#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/07/2012 20:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με εντολή Σαμαρά αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο Άσυλο ΑνιάτωνΚατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, ο διευθυντής του γραφείου του Κώστας Μπούρας επικοινώνησε  με τον διοικητή της ΔΕΗ κ. Ζερβό και του έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για την διακοπή του ρεύματος στο Άσυλο Ανιάτων.

Ο κ. Ζερβός έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις λέγοντας πως η διακοπή έγινε από λάθος επειδή ο λογαριασμός φαινόταν σε όνομα ιδιώτη και αμέσως η ΔΕΗ απεκατέστησε το ρεύμα στο Άσυλο.

Όπως κατήγγειλε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος του Ιδρύματος Ιωάννα Ηλιάδη, σήμερα το πρωί η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση σς κτίριο του Ασύλου Ανιάτων της Κυψέλης, όπου φιλοξενούνται 235 βαριά ασθενείς, λόγω μη εξόφλησης του «χαρατσιού», ύψους 600 ευρώ. Κι αυτό  παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών είχε με επιστολή του διαβεβαιώσει το Ίδρυμα ότι λόγω του κοινωφελούς σκοπού του απαλλάσσεται από το ειδικό τέλος. Η πρόεδρος του Ιδρύματος έκανε επίσης λόγο για αναλγησία του ΕΟΠΥΥ, καθώς δεν έχει ακόμα καταβάλει τις οφειλές του προς το Ίδρυμα για τα νοσήλια των ασφαλισμένων του.

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ ζητά συγνώμη «για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε» και δικαιολογείται ότι έκοψε το ρεύμα στο Άσυλο Ανιάτων για ληξιπρόθεσμες οφειλές χωρίς να γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος αριθμός παροχής αφορούσε το άσυλο, καθώς ήταν δηλωμένος σε όνομα ιδιώτη χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το Άσυλο Ανιάτων είναι Κοινωφελές Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το οποίο λειτουργεί χωρίς κρατική επιχορήγηση, με πόρους που προέρχονται από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και τις προσφορές ιδιωτών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nestrom avatar
  nestrom 19/07/2012 21:01:57

  Αφού λοιπόν ο Σαμαράς έδωσε εντολή να ξαναδώσει ρεύμα η ΔΕΗ, δεν έπρεπε να ζητήσει την παραίτηση του υπευθύνου?
  Θα τιμωρηθεί ποτέ κανείς σε αυτήν τη χώρα?

 2. gram avatar
  gram 19/07/2012 21:05:47

  Αναρωτιέμαι τι ελπίδες έχουμε σαν χώρα όταν και τα πλεον αυτονόητα πρέπει να λύνονται σε επίπεδο Πρωθυπουργού...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ gram 19/07/2012 23:24:53

   Καμία αν δεν καταλάβουμε πως μόνη λύση είναι να συπειρωθούμε με ενότητα όλοι μας γύρω από τον ηγέτη που αγαπάει τη Χώρα...

 3. dirty harry avatar
  dirty harry 19/07/2012 21:33:00

  Υπενθυμιζω :
  Σε χρεωκοπημενη χωρα ζουμε. Τι σας εκπλησει πια ?

 4. Νατάσα avatar
  Νατάσα 20/07/2012 00:24:22

  > η ΔΕΗ ζητά συγνώμη ... [επειδή] έκοψε το ρεύμα στο Άσυλο Ανιάτων ... χωρίς να γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος αριθμός παροχής αφορούσε το άσυλο, καθώς ήταν δηλωμένος σε όνομα ιδιώτη

  Δικαιολογίες για μικρά παιδιά. Έστω ότι ένας υπάλληλος μπροστά σε έναν υπολογιστή δεν διέγνωσε το πρόβλημα. Ο τεχνίτης της ΔΕΗ (ή ο εργολάβος) που πήγε και αποσυνέδεσε το μετρητή δεν είδε ότι πρόκειται για φιλανθρωπικό ίδρυμα; Πολυκατοικία είναι το ίδρυμα με συστάδα μετρητών που κανείς δεν ξέρει ποιος μετρητής συνδέεται με ποια ιδιοκτησία; Καλά, κανείς άντρας δεν φοράει παντελόνια σ' αυτή τη χώρα για να παραιτηθεί, αλλά όλοι κρύβονται πίσω από ανόητες δικαιολογίες; Το ότι πολλές φίλες μου δεν μπορούν να βρουν σύντροφο ίσως έχει σχέση με την παραπάνω πρόταση...

  Αφού δεν έχει κανείς την στοιχειώδη τιμή να παραιτηθεί, ας σκεφθεί τουλάχιστον ότι κάποια μέρα στο μέλλον αυτός ή προσφιλές του πρόσωπο ίσως βρεθεί σε παρόμοιο ίδρυμα (και ας δακρύσει).

 5. Iωάννης34 avatar
  Iωάννης34 20/07/2012 01:11:50

  Αμεσες προσλήψεις στη ΔΕΗ η οποία εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού δεν καταφέρνει να αντιστοιχίσει τους λογαριασμους με τους κωδικούς ιδρυματων.
  Αμεσες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ γιατί το θέμα επείγει.

 6. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 20/07/2012 09:09:28

  Κουτοπόνηρο καθεστωτικό σαμποτάζ - καψόνι. Τί να κάνουμε, σου λέει, εφαρμόζουμε την νομιμότητα και τους κείμενους κανονισμούς. Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού γιά να ολοκληρωθεί, να κλείσει με την αντικατάσταση της διοίκησης της ΔΕΗ.

 7. nikolas avatar
  nikolas 20/07/2012 14:20:15

  Τι περιμένατε αδέρφια; Τα λαμόγια της ΔΕΗ έχουν αναθέσει σε εργολάβους όλες τις δουλειές. Αυτοί δε ξέρουν εντολές εκτελούν !!!

 8. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 21/07/2012 01:21:10

  Καλά, κανείς δεν καταλαβαϊνει ότι, είναι το κράτος ο μέγας υπόλογος, αφού δεν κάλυψε τις υποχρεώσεις του και οδηγεί το Ιδρυμα σε ανσξιοπιστία; Με την ΔΕΗ θα τα βάλουμε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.