#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/07/2013 12:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με αφορμή ένα άρθρο στο site του Κ .Βαξεβάνη για την Χρυσή Αυγή και την κόρη του κ. ΔραγασάκηΔεν περίμενε κανείς ότι ο Θανάσης Καρτερός, επίλεκτο στέλεχος της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της Αυγής και στενός συνεργάτης του Κώστα Βαξεβάνη, θα επέλεγε σε τόσο σύντομο διάστημα  να απολογηθεί για τις πρακτικές του εντύπου που εργάζεται και του αφεντικού του Κώστα Βαξεβάνη.

Το site του κ. Βαξεβάνη, μέσω του Καρτερού χαρακτηρίζει σωστά «αιμοβόρα επίθεση» τις άθλιες  αναφορές της κας Ζαρούλια στη Βουλή.

Όμως ξεχνάει να πει, ότι το περιοδικό του κ. Βαξεβάνη, με πρωτοσέλιδο άρθρο του, με τηλεοπτικό spot, και με διακίνηση στο διαδίκτυο, μόλις πριν δύο εβδομάδες, ήταν αυτό που ξεκίνησε τον χορό διασύροντας με ψεύδη ένα άλλο ανήλικο παιδί.

Μόνο που το παιδί αυτό δεν ήταν παιδί «αριστερού» για να το υπερασπιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Βαξεβάνης. Ήταν ο ανήλικος γιός του Πρωθυπουργού. Που δεν  είχε τρόπο να αντιδράσει. Δεν είχε τον Σύριζα και τα έντυπά του να βγουν στα κεραμίδια…

Γράφει το site του κ. Βαξεβάνη:  «Αλλά αυτή η αιμοβόρα επίθεση εναντίον ενός κοριτσιού που δεν το ξέρει, δεν της έχει κάνει τίποτε, δεν έχουμε ιδέα τι Θεό πιστεύει, αλλά έχει την ατυχία να είναι παιδί ενός πολιτικού της αντιπάλου, είναι η κορυφαία στιγμή της -και η κορυφαία στιγμή της συμμορίας της. Διότι εδώ δεν μιλάμε για κακία, για μίσος, για βλακεία, για ανθρωποφαγία, για ρατσισμό».

Συμφωνούμε απόλυτα κ. Καρτερέ και κ. Βαξεβάνη. Όμως η δική σας «ανθρωποφαγία», η δική σας «αιμοβόρα επίθεση», η δική σας «συμμορία» το δικό σας «μίσος», η δική σας «βλακεία», η δική σας «ανθρωποφαγία», ο δικός σας «ρατσισμός» είναι χειρότερα από εκείνα της Χρυσής Αυγής και της κυρίας Ζαρούλια.

Αυτό γιατί: Πρώτον η αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, αφορούσε ανήλικο και όχι ενήλικο που δεν μπορούσε καν ούτε δημοσιογραφικά, ούτε ηθικά, ούτε νομικά να  υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Δεύτερον γιατί η αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, ήταν στηριγμένη σε ένα καλοστημένο ψέμα, εν αντιθέσει με την αναφορά της κ. Ζαρούλια που βασιζόταν σε ένα ατυχές, αλλά αληθινό γεγονός.

Τρίτον, γιατί η δήθεν δημοσιογραφική έρευνα όφειλε να αναφέρει την τεκμηριωμένη θέση του σχολείου, που απορρίπτει πλήρως και αποδομεί με στοιχεία τις συκοφαντίες  που προβάλει ο κάθε κύριος Βαξεβάνης και οι «πηγές του» .

Τέταρτον, γιατί γνωρίζει ότι οι αθλιότητες αυτές είναι ήδη  νομικά ελεγκτέες.

Αυτές τις αθλιότητες των διάφορων Βαξεβάνηδων για ένα «μη αριστερό» ανήλικο παιδί πρώτος έσπευσε να τις υιοθετήσει δημοσίως, ο «σοβαρός» Βουλευτής κ. Παπαδημούλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ναι, σωστά διαβάζετε, βγήκε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην τηλεόραση για να «πλήξει» τον πολιτικό του αντίπαλο,  και κατηγόρησε ένα ανήλικο παιδί, υιοθετώντας ψέματα και ξεπλένοντας έτσι τις βρωμιές …

Σε τι διαφέρει, λοιπόν η κα Ζαρούλια από τον κ. Παπαδημούλη;

Σε τι διαφέρει η πρακτική των «άκρων»;

Κατά την άποψή μου σε τίποτα.

Μόνο που το «σύστημα» έχει επιλέξει να εκθέτει μόνον τους μεν. Και να καλύπτει τους δε… Γιατί έτσι είναι το «σύστημα»..

Για επίλογο επέλεξα απόσπασμα από την αρθογραφία της παρέας Κουμουνδούρου – Βαξεβάνη.

Που τώρα ακόμα και οι συντάκτες του, διαβάζοντάς το, μπορεί να αισθάνονται ότι αντικρίζουν τον καθρέφτη τους.

Γράφουν λοιπόν:

«Η Ζαρούλια δεν δίστασε να κάνει ότι ακριβώς οι χιτλερικοί που την εμπνέουν: Να δολοφονήσει ηθικά -ευτυχώς για την ώρα μόνο αυτό μπορεί να κάνει…- ένα παιδί, μόνο και μόνο επειδή είναι παιδί κάποιου… Τόσο απλά».
«…Και η θέση όλων εκείνων που κηρύσσουν το μίσος και την κόλαση, για να φέρουν δήθεν τον ελληνικό παράδεισο -όπως έφερε κι ο Χίτλερ τον γερμανικό- είναι για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια της στη μπουζού: Στην απομόνωση από τον ελληνικό λαό, που θα αφαιρέσει τη δυνατότητά τους να σκοτώνουν -ηθικά ή και σωματικά…»

Reporter

Δείτε την  διαφήμιση Βαξεβάνη, με την επίθεσή του:Εδώ το άρθρο στο site του κ. Βαξεβάνη:

http://www.koutipandoras.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 25/07/2013 12:19:44

  "Τα αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία. Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι. Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων. Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού. (συντονιστής Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ)".

 2. Κ.Σ.Μαυρόπουλος avatar
  Κ.Σ.Μαυρόπουλος 25/07/2013 13:01:41

  -μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας πληροφορήσει την ηλικία της παιδίσκης;
  -πάντως στην Ελλάδα από τα 18 και μετά, και αποφασίζουμε ποιοι θα μας κυβερνήσουν και θεωρούμαστε μοναδικοί υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.

  Ατυχές το να μπαίνουν στο ίδιο ζύγι το σπρώξιμο ναρκωτικών με την σχολική αντιγραφή (είτε έγινε είτε όχι).

  • Scarface avatar
   Scarface @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 25/07/2013 15:28:56

   Ειναι φασισμος να λες οτι επειδη την επιασαν την κοπελα με το εμπορευμα και τη ζυγαρια, αυτο αποτελει εμποριο ναρκωτικων. Κινδυνευει η δημοκρατια μας.

   • Π. Ευθυμιάδης avatar
    Π. Ευθυμιάδης @ Scarface 25/07/2013 15:53:39

    Απλά ήταν περίεργη να δει πόσο βαριά ήταν!!!!
    Η ένοπλη ληστεία έγινε .... απαλλοτρίωση και ο πατέρας Βούτσης ανέφερε στο δικαστήριο ότι σέβεται!!! τις απόψεις και τις επιλογές του γιου του, αν και «η πράξη του με υπερβαίνει από πλευράς επιλογών....»!!!! και αργότερα να μην οπλοφορούν οι μπάτσοι (για τους ένοπλους ληστές τραπεζών δεν δήλωσε κάτι....).

    Τι είναι αυτοί;

 3. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 25/07/2013 13:02:26

  Ο γιός του Βούτση , η κόρη του Δραγασάκη.... αδιάφοροι μας είναι ,αν όμως είναι ελεγκτέοι από τη δικαιοσύνη καλό είναι να το γνωρίζουμε για να βγάζουμε συμπεράσματα για την ανατροφή που είχαν από τους αυτοπροβαλλόμενους σαν Σωτήρες μας. Όλα λαμβάνονται υπόψη και ο ψηφοφόρος θα τους "ζυγιάσει". Τώρα Βαξεβάνηδες και λοιποί μεταλλασόμενοι ανάλογα απο που θα εισπράξουν μας αφήνουν αδιάφορους , ούτε ευρώ για τις φυλλάδες τους.

 4. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 25/07/2013 13:29:02

  Είπαμε: είναι επικίνδυνοι για τον τόπο οι "ιδεολόγοι" της αριστεράς. Όσο και η ΧΑ, ή και περισσότερο λόγω απέραντου μίσους προς την Ελλάδα. Πρέπει να χτυπιούνται λεκτικά και με επιχειρήματα παντού και πάντα. Να απομονωθούν όπως θέλουν οι ίδιοι για το άλλο άκρο. Και τέλεια η ανάρτηση που δείχνει τα κόμπλεξ και την παντελή έλλειψη αντικειμενικότητας των "προοδευτικών" δημοσιογράφων που μας "ενημερώνουν" τόσα χρόνια.

  • Κραντωρ avatar
   Κραντωρ @ Γεώργιος Τ. 25/07/2013 19:16:42

   Πως αλλάζουν οι καιροί. Ο Καρτερός είχε υφιστάμενο τον Βαξεβάνη στον Ριζοσπάστη.

 5. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 25/07/2013 13:58:07

  Το κατάντημα του πολιτικού προσωπικού, "δεξιού" και "αριστερού", σε όλη του την "μεγαλοπρέπεια". Απο κοντά και η sick δημοσιογραφία, φαιοφορούσα, σφυροδρεπανηφόρος ή Τραγγισμένη-Κουρεμένη, δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά. Για την ΧΑ δεν συζητώ, έχει ασυζητιτί το ακαταλόγιστο.

  Θα χρεώσουν στα παιδιά τις αμαρτίες της παρακμιακής γενιάς των γονέων;
  Αρχίσανε οι "δεξιοί" με τον γιο του Βούτση (κακοαναθρεμμένο - δεν λέω - αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω). Μην το ξεχνάμε.
  Και φθάσανε οι "αριστεροί" στον ανήλικο γιο του Σαμαρά...
  Τελικά, άδικα παιδευόμαστε να μετράμε με το "δεξιομετρο" και με το "αριστερόμετρο". Υπάρχουν μόνον παρακμίες.

  • Scarface avatar
   Scarface @ Uncle Stgm 25/07/2013 15:26:43

   "Ο αναμαρτητος", (δηλαδη οποιος δεν εχει συληφθει μεσα σε τραπεζα να κανει ληστεια με καλασνικωφ και χειροβομβιδες), "πρωτος τον λιθον βαλετω". Που ειναι η σειρα για το λιθοβολισμο να παω?

   Αληθεια, ποσο εκατσε ο φερελπις αυτος νεος στη φυλακη? Το λεω γιατι εγω καποτε τραβιωμουν επτα χρονια στα δικαστηρια για μια μουφα υγειονομικη παραβαση μεχρι να αθωωθω στο εφετειο.

   Λιγη σοβαροτητα παντως, δε βλαπτει. Μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

   • GreekInLux avatar
    GreekInLux @ Scarface 25/07/2013 15:54:45

    σωστότατος! κι ο εξυπνακισμός έχει τα όριά του...

    • Uncle Stgm avatar
     Uncle Stgm @ GreekInLux 25/07/2013 16:12:20

     Στο τιποτένιο δεν συμμετέχεις.
     Άν πάντως θέλετε να καταδικάσετε μόνον το ακόμη πιό τιποτένιο, αφήνοντας άθικτο το ...απλώς τιποτένιο, καλή η προσπάθεια, επιδοκιμάζω.
     Αλλά είναι ακόμη ποοοολύ μακρύς ο δρόμος για τη δική σας Δαμασκό.

     • Zugzwang avatar
      Zugzwang @ Uncle Stgm 26/07/2013 00:32:11

      Δεν ειναι "τιποτενιο" η παραβατικοτητα που οδηγει στις καταληψεις (τις οποιες και "τρεφει") απο τις οποιες υποφερει η χωρα.

    • γελωτοποιος avatar
     γελωτοποιος @ GreekInLux 25/07/2013 17:03:12

     η βλακεια παλι δεν εχει ορια..

     • GreekInLux avatar
      GreekInLux @ γελωτοποιος 26/07/2013 13:23:14

      αυτό λέω κι εγώ...τζοτζέ

   • Kώστας ΜΠ avatar
    Kώστας ΜΠ @ Scarface 25/07/2013 16:57:35

    Επίσης αναμάρτητος δεν είναι όποιος έβαζε βόμβες στους κινηματογράφους "Έλλη" και "Ρεξ" και δεν έκατσε καθόλου μέσα, μια που τη σκαπούλαρε καταδίδοντας τους άλλους.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Uncle Stgm 26/07/2013 09:57:52

   Αγαπητε μια ληστεια τραπεζης εκτος των αλλων ειναι ενα θεαματικο γεγονος,μια ειδηση αυταποδεικτως για τα ΜΜΕ.
   Οταν λοιπον γινεται ληστεια και μαλιστα καταδιωξη και τζερτζελο γενικως και μετα πιανεται ο ληστης και ειναι γονος εκ των πραγματων αυτος ο ιδιος προκαλεσε τη δημοσιοτητα γυρω απο τον εαυτο του και τον πατερα του.
   Καμμια σχεση δεν εχει η ληστεια τραπεζης με ενα διαγωνισμα που διεξαγεται σε καποιο σχολειο και όπου αν δεν θελει κανεις να ασχοληθει επι τουτου και για να κανει θορυβο δεν ασχολειται.

 6. Fanouris74 avatar
  Fanouris74 25/07/2013 14:10:49

  Οσο αποκαλύπτονται ιστοριες σαν και του Δραγασάκη, υποδικοι τρομοκράτες βάζουν διακηρύξεις συμπαραστασης στους δολοφόνους (αλβανούς, αλλά άσχετο), ο συριζα βγάζει δηλώσεις συμπαραστασης στους κρατούμενουςγια τρομοκρατία, τόσο θα μεγαλώνουν οι ουρές έξω από τα γραφεία της Χ.Α. Και ευφυείς αρθρογραφοι θα προσπαθούν να αναλύσουν το φαινόμενο του ναζισμού στην Ελλάδα ....

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ Fanouris74 25/07/2013 15:58:35

   Δηλαδή η απάντηση για τη ροπή στη τρομοκρατία είναι ο φασισμός; Γιατί κάποιοι νομίζαμε ότι έχουν κοινό παρονομαστή... ρε τι μαθαίνει κανείς στην Ελλάδα του σήμερα...

 7. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 25/07/2013 14:35:22

  Με τον Βαξεβάνη δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Ασόβαρος και αναξιόπιστος.
  Με τον Παπαδημούλη όμως υπάρχει θέμα: αυτός ο εμπαθής σοβαροφανής είναι η ζωντανή απόδειξη πως στο αριστερίστικο μόρφωμα δεν υπάρχει ένας, μα ούτε ένας, στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος.

 8. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 25/07/2013 15:30:45

  Με πόσα πιστόλια συνελήφθη η αθώα παιδίσκη? Οχτώ ή ενέα ,αν θυμάμαι καλά!

  Αλλα τα Αριστερά πιστόλια δεν είναι αιμοβόρα , δεν ανοίγουν τρύπες σε ανθρώπινα κεφάλια! Ρίχνουν ροδοπέταλα!

  • Π. Ευθυμιάδης avatar
   Π. Ευθυμιάδης @ ΣΤΕΛΙΟΣ 25/07/2013 17:57:19

   Μαλάμω μου τα κουμπούρια σου..... για αυτοπροστασία θα ήταν και πιθανόν να είχε και άδεια οπλοφορίας......

 9. ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ avatar
  ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ 25/07/2013 19:35:11

  Ηλίας Ηλιου: Θα τους ταραξουμε στη νομιμότητα
  ΣΥΡΙΖΑ: Μπουκάλια, πέτρες, γιαούρτια, κουκουλοφόροι .

  Η διάφορα της Αρστερας με την "Αριστερά".

 10. Ελπιδοφορος avatar
  Ελπιδοφορος 25/07/2013 20:56:47

  Το σύστημα…
  Προσπαθώ να μαντέψω ποια θα ήταν η αντιμετώπιση του συστήματος εάν τα παιδιά των κομμουνιστών ήταν παιδιά των χρυσαυγιτών και τα υπερασπίζονταν οι γονείς τους.
  Ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ.

 11. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 25/07/2013 21:21:05

  Η Χρυσή Αυγή είναι το παιδί του παραμυθιού που φωνάζει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, μόνο που το εκφράζει, θα έλεγα κάπως έτσι: "Ρε μ@λ@κες ο βασιλιάς είναι ξεβράκοτος..".
  Τότε λοιπόν όλοι πανικόβλητοι και ίσως γιά διαφορετικούς λόγους ο καθένας αρχίζουν τα διάφορα: τι γλώσσα είναι αυτή, βρίζει και προσβάλλει το βασιλιά, είπε ξεβράκοτος και του ξέφυγε το ωμέγα άρα είναι ουγκ, είναι ανήλικο το παιδί και να μη μιλάει, είναι κολόπαιδο γιατί έχει σφεντόνα στην κολότσεπη άρα είναι και ψεύτης, να του βουλώσουμε το στόμα γιατί δεν συμπαθεί το γυφτάκι της τάξης του, πάσχει από "βασιλοπάθεια" (όρος δικός μου κατά το εχθροπάθεια), ο παππούς του ήταν μπάτσος και τό'χε παρακάνει κλπ κλπ.
  Και συνεχίζουν να ελπίζουν... να ελπίζουν ποιός ξέρει τι...

  • occultist avatar
   occultist @ Σπάρτακος 25/07/2013 22:26:10

   @Σπάρτακος,
   Απλός, σαφής, περιεκτικός. Μπράβο!!

 12. δημης avatar
  δημης 25/07/2013 23:52:13

  ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ "ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ"...
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ...ΑΠΟΡΙΕΣ;;;;;;;;;;;;;;

 13. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 26/07/2013 01:36:57

  Να μου το θυμηθείτε έτσι όπως εξελίσεται το σκηνικό και απο το μένος του κόσμου , ότι προεκλογικά θα πέσουν σφαλιάρες από την ΧΑ στη Βουλή , η καθήμενοι στις έδρες του Προεδρείου θα τις φάνε ή βουλευτές του Σύριζα.
  Η συνταγή είναι δοκιμασμένη απο την περίπτωση Κανέλη. Η απήχηση θα είναι μεγάλη στο εκλογικό σώμα που "γουστάρει τρελά" τέτοιες καταστάσεις. Τους βλέπω να χτυπάνε ακόμα και πρώτη θέση. Ο Σαμαράς και ο Δένδιας καλό είναι να τα μαζέψουν και να ακούσουν τον Πολύδωρα. Ήδη ο Βορίδης και ο Πλεύρης σήμερα έκαναν μια προσπάθεια αλλά δεν αρκεί καθόλου. Εκτός και το σχέδιο της ΝΔ είναι να συγκυβερνήσει με τον Σύριζα .....

 14. sakis avatar
  sakis 26/07/2013 03:16:01

  ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ!!!τέκνο του Δραγασάκη που είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες και μερικά ...''δημοκρατικά'' πιστολάκια που ανοίγουν ''δημοκρατικές΄΄τρυπούλες στα σώματα ανθρώπων και όχι''ναζιστικές''.
  Φανταστείτε ο πρωτος τριτοξάδερφος του Παντζανάκη της ανηψιάς της θείας της κόρης του Μιχαλολιάκου να είχε πιαστεί να έχει στην κατοχή του ΣΟΥΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.''Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ...''ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ'' ΟΠΛΙΣΜΟ που θα απειλούσε την σωματική ακεραιότητα χιλιάδων αλλοδαπών'' Και καταδίκες την άλλη μέρα απο τα κόμματα,και αντιρατσιστικές πορείες και συζητήσεις επι συζητήσεων για το πόσο επικύνδυνη είναι η χρυσή αυγή για την ...''δημοκρατία''
  Η ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

  • WY avatar
   WY @ sakis 26/07/2013 10:10:14

   Τήν αλήθεια λές αλλά ## καλού-κακού ## μετά από αυτά πού γράφεις,πρόσεχε καί τά νώτα σου!!!!!!!

 15. hellasatt avatar
  hellasatt 26/07/2013 09:08:12

  Το σφάλειν ανθρώπινον. Ας μην το ξεχνάμε. Δυστυχώς πολλοί έμποροι ανθρωπισμού και αλληλεγγύης το εφαρμόζουν κατά το δοκούν...

 16. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 26/07/2013 09:45:38

  Και να φανταστείτε ο Καρτερός υποτίθεται είναι από τους σοβαρούς.

 17. Zugzwang avatar
  Zugzwang 26/07/2013 19:06:52

  Ιδου η ανακοινωση που εδωσε στην δημοσιοτητα ο συλλογος εργαζομενων στον ΟΚΑΝΑ για την υποθεση της κορης Δραγασακη. Χρησιμοποιουν την λεξη "υπανθρωπος". Κατι μου θυμιζει αυτο. Τι μου θυμιζει;

  "Ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) καταδικάζει απερίφραστα τη φραστική επίθεση της βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη και την κόρη του, η οποία εργάζεται στον Οργανισμό.
  Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στη συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι «το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενα της Ζαρούλια "τραβούν την κουρτίνα" και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών των υπανθρώπων που συγκροτούν νεοναζιστικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή». (spirospero.gr)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.