#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/06/2011 19:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια βιτρίνα που κρύβει την διάλυσηΈχει πολύ πλάκα αυτή η κυβέρνηση η οποία μετρά ώρες αλλά οι σπόντες και τα πικρόχολα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Από τη μια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Βουδούρης, έκανε λόγο για κυβέρνηση κομματικής αναδίπλωσης. Από την άλλη ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γ. Λιάνης, είπε ότι θα καταψηφίσει την κυβέρνηση και το Μεσοπρόθεσμο.

Ήρθε και η τελετή παραλαβής – παράδοσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος για να ολοκληρωθεί η ωραία ατμόσφαιρα. Η κόντρα Παπακωνσταντίνου – Μπιρμπίλη συνεχίστηκε με τη δεύτερη να λέει: Συγκρουστήκαμε με το Γιώργο για τα αυθαίρετα. Ηταν βαθιά μας αντίληψη, ότι δεν μπορεί το κράτος να έρχεται και να επιβραβεύει την αυθαιρεσία, ελπίζω να μην υποστείλει τη σημαία της πράσινης ανάπτυξης.

Όσο για το νέο υπουργό, έχει εδώ και καιρό ταχθεί υπέρ της ρύθμισης για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. «Δεν ήρθα για να σταματήσω αλλά για να συνεχίσω», είπε.

Ήταν κι άλλες οι στιγμές πίκρας, όπως στην τελετή παραλαβής μεταξύ Ραγκούση και Ρέππα όπου κανείς δεν έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τα χαρτοφυλάκια που τους ανατέθηκαν.

Εμφανώς παγωμένο ήταν το κλίμα και στο Εργασίας όπου η Λ. Κατσέλη καθήλωσε επί πολύ ώρα τους παρευρισκόμενους με την μεγάλη ομιλία της.

Κατά τα λοιπά, εύσημα ακούστηκαν στα υπόλοιπα υπουργεία αλλά ήταν εμφανής η κακή ψυχολογία που έχουν οι περισσότεροι υπουργοί αφού ξέρουν ότι η νέα κυβέρνηση είναι μια βιτρίνα κι από πίσω κρύβεται η διάλυση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 17/06/2011 20:12:22

  O Παπακωνσταντίνου αναβαθμίστηκε.
  Αφου ολοκλήρωσε την αποστολή του αυξάνοντας το χρέος κατά 100 δις και διπλασιάζοντας τους τόκους και μη έχοντας αντικείμενο με δεδομένο ότι όλες οι εξελίξεις από τώρα κρίνονται από τους πιστωτές του εξωτερικού, ανέλαβε ενέργεια και περιβάλλον για να παραδώσει τον τομέα (ΔΕΗ,Ανανεώσιμες πηγές,
  ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, μεγαλοτουριστικά καταλύματα -ΕΛΛΗΝΙΚΟ)
  χωρίς εμπόδια και αναστολές και έναντι πινακίου φακής στους ίδιους πιστωτες-τοκοκλύφους ,που παρέδωσαν και υποδούλωσαν την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

 2. man8os avatar
  man8os 17/06/2011 20:25:53

  +++

 3. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 17/06/2011 20:26:33

  Με τον ''ανασχηματισμό'' εξακολουθούν,με κάθε τρόπο,να ρίχνουν δηλητήριο στο πολιτικό DNA των Ελλήνων φυτεύοντας το ανακλαστικό της ''λησμονιάς'' για όσα έχουν προξενήσει στο τόπο μας.Όμως,δεν πρέπει να ξεχνούν κάτι.Υπάρχουν δυο βαθύσοφα και αδέκαστα δικαστήρια που δεν είναι άλλα από τη τελική κρίση του λαού και την ιστορία...

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 17/06/2011 20:30:38

  Ο Γιωργάκης που υπέβαλλε παραίτηση στον Παπανδρέου που δεν την έκανε αποδεκτή δεν μπόρεσε να φτιάξει μια κυβέρνηση παρά μόνο να μοιράσει φέουδα στις ομάδες του ΠΑΣΟΚ.

  Το ΠΑΣΟΚ αναδόμησε (για θυμόμαστε τα ...παλαιότερα) την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
  Οι κλήσεις έμεναν αναπάντητες και η νέα κυβέρνηση δημιουργήθηκε από καραμπόλες.
  Οι τεχνοκράτες, που μας ζάλισαν για την επιβεβλημένη τους παρουσία τους ορισμένα ΜΜΕ, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό κάποιον που είχε υποβάλλει στην παραίτησή του στον εαυτό του.
  Οι καραμπόλες μέχρι το πρωί δημιούργησαν μια ομάδα με μοναχό συνδετικό κρίκο την εξουσία, που θα νομίζει ότι κυβερνά μόνο όταν συναντιέται για καφέ των 10 (...η επιτροπή) καθώς ο κόσμος στις πλατείες ελέω Παπανδρέου θα πολλαπλασιαστεί.

  Σήμερα λοιπόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε επί της αρχής, αλλά ο μεγάλος Βενιζέλος θα διαπραγματευτεί.
  Η μόνη διαπραγμάτευση είναι για το ξύλο της ...κάσας.

  Και θα κυβερνήσουν αύριο,συνεργαζόμενοι όσοι κατηγορούσαν μέχρι χθες για αποστασίες και νέο '65...

  Πάμε πλατεία λοιπόν...

  ΥΓ

  Μια κυβέρνηση που η σύνθεσή της και το μοίρασμα ρόλων, καθορίστηκε όχι από σχεδιασμό αλλά από αρνήσεις.
  πχ ο κύριος Μόσιαλος βρέθηκε εκεί γιατί η κα Κατσέλλη δεν πήγε στο Πολιτισμού ενώ ο κύριος Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο Περιβάλλοντος και όχι στο Εξωτερικών (μάλλον για να απελευθερώσει την ενέργεια όπως απελευθέρωσε τα εισοδήματά μας) και ξανά εξαφανίστηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας ενώ νεκραναστημένο το ...Προεδρίας και ο κύριος Ρέππας πάει για να σχεδιάσει το νέο εκλογικό νόμο.
  Με τα πέρα δώθε και τις νέες χωροταξικές αναμορφώσεις θα κάνουν 2-3 μήνες μέχρι να μάθουν τι γίνεται αλλά ξέχασα θα φταίει ο κακός Δ Υπάλληλος.
  Αλλά δεν ανησυχώ έχουμε ανεξάρτητα και αδέσμευτα ΜΜΕ οπότε με την παρουσία του κ Βενιζέλου θα βλέπουν μόνο επιτυχίες...

 5. EYA avatar
  EYA 17/06/2011 20:46:48

  ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΞΙΝΕΣ ΧΑΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ...ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ..

 6. 3birdssitting avatar
  3birdssitting 17/06/2011 22:01:48

  ΖΕΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΗ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΦΥΣΗΞΕ.....

  Σήμερα γελάσαμε....είμαστε πλέον σίγουροι οτι ο εξωραϊσμός της οικονομικής κατάστασης θα "επιτύχει" !!!........ Κακώς νομίζετε οτι ο Παπακωνσταντίνου ήταν ανίκανος και γλυώδης αππαρατσίκ (που αληθώς είναι)....Κακώς νομίζετε οτι απέτυχε διότι ηταν αποτυχημένη η προσέγγιση που επιχείρησε για να μειώσει τον Δημόσιο Τομέα (που αληθώς ηταν αποτυχημένη προσέγγιση) ......ΝΑΙ μεν ο Παπακωνστανίνου ΑΠΕΤΥΧΕ διότι προσέγγισε λάθος το επιχείρημα (μείωσης του τρέχοντος ελλείματος) ΑΛΛΑ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αποπέμφει ΔΙΟΤΙ απέτυχε να ωραιοποιήση την αποτυχημένη του προσέγγιση ( και να σκεφθεις οτι ειχε δικα του ολα τα ΜΜΕ της διαπλοκης)......ΤΩΡΑ ΟΜΩ΅ΧΑΡΕΣ ....διότη η αστείρευτη πηγή δικονομικής κενότιτας και παραγωγής ΖΕΣΤΟΥ ΑΕΡΑ, η οποία ονομάζεται Βενιζέλος, ονομάζεται Βενιζέλος, θα μας φλομώσει σε λόγια ζεστού αέρος, ελλείψη αποτελέσματος στην πραγματική εξάλειψη των πηγών του πρωτογενους ελλείματος.


  Στρατιώτης 3birdssitting - Από σήμερα πάω στον πραγματικό πόλεμο.

 7. dacord avatar
  dacord 17/06/2011 22:18:25

  Και μετα μου λες .."ειρηνικες διαδηλωσεις"!!!

  Ενα ελικοπτερο σαν αυτο που ναυλωσε η αλβανη και απελευθερωσε τον παπακωστα η πως διαολο τον λενε αυτον το .ουστη και μια δυο βομβες Ναπαλμ ..και μπαμ να μην μεινει ποδαρι...

  Ουτως η αλλως γινεται να νοικιασεις ελικοπτερο χωρις να δηλωσεις τα στοιχεια!! Αμα εισαι πασοκοσκυλο η σε βαζει η πασοκοσκυλια τα παντα ευκολα ειναι!!

  Ακομα και τα πασοκοσκυλα του πυργου ελεγχου να μην παρουν χαμπαρι οτι πετας πανω στον Αττικο ουρανο!~!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.