#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/04/2008 00:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια απίθανη καταγγελία για Έλληνα υπουργό

Διαβάσαμε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή +13» της προηγούμενης εβδομάδας, μια απίθανη είδηση από τον ανταποκριτή της στις ΗΠΑ, Λάμπρο Παπαντωνίου. Σε ανταπόκρισή του για τον υφυπουργό Εξωτερικών, Ντάνιελ Φριντ, γράφει, μεταξύ άλλων, ότι στους λάτρεις του συμπεριλαμβάνεται και «ένας εν ενεργεία υπουργός της παρούσης κυβέρνησης Καραμανλή, που δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική». Η ανταπόκριση δεν αποκαλύπτει το όνομά του υπουργού. Τον περιγράφει όμως ως εξής: «Ανήκει στη σχολή Σόρος, που είναι ο εξουσιαστής των Βαλκανίων και το παίζει φιλάνθρωπος, με τον πακτωλό χρημάτων της CIA. Και το πιο φοβερό, ο Έλληνας υπουργός, συνομιλητής του κ. Φριντ, είναι καπελωμένος από ομογενή γνωστό για τις διασυνδέσεις του με τις αμερικανικές υπηρεσίες, ο οποίος, με έδρα την Αθήνα, προωθεί τα αμερικανικά και αλβανικά συμφέροντα σε όλα τα Βαλκάνια. Ο συγκεκριμένος ομογενής έκανε την ίδια ακριβώς δουλειά και με υπουργό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με συντριπτικά στοιχεία στα χέρια μας, μπάζοντας Αλβανούς «μετανάστες» στην Ελλάδα. Η παρέα αυτή αποτελεί συγκοινωνούντα δοχεία. Ο συγκεκριμένος υπουργός είναι ο Δούρειος Ίππος της εξυφαινόμενης νέας πολιτικής ανωμαλίας, της τόσο απαραίτητης για την προώθηση των σχεδίων του κ. Φριντ στα δυτικά Βαλκάνια, με στόχο τα ελληνικά Βόρεια σύνορα…».

Μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Και μια τόσο σοβαρή καταγγελία να περνάει, απαρατήρητη σχεδόν, μέσα σε ένα ρεπορτάζ; Ο κ. Παπαντωνίου είναι παλιός και καταξιωμένος ανταποκριτής. Και για να τα γράφει αυτά τα πράγματα σημαίνει ότι έχει αδιαμφισβήτητα στοιχεία στα χέρια του. Ελπίζουμε η κυβέρνηση τουλάχιστον να έχει ενημερωθεί για τον υπουργό – δούρειο ίππο. Και να πάρει τα μέτρα της. Επειδή αν όσα αναφέρονται ανταποκρίνονται στην αλήθεια, ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να είναι μέλος της. Για να μην πούμε ότι δεν μπορεί να είναι και κάτι άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προφήτης avatar
  Προφήτης 16/04/2008 00:40:55

  Ο Αλεξ Ρόντος και ο ρόλος του ξεχάστηκαν ;

 2. zeitgeist-gr.blogspot.com avatar
  zeitgeist-gr.blogspot.com 16/04/2008 02:46:26

  Να είναι ο Τατούλης; Δεν ξέρω απλά ρωτάω.

 3. Factorx avatar
  Factorx 16/04/2008 08:08:10

  Μιλάει για ενεργεία

 4. Alkimos avatar
  Alkimos 16/04/2008 10:50:51

  Ζούμε σε μια περίοδο χρόνου, όπου τα γεωπολιτικά παιχνίδια του διεθνούς ιμπεριαλισμού έχουν φτάσει ποια στην πόρτα μας και αυτό που με λύπη μου παρατηρώ είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει πάθει απόλυτη αποχαύνωση. Αντανακλαστικά... μηδέν. Αντίληψη του κινδύνου... μηδέν. Ανάληψη δράσης... μηδέν.
  Η διαπίστωση λοιπόν είναι, ότι τα σχέδια του εχθρού έχουν στεφθεί με επιτυχία, αφού ο λαός στον τόπο αυτό ...έχει τεθεί εκτός μάχης!
  Όλα τα μέσα που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν τον πολίτη: ΜΜΕ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Δικαιοσύνη, Σύστημα Υγείας κ.λ.π., έχουν καταληφθεί εδώ και καιρό και οι πολιτικοί λειτουργούν σαν υπνωτισμένοι ή το χειρότερο ως ...manager επιχειρήσεων.
  Το μόνο μέσο (σαν μια φωνή από το υπερπέραν) που αυτή την στιγμή λειτουργεί ως η συνείδηση αυτού του άμοιρου τόπου, είναι ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (!!!) (αν και διακρίνουμε και εδώ, τον τελευταίο καιρό, κάποιες περίεργες κινήσεις)...
  Για πολλοστή φορά θα τονίσω και εγώ ότι ο εχθρός είναι ήδη εντός των τειχών (έχω κάνει συχνά αναφορές σε αυτό. Παραπέμπω για παράδειγμα εδώ: http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/04/blog-post_07.html)

 5. Alkimos avatar
  Alkimos 16/04/2008 11:04:38

  Και εδώ:
  http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/04/60.html

 6. ταρταταούμπα avatar
  ταρταταούμπα 16/04/2008 12:40:33

  >στους λάτρεις του συμπεριλαμβάνεται και «ένας εν ενεργεία υπουργός της πα

  Μη σκοτώνετε τα ελληνικά.

  Είναι άμεση ανάγκη η ίδρυση γλωσσικής αστυνομίας ή να δοθεί σαν έργο στην αγροφυλακή (ελλείψει αντικειμένου)

  Δε λέμε/γράφουμε: "λάτρης" του φριντ. θεός είναι; γκόμενα που τη βάζουμε εικόνισμα;

  Φίλος, συνομιλητής, συνδαιτημόνας, ομοϊδεάτης.. ναι! Αλλά όχι λάτρης!

  Άλλο λάτρα κουζίνας κι άλλο λατρεία!

 7. Alkimos avatar
  Alkimos 16/04/2008 13:04:18

  Υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι, που με κάνουν να διαμορφώνω την άποψη ότι η βάση της εθνικής υπόστασης της Ελλάδας βρίσκεται στην Μακεδονία. Αν η χώρα αυτή δεν είναι σε θέση να υπερασπισθεί τα δικαιώματα της στον γεωγραφικό αυτό χώρο, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης, ως έθνος. Έχουμε δώσει υπερβολική έμφαση στην αρχαιότητα, λαμβάνοντας όμως μόνο υπόψη τον πολιτιστικό ρόλο που έπαιξε η χώρα μας στα διεθνή δρώμενα, χωρίς να λάβουμε υπόψη την πολιτική πλευρά της υπόθεσης. Και εδώ βρίσκεται στην πραγματικότητα η ουσία! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αν αυτό δεν είμαστε σε θέση να το κατανοήσουμε και να το δούμε σε όλο το φάσμα της γεωπολιτικής του σημασίας, τότε δεν είμαστε αντάξιοι του ρόλου μας ως κληρονόμους της ιστορίας αυτού του τόπου! Είμαστε μάλλον ώριμοι για …απαλλοτρίωση από τον σύγχρονο ιμπεριαλιστικό «οδοστρωτήρα»…

 8. Swell avatar
  Swell 16/04/2008 15:36:07

  @Ταρταούμπα: Αυτό σε ενόχλησε τώρα; ΣΚΑΪ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ;

 9. παραπλανημένη avatar
  παραπλανημένη 17/04/2008 02:20:33

  Το σχέδιο της "Αδελφότητας" εφαρμόζεται με μεθοδικότητα και γιά την περιοχή των βαλκανίων.Αφού έχει προκαλέσει σύγχιση και αποσταθεροποίηση,τις περισσότερες φορές όχι αναίμακτα,εμφανίζεται σαν σωτήρας και ρυθμιστής της νομιμότητας με απότερο σκοπό την επέκταση της επιβολής της και του ελέγχου επί των λαών.Φυσικά τα "παπαγαλάκια"και οι "Δούρειοι ίπποι"αποτελούν μέρος του οπλοστασίου
  της.Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και κάποιους "εφιάλτες"που ποιός ξέρει με τί ανταλάγματα ξεπουλάνε τα "ιερά και όσια"τους καταλαβαίνουμε όλοι ή τουλάχιστον ας υποψιαστούμε πώς μπορεί να είναι το "αύριο".Ας δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του υπουργού που συνδαιτημονεί και δεν λατρεύει(ας μη κοιτάμε το δάκτυλο και χάνουμε το δάσος αγαπητέ κύριε ταρταούμπα)τον κύριο Φριντ.Ας ψάξουν τα "λαγωνικά"
  της δημοσιογραφίας να μας βρούν επί ποίου υπουργού
  έγινε η μεγάλη εισβολή των γειτώνων μας.Ας τους ακούσουμε τι έχουν να μας πούν;
  Πάντως θα συμβούλευα τον κύριο Παπαντωνίου να έχει τα μάτια του...14

 10. ταρταταούμπα avatar
  ταρταταούμπα 17/04/2008 11:17:32

  >(ας μη κοιτάμε το δάκτυλο και χάνουμε το δάσος αγαπητέ κύριε ταρταούμπα)τον κύριο Φριντ

  παραπλανημένη, πέρα από την ευχή μου να βρεθείς σύντομα "εντός πλαισίου", να πάψει η παραπλάνησή σου, σε ενημερώνω πως ο τρόπος που χειρίζεται κάποιος τη γλώσσα, δείχνοντας πως την κατέχει, πως κατέχει αυτά που διαχειρίζεται και τα βάζει στη σωστή τους θέση (π.χ. δε βάζει δίπλα δίπλα σπίρτα και βενζίνη)... τότε φανερώνει (-εται) πως είναι και σε θέση να αντιληφθεί σωστά τα όσα του μεταφερουν άλλοι.

  Αν δε χειρίζεται σωστά τη γλώσσα, τότε δεν εκλαμβάνει σωστά κι αυτά που βλέπει γύρω του και τα μεταφέρει και λάθος στους άλλους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.