#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/08/2010 11:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με άδειο «καλάθι» στην ΔΕΘ ο Γ. ΠαπανδρέουOι πολυαναμενόμενες παροχές που θα ανακούφιζαν τις χαμηλότερες εισοδηματικά τάξεις έμειναν στα χαρτιά και ο Πρωθυπουργός εξαναγκάζεται εκ των πραγμάτων να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ με «άδεια χέρια». Χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του και με τη συμμετοχή του υπουργού και του υφυπουργού Επικρατείας Χ. Παμπούκη και Γ. Πεταλωτή καθώς και συνεργατών του, πιστοποίησε ότι η οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα δεν επιτρέπει, επί του παρόντος τουλάχιστον, παροχές κανενός είδους. «Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαγγελίες τις οποίες δεν θα υλοποιήσουμε. Καλύτερα να μην πούμε τίποτε» τονίστηκε.

Η δραματική υστέρηση στα έσοδα του κράτους σε συνδυασμό με τις μεγάλες τρύπες του προϋπολογισμού λειτούργησαν αποθετικά στις προθέσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει σε παροχές που θα ανακούφιζαν ώς έναν βαθμό τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους και τους κοινωνικά άπορους. Η προσπάθεια που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου να εντοπίσει πόρους από τους οποίους θα μπορούσε να αντλήσει ορισμένα κεφάλαια ώστε να χρηματοδοτηθούν προγράμματα για τις συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών δεν απέφερε αποτελέσματα, καθώς οι σχετικές εντολές που είχαν δοθεί στους υπουργούς- να εντοπίσουν «νεκρούς κωδικούς» οι οποίοι περιλαμβάνουν κονδύλια τα οποία με κάποιον τρόπο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν κουμπαρά για την ανακούφιση των πολιτών που ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες και επλήγησαν από τη σκληρή λιτότητα που επιβλήθηκε με το Μνημόνιο.

(Απο Τα ΝΕΑ)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 26/08/2010 12:05:03

  Ανεξάρτητα από τις ψεύτικες προσδοκίες που καλλιεργούσαν τεχνηέντως τα σαπροκάναλα, δε νομίζω να είχε κανείς νουνεχής τέτοιες αυταπάτες, ότι δηλαδή επρόκειτο ο ΓΑΠ να εξαγγείλει "φιλολαϊκές" κινήσεις, έστω και για τα μάτια του κόσμου, στη ΔΕΘ.

  Η αλήθεια λοιπόν (όπως και ο βασιλιάς) είναι γυμνή. ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟ-ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ;

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ Αυριανιστής 26/08/2010 16:24:54

   Μια δυναμική παρουσία μπροστά στη ΔΕΘ...αυτό χρειάζεται!!!
   Χωρίς κομματικές παραστάσεις.Χωρίς κομματικά λάβαρα.

   Μόνο με Ελληνικές σημαίες και την ιαχή ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΩ Η ΚΑΤΟΧΗ!!!!

   Όλα τα άλλα είναι μπουρμπούτσαλα...
   Όλα διορθώνονται...
   Όλα με τον καιρό θα τα βάλουμε στη θέση τους...
   Αρκεί να φύγουν οι δαίμονες και τα όρνια πάνω από την πατρίδα μας.
   Τίποτα άλλο δεν πρέπει να μας νοιάζει.
   Κανέναν κόμμα και καμμιά παράταξη δεν θα έρθει να σας υπερασπιστεί όταν ο Μαμωνάς θα διεκδικήσει το a pound of flesh from your body!!!
   Όλοι μαζί να κάνουμε "φάλαγγα" να διώξουμε τα κτήνη.

   Φτάνει πια...δεν αντέχει άλλο ψέμα αυτός ο λαός.

 2. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 26/08/2010 12:19:25

  Γιωργάκη,έτσι,μέσα από την ψυχούλα 10.000.000 Ελλήνων,ότι κακό μας έκανες εσύ και οι όμοιοί σου,από τον Θεό να το βρεις. Και σύντομα θα το βρεις...

 3. Dimi avatar
  Dimi 26/08/2010 13:15:03

  Οι Ελληνίδες κι Ελληνες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι ο Mineiko-Bilderber είναι: Ανθέλληνας. Αντίχριστος. Αδαής. Αδιάφορος. Αλαζόνας. Αμαθής. Αναποφάσιστος. Ανασφαλής. Ανεκδιήγητος. Ανεκπαίδευτος. Ανέκφραστος. Ανεπαρκής. Ανίκανος. Ανιστόρητος. Ανοργάνωτος. Ανυπόφορος. Ανώριμος. Απερίγραπτος. Ασεβής. Ασταθής. Ατάλαντος. Αυγοζύγης. Δημοσιοσχεσίτης. Δόλιος. Δοσίλογος. Δυνάστης. Εγωπαθής. Εθνοκτόνος. Ελάχιστος. Εξουσιαστής. Επιδειξίας. Eπικίνδυνος. Ερασιτέχνης. Εύθραυστος. Ιδιοτελής. Ισλαμολάτρης. Jetsetter (με τα λεφτά των Ελλήνων). Καταδικαστέος. Κακοδιαχειριστής. Καταστροφικός. Ματαιόδοξος. Μασκαρεμένος. Νάρκισσος. Νεοταξίτης. Παραβάτης. Πολυδάπανος (με τα λεφτά των Ελλήνων). Πολυθεσίτης. Προδότης. Υπερφίαλος. Υποκριτής. Υποτελής. Υφάρπαγας. Φαύλος. Φιλάργυρος. Φίλαρχος. Xλιδάτος. Χουντικός. Ψευδεπίγραφος και Ψεύτης και.. και..

  Εκδηλα πανικόβλητος, απεργάζεται την «Διάδοχο Κατάσταση». Και την επερχόμενη EΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (με παρελκόμενες δημεύσεις Εθνικού Πλούτου και τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων). Και την άτακτη φυγή του στο εξωτερικό.

  Είναι ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε στη νεοταξική αχρηστεία που κύκλωσε την Χώρα να ολοκληρώσει το πληρωμένο έγκλημα Ολικής Καταστροφής της Ελλάδας;;

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:

  Mineiko-Βilderberg is the name of the blame game
  ή, πέφτει αυτός, ή χάνεται η Ελλάδα!
  ή, Τώρα, ή, Ποτέ!

  • Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
   Πλούταρχος Λευκαδίτης @ Dimi 26/08/2010 14:02:40

   Εγώ θα προσέθετα: Ανόητος και Εμμονικός!

   Αγαπητέ μου, αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που θέλουν διάδοχη κατάσταση στον Τζέφρη, το Σάιλοκ-Σαραγκούση, τότε είναι που πρέπει να πάρουμε όλοι μας ένα πιστόλι και να τινάξουμε τα μυαλά μας στον αέρα...

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 26/08/2010 16:55:49

    @ Πλούταρχος Λευκαδίτης Ολες οι προσθέσεις ευπρόσδεκτες!
    Οχι! ΔΕΝ θα τους κάνουμε τη χάρη. Οχι! Δεν πρόκειται εμείς όλοι να πάρουμε ένα πιστόλι..

    Αντιθέτως, νομοτελειακά, πρόκειται να γίνει αυτό που αναφέρεται στο video -Ελλάδα 2010- στην ιστοσελίδα: h==p://www.antinews.gr/?p=58932
    «20 επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ, για τον Πρωθυπουργό!!!»

    Φιλικά,
    η Dimi

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Dimi 27/08/2010 17:38:05

   Το «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» Mineiko-Bilderberg:

   «Αν δεν ήμουν Παπανδρέου Θα δούλευα σε γκέτο μαύρων»

   «Πλούτος γιά την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες μαθητές»

   "Αν κάποιος θέλει να καλλιεργεί στο μπαλκόνι του λίγο χασίς «δι' ιδίαν χρήσιν», αυτό δεν είναι τόσο τρομερό."

   ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
   Δυσαρεστημένος από τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας – Ρωσίας για τον αγωγό ρωσικού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ευθέως ότι «…η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς» (σ.σ.: της Ρωσίας).
   ~Ελευθεροτυπία 10/9/2009 με τίτλο: «Παγώνει τον αγωγό»

   Σημαντική η δήλωσή του αυτή, σε συνδυασμό και με την δήλωση του Αμερικανού υφυπουργού των εξωτερικών επί Bush: «Aποτελεί στρατηγικό λάθος το 80% του φυσικού αερίου της χώρας σας να προέρχεται από την Gazprom. H πρακτική αυτή πλησιάζει σε αυτό που λέμε Μονοπώλιο. Κι εξαντλώντας τα όρια πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης Kαραμανλή στη Mόσχα στα τέλη Aπριλίου, συμπλήρωσε: «αναρωτιέμαι ποια πολιτική ηγεσία δεν βλέπει ότι μια τέτοια εξάρτηση είναι επικίνδυνη».
   ~Καθημερινή 11/4/2008

   ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ!
   Ύστερα από προφορική εντολή του υπουργού ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936 ονομασία των ”Στενών” σε ”Τουρκικά Στενά”. Το τουρκικό αυτό αίτημα έχει έρθει πιεστικά στους κόλπους του ΝΑΤΟ εδώ και ένα χρόνο με την Αθήνα να μην συναινεί στην αλλοίωση της ορολογίας της διεθνούς Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά μέχρι πριν από λίγες μέρες”.
   ~Ελευθεροτυπία 7/6/2002

   ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
   «Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το «Ναι» στο κοινό μέλλον των δυο Κοινοτήτων, το «Ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «Ναι» στη συνεργασία και «Οχι» στον διχασμό. Λέει «Ναι» στην προοπτική και «Οχι» στη στατικότητα… Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος.»
   ~Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Κυπριακή Κυβέρνηση 8/4/2004

   Η δήλωσή του αυτή, έγινε 2 μόλις ώρες ΠΡΙΝ το προγραμματισμένο Διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου. Γεγονός διπλωματικά και πολιτικά ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ, διότι επιχείρησε να προκαταλάβει την τοποθέτηση του Προέδρου της Κύπρου. Η τοποθέτηση του προέδρου του ΠAΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου υπέρ του «Nαι», προκάλεσε αντιδράσεις στην Kύπρο, κυρίως, για τον χρόνο εκδήλωσής της.
   ~Καθημερινή 8/4/2004

   ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ
   «Πιθανώς κάποιοι να αισθάνονται ότι έχουν τουρκική καταγωγή, όπως άλλοι δηλώνουν Τσιγγάνοι και άλλοι Πομάκοι. (...) Δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπάρχουν πάρα πολλοί μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής.

   Βεβαίως, οι Συνθήκες μιλάνε για μουσουλμάνους. (...) Εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ΄ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος. (...) Αν όμως ο όρος “τουρκική μειονότητα” χρησιμοποιείται από μια χώρα για να δημιουργήσει αναταραχές, για ν΄ αλλάξει τα σύνορα, τότε βεβαίως αυτός ο όρος δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα».

   ~Περιοδικό «ΚΛΙΚ» Αύγουστος 1999. Υπενθύμιση ότι, η συνέντευξη αυτή οδήγησε στο πρωτοσέλιδο «BRAVO YORGO» της Hurriyet, μία μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού..

   ΚΟΣΟΒΟ
   - Μετρήσατε πόσα ταξίδια κάνατε για το Κόσοβο;
   - «Ακόμα όχι, και πρέπει να το κάνω. Kάθε ημέρα ήμουν και σε ένα αεροπλάνο.»

   - Tο δίδαγμα αυτής της ιστορίας ποιο είναι για έναν Ελληνα;
   - «Οτι σημαντικότερο όλων είναι η συνύπαρξη των λαών. O πολυπολιτισμικός χαρακτήρας των κοινωνιών. Aνοχή στο διαφορετικό, ανοχή στον διπλανό σου ασχέτως αν είναι άλλης φυλής, άλλης θρησκείας, άλλης εθνότητας και άλλης πολιτικής άποψης. Aυτά είναι και τα ιδανικά που πρέπει να προωθεί η Ελλάδα. Kι η Eλλάδα αναλαμβάνει μια ιστορική ευθύνη στα Bαλκάνια προωθώντας αυτές τις αρχές και συμβάλλοντας έτσι στην ευρωπαϊκή τους προοπτική.»!!

   - Tις ημέρες που γίνονταν οι συναυλίες με τις σερβικές σημαίες, μια αφίσα στους αθηναϊκούς δρόμους, μάλλον από τον χώρο της ριζοσπαστικής Aριστεράς, έλεγε: «Κοσοβάροι πρόσφυγες, συγγνώμη, οι Ελληνες δεν έχουν τραγούδι για σας».
   - «Eμένα θα μου άρεσε να είχα δει συναυλίες στους προσφυγικούς καταυλισμούς. Συναυλίες και στα Τίρανα, και στα Σκόπια. Kαι θα ήθελα σήμερα μια συναυλία στο Κόσοβο. Yπέρ της συμφιλίωσης, υπέρ της ειρήνης. Ενάντια στον μονοεθνισμό.»!!
   ~Περιοδικό «ΚΛΙΚ» Αύγουστος 1999: Αποσπάσματα Συνέντευξης στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη

   ΆΞΟΝΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
   «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας.»

   ~Εφημερίδα Πατρίδες του Καναδά: Η δήλωση έγινε από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, μεταξύ αυτών και o Έλληνας Πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου.
   Η εκδήλωση έγινε το 1999, όταν ο κ. Γ. Παπανδρέου ήταν ΥΠΕΞ.

   ***

 4. Γιωργος avatar
  Γιωργος 26/08/2010 13:21:05

  Γιατί δεν εξαγγέλει οτι θα δοθούν αυξήσεις, οτι λεφτά υπάρχουν, οτι θα φορολογήσει τους έχοντες και κατέχοντες; Αλλωστε το έργο το έχουμε ξαναδει.

 5. Κικη avatar
  Κικη 26/08/2010 13:41:12

  Με αδειο καλαθι για μας ,με γεματο το δικο του και της οικογενειας του,σιγα μην γινονται ετσι οι συμβασεις με την τροικα,ολο και καποια μιζα παιρνουν.
  Ο Νικολακης να αφησει και ο ΠΑΠ,να παει χαμενο τοσο χρημα.
  Αμ,η μητερα τοσα εφαγε και σαυτην την ηλικια τι να τα κανει πια.

 6. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 26/08/2010 13:59:46

  Κοψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα...! Ουστ πολιτικέ απατεώνα!

 7. Milou avatar
  Milou 26/08/2010 14:02:43

  ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται...

  πολυτιμη παροιμια που δεν εμαθε στην αμερικη,
  στα πανακριβα κολλεγια που σερνοταν μεχρι τα 40 του ο παναχρηστος.

 8. antiochos avatar
  antiochos 26/08/2010 15:18:44

  Θα φοραει ομως τη στολη της κοκκινοσκουφιτσας..

 9. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ avatar
  Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 26/08/2010 15:24:31

  Θα το γεμίσομε το καλαθάκι του

  με τα παλιά μας τα παπούτσια..

 10. Orestios avatar
  Orestios 26/08/2010 16:51:21

  Του φτάνει που παραγέμισε το καλάθι των τραπεζών με 50 δισεκατομμύρια.
  Για τον σοσιαλισμό αγωνίζεται κι αυτός όπως ο Άκης και ο Γιάννος.

 11. ευτυχια avatar
  ευτυχια 26/08/2010 22:47:15

  Οσο είναι Πρόεδρος της ΔΕΘ ο ανεκδιήγητος τύπος που αυτοαποκαλείται "Ευρωπαίος Ελληνόφωνος" ο ΓΑΠ και οι σφουγγοκωλάριοι του θα είναι οι μόνοι επισκέπτες της- αντε κι ο Καρατζαφέρης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.