Μεϊμαράκης: Σταθερότητα και αξιοπιστία για την επανεκίνηση της οικονομίας η προτεραιότητα της ΝΔ
07/09/2015 17:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μεϊμαράκης: Σταθερότητα και αξιοπιστία για την επανεκίνηση της οικονομίας η προτεραιότητα της ΝΔ

«Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να πάρει ξανά μπροστά η οικονομία, να ξαναζωντανέψει η αγορά» επεσήμανε ο Βαγγέλης Μειμαράκης μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, ενώ ως δεύτερη προτεραιότητά του έθεσε την άμεση ενίσχυση της ρευστότητας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του επεσήμανε πως «οικονομία και Αγορά χωρίς λεφτά δεν υπάρχουν», τονίζοντας πως η πραγματική οικονομία, η αγορά, ο ιδιωτικός τομέας και οι εργαζόμενοί του, είναι αυτοί που έχουν δεχτεί τα πιο μεγάλα πλήγματα το τελευταίο επτάμηνο. Σύμφωνα με τον κ. Μειμαράκη η οικονομία δουλεύει μόνο με σταθερότητα και αξιοπιστία και μόνο έτσι θα έρθουν επενδύσεις και θα δημιουργηθούν δουλειές. «Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται η επιστράτευση όλων! Είναι η ώρα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και της σκληρής δουλειάς όλων για να πάμε μπροστά. Σταθερότητα, συνεργασία , αξιοπιστία, επενδύσεις, δουλειές» τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Μειμαράκης.

Στις συναντήσεις, που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχαν ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων Χρήστος Σταϊκούρας, ο συντονιστής Παραγωγής και Εμπορίου Σταύρος Καλαφάτης, ο συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Όλγα Κεφαλογιάννη, αιρετό μέλος του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε κοινή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Κ.Ε.Ε.Ε. & ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνο Μίχαλο, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Θεόδωρο Φέσσα, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΣΕΕ & ΕΒΕΠ), Βασίλειο Κορκίδη, με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Γεώργιο Καββαθά και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέα Ανδρεάδη. Ακολούθως, συναντήθηκε με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Χριστίνα Σακελλαρίδη, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), Αναστάσιο Τζήκα και με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Στράτο Παραδιά.

Τέλος, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Κωνσταντίνο Κόλλια, καθώς και με εκπροσώπους του Τεχνικού Επιμελητηρίου, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Γιώργο Στασινό.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. metronomos avatar
    metronomos 07/09/2015 21:01:02

    "το μή χείρον ...βέλτιστον" Συμφωνώ - σε μια κοινή βάση επιχειρημάτων - με όλους τους παρακάτω. Τον Μεϊμαράκη. Με το Ποτάμι. Την Δράση που στηρίζει Ποτάμι. Την Δημιουργία Ξανά που κατεβαίνει αυτοδύναμα. Ακόμη και με το Πασοκ, που στην προηγούμενη εκδοχή του, εξέθρεψε τον συριζα. Μάλλον οι ορισμοί αριστερά - κέντρο - δεξιά είναι παρωχημένοι. Εκτιμώ ότι ισχύει περισσότερο το ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ - ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ. Ο συστημικός μπορεί να βελτιώσει το σύστημα γιατί αφενός το έχει επιλέξει ως το πιο "λειτουργικό" αφετέρου παρακολουθεί και διορθώνει τα λάθη ακόμη και επανασχεδιάζοντας τα modules του. Το πόσο γρήγορα ανιχνεύονται και διορθώνονται λάθη έγκειται στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μιας χώρας. Ο αντισυστημικός όμως θέλει ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ - που είναι είτε ΟΥΤΟΠΙΚΟ "ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟ" ή ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ - ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. Ο αντισυστημικός είναι "ειδικός τύπος" ανθρώπου. Για παράδειγμα μπορεί να είναι Ακτιβιστής, Διαδηλωτής, Φλύαρος, Επίμονος, Σίγουρος (...δειγμα βλακείας), Ψευτης ή και "Διανοούμενος" που ...βαριέται να επαναστατήσει με έργα. Ολοι οι αντισυστημικοί ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ το υπάρχον σύστημα που θελουν να καταλύσουν. ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ (από ανοησία και ιδεολογικό κόλλημα) τον πόνο του κάθε φουκαρά, θύματος, φτωχού, απολυμένου, παραπονούμενου παντός τύπου. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ δηλ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. Τα ΚΚΕ, ΧΑ, ίσως και το ΛΑΕ, είναι αντισυστημικά κόμματα. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ! Ο συριζα του τσιπρα όμως ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ. Δεν του βγήκε ουτε η Ρωσια ούτε η Κινα. Γιαυτό τοπαιξε στα τελευταία δευτερόλεπτα Ευρωπαίος. Το πόσοι το ΕΧΑΨΑΝ θα το δούμε στις 20/9. Δεν πρέπει να πάρει το BONUS ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ ο θρασύτατος ψεύτης με το εκφυλισμένο μπουλούκι του. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν "ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ" εκει μέσα. Υπάρχουν κάποιοι "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ" αλλά γαλουχημένοι μέσα στην ΚΝΕ, παραμένουν προκατειλημμένοι, ιδεοληπτικοί, κρατιστές, μέτριοι "ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ" και αργόστροφοι. Αν βγεί πρώτος - επειδή υπάρχουν ακόμη πολλοί ηλίθιοι ψηφοφόροι - με όποιους και αν συνεργαστεί, θα έχει το πάνω χέρι. Μπορεί επίσης να "ξανακολλήσει" με το ΛΑΕ. Ή να ξαναγίνουν εκλογές.....κ.ο.κ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ........ΜΗ-ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΗ !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.