#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/10/2012 11:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τόσα δις, ο Σόρος φαίνεται ψιλικατζής

 

Γιατί τσακωνόμαστε με τους καλούς κι αγαθούς κυρίους της τρόικας για δημοσιονομικά μέτρα δύο δις, από τη στιγμή που έχουμε «κάβα» εξακόσια;

Και ποιος πραγματικός πατριώτης μπορεί να διαφωνήσει με την παρακάτω δήλωση: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ' όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».

Την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη εκδήλωση του οργανισμού End National Debt (Τέλος στο Ελληνικό Χρέος). Σε ταυτόχρονη μετάδοση μέσω του διαδικτύου, σε όλο τον κόσμο, ο καθηγητής κ. Λαμπράκης όσο και ο φερόμενος ως βασικός εμπνευστής του σχεδίου σωτηρίας της Ελλάδας και χρηματοδότης της προσπάθειας Αρτέμις Σώρρας ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων ότι: Τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια που προορίζονται για την εξαγορά του παγκόσμιου ελληνικού χρέους αλλά και για την ανάπτυξη της χώρας έχουν κατατεθεί -υπό τη μορφή ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου- στην κεντρική τράπεζα του Καναδά και ότι το καταθετήριο έχει παραδοθεί στο ελληνικό προξενείο του Τορόντο. Μοναδικός όρος για την εκταμίευση του ποσού είναι η διενέργεια πλήρους λογιστικού ελέγχου στα έσοδα και τα έξοδα του ελληνικού κράτους προκειμένου να μην υπάρξει κατασπατάληση των πόρων αυτών. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μακροχρόνιο δάνειο που μπορεί να φτάσει σε χρόνο αποπληρωμής ακόμη και τα 100 χρόνια, με επιτόκιο που ανέρχεται στο 0,5%.

Ο Οργανισμός έκανε ένα βήμα πίσω και δεν ζητά πλέον αλλαγές στο Σύνταγμα (πεζοδρόμηση της Φιλελλήνων, δεντροφύτευση της Αμαλίας). Με επιτόκιο 0,5% δανείζει κανείς μόνο τη γιαγιά του και για όσο οι φαρμακοποιοί δεν δίνουν πίστωση στον ΕΟΠΠΥ.Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι υπάρχουν διαθέσιμα και περαιτέρω κεφάλαια, εφόσον χρειαστεί. Υπάρχουν όσα χρήματα απαιτούνται, είπε ο κ. Σώρρας.

Μιλάμε για ποταμούς χρημάτων. Οι επικεφαλής της οργάνωσης, έφεραν κάποια χρήματα για τα μικροέξοδα της παραμονής τους στη χώρα με τάνκερ, ενώ μοίραζαν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε όσους δυστυχείς ζητιάνους βρήκαν στο διάβα τους.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι για την Κύπρο το ποσό που κατατέθηκε είναι αντίστοιχα 48.976.500.000 δισ. δολάρια καθώς το αντίστοιχο αμερικανικό ομόλογο ήταν αυτού του ύψους και ότι θα κατατεθούν και τα υπόλοιπα χρήματα ως τα 50 δισ.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Τα 23,5 δις που λείπουν θα μπουν στο λογαριασμό, μόλις ο περιπτεράς τους δώσει τα ρέστα από το χαρτονόμισμα των 50 δις με το οποίο αγόρασαν τσιγάρα.

Ειδικά για την περίπτωση της Κύπρου, θα υπάρχει μηδενικό επιτόκιο, ενώ ανακοινώθηκε ότι κλιμάκιο της Οργάνωσης End βρέθηκε στην Κύπρο προσκεκλημένη του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια για συζητήσεις πάνω στην προσφορά της Οργάνωσης. Το κλου της βραδιάς ανακοίνωση ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, πριν από λίγες ημέρες, στελέχη της End που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη προσεγγίστηκαν από κρατικούς αξιωματούχους 24 κρατών προκειμένου να τους ζητηθούν χαμηλότερα δάνεια για κράτη όπως η Σερβία, η Αίγυπτος, το Μεξικό και η Ουκρανία.

Δηλαδή αφού σώσουν Ελλάδα και Κύπρο, θα διοχετεύσουν την τρομακτική ρευστότητα τους και στον υπόλοιπο αναπτυσσόμενο κόσμο.  Η Οργάνωση έχει σκοπό να κυριαρχήσει στον κόσμο. Με τόσα δις, ο Σόρος φαίνεται ψιλικατζής…

Το «ζουμί» κρατήθηκε για το τέλος: ανακοινώθηκε ότι η End προχωρά στην ίδρυμα μιας νέας τράπεζας,της Cyprous Motherland Bank (Τράπεζα Πατρώας Γης Κύπρου) με κεφάλαιο 20 δισ. δολαρίων. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την εξαγορά εδαφών που ανήκουν σε ελληνοκύπριους αλλά βρίσκονται στα κατεχόμενα. Προκειμένου, όπως τονίστηκε να πωλούνται και να τα αγοράζει η Τουρκία θα τα αγοράζουμε εμείς. Και όποτε θελήσει ο οποιοσδήποτε να τα επαναγοράσει θα μπορεί να τα πάρει καταβάλλοντας ακριβώς το ίδιο τίμημα.

Ποιος Έλληνας πατριώτης δεν θα γίνει πελάτης της Τράπεζας Πατρώας Γης Κύπρου; Ποιος δεν μεταφέρει τις οικονομίες του ή τα κεφάλαια του σε μια τράπεζα που επιτελεί εθνικό έργο;

Με όλα αυτά το κόλπο με τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής (που έκλεισε το 1932) που από 1,5 ευρώ (συλλεκτική αξία) στο e-bay έφτασε τα 300 ευρώ μετά τον σχετικό ντόρο, φαίνεται παιδαριώδες. Αληθεύει ότι οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι;

Μιλάμε για άλλα μεγέθη, για ένα πρότζεκτ που σκοπό έχει να κινητοποιήσει πατριωτικά κεφάλαια, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε αφελείς ημεδαπούς και ομογενείς κεφαλαιούχους.

Η κρίση αποτελεί και ευκαιρία, ήταν η αγαπημένη ατάκα του ΓΑΠ. Ιδίως για τους αετονύχηδες…

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και πάνω στην απελπισία του ο κόσμος είναι έτοιμος να πιστέψει κάθε καλό παραμύθι. Άλλωστε, ένα κοινό που έχει γαλουχηθεί στην επέμβαση του «από μηχανής Θεού», είναι επόμενο να αναμένει την επέμβαση του…

 Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δήμος avatar
  Δήμος 03/10/2012 11:53:23

  γυφτιές

  • tzagerCrete avatar
   tzagerCrete @ Δήμος 03/10/2012 11:59:26

   Ναι, ναι...

   Η επερχόμενη συμφωνία μας με την τρόικα είναι σαλονάτη...και φυσικά πιο πατριωτική...

 2. tzagerCrete avatar
  tzagerCrete 03/10/2012 11:57:22

  Δεν καταλαβαίνω γιατί το υφάκι της ανάρτησης είναι προκλητικά ειρωνικό και εξόχως απαξιωτική για την κίνηση αυτή των ομογενών.

  Δηλαδή είναι καλύτερα τα ληστρική επιτόκια και οι όροι των εταίρων δανειστών μας;;;

  Το να υποθηκεύεις τις πλουτοπαραγωγικές πηγές σου και την κρατική περιουσία είναι πιο ελκυστικό για τον εγκέφαλο της ανάρτησης..;;;;

  • BLACKQUEEN avatar
   BLACKQUEEN @ tzagerCrete 03/10/2012 13:24:19

   Αγαπητέ, ο Άγιος Βασίλης έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βράδι 31ης Δεκεμβρίου ξημερώματα Πρωτοχρονιάς, και είναι ΠΑΝΤΑ ο μπαμπάς ντυμένος στα κόκκινα !!!! Τώρα εάν εν μέσω άγριου πολέμου, κάποιοι ονειρεύονται σωτήρες και θαύματα, απλά χάνουν το χρόνο τους και σπαταλούν την ... ''παιδικότητά'' τους, σε άχρηστα παιχνίδια του μυαλού...... Απλά, χάσιμο χρόνου. Οι σαλεμένοι που αυτοαναγορεύονται σε ''εθνικούς ευεργέτες'', αποτελούν ατραξιόν. Εγώ αν είχα 80 δις (τόσο υποστήριξε ο υστερικός βιβλιοπώλης σε πρωϊνή εκπομπή οτι πωλείται ολόκληρο το χρέος μας), θα εξαγόραζα ΑΜΕΣΑ το Ελληνικό χρέος, θα το ανακοίνωνα στον Ελληνικό λαό σε ανοικτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, θα ίδρυα κόμμα ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Τα λοιπά, είναι αστεία.....

   • Μ.Ο. avatar
    Μ.Ο. @ BLACKQUEEN 03/10/2012 18:24:27

    Κληρονομική μοναρχία να υποθέσω;

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Μ.Ο. 03/10/2012 19:33:55

     Η "Μαύρη Βασίλισσα" κι εγώ κι εσύ Μικρέ θα είμαστε Κύριοι επί των Τιμών. Αλόγατα, σπαθιά, μεγαλεία σου λέω!

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/10/2012 21:25:45

      .....Στο μυαλό μου είσαστε αγαπητέ Φαήλο!!!!! ?????

     • Μ.Ο. avatar
      Μ.Ο. @ BLACKQUEEN 03/10/2012 22:59:23

      Κύριοι επί των τιμών,σωματοφύλακες, σύμβουλοι,τρία σε ένα νοικοκυρεμένα. Κορόιδα μας πιάσατε κυρία Βασίλισσα

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ Μ.Ο. 04/10/2012 08:01:29

      Τιμή σας να με υπηρετείτε ....

    • BLACKQUEEN avatar
     BLACKQUEEN @ Μ.Ο. 03/10/2012 21:31:06

     Καθόλου ...κληρονομική παρακαλώ. Θα καταλάβω την εξουσία δικαιωματικά, κατόπιν μετωπικών νικηφόρων συγκρούσεων μετά των φαύλων, των προδοτών και των ανεγκεφάλων κύριε. :-)

     • Μ.Ο. avatar
      Μ.Ο. @ BLACKQUEEN 03/10/2012 23:00:52

      Κυρία μου παρεξηγήσατε.Η διαδοχή σας θα είναι κληρονομική. Αν θέλετε εκλογές να βρείτε και γύφτο "Μπάκα"...

     • BLACKQUEEN avatar
      BLACKQUEEN @ Μ.Ο. 04/10/2012 08:00:35

      Εκλογέεεεεεςςς??? Τι λέτε τώρα? Εγώ μιλάω για πόλεμο κι εσείς για...πανηγύρια. Για κανονικό πόλεμο συζητάμε. Με σπαθιά, πανοπλίες, ασπίδες, δόρατα, τόξα, βέλη και όλα τα σχετικά. Για ποιάν με περάσατε να ...καταδέχομαι κάλπες, σφραγισμένα λευκά φακελάκια και τον ...κυρίαρχο όχλο να με κρίνει με βάση το αλάνθαστο συμφέρον του..... Δεν σας υποτιμώ καθόλου. Κτίζω μια φαντασίωση εξουσίας υψηλών απαιτήσεων, αντάξια των προσδοκιών σας αλλά και των προκλήσεων των καιρών :-) .

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 03/10/2012 12:05:03

  Είναι τέτοιο το κατάντημά μας ,και τόσο χαμηλό πιά το διανοητικό επίπεδο του Νεοέληνα (φρόντισε μεθοδικά γι'αυτό το Συστημα δεκαετίες τώρα ) που να είστε βέβαιοι πώς ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας θα αρχίσουν να ασχολούνται σοβαρά με αυτούς τους...Τσάκες!

  Ξέρετε...οί ίδιοι που πιστεύουν πως τα contrails που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό είναι ενδειξη... ψεκασμού μας με μυστηριώδεις ουσίες απο σατανικούς πλανητικούς συνομώτες!

 4. franc avatar
  franc 03/10/2012 12:05:37

  Ολα αυτά στα μη "ανατολίτικα" σοβαρά κράτη είναι νόμιμα και ηθικά αφού "τον μακάκα δεν απαγορεύεται να τον εκμεταλλεύεσαι"...

 5. xzetta avatar
  xzetta 03/10/2012 12:06:10

  μην ξεχάσουν να σώσουν και την ΑΕΚ.

 6. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 03/10/2012 12:19:17

  "Η καταστροφή του κόσμου με μαύρη μαγεία" (Κάρλ Κράους 1919) και "η σωτηρία του με βουντού" (Σώρος 2012).
  Οϋτε ο Μπατατούδης το 1999 δεν έκανε τέτοιες σούζες.

 7. giannis avatar
  giannis 03/10/2012 12:20:03

  Φίλε Δήμο πιο γυφτιά από αυτήν που θα σου αναλύσω δεν υπάρχει.

  Ήμουν το weekend που μας περασε στην Καλαμπάκα. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι απόψεις μου για το Δημόσιο.
  Ο Σύλλογος του ΙΚΑ έκανε συνέδριο στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της Καλαμπάκας! Στο Ντιβανι!!!
  Το δικό μου δίκλινο κόστιζε 110euro την βραδιά. Αυτοί πόσα δωμάτια είχαν κλείσει. Για να έχουν φαγοπότι οι συνδικαλιστές και οι Διοικητές με τα λεφτά των εργαζομένων.
  Πόσο αφελείς είναι οι εργαζόμενοι, που συνεχίζουν και πληρώνουν τέτοιους συλλόγους.

  Επιτρέπεται αυτό?
  Στις μέρες μας?

  Τα δικά μου λεφτά τα ξοδεύω όπου θέλω. Ελ. Επαγγελματίας είμαι.
  Αυτοί?
  Πενταήμερη ή τριήμερη εκδρομή κάνουν ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ?


  ΑΙΣΧΟΣ

  Σώστε τα λεφτά σας, και ίσως βάλετε μυαλό να σώσετε και το δημόσιο.

 8. mx avatar
  mx 03/10/2012 12:20:21

  Η αποσιώπηση και η γελοιοποίηση είναι υπέρ τους
  Δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει το ΥΠΕΞ για όσα ισχυρίζονται ?

 9. m.s avatar
  m.s 03/10/2012 12:20:46

  αυτό το βιντεάκι ήθελα να βάλω

  http://www.youtube.com/watch?v=6ziFEcUE9Is

 10. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ 03/10/2012 12:24:16

  Τά άτομα αυτά πρέπει άμεσα να ξεμπροστιαστούν. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον πόνο των Ελλήνων και να εκμεταλλεύεται την απελπισία τους

 11. giannis avatar
  giannis 03/10/2012 12:25:54

  Φίλε Δήμο πιο γυφτιά από αυτήν που θα σου αναλύσω δεν υπάρχει.

  Ήμουν το weekend που μας περασε στην Καλαμπάκα. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι απόψεις μου για το Δημόσιο.
  Ο Σύλλογος του ΙΚΑ έκανε συνέδριο στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της Καλαμπάκας! Στο Ντιβανι!!!
  Το δικό μου δίκλινο κόστιζε 110euro την βραδιά. Αυτοί πόσα δωμάτια είχαν κλείσει. Για να έχουν φαγοπότι οι συνδικαλιστές και οι Διοικητές με τα λεφτά των εργαζομένων.
  Πόσο αφελείς είναι οι εργαζόμενοι, που συνεχίζουν και πληρώνουν τέτοιους συλλόγους.

  Επιτρέπεται αυτό?
  Στις μέρες μας?

  Τα δικά μου λεφτά τα ξοδεύω όπου θέλω. Ελ. Επαγγελματίας είμαι.
  Αυτοί?
  Πενταήμερη ή τριήμερη εκδρομή κάνουν ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ?

  ΑΙΣΧΟΣ

  Σώστε τα λεφτά σας, και ίσως βάλετε μυαλό να σώσετε και το δημόσιο.

 12. Skantzoxoiros1970 avatar
  Skantzoxoiros1970 03/10/2012 12:34:53

  Οι πρωταγωνιστές είναι όντως οι ίδιοι με την Τράπεζα της Ανατολής... Στο μεταξύ δεσμεύτηκαν ότι σήμερα στις 5 το απόγευμα θα παρουσιάσουν τα 600δις στην τράπεζα του Καναδά κατατεθημένα στο όνομα του Ελληνικού κράτους. Εκει κατά το βραδάκι έχουμε σωθεί αδέλφια...!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Skantzoxoiros1970 03/10/2012 19:22:18

   Παραγγέλνω πίτσα, φέρτε μπύρες!

   • Μ.Ο. avatar
    Μ.Ο. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/10/2012 23:03:22

    Μόνο Κάιζερ,αυτοκρατορικές...

 13. θυμαμαι avatar
  θυμαμαι 03/10/2012 12:35:16

  Μήπως την"περίπτωση" αυτή οι πολιτικοί μας τη βλέπουν ως το σχοινί που αν το αγοράσουν θα τους κρεμάσουμε;
  Γιατί δε βγαίνει μια ανακοίνωση; Γιατί η "απομυθοποίηση" της προσφοράς έχει αφεθεί σε κάποιους που λειτουργούν ως "παπαγαλάκια" του συστήματος;

 14. anideos avatar
  anideos 03/10/2012 12:41:54

  Αν ειχε αραβες το κολπο, θα μιλαγαμε για καινουρια ΄Τσακια΄

 15. GO avatar
  GO 03/10/2012 12:42:23

  Αφού δεν διατάσσεται η άμεση σύλληψή τους, τι να πει κανείς;

 16. kotstak avatar
  kotstak 03/10/2012 12:43:53

  “Αυτόματος κεσές”
  Συσκευή η οποία αναγνωρίζει τη λέξη “δις”, τον αριθμό που προηγείται αυτής της λέξης και το σημείο που βρίσκεται αυτός που την είπε.
  Η συσκευή έχει μια μικρή αποθήκη μέσα στην οποία βάζουμε γιαούρτι, έναν επιλογέα ποσότητας που επιλέγει σε γραμμάρια τον αριθμό των δις που "άκουσε" (άκουσε 60 δις, επιλέγει 60 γραμμάρια) και έναν εκτοξευτήρα.

  Η συσκευή, μόλις "ακούσει" κάποιον να μιλά για δις, κατευθύνει τον εκτοξευτήρα προς αυτόν και… Τη συνέχεια την αντιλαμβάνεστε.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ kotstak 03/10/2012 19:20:41

   Με πήλινο κεσέ, απ΄' του Παγώνη στο Κριεκούκι...

 17. 1kris avatar
  1kris 03/10/2012 12:48:48

  Μα γιατι γινομαστε ολοι ανω κατω.Δεν ξερω αν αυτοι οι ανθρωποι ειναι πατριωτες η θελουν να δημιουργησουν κλιμα στην χωρα .Αλλα το κρατος επρεπε να εχει παρεμβει σε 24 ωρες με ενα απλο μειλ στην συγκεκριμενη τραπεζα του Τοροντο.ειναι αληθεια η οχι κυριοι.αν ναι το πολιτικο συστημα πρεπρι να το πει και να τους καλεσει σε διαπραγματευσεις .αν οχι να τους συλλαβει για εσχατη προδοσια.τελος.

 18. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 03/10/2012 13:25:55

  Πάλι ένας Λαμπράκης θα μας σώσει ρε παιδιά; Κι από τον τάφο θέλει να κυβερνάει;

  h*p://www.greeknewsonline.com/?p=22205#.UGZ7v2PYIFA.twitter

  Χτες έγινε τηλεφωνική επαφή Δημητρέλου με Μουρίνιο, ενώ ο Τσιάρτας πάει στη Μαδρίτη να μιλήσει με το Ρονάλντο...

 19. Βασίλης avatar
  Βασίλης 03/10/2012 13:34:18

  Σε ένα σοβαρό κράτος, την επόμενη των ανακοινώσεων τους θα υπήρχε δημόσια απάντηση από το κράτος που θα επιβεβαίωνε ή θα κατέριπτε τους ισχυρισμούς της εν λόγω ομάδας. Δεν θα άφηνε ένα τέτοιο θέμα να περιφέρεται στα sites και στα κοινωνικά δίκτυα, και πόσο μάλλον να αναλαμβάνουν την γελοιοποίηση της κατάστασης τα ΜΜΕ. Επίσης σε περίπτωση που οι ισχυρισμοί τους θα ήταν ψευδείς θα έπρεπε να κινηθεί νομικά εναντίον τους το κράτος. Θα μου πείτε και πότε φέρθηκε σοβαρά το κράτος για να το κάνει τώρα;

  • sam avatar
   sam @ Βασίλης 03/10/2012 18:36:45

   ''...να περιφέρεται στα sites και στα κοινωνικά δίκτυα...''
   μήπως ο σκοπός είναι ακριβώς αυτός ?

 20. man8os avatar
  man8os 03/10/2012 15:27:02

  Πρεπει να συλλφθουν αυτοι γηρολογοι. Ειναι ντροπη να διαδιδουν τετοια ψευδη με αναιδεια.

 21. Μαρκος avatar
  Μαρκος 03/10/2012 17:14:57

  Δεν θα αναφερθω στην ιστορια γιατι πολυ απλα δεν ξερω τι παιζει..αλλα για οσους λενε οτι κανεις δεν μπορει να εχει 600 δις η απαντηση ειναι απλη!μπορει να τα εχει αρκει να εχει το δικαιωμα να κοβει χρημα..δεν θα του κοστισει τιποτα εκτος απο μερικα χιλιομετρα χαρτι και μερικους τονους μελανι...αν ειναι και ομολογα ακομη φτηνοτερα!!

  • MCA avatar
   MCA @ Μαρκος 03/10/2012 20:12:16

   Αυτός που έχει το δικαίωμα να κόβει χρήμα, π.χ.Δολάρια στην Αμερική κόβει η FED,δεν χρειάζεται μολύβι και χαρτί.Απλώς πατάει ένα κουμπί στον υπολογιστή και τα δολάρια εμφανίζονται από το πουθενά. Αέρας λεφτά δηλαδή.Ηπεριουσία που έχουν έχουν οι δέκα πλουσιότεροι Αμερικάνοι μπορεί να βγει σε ένα δευτερόλεπτο από την FED.

 22. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/10/2012 19:19:35

  Το στιλπνόν μελάγχρουν μαλλί και μούσι του Προέδρου είναι προσφορά των 120 Ηνωμένων Εργοστασίων Επίπλου;

  • GO avatar
   GO @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 04/10/2012 07:58:20

   Εάν ήταν αυτή η πηγή, το χρώμα θα ήταν κομοδινί και όχι κορακί. Ε;

 23. μαρικα avatar
  μαρικα 03/10/2012 19:24:09

  οπως και να ειναι καποιος απο την Κυβερνιση πρεπει να ενδιαφερθει.
  Γιατι σωνει και καλα να μην ειναι αληθεια?Ας το εξετασουν λοιπον, εκτος αν φοβουνται αυτα τα οποια απαιτουν αυτοι οι ανθρωποι για να δωσουν τα χρηματα

 24. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/10/2012 19:35:56

  Μήπως μπορούν να συμπεριληφθούν στο εθνικό χρέος και οι συναλλαγματικές μου για την Harley, για να μην πληρώνω ως του αγίου..... μην ΄πω;

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/10/2012 20:56:54

   Γιά νά πληρώνουμε μαζί μέ τά κερατιάτικα καί τά χαρλεάτικα;

 25. kotstak avatar
  kotstak 03/10/2012 20:18:29

  Τα ομόλογα αυτά, εάν δεν κάνω λάθος, είναι κατατεθειμένα και δεσμευμένα από το τέλος Αυγούστου.
  Οι τόκοι του Σεπτεμβρίου τι έγιναν; Περίπου 2 δις είναι οι τόκοι του μήνα.

  Ποιος έπαιρνε τους τόκους, από τα ομόλογα αυτά, τόσα χρόνια;
  25 δις το χρόνο είναι αυτά.
  Ο μέχρι χθες δικαιούχος θα πλήρωνε φόρο 2,5 δις το χρόνο για τους τόκους που ελάμβανε.
  Σε ποια χώρα κάνει φορολογική δήλωση ο δικαιούχος;

  Γιατί δεν προσκομίζει ένα παραστατικό, ότι εισέπραξε κάποτε τόκο;

  • kotstak avatar
   kotstak @ kotstak 03/10/2012 20:24:35

   Τρεις απλές ερωτήσεις και τελειώνει το παραμύθι.
   Το ότι οι δημοσιογράφοι δεν τις έκαναν, αποδεικνύει πόσο μέτριοι είναι.

   Όσο πιο μέτριος είσαι, τόσο πιο καλά αμείβεσαι στην Ελλάδα.

 26. mymoodgm avatar
  mymoodgm 03/10/2012 23:16:53

  http://www.fimes.gr/2011/09/metochi-chrysou-trapeza-anatolis/

  Ξανα μανα η ιστορια της Τραπεζας Ανατολης ειναι. Τα ιδια ονόματα τα ιδια νουμερα!!!! Απέλπιδα προσπάθεια να νομιμοποιησουν αυτες τις μετοχες που ασχολήθηκε και ο Ζουγκλας. Αν οντως ειναι ετσι τοτε πληρωνουν οι Ροτσιλντ και οι Ροκφελερ!!!

 27. kotstak avatar
  kotstak 03/10/2012 23:33:25

  "τα ιδια νουμερα!!!!"

  Τι ακριβώς εννοείτε;
  Αριθμούς ή ανθρώπους;

 28. δημης avatar
  δημης 03/10/2012 23:34:56

  ΔΗΛ ....ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ...ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ GAP-GAP ΚΛΠ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ "....ΚΑΙ END ;;;;;;
  ΚΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ...ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ;;;;;;;;;
  (ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ -ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ..ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ....)

 29. aristos avatar
  aristos 04/10/2012 10:46:13

  Να υποθέσω πως όταν μας ξεχρεώσουν θα το μάθουμε ή θα μας το κρατήσουν μυστικό για να μην ξαναρχίσουμε τις σπατάλες?

 30. Maximus Decimus avatar
  Maximus Decimus 04/10/2012 14:20:57

  Μήνυση κατά των ομογενών με τα 600 δισ. καταθέτει η Bank of Montreal


  Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ομογενείς που ισχυριζόμενοι ότι έχουν καταθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσό των 600 δισ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη που αναρωτιέται αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στους ισχυρισμούς τους.

  Το iefimerida.gr μετά την επισήμανση της πλαστότητας του εγγράφου με το οποίο τα στελέχη της End National Dept θέλησαν να αποδείξουν το αληθές των ισχυρισμών τους, αποκαλύπτει ότι η ηγεσία της Bank of Montreal είναι βαθύτατα ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά των ομογενών.

  Η Bank of Montreal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις που φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια, δηλαδή το ένα τέταρτο από τα υποτιθέμενα κεφάλαια που κατέθεσαν οι ομογενείς και ως εκ τούτου οι ισχυρισμοί τους δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.

  Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής Αδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να προσέλθει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να διωχθούν όσοι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

  Να σημειωθεί πάντως ότι απορίες εκφράζονται γιατί τα μέλη της End προβάινουν σε δηλώσεις μόνον κατά τις πρωινές ώρες στην Ελλάδα. ορισμένοι εκτιμούν ότι αυτό γίνεται για να αξιοποιείται η διαφορά της ώας που υπάρχει με την Αμερική και να μην μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονη διασταύρωση των ισχυρισμών τους.

 31. Νιόβη avatar
  Νιόβη 04/10/2012 16:30:28

  «Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή».

  Αυτή την επιλεκτική αναφορά σε τρεις κατηγορίες πολιτών δεν θα τη σχολιάσει κανείς; Γιατί τις ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες και με τον τρόπο τους αφήνουν να πλανάται η υποψία ότι αυτές οι τρεις κατηγορίες θα τούς φέρουν εμπόδια (ή ότι τούς έχουν φέρει ήδη) και ότι στην περίπτωση αυτή τα εν λόγω εμπόδια (θα) οφείλονται στο ότι οι τρεις αυτές κατηγορίες έχουν άλλες προτεραιότητες από την Ελλάδα;

 32. Μ.Ο. avatar
  Μ.Ο. 04/10/2012 19:08:35

  Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων. Παράλληλα, έχει ειδοποιηθεί για το θέμα των Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων ατόμων.

 33. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ avatar
  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 02/11/2012 01:48:27

  Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η ομιλία σας , ωραία τα λέτε και ειμαστε μαζί σας σε οτι χρειαστειτε! Απλά καντε μια κίνηση και θα είμαστε δίπλα σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.