25/11/2009 17:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τον Σαμαρά η Ρόδη Κράτσα

Από το Στρασβούργο, η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα έκανε την ακόλουθη δήλωση :

 «Και οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της Ν.Δ. είναι αντάξιοι του υψηλού στόχου που έχουν θέσει, και αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για την παράταξή μας.

Μεταξύ τους επιλέγω τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο γνώρισα ιδιαίτερα τα χρόνια που ήμασταν μαζί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συνεργαστήκαμε στενά.

Είναι άνθρωπος με ιδανικά, ευρεία  παιδεία και τόλμη, βασικά πλεονεκτήματα για έναν ηγέτη.

Έχει μία εξαιρετική ικανότητα συνδυασμού του εθνικού κι ευρωπαϊκού συμφέροντος, κάτι πολύ σημαντικό για μια χώρα με ιδιαίτερα προβλήματα όπως η Ελλάδα.

Έχει ξεκάθαρες και στέρεες απόψεις για τις αρχές της κεντροδεξιάς που κυριαρχούν σήμερα στην Ευρώπη: το δίκαιο κι αποτελεσματικό κράτος, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τον ανταγωνισμό,  τα ατομικά δικαιώματα και τη συλλογική ευθύνη, τον σεβασμό της εθνικής ταυτότητας. Και το κυριότερο είναι έτοιμος να συνθέσει, να υπερασπιστεί και να εφαρμόσει αυτές τις αρχές.

Η ανάπτυξη κι εξυγίανση της οικονομίας είναι το κατ’ εξοχήν πεδίο της μάχης του Αντώνη Σαμαρά που άφησε "αναμνήσεις" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ιδιαίτερα οι δημιουργικές αντιπαραθέσεις του με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζακ Κλώντ Τρισέ. Σε αυτό το ίδιο πεδίο θα δοθεί η πολιτική μάχη για τις επόμενες εκλογές και για το μέλλον της χώρας μας.

Τις θέσεις αυτές επιβεβαίωσε τόσο στο πρόσφατο Συνέδριο της Ν.Δ. όσο και στις επιμέρους τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής αυτής διαδικασίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι κατά τη γνώμη μου και την προσωπική μου εμπειρία, ο καταλληλότερος για να δώσει στην παράταξη αυτά που χρειάζεται.

ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση
ανασυγκρότηση, προγραμματικό λόγο και κοινωνική αξιοπιστία
ενότητα μέσα από τη σύνθεση και την πολυσυλλεκτικότητα
διεύρυνση και πολιτική κυριαρχία».

 Ο Αντώνης Σαμαράς, μόλις πληροφορήθηκε τη δήλωση της κας Ρόδης Κράτσα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Το να συμπλέει στην προοπτική της μεγαλύτερης και καλύτερης Νέας Δημοκρατίας η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι για μένα μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ θερμά τη Ρόδη».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alexandros avatar
  alexandros 25/11/2009 19:29:39

  Σιγά μην έχουν ο Σταυρος Δήμας και Η Ρόδη Κράτσα το..πολιτικό εκτόπισμα του..Πλακιωτάκη!!!!!!

 2. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 25/11/2009 20:37:10

  "άνθρωπος με ιδανικά, ευρεία παιδεία και τόλμη". Κερδίζει τον ειλικρινή θαυμασμό ο Αντώνης. Άλλος ένας κερδισμένος υποστηρικτής του.

 3. γ.μ. avatar
  γ.μ. 26/11/2009 11:48:03

  Ευτυχώς παιδιά!ύστερα από την υποστήριξη Κράτσα, Δήμα, Πιπερόπουλου και Γκιουλέκα μετριάζουμε την στήριξη που προσφέρει στη Ντόρα ο διεθνιστής και 'ιερό τέρας' των Βρυξελλών Σκυλακάκης, ο διανοούμενος Γιακουμάτος, ο Στρατηγός 'άνεμος' Πολύδωρας και ο πνευματικός ταγός Κιλτίδης!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.