#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/05/2008 00:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με ελαττωματικά γκαζάκια ο εμπρησμός…

«Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Μαΐου 2008 στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Αιγάλεω, στις οδούς Παπαναστασίου και Κοραή»
Οι δεκαπέντε περίπου γνωστοί άγνωστοι νεαροί που πυρπόλησαν σήμερα τα ξημερώματα επτά μόνον αυτοκίνητα της Ελληνικής αστυνομίας, καταγγέλλουν γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ επειδή – καθώς ισχυρίζονται - τα γκαζάκια ήταν ελαττωματικά. «Βάλαμε δέκα ντουζίνες γκαζάκια στην υπηρεσία της επανάστασης και καταφέραμε να κάψουμε μόνο επτά αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον απογοητευτικό! », φέρεται να έχει δηλώσει ο εγκέφαλος των αγνώστων σε γνωστή εφημερίδα. «Φταίει ο μ… ο αρχηγός μας που είναι τσιγκούνης και αγόρασε νονέιμ γκαζάκια!» δήλωσε ένας από τους αγνώστους αφήνοντας να διαφανεί μια διασπαστική τάση στις τάξεις των γνωστών αγνώστων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «signominesfala", οι άγνωστοι έχουν ήδη καταφύγει τόσο στο συνήγορο του πολίτη, όσο και στον ΕΦΕΤ. Ο μεν ΕΦΕΤ δήλωσε αναρμοδιότητα, ο δε συνήγορος του πολίτη ερευνά την περίπτωση, τα γκαζάκια να είναι νοθευμένα με Ουκρανικό ηλιέλαιο. Πάντως θα αποδοθούν ευθύνες δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Η στήλη εύχεται και ελπίζει να πιαστούν οι δράστες και να δοθούν επιτέλους τα ονόματα των σούπερ μάρκετς τα οποία πωλούν τέτοιου είδους ελαττωματικά προϊόντα. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 17/05/2008 01:18:00

  Μετά την πρωτοεμφανιζόμενη «Φλόγα» και δεύτερη οργάνωση διεκδικεί την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος (Α.Τ.) Αιγάλεω τα ξημερώματα.Πρόκειται για την επίσης πρωτοεμφανιζόμενη «Συμμορία Συνείδησης», η οποία το μεσημέρι απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα σε ιστοσελίδα του διαδικτύου. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η συγκεκριμένη ομάδα και ότι το τηλεφώνημα, που είχε γίνει το πρωΐ, με το οποίο αναλάμβανε την ευθύνη η οργάνωση «Φλόγα», ήταν φάρσα.

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/05/2008 14:53:00

  Αγαπητέ Anonymous,

  αυτοί οργανώνουν τις επιθέσεις με δεδομένο ότι ΔΕΝ θα τους πυροβολήσουν, -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, στο ψαχνό. ΑΝ λάβουν ως δεδομένο το αντίθετο, θα οπλισθούν ανάλογα. Θα το ήθελες αυτό;

  Η προκήρυξη

  «Τα ξημερώματα στις 16 Μαΐου ΧΩΡΙΣ κάποια συγκυρία και ΑΦΟΡΜΗ επιτεθήκαμε στο Α.Τ. Αιγάλεω. Έχουμε ΟΜΩΣ συγκεκριμένη ΑΙΤΙΑ που το κάναμε και θα το ξανακάνουμε. Η αιτία είναι ή ίδια η ύπαρξη της αστυνομίας. ΕΜΕΙΣ δεν περιμένουμε πότε θα αποκαλυφθούν αστυνομικές αυθαιρεσίες ή πότε οι μπάτσοι θα υπερβούν τα καθήκοντά τους με “τυχαίες” εκπυρσοκροτήσεις, ξυλοδαρμούς στα τμήματα, εμπόριο ναρκωτικών, βιασμούς εκδιδόμενων γυναικών στα κρατητήρια κ.α. Υπερβαίνουμε ΕΜΕΙΣ την ΣΙΩΠΗ και την ΑΠΑΘΕΙΑ αυτής της κοινωνίας και περνάμε πρώτοι στην επίθεση. Γιατί ο ρόλος της αστυνομίας είναι συγκεκριμένος.

  Είναι ο ένοπλος εσωτερικός στρατός του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ που διαφυλάσσει την τάξη και την ασφάλεια του καθεστώτος. Υπερασπιστής των συμφερόντων των αφεντικών, επιστάτης της νομολατρείας, φρουρός της πειθαρχικής ροής χρήματος και εμπορευμάτων.

  Για αυτό η αστυνομία είναι πάντα ένας ωραίος στόχος. Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι οι μπάτσοι, από τους “ζόρικους” ματάδες και τους σερίφηδες ζητάδες μέχρι τον τελευταίο αστυνομικό πληρώματος περιπολικού ότι για τον καθένα από αυτούς πάντα θα αντιστοιχεί μια καλοζυγισμένη ΠΕΤΡΑ στο κεφάλι. Δεν κάνουμε διακρίσεις, από τη στιγμή που αυτοί από μόνοι τους επέλεξαν να διακριθούν φορώντας τη στολή. Οι καλοστημένες ΕΝΕΔΡΕΣ και οι επιθέσεις εναντίον τους είναι το τίμημα της επιλογής τους.

  Δεν θα γράψουμε τα αυτονόητα. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι οι μπάτσοι διαφυλάττουν αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης είναι ή ΒΛΑΚΑΣ ή συνάδελφός τους.

  Ζούμε σε μια ένστολη πραγματικότητα που οπλοφορεί και ελέγχει τη σύγχρονη αποστειρωμένη καθημερινότητα η οποία και εξαντλείται σε μια διαρκή εναλλαγή τήρησης εντολών και διαταγών με ηχητική υπόκρουση τη ΣΙΩΠΗ και την ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
  Επιθυμώντας να διαταράξουμε αυτήν την ΠΕΝΘΙΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, αποφασίσαμε να οργανώσουμε την επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα που ως ΣΥΜΒΟΛΟ αποτελεί την εγγύηση αυτής της συνθήκης.

  Επιλέξαμε να χτυπήσουμε το πολυδύναμο Α.Τ. Αιγάλεω και για δυο παραπάνω λόγους: Πρώτον, θέλαμε να επιτύχουμε την μεγαλύτερη υλική καταστροφή. Γνωρίζαμε ότι το συγκεκριμένο Α.Τ. διέθετε αρκετά οχήματα να πυρπολήσουμε και αυτό ήταν μια πρόκληση και ένα καλό κίνητρο για την πράξη μας. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, στην περιοχή του Αιγάλεω πριν από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, εμφανίστηκε μια επιτροπή κατοίκων που διοργάνωσε και πορεία με κεντρικό της αίτημα την αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή. Η επίθεση στο Α.Τ. Αιγάλεω είναι η συμβολή μας στο διάλογο που ΘΕΛΟΥΜΕ να ανοίξουμε με αυτό το παρακλάδι του κοινωνικού χαφιεδισμού.

  Τέλος, όσον αφορά το χρόνο της ενέργειας, ΘΕΛΑΜΕ να είναι κοντά σε μια άλλη σημαδιακή ημερομηνία, ώστε με αυτόν τον τρόπο να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ τον αντάρτη πόλης Χ. Τσουτσουβή που στις 15 Μαΐου 1985, σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στο Γκύζη, αφού πρώτα κατάφερε να εκτελέσει τρεις από αυτούς.

  Το χτύπημα αυτό το αφιερώνουμε σε όλους εκείνους τους συντρόφους που σε πείσμα των καιρών, της ΣΙΩΠΗΣ και της ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, επιμένουν να πυρπολούν τις ήσυχες νύχτες της μητρόπολης με τις φωτιές τους.
  ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. (Σ.σ. «και γαμώ» τα ονόματα!).

  Υ.Γ. Η αποχώρησή μας από το Α.Τ. έγινε σύμφωνα με το σχεδιασμό μας, στον χρόνο που είχαμε επιλέξει και όχι από τους πυροβολισμούς των μπάτσων, όπως ισχυρίζονται οι κύκλοι της αστυνομίας».

  Όσοι απο μας είμαστε "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΩΑ", είχαμε την ευκαιρία να εντρυφήσουμε επί 27 συναπτά έτη στα άδυτα του "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΗΣ", λόγω της 17Ν. Στην ουσία η 17Ν ήταν η αντιπολίτευση σε ολόκληρο το κοινοβουλευτικό Σύστημα. Σήμερα, που αυτό το Σύστημα έχει ήδη αποδειχτεί αναξιόπιστο στην συνείδηση όλου του κόσμου, αφού ΔΕΝ πρόλαβε τα δεινά του Λαού και ΔΕΝ μπορεί να προτείνει λύσεις εξόδου από το αδιέξοδο, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της 17Ν, -σ' αυτό ειδικά το σημείο και όχι γενικά-, δικαιώνεται.

  Την εποχή, λοιπόν, που η ΣΥΝΕΠΕΙΑ έγινε είδος προς εξαφάνιση, είναι φυσιολογικό κάποια ορθολογικά πνεύματα α-δέσποτων ψυχών να έλκονται προς το παράδειγμα του "Αντάρτικου Πόλης", που είναι λίαν ελκυστικό σ' αυτές ως: πατριωτικό, αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό. Κι εγώ αν ήμουν πιτσιρικάς, δεν θα ήμουν με τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη, την Αλέκα, τον Αλέξη και τον Χ-Μποντυμπιλντερά! Ούτε Οικολόγος. Ούτε Νεο-ορθόδοξος ή Παλαιοημερολογίτης. Ούτε "Ε"...

  Αυτή είναι η τρίτη γενιά "Αντάρτικου Πόλης". Η πρώτη ήταν από το 1975- 84 (Α΄ φάση 17Ν), η δεύτερη μέχρι τον Ιούνη του 2002 (πολύ πιο αναβαθμισμένα κτυπήματα) και η τρίτη, ΤΩΡΑ. Μέχρι αυτή την προκήρυξη, όσες είχα διαβάσει ήταν είτε αμελητέων οργανώσεων είτε πλαστών (Επαναστατικός Αγώνας). Αυτή είναι γνήσια. Οπόταν, το σημαντικότατο εδώ είναι ότι, έχουμε επαναδραστηριοποίηση του "Αντάρτικου Πόλης"! Για την ώρα, μόνο στην Αθήνα. Πρόβλεψή μου ότι, θα ακολουθήσουν κι άλλες "πανεπιστημιακές" πόλεις, σύντομα.

  Δεν οικειοποιούμαι τον ρόλο του προφήτη, αλλά, είπαμε, τον ρόλο 27ετούς αντικειμενικού (όσο γίνεται!) αναλυτή της "Τρομοκρατίας", μέσω των προκηρύξεων της 17Ν. Εξ άλλου, η μόνη εγγυημένη μέθοδος πρόβλεψης των "μελλούμενων" είναι η σύγκριση των "τωρινών" με "τα παρελθόντα". Έτσι, λοιπόν, φαίνεται εδώ ξεκάθαρα ότι: -υπάρχει ΙΔΕΟ-ΛΟΓΙΚΗ σύν-δεση των "Συμμοριών Συνείδησης" με το Αντάρτικο Πόλης. Επιλέγουν, μάλιστα, να κάνουν ΜΝΗΜΟσυνο στον Τσουτσουβή, ηρωικά μαρτυρική φυσιογνωμία της Ιδεολογίας τους. (: θυμάμαι, στην μοναδική, ever, και, παγκοσμίως, διαδήλωση ΥΠΕΡ "Αντάρτικου Πόλης" [17Ν], στα Προπύλαια, ένας "κουκουλοφόρος" έγραψε σε ζωντανή σύνδεση στον τοίχο της οδού Κοραή [ιδρυτής του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Παρισίων, του οποίου ο Γιωτόπουλος ήταν Γραμματέας στην Δικτατορία]": "Τιμή και Δόξα στον Χρίστο Τσουτσουβή"). Σημειωτέον, αποφεύγουν σύνδεση με την 17Ν, τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη του χώρου. Βέβαια, ίσως το κάνουν στο μέλλον.

  Η προκήρυξη είναι καλογραμμένη. Από νεαρό άτομο που γνωρίζει καλά ελληνικά και χρησιμοποιεί μεστή και συγκροτημένη επιχειρηματολογία (σπάνιο αυτό, σήμερα!). Διατηρεί με επιτυχία το κατά παράδοση καλλιτεχνικό ύφος συγγραφής της 17Ν: "να διαταράξουμε αυτήν την πένθιμη κανονικότητα", "τη σύγχρονη αποστειρωμένη καθημερινότητα", "σε πείσμα των καιρών, της σιωπής και της αδράνειας, "πυρπολούν τις ήσυχες νύχτες της μητρόπολης". Αυτό το χαρακτηριστικό είναι για μένα το σημαντικότερο για την διαπίστωση ή μη της αυθεντικότητας μιας αριστερόφρονης προκήρυξης. Γιατί οι πράκτορες δεν είναι ποιητές ΚΑΙ οι ποιητές δεν είναι πράκτορες, -γιατί, αλλιώς, δεν θα 'ταν ποιητές.(Τον πολύ καλό νεολογισμό "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ" δεν τον είχα ξανακούσει! Πάει ένα βήμα παραπέρα τον κλασικό τής 17Ν "Λ-ΜΑΤ"/Λούμπεν- ΜεγαλοΑστική Τάξη"). Είναι λιτή και δεν αναλώνεται σε πολιτικές μακρόσυρτες αναλύσεις, ίδιον της περασμένης γενιάς. Δεν καταπιάνεται με οικονομικά θέματα. Δεν μιλάει για την διεθνή γεωπολιτική κατάσταση και τα εθνικά ζητήματα. Δεν έχει ιδεολογικά συγκεκριμένο στίγμα. Ίσως και ο αυτοπροσδιορισμός τους ως "Συμμορίες" δηλώνει ότι δεν είναι αυτό που είναι μια "Οργάνωση" και ότι δεν είναι "μια" συμμορία, αλλά περισσότερες. Αλλοίμονο για την "Τάξη" και την "Ασφάλεια", νοικοκυραίοι μου, αν αποδειχθεί ότι, υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και πολλα ανεξάρτητα (και μη συγκοινωνούντα μεταξύ τους) παρακλάδια- "συμμορίες". Έχετε ακούσει το τραγούδι "Οι Συμμορίες της ασφάλτου", για να έχετε μια κάποια γεύση;

  Το πρόβλημα για το Σύστημα είναι ότι, ο τρόπος δράσης τους υποδηλώνει ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΗ οργάνωση. Άλλο να πας μ' ένα, δυο πιστόλια, ή μια βόμβα, και 4-5 άτομα και άλλο 15λή εκτελεστική ομάδα, με οπωσδήποτε άλλα 5-6 άτομα επί τόπου καθοδηγητών και κάλυψης διαφυγής. Ούτε αυτοί που πήγαν με τα μηχανάκια κουβάλαγαν τα υλικά της επίθεσης. Ούτε πήγαιναν όλοι μαζί, αλλά συντονίζονταν από μακριά. Και η διαφυγή 15 μηχανών με πίσω τους ένα καμμένο τμήμα και όλους τους Ζητάδες, ΔΕΝ είναι εύκολο.

  Αν σ' αυτά προστεθεί και η (αν)ικανότητα της Αστυνομίας, έχουμε ένα εφιαλτικό σκηνικό προ των πυλών. ΑΝ ένας πρεζάκιας επί τρεις ώρες πιάνει ομήρους και σκοτώνει με ΟΛΗ την αστυνομική δύναμη Θεσσαλονίκης πίσω του, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν αγανακτισμένοι ιδεολόγοι της ένοπλης Εξέγερσης και, ταυτόχρονα, πολύ καλοί μηχανόβιοι!

  Έχουμε, ΟΜΩΣ, και μια μεγάλη διαφορά με το πρώην Αντάρτικο Πόλης: ΔΕΝ χρησιμοποιούν πυροβόλα αυτοί! "Μια καλοζυγισμένη ΠΕΤΡΑ στο κεφάλι" τούς αρκεί. Κι αυτό στρατηγικό πλεονέκτημα στην μάχη με τους πάνοπλους μπάτσους είναι, αφού καθιστά την Αστυνομία ηθικώς υπόλογη στα μάτια της κοινωνίας, αν κάνει χρήση των όπλων της απέναντι σε οπλισμένους με ξύλα και πέτρες.

  Φέτος, μου έκανε εντύπωση η αραιότατη έως εξαφανισμένη παρουσία των "κουκουλοφόρων" στην Αθήνα, ύστερα από το αδυσώπητο πόλεμο μέχρι τα μπάνια του λαού πέρυσι, εποχή όπου παραδοσιακά αδειάζουν τα Εξάρχεια και μεταφέρονται σε σκηνές ανά τις παραλίες της χώρας. Νόμιζα ότι το φοβερό μπαράζ επιθέσεων στα Τμήματα κι η αρπαγή όπλων, ανά εβδομάδα και λιγότερο, ή ήταν προβοκατόρικες και παρακρατικές ενέργειες καθοδηγούμενες από μπάτσους (συνδικαλιστές αντιφρονούντες, ίσως, κυρίως γιατί τα όπλα που πάρθηκαν ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκαν), ή ότι η Αστυνομία είχε κάνει καλά την δουλειά της και τις ανάγκασε σε διάλυση εκ των έσω. Οι συλλήψεις ηγετικών μορφών του χώρου, επίσης, οδηγούσε σ' αυτό το συμπέρασμα.

  Να, όμως, που ανασυγκροτήθηκαν! Θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια και αν αυτή υπάρξει. Μια προκήρυξη από μόνη της δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα. Ακόμα κι αυτή, δε, ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι είναι γνήσια 100%. Η γνώμη ενός μεμονωμένου ατόμου είναι, όπως είπε και ο …Κληντ, κυνικά, μεν, αληθινά, δε: "Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Ο καθένας έχει και μία"...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.