21/08/2008 13:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μην μαδάς την μαργαρίτα

«Θα τον διώξει, δεν θα τον διώξει»; Ιδού το δίλημμα των ημερών. Αν πάντως ο Καραμανλής υποχρεωθεί τελικά να απομακρύνει τον Παυλίδη από την ΚΟ της ΝΔ, τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές. Αυτό μας έλεγε έμπειρο κομματικό στέλεχος και μάλλον έχει δίκαιο

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 21/08/2008 14:47:59

  Παρακολουθούμε ένα σύγχρονο θέατρο σκιών. Πιστεύω ότι αυτές οι ‘φωνές’ εξυπηρετούν ένα σχέδιο εκτόνωσης ‘εκ των έσω’. Δεν πρόκειται να τον απομακρύνει γιατί αυτό δεν δίνει κίνητρο για εκλογές.
  Με μία σωρεία συγκάλυψης σκανδάλων, αδέξιων (sic) χειρισμών σε εξωτερικά ζητήματα και μιας καταστροφικής οικονομικής πολιτικής στο εσωτερικό της χώρας έχει καταφέρει από μόνη της αυτή η κυβέρνηση να είναι η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών.
  Εχουν εγκαθιδρύσει ένα κράτος ρεμούλας και απληστίας που δεν απέχει πολύ από μία βελούδινη δικτατορία. Η λαϊκή κατακραυγή όμως είναι δεδομένη ακόμη και από τους δεξιούς ψηφοφόρους, και τρέμουν τα γκάλοπ τα οποία θα είναι η αρχή του τέλους.

 2. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 21/08/2008 14:50:16

  Μηπως να πάρει..ντοπα ο Κωστάκης, μπας και ανοίξει το μάτι του :)

  επί της ευκαιρίας, πολύ καλή δημοσίευση Φακτορα για την ντοπα, εξηγει πολλά, δες μια ματιά:

  http://stefanogiannis.blogspot.com/2008/08/3.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.