Μεϊμαράκης: Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και σωτήρες έδιναν λύσεις στα προβλήματα
28/08/2015 20:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μεϊμαράκης: Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και σωτήρες έδιναν λύσεις στα προβλήματα

Κατά των μονοκομματικών κυβερνήσεων τάχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Βοιωτία και στην Εύβοια.

«Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και "σωτήρες" έδιναν από μόνοι τους λύσεις στα προβλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Θήβας, Αλιάρτου και Ορχομενού, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Αμέσως μετά δήλωσε: «Ευρισκόμενος στη Βοιωτία, ξεκίνησα τις επισκέψεις μου από την Αυτοδιοίκηση και το Επιμελητήριο. Ακριβώς, γιατί ήθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα, ότι πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε θεσμικά, για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και που “σωτήρες” μπορεί να έδιναν από μόνοι τους λύσεις. Απαιτείται από τη συνθετότητα των προβλημάτων, η οποία υπάρχει, την πολυπλοκότητα, να μπορούμε να συζητάμε οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεννοούμεθα, να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση και μετριοπάθεια για να βρίσκουμε τις λύσεις».

Ο κ. Μεϊμαράκης διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα σε αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν θα πλειοδοτήσει σε υποσχέσεις, δεν θα δεσμευτεί για λύσεις, οι οποίες -όπως οι πολίτες γνωρίζουν- δεν μπορεί να υλοποιηθούν και κατέληξε: «η ΝΔ δεσμεύεται, όμως, ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημοκράτες, που έχουν άποψη, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν, ανεξαρτήτως τι πιστεύουν, για να βρούμε τις λύσεις. Και οι πολίτες να αποκτήσουν και πάλι την εμπιστοσύνη τους συνολικά στο πολιτικό σύστημα».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.