#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/05/2010 21:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τη συμμετοχή μεταναστών οι προσεχείς δημοτικές εκλογέςΤι σχέδιο αλλοίωσης του εκλογικού σώματος και των υπολοίπων εκτυλίσσεται παράλληλα με την υποταγή της χώρας στο ΔΝΤ:

Εγκύκλιο για τη συμμετοχή αλλοδαπών που διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας καθώς των ομογενών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στην εγκύκλιο με θέμα «Άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από τους ομογενείς και τους νομίμως διαμένοντες υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης» γνωστοποιείται ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου, πώς θα εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και τι δικαιολογητικά απαιτούνται.

Όπως αναφέρεται, με τις διατάξεις του κεφαλαίου Β' του Ν.3838/2010 (ΦΕΚ Α΄49) θεσμοθετείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι υπέρ ομογενών και νομίμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών, ενώ επισημαίνει ότι «βασική παραδοχή του εν λόγω νομοθετήματος είναι ότι η πολιτική συμμετοχή των ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών στις τοπικές εκλογές, αποτελεί την πλέον ενεργητική μορφή ένταξης, καθώς συντελεί καθοριστικά στην άρση των αποκλεισμών και της περιχαράκωσης».

Σημειώνεται ακόμη ότι «όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών της νέας δημοτικής περιόδου, εκλογές που σηματοδοτούν μια νέα ιστορική απαρχή για την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση της χώρας μας, καθώς με αυτές θα αναδειχθούν οι αρχές των νέων διευρυμένων Δήμων της χώρας που θα προκύψουν δια συνενώσεων κατ' εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης». Το γεγονός ότι οι κρίσιμες αυτές εκλογές θα διεξαχθούν με την για πρώτη φορά συμμετοχή των νομίμως και μακροχρονίως διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών τρίτων χωρών και ομογενών υπογραμμίζει τον ιστορικό τους χαρακτήρα».

Ενημερώνει επίσης ότι «για την επιτυχή πρώτη εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου, θα ακολουθήσουν και άλλες, συμπληρωματικές εγκύκλιοι που θα εξειδικεύουν ακόμη περισσότερο θέματα και λεπτομέρειες του νόμου και των τεχνικών εφαρμογών υλοποίησης των ρυθμίσεών του, ενώ παράλληλα θα διοργανωθούν σεμινάρια προκειμένου να εκπαιδευτούν κατάλληλα και επαρκώς οι υπάλληλοι που θα χειρίζονται το αντικείμενο αυτό».

Τέλος, για τα ζητήματα που αφορούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι (εκλογιμότητα-υποψηφιότητες-κωλύματα και ασυμβίβαστα) θα αποσταλούν οι σχετικές οδηγίες μετά την ψήφιση του θεσμικού πλαισίου του προγράμματος «Καλλικράτης», ώστε να ληφθούν υπόψη όλες οι τυχόν νεότερες σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών και στις Περιφέρειες και Δήμους.ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φερώνυμος avatar
  Φερώνυμος 07/05/2010 22:06:03

  Θα πρέπει να ζητηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών να αναρτήσει σε ειδική
  ιστοσελίδα όλους τους καταλόγους των πολιτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής
  στήν εκλογική διαδικασία. Νά δούμε και εμείς πόσοι επιτέλους θα είναι οι
  αλλοδαποί που θα ψηφίσουν καθώς και να δούμε άν υπάρχουν διπλοεγγραφές
  και άλλες τυχόν παραλείψεις. Δηλαδή: Πλήρης διαφάνεια όλων των στοιχείων που
  αφορούν τους εκλογικούς καταλόγους σε όλους τους πολίτες.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Φερώνυμος 07/05/2010 22:26:59

   Αν δεν έχει προηγηθεί επίσημη απογραφή όλων των μεταναστών πως μπορούμε να ξέρουμε ότι θα είναι αληθινά τα αριθμητικά στοιχεία;

 2. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 07/05/2010 22:14:04

  ...γιατί έχει πλέον σημασία ποιος ή αν ψηφίζει; όπως κατέδειξε σήμερα η τροπολογία η Βουλή η λαϊκή εκπροσώπηση μπορεί να καταστεί σε ...ενημέρωση... οπότε η ψηφοφορία μπορεί να είναι ότι οι άρχοντές μας την θέλουν: σε πανηγυρικό τοποθέτησής τους σε έδρανα, θώκους και καρέκλες στη πολιτική δομή της χώρας, πόσο μάλλον στον "εντιμότατο" χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης...

  • Φερώνυμος avatar
   Φερώνυμος @ Ο Ιθαγενής 07/05/2010 22:23:44

   Ελπίζω να κατάλαβες ότι η τυχόν νόθευση του εκλογικού σώματος αποτελεί Συνταγματική εκτροπή. Για το σημερινό της βουλής εχω να
   προτείνω το εξής:
   Να μαζευτούν όσα κόμματα θεωρούν τή συγκεκριμένη ενέργεια πραξικοπηματική, να ξεκινήσουν άμεσα μία διαδικασία αδιάβλητης συλλογής υπογραφών στην οποία οι πολίτες θα θέτουν θέμα Συνταγματικής Τάξης πρός την Κυβέρνηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τον Αρειο Πάγο. Αυτή θα είναι μία πρόταση μομφής από τους πολίτες και άν έχει π.χ. 2 000 000 υπογραφές, τότε θα δούμε άν η παρούσα κυβέρνηση έχει νομιμότητα ή όχι. Τί λές;

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Φερώνυμος 07/05/2010 22:27:51

    από ότι είδες σήμερα δεν γράφουν το εκλογικό σώμα μόνο αλλά και τους ίδιους τους Βουλευτές με τη σύμφωνη γνώμη τους μάλιστα.
    Το έγραψα και πριν σε άλλη ανάρτηση με την πρώτη του υπογραφή μήνυση...

 3. otiprepei avatar
  otiprepei 07/05/2010 22:20:44

  Η λέξη μετανάστες είναι λέξη ομπρέλα πιστεύω. Καλύπτει πιθανών και την εθνότητα των ΤΟΥΡΚΩΝ.

 4. zame avatar
  zame 07/05/2010 22:33:45

  επειδή μας έχουν οδηγήσει πέρα από τα όρια μας...και "παίζουν" με αυτά..
  να δείτε που θα τους υποσχεθούνε και ...θέση στο δημόσιο.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ zame 07/05/2010 22:37:09

   χχχμμμ δεν το είχα σκεφτεί...έχεις δίκαιο και θα ήταν πολύ σωστό δημοσιονομικά απολύεις όλους τους Δ Υπαλλήλους και αντικαθιστάς όλους τους συνταξιούχους με πχ Πακιστανούς έχεις εξοικονόμηση δεκάδων δις € το χρόνο...μην τους βάζεις ιδέες... ;-)

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ zame 07/05/2010 22:37:38

   ασφαλώς και με φθηνότερο μισθό, γι αυτό κάνουν το πογκρόμ εναντίον των δημοσίων και τους ωθούν σε παραιτήσεις

   και στο στράτευμα και στην αστυνομία

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 07/05/2010 22:39:55

    αν τους αφήσουμε ετοιμάζονται να μας αντικαταστήσουν όλους 10 εκ. Έλληνες με ξένους

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ αλλενάκι 07/05/2010 22:42:07

    εεε δεν του βγήκε η Δανία και μας πάει για άλλο χέρι βάψιμο ποιο εξωτικό...

  • otiprepei avatar
   otiprepei @ zame 07/05/2010 22:58:51

   Στην Αθήνα εδω και μερικά χρόνια έβλεπα οδηγό στο τράμ που μίλαγε καλύτερα τα ρώσικα απο τα σπαστά ελληνικά που ήξερε. Επι ΝΔ.

   • anonymous avatar
    anonymous @ otiprepei 07/05/2010 23:08:01

    Αυτοί είναι εκείνοι που κουβάλησε ο Σημίτης για να κάνει την πρώτη συνταγματική εκτροπή το 2000 που την έκανε γαργάρα ο Καραμανολής.

    Ομογενείς μαϊμού. Μάλιστα οι πραγματικοί ομογενείς είναι 2 κατηγορίες. Αυτοί που ήρθαν Ελλάδα και αυτοί που δεν τους δίνουν χαρτιά για να έρθουν. Αυτοί που ήρθαν Ελλάδα λένε για τους μαϊμού ότι εμείς φύγαμε από εκεί για να γλιτώσουμε από αυτούς κι εσείς τους φέρατε εδώ.

    Πρόκειται για καυκάσιους. Το μπεσλάν ελπίζω να σου λέει κάτι.

    Τώρα τι βύσμα είχε και ποιος τον διόρισε δεν το ξέρω. Το τραμ πάντως ξεκίνησε να δουλεύει επί ΝΔ. Εκτός αν τις προσλήψεις είχε προλάβει και τις είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ

  • anonymous avatar
   anonymous @ zame 07/05/2010 23:15:39

   @ zame

   Σαφώς και θα διεκδικήσουν θέσεις στο δημόσιο αλλά και θα τους υποσχεθούν μόλις τις διεκδικήσουν. Θα σου έρθει μια αλβανική φάρα με 100 ψήφους και θα σου πει θέλω να μου διορίσεις τόσους. Έχω κι εγώ δικαιώματα. Αυτό είναι και το νόημα της υπηκοότητας. Στον ΑΣΕΠ δε που είναι με εξετάσεις θα συμμετέχουν οι πάντες.
   Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου για Πακιστανό που ήρθε 8 ετών και σπούδασε Ελλάδα, και μετά έδωσε εξετάσεις για δικαστής και πέτυχε. Ένας άλλος πάλι πακιστανός ήθελε να γίνει στρατοδίκης και πάει λέγοντας.

   Ήδη γυναίκες που έχουν παντρευτεί Έλληνες και παίρνουν την υπηκοότητα στα 3 χρόνια έχουν αρχίσει να διορίζονται χάρη στα βύσματα της οικογένειας του άντρα τους.

   Αργά αργά θα πρέπει να συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι θα σε γράφει αλβανός μπάτσος και θα σε δικάζει πακιστανός δικαστής.

   Θα έρχονται μετά οι διάφορες προοδευτικούρες και θα σου λένε ότι είσαι ρατσιστής.

   • otiprepei avatar
    otiprepei @ anonymous 08/05/2010 12:48:50

    Χρειάζεται ενα ιδιόρρυθμο αντάρτικο που εδράζεται στην συνείδηση.
    Η καλύτερη στρατηγική νίκης είναι αυτή που κοιτά μακρύτερα στο μέλλον.
    Το σύστημα μας για πολλούς και ποικίλους λόγους έχει απαξιωθεί απο ανθρώπους με αξία, λόγο της σαθρότητας του.
    Πρέπει να επέλθει η ολοκληρωτική του καταστροφή ώστε να χτιστεί επάνω του ενα καινούριο.
    Το να χάνει μια ΝΔ που κατάντησε ρετάλι της παλιάς εθνικής παράταξης δεν είναι αρκετό.
    Πρέπει να διαλυθεί το σύστημα εκ βάθρων η πλήρης αποδόμηση του και ανασύνθεση νέου συστήματος που οι βάσεις τους θα πατάνε γερά στις ανόθευτες πατροπαράδοτες ιδέες που ως εφευρήματα των ίδιων των Ελλήνων βοήθησαν αυτούς διαρκώς να ανασυντάσσονται και να επιβιώνουν απο την αυγή της ιστορίας.
    Ομόαιμον, ομόεθνον, ομόδοξον.
    Ο Ελληνικός νους πρέπει να ανασυνταχθεί πίσω απο την ιδέα ενός Ελληνικού Έθνους παρά κράτους.

    Συμβιβασμούς θα χρειαστεί να κάνουν μόνο όσοι αισθάνονται οτι εκπίπτουν απο τις πρώτες θέσεις τις τροφικής αλυσίδας και όσοι εννόησαν τις απλές καταιγίδες ως μέγα σεισμό και καταποντισμό του σύμπαντος Κόσμου.

    Ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος σε άπαντες τους τομείς. Πολλοί δυστυχώς θα εκλείψουν χωρίς τα δεκανίκια τους, αλλά μάλλον δια τους αμείλικτους νόμους της φύσεως χρήζει αναγκαίο ως λειτουργία της φύσεως ώστε τακτικά να ανακαινίζεται η δεξαμενή του έμβιου υλικού η οποία τροφοδοτεί το Ελληνικό έθνος το οποίον επεδείχθη πολύτιμων στο διάβα της ιστορίας για το σύνολο της ανθρωπότητας.

    Ας μην κάνουν τραγικά λάθη κρίσεως ορισμένοι. Τα αρχηγεία της θολοκουλτούρας θα καταστούν άχρηστα και περιττά απο τους δημιουργούς τους όταν δεν θα εξυπηρετούν πλέον την γεωστρατηγική στην οποία είναι υποταγμένα, όταν θα επέλθει η απομύζηση των γεωφυσικών πόρων απο τα ιερατεία του κέρδους και της αρπαχτής.
    Τότε θα υπάρχουν απλά άνθρωποι πάνω σε ενα κατεστραμμένο τοπίο τριγυρίζοντας χωρίς ελπίδα, θρησκεία, παιδεία, συμπόνοια.

    Τότε το Έθνος των Ελλήνων θα επανέλθει πανηγυρικά αφού προηγουμένως φροντίσει να ανασυνταχθεί πίσω απο δομές υιοθετώντας την ανάλογη στρατηγική ώστε να επιβιώσει. Οχι το σάπιο κουφάρι που αποκαλούμε κράτος, αυτό ας το κληρονομήσει μαζί με τις πρόσκαιρες και παρωχημένες εξουσίες του ο όποιος δούλος νοιώθει εαυτόν στα κατώτερα στάδια της τροφικής αλυσίδας, ως κλητήρας μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής χούντας με εξαιρετικά περιορισμένες ελευθερίες καταδικασμένη να αυτοφαγωθεί. Το κράτος πεθαίνει και ίσως να μην είναι καν απαραίτητη η ύπαρξη του στα κοινωνικά δεδομένα του μέλλοντος. Η Νεα Τάξη πραγμάτων που προσπαθεί να ανατείλει δεν είναι Κράτος, είναι μια σκιώδης οντότητα αλλά ταυτοχρόνως και Κράτος εν Κράτη. Η μόνη επιτυχής αντιμετώπιση, είναι η δημιουργία άλλων Τάξεων Πραγμάτων μέσα σε αυτήν. Κάτι στο οποίο έχουμε αποδειχτεί αυθεντίες ως Έλληνες.

 5. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 07/05/2010 22:35:38

  Ας δεχτούμε, για χάρη της συζήτησης, πως έπρεπε να περάσουν διατάξεις για την υπηκοότητα. Είμαι εναντίον, αλλά μιλάω υποθετικά.

  Γιατί ήταν τόσο αναγκαίο να δώσουν ψήφο σε όσους δεν έχουν ή δεν θα πάρουν την υπηκοότητα; Και αν είναι ζήτημα «ενσωμάτωσης», τότε γιατί να μην ψηφίζουν στις κοινοβουλετικές εκλογές; Τους ίδιους φόρους δεν πληρώνουν; Σε τι διαφέρουν, κ. Ραγκούση;

  Η συλλογιστική οδηγεί σε άτοπο. Πρόκειται για μεθοδευμένο σχέδιο. Γνώριζαν πως με τις καθυστερήσεις, ώστε να φέρουν προ τετελεσμένων τον ελληνικό λαό στα οικονομικά, θα έχαναν ψήφους. Έτσι, είναι αναγκαίοι οι ανιθαγενείς στις τοπικές και οι νεοϊθαγενείς στις κοινοβουλευτικές.

  Το δόγμα είναι το εξής: αν δεν σε βολεύει ένας λαός, τον αλλάζεις.


  Επί τη ευκαιρία, σημαντική συνέντευξη Θεοδωράκη:

  http://m-epikaira.gr/2010/05/%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%C2%AB%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%B8%CF%89-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF/

 6. anonymous avatar
  anonymous 07/05/2010 23:00:04

  Όταν πέρασε ο λαθρονόμος αυτό ήταν γνωστό. Τώρα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Φίλη μου που δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία μου είπε ότι τους έχει πάει εγκύκλιος ότι θα πρέπει να προσλαμβάνονται και αλλοδαποί. Τώρα δεν τη ρώτησα ακριβώς τι εννοεί η εγκύκλιος. Αλλοδαποί χωρίς υπηκοότητα σε θέσεις σκουπιδιάρη κηπουρού κλπ. ή αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες με το λαθρονόμο. Στη δεύτερη περίπτωση δε χρειάζεται εγκύκλιος γιατί έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες.

  Για τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους δεν τίθεται θέμα λόγω ΕΕ. Εγώ ψήφισα προχτές για δήμαρχο εδώ που μένω.

  • otiprepei avatar
   otiprepei @ anonymous 08/05/2010 13:19:26

   ένα σύστημα καταδικασμένο να αυτοφαγωθεί.
   ενα Κράτος που απέμεινε κουφάρι.
   Δεν έχουν δουλειές να δώσουν στους Έλληνες, δεν έχουν κανένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης να εφαρμόσουν χάριν των αγκυλώσεων τους προς το μεγάλο κεφάλαιο, ταυτόχρονα κάνουν περικοπές παντού και απο πάνω προσπαθούν να κάνουν ποσόστωση στη εισαγωγή εργαζομένων στο δημόσιο και οπουδήποτε αλλού με όρο τα φυλετικά κριτήρια. Τόσοι Έλληνες versus τόσων αλλοφύλων, αλλοεθνών κτλπ.

   Ποιος έρχεται μαζί μου να καθίσουμε σε μια γωνία παρακολουθήσουμε τη Ρώμη να καίγεται; θα φέρω και ποπ κόρν.

   θα βγει πολύ γέλιο με το ΠΑΣΟΚ. Αν θέλει η ΝΔ ας δώσει άλλοθι σε αυτό το έκτρωμα που έρχεται, με ανάλογες στρατηγικές ποσόστωσης, απλά θα παρατείνει τη γάγγραινα. Έτσι κι αλλιώς αυτό το κράτος είναι καταδικασμένο.

 7. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 07/05/2010 23:00:25

  Μά πόσο πολύ μισοῦν τήν Ἑλλάδα οἱ Παπανδρέου;
  Μά πόσο πολύ εἶναι ἠλιθιοι ὅσοι Ἑλληνες ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ;
  Νομίζω πώς ἄν δέν κάνη ἐπιθετική ἀντιπολίτευσι ὁ Σαμαρᾶς,καί νά γίνη ὁ κακός χαμός ἐδῶ μέσα,γιατί νά πάω νά ψηφίσω; γιά νά ταπεινωθῶ περιμένοντας στην οὐρά πίσω ἀπό λάθρο; Τί λέτε ρέ! δέν πάω καλλίτερα ἐκδρομή! ἄϊ σιχτίρ πιά.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Kὀριννα 07/05/2010 23:18:39

   Εντολές εκτελούν. Αύριο θα την κοπανήσουν και θα πάνε να ζήσουν σε μια ''νορμάλ'' χώρα.

 8. otiprepei avatar
  otiprepei 07/05/2010 23:05:17

  Δεν πρέπει ενας πολιτικός φορέας να το αναδείξει σε ΜΕΓΙΣΤΟ θέμα και αντικείμενο αγώνος μέχρις εσχάτων ώστε να αναβληθεί η ισχύ του νόμου/ρύθμισης κτλπ για τις προσεχείς εκλογές τουλάχιστο;

  Δεν θα δικαιωθεί στην ιστορία όποιος το κάνει;

  Γιατί κανένας πολιτικός φορέας δεν έχει ανακοινώσει καμία απολύτως κίνηση για το θέμα αυτό;

  ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!

  Όποιος λέει οτι μπορεί να σώσει την Ελλάδα, ιδού η καλύτερη ευκαιρία, και πεδίο αγώνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε ποιό επαναστάτες σε άλλα ζητήματα και σε αυτό δεν εμφανίζεται κάποια κινητικότητα.
  Εκτός αν δεν είμαστε όντως επαναστάτες...

 9. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 07/05/2010 23:08:05

  Συμφωνα με ορισμενες πληροφοριες, μονιμοι κατοικοι θα θεωρηθουν - και συνεπως θα ψηφισουν - και οι κρατουμενοι στις φυλακες αλλοδαποι. Το μονο που απομενει πλεον ειναι η νομικη αντιμετωπιση του προβληματος και πρεπει να εντοπισθουν "παραθυρα" για να αρχισει μια νομικη εκστρατεια εναντιον του ετσιθελισμου του παπαντρεισταν, που δεν απεχει καθολου απο την κεκαλυμμενη δικτατορια.

  • otiprepei avatar
   otiprepei @ xenitemenos21 07/05/2010 23:16:43

   Πρέπει κάποιο να βγούν να ενημερώσουν ανοιχτά τον κόσμο, και κάποιοι άλλοι να πιέσουν ώστε αυτό να γίνει και σύντομα. Πρέπει γλώσσες και πένες να λυθούν. Είναι ανεξήγητη αυτή η μη κινητικότητα. Δεν θα μπορούσε να είναι δικαιολογία οτι κάποιος θα φοβούνταν τη ρετσινιά του "ρατσιστή". Δεν είναι λογικό να κατέχει μεγαλύτερη προτεραιότητα στο μυαλό μας η όποια αυθαίρετη κοινωνική ρετσινιά απο την προσπάθεια για την επιβίωση μας όση πλύση εγκεφάλου κι αν έχουμε υποστεί σαν κοινωνία.

 10. Ερυσίπελας avatar
  Ερυσίπελας 07/05/2010 23:10:57

  Ο κ. Βορίδης τι να λέει επ'αυτού;

  • Αγανάκτηση avatar
   Αγανάκτηση @ Ερυσίπελας 07/05/2010 23:34:37

   Περιμένει τις εξελίξεις να δει για που θ'αρμενίσει κι'αυτός. Απορώ πως άντεξε υπό τον κωλοτούμπα τόσον καιρό.

 11. otiprepei avatar
  otiprepei 07/05/2010 23:22:01

  ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 1000 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ "ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ";

  TO΄ΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΙΚΆ Ή ΔΕΝ ΤΟ΄ΧΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;

 12. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 07/05/2010 23:36:38

  Να ρωτήσετε και εμένα που ρώτησα και έμαθα ότι τα ασφαλιστικά μας Ταμεία, πληρώνουν εξωσωματικές γονιμοποιήσεις σε άπορες Ινδές, Αλβανές, Ουκρανές, Νιγηριανές και άλλες...

 13. KM avatar
  KM 08/05/2010 01:01:56

  Πού καταντήσαμε...

  Αυτοί είναι ικανοί να φτιάξουν και τμήματα «ετεροδημοτών» στη Σομαλία για να ψηφίζουν απευθείας από'κει, πρωτού καν πατήσουν εδώ (με αντάλλαγμα ιθαγένεια από το ΠΑΣΟΚ)....

 14. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 08/05/2010 01:11:45

  Τι είναι αυτά;
  Δημοκρατία έχουμε. Η ελληνική δικαιοσύνη καταδικάζει και βάζει ποινές. Δεν έχουμε φθάσει στο σημείο να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας.Σας παρακαλώ Καλλίμαχε.

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 08/05/2010 01:38:18

   Άκυρο κ.Διαχειριστά . Σβήστε το.

 15. GreenHorses avatar
  GreenHorses 08/05/2010 01:27:50

  Έρχονται οι νεοσοσιαλιστές του Jeffrey, αμ πως ιθαγενείς μου!

 16. what avatar
  what 08/05/2010 02:31:12

  Δεν έχω το κουράγιο ούτε να το σχολιάσω αυτό που γίνεται.

 17. what avatar
  what 08/05/2010 12:39:06

  Αυτό είναι πολύ σημαντικό θέμα για να θαφτεί!

  Έχουμε αντίδραση της ΝΔ;

 18. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 08/05/2010 19:17:09

  Ο καλός ο μύλος,όλα τ'αλέθει.Ετσι κι ο καλός Αμερικανός,στουμπώνει το Ελλάντα με ...ότι κινείται κι αναπνέει,γιά να είναι πιό εύκολο το μανουβράρισμα της χώρας από τους πάτρωνές του.Ολοι μας,γιά κάποιο σκοπό ήρθαμε στο μάταιο τούτο κόσμο και το Jeff,γιά τον δικό του.Περαστικά μας.

 19. eliot avatar
  eliot 09/05/2010 08:22:43

  allh patata edw.pws mporoun na psifisoun otan den xeroun posoi einai..Zw sthn elvetia.oi xenoi xwrizontai se 4 kathgories aytoi pou exoun 3 mhnes paramonh kai gia 9 mhnes o skopos einai gia epoxiakes ergasies,molis teleiosei h symvash exw pali..erxontai aytoi pou mporoun na douleyoun olo to xrono na feroun tis oikogeneies me aysthrh epithrhsh kai ananewsh tis paramonhs analoga thn e8nikothta apo 1-5 xronia kai yparxoun k aytoi pou meta apo arketa xronia paramonhs apoktoun ola ta (dikaiomata) xwris na mporoun na psifisoun h na doulepsoun se astynomies strato kai tetoia kratika posta..kai telos psifizoun oi elvetoi kai osoi exoun parei thn elvetikh ipikoothta..giati ta grafo ayta gia ton logo to syntagma tis elvetias to egrapse o kapodistrias...eyxaristw..

 20. Μνησίμαχος avatar
  Μνησίμαχος 06/08/2010 13:04:40

  Ο δικηγόρος Ιωάννης Ανδριόπουλος κατέθεσε ενώπιον του ΣτΕ αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της μαζικής απόδοσης ιθαγένειας και ψήφου αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές:

  http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.