιο, το οποιο περιειχε ιους της γριπης των χοιρων. Το κιβωτιο, αν και ειχε τριπλο τοιχωμα, εσκασε επειδη εγινε μια χημικη αντιδραση λογω του παγου και δημιουργηθηκε μεγαλη πιεση στο εσωτερικο του. Καπου μεταξυ Φριμπουργκ και Λωζανης οι αρχες σταματησαν το τρενο και επιβιβασαν του επιβατες σε αλλο, ενω πρωτα του εξετασαν προληπτικα. Ειπαν οτι οι ιοι δεν ειναι επικινδυνοι για τον ανθρωπο. Η ειδηση μεταδοθηκε στις εφημεριδες, αλλα στα ψιλα γραμματα. Γιατι?
  Αλλες ερωτησεις που προκυπτουν ειναι, ποιος μετεφερε και που το κιβωτιο? Γιατι μεταφερονταν με το τρενο στο βαγονι των επιβατων και οχι των αποσκευων? Αν αυτοι οι ιοι δεν ειναι επικινδυνοι για τον ανθρωπο, ποιοι ειναι τοτε? Το συγκεκριμενο βαγονι ειναι αυτη τη στιγμη στην κυκλοφορια? Αυτοπτες μαρτυρες παντως ειπαν οτι κομματακια του κιβωτιου (και φυσικα και ιοι) υπηρχαν παντου στο βαγονι, ακομη και στα μαλλια και στα ρουχα των επιβατων.
  Αυτα και καλημερα απο Ελβετια

 55. leon avatar
  leon 30/04/2009 10:20:34

  Τι εννοουν εξαφανιση? χαθηκανε και δεν γυρισανε πισω? Πεθανανε? Εγω προχτες που ασχολουμουν με το χωραφακι μου αντικρυσα ουκ ολιγες μελισσουλες που με περιτρυγιριζαν...

 56. Σαος avatar
  Σαος 30/04/2009 12:34:27

  Τρομολαγνία -> Φόβος -> Αναζήτηση προστασίας -> Αύξηση πωλήσεων φαρμάκων. Το ένα φέρνει το άλλο. Με προσοχή από τις αρχές και τους πολίτες μπορεί να περιοριστεί το φαινόμενο.

 57. Σαος avatar
  Σαος 30/04/2009 12:38:16

  @57.leon

  Είναι το φαινόμενο της Κατάρρευσης Αποικιών. Για περισσότερα στο παρακάτω:

  http://www.eurocharity.org/article.php?article_id=3596

 58. Σαος avatar
  Σαος 30/04/2009 13:03:30

  By the way, από το Τρωκτικό (αν και βάζει πάρα πολλές βλακείες):

  Για το Tamiflu
  Έχει αυξηθεί πάνω από 700 % η πώληση του σε όλη την Ελλάδα

  http://troktiko.blogspot.com/2009/04/tamiflu_30.html

  Τώρα που τα βρήκε αυτά τα στατιστικά μόνο ο Jesus γνωρίζει...

 59. Aurαρα avatar
  Aurαρα 30/04/2009 13:14:54

  55. Αντε Αρχιδαμε δεν ξερεις οτι αυτες τις μερες οι Αλβανοι εργατες επιδιδονται στο ραντισμα των ζιζανιων με το απαγορευμενο ραουντ απ, το οποιο εκτος οτι σερβιρει καρκινο στο τραπεζι, σκοτωνει και ο,τι πεταει;;;;;;;;;

 60. Σοφός της Σιών avatar
  Σοφός της Σιών 30/04/2009 13:22:39

  Αρχίδαμε, επειδή δεν ζούσα όταν το είπε αυτό ο Αινσταιν μπορεί να μας δώσεις κάποια πηγή?

 61. leon avatar
  leon 30/04/2009 13:27:01

  Σαος το φαινομενο αυτο υπαρχει εδω και 3 χρονια. Οποτε ο Αρχιδαμος εκανε λαθος υπολογισμους. Του χρονου θα καταρρευσει η ανθρωποτητα!

 62. leon avatar
  leon 30/04/2009 13:29:39

  Φυσικα οποιος το πιστεψει αυτο ειναι σαν να πιστευει την Αποκαλυψη του Ιωαννη...

 63. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/04/2009 13:36:14

  ρε Aurαρα θα μας τρελλάνεις εσύ τελικά

 64. Σαος avatar
  Σαος 30/04/2009 13:37:28

  @leon
  Το ξέρω. Στις ΗΠΑ είχε αρχίσει οπότε του χρόνου θα καταρρεύσουν οι ΗΠΑ :D. Από 'κει και πέρα το θέμα είναι σοβαρό αλλά δεν λύνεται με τρομολαγνία. Τα τελευταία χρόνια σπέρνουν τον πανικό με θέματα όπως επιδημίες,σεισμούς,φαινόμενα θερμοκηπίων,μετεωρίτες, αστεροειδή, 2012, τρομοκρατία,παγκόσμιος πόλεμος κτλ κτλ λες και δεν υπήρχαν από πάντοτε απειλές για την ανθρωπότητα (και μάλιστα όλες οι προαναφερθείσες εκτός βέβαια του 2012 :D)! Η καινούργια θρησκεία κύριοι και κυρίες είναι η Τρομολαγνία και ο καινούργιος θεός θα είναι ο Τρόμος...Μπου!!!

 65. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 30/04/2009 15:06:59

  Ζονιτη,η νεκροψια θα δειξει.

 66. zonitis avatar
  zonitis 30/04/2009 15:16:19

  Κριμα γμτ και δεν ειχα την ταυτοτητα στο στομα :-)

 67. σοράκι avatar
  σοράκι 30/04/2009 18:21:11

  Για πρώτη φορά στην ιστορία συμφωνώ με το Σπύρο! Γιατρέ μου τι έχω;

 68. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/04/2009 21:54:36

  70@σοράκι..
  Αν θεωρείς ΄Ιστορία΄τόν χρόνο πού λειτουργεί το Antinews,είναι όντως μιά ΄στενή΄αντίληψη γιά τον χρόνο...
  Χέ χέ.
  Πάντως ποτέ δέν είναι αργά.
  Προφανώς καί τά ΄Σοράκια΄έχουν Ψυχή.
  Τά σέβη μου πάντως ,ούτως ή άλλως.!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.