23/09/2009 13:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά η ΜIG στη Ντόρα ΜπακογιάννηΜετά τις χθεσινές εξελίξεις ( Νέες ρουκέτες της MIG κατά της Ντόρας) απαντώντας στην δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, η MIG ανακοίνωσε σήμερα τα εξής:

Η χθεσινή ανακοίνωση της κας Ντόρας Μπακογιάννη ήταν η κλασσική και παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό.  Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της AEGEAN και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της,  λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε.  Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό.

Ανέφερε επίσης η κα. Μπακογιάννη ότι δεν «έχει εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν».  Κι αυτό είναι μια συνήθης πρακτική εντυπώσεων, διότι πρέπει να βρεθεί και ποιο κίνητρο είχε η κακιά εταιρεία ή ο κακός πολίτης για να ζητήσει διερεύνηση μιας υπόθεσης.  Φυσικά επειδή τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, δεν δίδεται και κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο του δήθεν εκβιασμού.

Δυστυχώς η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως «λάσπη» μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/09/2009 14:05:10

  πεταει πεταει η Ντορα??

  ΠΠ

 2. σταύρος avatar
  σταύρος 23/09/2009 15:32:12

  από τη στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ απο το πολιτικό μας σύστημα δεν έχει το θάρρος να αναδείξει τη σημαίνει Αγία Οικογένεια για την χώρα μας, σε λίγα χρόνια ο λαός θα αναζητάει βγενόπουλους για να ακούσει αλήθειες, και τότε όοοοχι, δεν θα φταίει ο λαός...

 3. ataktos avatar
  ataktos 23/09/2009 15:53:30

  Ζήσε Μάι μου ....να φας τρυφηλή...

 4. anonimos avatar
  anonimos 23/09/2009 18:37:10

  Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Αegean παραβρέθηκε -άγνωστο με ποια ιδιότητα- και ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας (Ημερησία)

 5. anonimos avatar
  anonimos 23/09/2009 18:42:27

  Όλοι διαπίστωσαν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν μπόρεσε, δεν θέλησε ή δεν ήξερε να δώσει οποιαδήποτε συγκεκριμένη απάντηση σε καίρια, κρίσιμα ερωτήματα:
  • Για το Φορολογικό,
  • το Ασφαλιστικό,
  • τον Αχελώο,
  • το Πανεπιστημιακό άσυλο,
  • τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

  Ενδεικτικά αναφέρω:
  • Για τον Αχελώο λέει ότι θα τον επαναξιολογήσει,
  • τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης λέει ότι θα τον ξαναδιαπραγματευτεί,
  • την Ο.Α. λέει ότι θα την επανεξετάσει,
  • τον ΟΤΕ λέει ότι θα τον ξαναμελετήσει,
  • τα λιμάνια λέει ότι θα τα ξαναεξετάσει.

  Πότε θα τα επανεξετάσει;
  Πότε θα καταλήξει σε νέες συμφωνίες;
  Πότε θα εφαρμοστούν, πότε θα αποδώσουν;

 6. anonimos avatar
  anonimos 23/09/2009 18:44:24

  Ο κ. Παπανδρέου στην τηλεοπτική συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς επιχείρησε να εμφανιστεί αβέβαιος για το τι συμβαίνει ακριβώς με την οικονομία.
  Όμως, λίγες μέρες μόνον πριν, όταν ο κ. Αλμούνια είχε δηλώσει ότι «όλοι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν σαφή γνώση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας», ο κ. Παπανδρέου όχι μόνον το αποδέχθηκε, υπερθεμάτισε λέγοντας ότι το γνωρίζει πολύ καλά γιατί αυτά τα έχει συζητήσει και με τον κ. Αλμούνια και με τον κ. Τρισέ.

 7. aps avatar
  aps 25/09/2009 15:11:21

  Η Ντόρα απάντησε κι εκείνη με αγωγή κατά του Βγενόπουλου!

  Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω δει σχετική ανάρτηση στο blog και για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστων, σας παραθέτω το σχετικό link:
  http://www.dorabak.gr/db/gr/grafeiotypou/2238/agogh_enantion_ths_mig.html

  • Factorx avatar
   Factorx @ aps 25/09/2009 15:35:54

   να διαβάζεις καλύτερα άλλη φορά
   http://www.antinews.gr/?p=15863

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.