#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/04/2012 17:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μεταστροφή των δημοσκοπικών στοιχείων υπέρ της ΝΔΤρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές κι ενώ η πρωτοφανής ρευστότητα παραμένει ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» του πολιτικού σκηνικού, δύο σημαντικά ευρήματα της δημοσκόπησης Pulse που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βγει ισχυρή από την κάλπη της 6ης Μαΐου:

1. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η μείωση της αποχής, η οποία, ενώ τον Νοέμβριο -πριν από την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου- βρισκόταν στο 23,5%, σήμερα έχει «πέσει» στο μισό και αγγίζει το 12%. Το εύρημα αυτό καταδεικνύει τη βούληση των πολιτών να προσέλθουν στις κάλπες αντί να γυρίσουν την πλάτη και να κλείσουν τα αφτιά στον προγραμματικό λόγο των κομμάτων Στο εύρημα αυτό βασίζεται και το μεγάλο στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας: να πείσει τους ψηφοφόρους ότι είναι η μόνη λύση για τη χώρα την επόμενη μέρα των εκλογών, για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα και να μπουν στέρεα θεμέλια ανάκαμψης.2. Το άλλο εντυπωσιακό στοιχείο, που μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο «σύμμαχο» της Ν.Δ., είναι ότι ο κυρίαρχο κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσουν δεν είναι πια η διαμαρτυρία -όπως συνέβαινε πριν από ένα μήνα στην αντίστοιχη δημοσκόπηση- αλλά η ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος. Τον Μάρτιο η διάθεση τιμωρίας έφτανε το 47%, ενώ η καλύτερη επιλογή για τη διακυβέρνηση της χώρας μόλις το 38%. Σήμερα, τα δεδομένα άλλαξαν και η ψήφος με στόχο τη διακυβέρνηση «ψηφίζεται» από το 44% των ερωτηθέντων, ενώ η επιλογή της διαμαρτυρίας χάνει έδαφος και βρίσκεται στο 41%.

Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι παρά τα χαμηλά ποσοστά του δικομματισμού -που καταγράφηκαν έως την ημέρα προκήρυξης των εκλογών- ο «δρόμος» για να πείσει η Ν.Δ. τους πολίτες να την εμπιστευθούν είναι ανοιχτός, χωρίς τα «αγκάθια» που έχει το ΠΑΣΟΚ με τα «βάρη» και τα εγκληματικά λάθη της περιόδου 2009-2012.

Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε στις 11 Απριλίου, την ημέρα που ανακοινώθηκε η διενέργεια των εκλογών, η Ν.Δ. -παρά το κλίμα γενικότερης δυσπιστίας και ρευστότητας- παραμένει το πρώτο κόμμα με διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.

Η «ακτινογραφία» της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ - μέσα από τους πίνακες συσπειρώσεων και μετακινήσεων- δείχνει ότι οι «γαλάζιοι» έχουν πολλά περιθώρια να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους τους, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ με το πρωτοφανές 28% «πιστών» ψηφοφόρων δεν έχει πολλά να περιμένει ούτε καν από το χώρο των αναποφάσιστων…

Οι εκλογικοί αναλυτές υπενθυμίζουν ότι το 2009 ένα μεγάλο ποσοστό «γαλάζιων» ψηφοφόρων επέλεξε να μην ψηφίσει στις εκλογές και όπως επισημαίνουν, με την παρούσα τάση που είναι η προσέλευση στα εκλογικά κέντρα, η στρατηγική της Ν.Δ. μπορεί τόσο να προσελκύσει τους «απογοητευμένους» της ψηφοφόρους όσο και να φέρει πίσω εκείνους που επιλέγουν σήμερα τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή.

(Διαβάστε περισσότερα στον "Τύπο της Κυριακής")

ΣΧΟΛΙΑ

 1. FALCON avatar
  FALCON 13/04/2012 18:42:12

  ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ -ΠΛΑΤΩΝ –ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

  ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΓΙΑΤΙ πιστεύω στην ευθύνη και όχι στην ανευθυνότητα, στην εργασία και όχι στην ανεργία, στην ελευθερία και όχι στην κατοχή, στην ασφάλεια και την πειθαρχία της χώρας μου και όχι στην αναρχία και την εγκληματικότητα, στο ήθος και την ηθική και όχι στο ανήθικο και την παρακμή των ηθών και των παραδόσεων του τόπου. Στην πρόοδο και την ευημερία των Ελλήνων και όχι στην καταστροφή , στο δίκαιο και όχι στο άδικο .ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ FALCON 13/04/2012 18:46:33

   Αριστα 10 ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

  • ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ avatar
   ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ @ FALCON 14/04/2012 10:43:45

   ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
   ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ,
   ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΟΦΑ
   ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

 2. Perseas avatar
  Perseas 13/04/2012 18:48:31

  Στο 3. έτος των σπουδών μου, ο καθηγητής της στατιστικής δίνοντας τους όρισμούς της Στατιστικής, ανέφερε σαν τον τελικά πιό αποδεκτό οριμό της ότι :"Η στατιστική είναι σαν τις εύκολες κυρίες. Δεν σου αρνούνται τίποτα, αρκεί να το ζητήσεις με τρόπο..."
  Τι σόϊ δημοσκοπήσεις είναι αυτές αν δεν έχει ελεγχθεί η αξιοπιστία του δείγματος;
  Τι σόϊ δημοσκοπήσεις είναι αυτές αν δεν έχει ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ επιλεγεί δείγμα που να είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ του συνόλου.
  Δεν είναι δυνατό να βρεθεί αντιπροσωπευτικό δείγμα, από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του συνόλου!!!!
  Με τυχαία επιλογή πηλεφώνων οι δημοσκοπήσεις έχουν την ίδια ακριβώς αξία με τις 'δημοσκοπήσεις' κομματικών blogs.
  Θα περίμενα από σοβαρούς, αν είναι, δημοσκόπους να δηλώσουν αδυναμία εκτιμήσεων, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.
  Από την υπηρεσία μου στον στρατό, 7. ΕΓ, βλέπω να εφαρμώζονται πολλές τεχνικές, που περιγράφονται στα εγχειρίδια της προπαγάνδας στις 'δημοσκοπήσεις' αυτές.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Perseas 14/04/2012 11:12:08

   Μαζί σου. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω για τις δημοσκοπήσεις... Και Καλή Ανάσταση σε όλους ξεχωριστά και την Ελλάδα μας.

 3. θεία δίκη avatar
  θεία δίκη 13/04/2012 18:52:45

  Ελα να ανεβαίνουμε σιγά σιγά.

 4. fotjou avatar
  fotjou 13/04/2012 19:26:02

  Τα πολλά λόγια δεν είναι για εμάς,ψηφίζουμε σαν να "πυροβολούμε" τηνψευτιά,τη λοιδωρία ,την κακομοιριά,την ανειλικρ'ινεια,τη λαμογια,την υστεροβουλία,τηνυποτέλεια,την αντιδημοκρατικότητα,την ευτέλεια,την πνευματική ανέχεια,την αλλόιωση της πατρίδαςκαι της ιστορικής διαδρομης της.
  Ψηφίζουμε ΝΔ ,τη "Μάνα" που δημιουργήθηκε απο την αναπνοή μας και απο τον σκληρό και απέθαντο πυρήνα της υπαρξής μας.

 5. kostis avatar
  kostis 13/04/2012 19:28:16

  χθες μου ειπε ενας φιλος.. Για πρωτη φορα στην ζωη μου θα ψηφισω Ν.Δ., αν και αριστερος.. Γιατι τον ρωτησα? Η αριστερα, μου ειπε, ειναι μονο αρνηση και δεν θελει να κυβερνησει.. Αν ηθελε θα κατεβαινε με ενα σχημα.. Το Πασοκ, συνεχισε, αποδειχθηκε πως ειναι το κομμα της ρεμουλας. Δεν εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη. Η μονη σοβαρη φωνη σημερα ειναι ο Σαμαρας..

 6. Γιάννης Στ. avatar
  Γιάννης Στ. 13/04/2012 19:38:42

  Κάτι παρόμοιο δείχνει και η δημοσκόπηση της MRB για την real.

 7. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 13/04/2012 19:43:05

  Οσο πλησιάζουμε στις εκλογές,η οργή και η αγανάκτηση θα μετατραπούν σε σκέψη και ελπίδα για το αύριο.Οι κινήσεις και οι συνεντεύξεις του Σαμαρά έχουν συμβάλλει τα μέγιστα,όσο και οι επαφές του εντός και εκτός συνόρων.Οσο ελκυστικές και να ήταν οι υποσχέσεις του παρελθόντος,τώρα μετράει η αλήθεια

 8. skathari avatar
  skathari 13/04/2012 20:12:50

  FALCON εισαι πολυ ΅ρομαντικος΅!!!ευχομαι να εχεις δικαιο!!!

 9. MIXAHΛ avatar
  MIXAHΛ 13/04/2012 21:37:02

  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

 10. ΜίλτοςΚ avatar
  ΜίλτοςΚ 13/04/2012 22:06:13

  Προς τον αρθρογράφο και σχολιαστή της δημοσκόπησης:
  Η εγώ είμαι βλαξ ή εσύ καθηγητής πανεπιστημίου, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε τα ίδια *

  *κλεμμένο από το σεμνότατο Μ.Ναπολέοντα Μπένυ στην εκπομπή του enikos.gr που εξέφρασε το επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι καθηγητής και ξέρει καλύτερα από το φουκαρά ερωτήσαντα πολίτη

 11. Μπάμπης-Σητεία avatar
  Μπάμπης-Σητεία 14/04/2012 00:00:17

  Η REALNEWS ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ 20.5 ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ 21.5 ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ!ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Μπάμπης-Σητεία 14/04/2012 13:18:18

   ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ,ΜΟΝΟ
   ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ.

 12. zagor avatar
  zagor 14/04/2012 00:09:09

  ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Ε ΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!

 13. FALCON avatar
  FALCON 14/04/2012 00:37:26

  Aν τα ΄΄Τέρατα΄΄ της Παγκόσμιας Φιλοσοφίας χαρακτηρίζονται ΄΄ρομαντικοί΄΄ με αρετές και αξίες που εδώ και αιώνες παραμένουν άφθαρτες, τότε δεν υπάρχει δίλημμα και προβληματισμός, ακολούθησε συνειδητά TON ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

 14. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 14/04/2012 00:40:29

  χτες και σημερα εκανα απειρες συζητησεις μα ανθρωπους της ηλικιας μου(25-35 χρ.) σε καφε-ταβερνες-ουζερι..τα πράγματα δεν ειναι καλά..υπάρχει μια τάση μόδα καταψηφισης των ΝΔ-πασοκ..τις επομενες 20 μερες θα πρεπει να εξηγηθει πειστικα ο κινδυνος εξοδου απο την ευρωζωνη..επισης αντιπαλος της ΝΔ δεν ειναι ουτε το πασοκ ουτε η αριστερα..καλως ή κακώς είναι ο καμμένος και δευτερευόντως ο καρατζαφέρης..εκεί θα πρέπει να πέσει το βάρος και να δοθεί απάντηση πολιτική και όχι κουτσομπολίστικη..τέλος.ο Σαμαράς θα πρέπει να οργώσει την Ελλάδα αν θέλει να δει ποσοστό της προκοπής..Καλή Ανάσταση..

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ περήφανος δεξιός 17/04/2012 00:08:30

   ....οντας κι εγω κομματι μια γενιας απλων δεξιων πολιτων που εχουμε υποφερει τα πανδεινα απ το ΠΑΣΟΚ, οτι θα ακουγα το 2012 απο καποιον δεξιο, οτι αντιπαλος της ΝΔ δεν ειναι το ΠΑΣΟΚ, .... τι να πω... και να μου το λεγανε δεν θα το πιστευα...

 15. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 14/04/2012 06:19:45

  Εμένα μου τη δίνει, η στάση των μέχρι τώρα ψηφοφόρων του Πασοκ, οι οποίοι λένε: Δεν θα πάω να ψηφίσω. Ή κρύβονται και ντρέπονται για την ψήφο τους (πάλι θα την δώσουν στο πασοκ), ή φοράνε τόσο στενές παρωπίδες που δεν μπορούν να διακρίνουν την ορθότητα του λόγου του Α. Σαμαρά και την τίμια - πατριωτική στάση του απέναντι στα σοβαρά προβλήματα της χώρας και των πολιτών της.
  Έτσι υιοθετούν και προβάλλουν στον περίγυρο μια ¨προπαγανδιστική¨ ισοπεδωτική άποψη του τύπου: ¨΄ολοι ίδιοι είναι¨, ή ¨σιγά μην μας σώσει ο Σαμαράς¨ και άλλα αστήρικτα. Και μάλιστα η στάση αυτή θεωρείται και πολύ ¨προχωρημένη¨, ότι δηλαδή και καλά γίνανε ξαφνικά σκεπτόμενοι και απορρίπτουν το ¨σάπιο¨πολιτικό σύστημα!!!!
  Συμπέρασμα: οι πασόκοι ξαφνικά έγιναν οι ¨επαναστάτες¨ της άρνησης των πάντων , αφού χάνει το κόμμα τους.

 16. EΛΛΗΝΑΣ avatar
  EΛΛΗΝΑΣ 14/04/2012 08:34:57

  Aυτά τα ποσοστά που δίνονται στο κόμμα του Καμμένου δεν είναι λίγο υπερβολικά ; Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση να πει δυο κουβέντες για τις θέσες του κόμματός του, ούτε ξέρει ο κόσμος τι πρεσβεύει - εκτός από τη μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό και μόνο θα πρέπει να μας κάνει καχύποπτους για την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα, οι οποίες περισσότερο διαμορφώνουν κλίμα πάρα αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Η Ν.Δ. το 2009 πήρε 32 - 33 %, αν θυμάμαι καλά, και τώρα μας λένε ότι είναι στο 20 - 21 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 14/04/2012 08:47:04

  Πληροφοριακά, η γραμμή Μητσοτάκη-Μπακογιάννη και λοιπών ανήμπορων του νεοφιλελευθερισμού είναι ότι ο Σαμαράς δήθεν έχει κάνει λάθος που λέει ότι θα πετύχει ή ότι παλεύει για την αυτοδυναμία.

  Το σκεπτικό στηρίζεται στο εξής: "Εκπέμπει" αλαζονεία να λές ότι θα πετύχεις αυτοδυναμία και οι δημοσκοπήσεις να σε δείχνουν ότι θα πάρεις γύρω στο 20%.

  Σύμφωνα με το ίδιο σκεπτικό ο Βενιζέλος είναι "συνετός" όταν λέει ότι παλεύει για την "πρωτιά" του ΠΑΣΟΚ και δεν αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ. Γιατί η συνεργασία είναι "καλό πράγμα". Ενώ η μή συνεργασία είναι παλαιοκομματισμός. Γι' αυτό τάχα μου οι δημοσκοπήσεις τον βγάζουν να είναι ή ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός ή έστω πολύ κοντά στην "πρωτιά" παρά το χαμηλό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.

  Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά αποτελούν ευσεβείς πόθους της κ. Μπακογιάννη (και της οικογένειάς της) η οποία έχει δηλώσει ότι "η αυτοδυναμία είναι εφιάλτης" προφανώς διότι δεν θα έχει κανένα ρόλο η ίδια πράγμα που το νιώθει ως εφιάλτη φυσικά. Αναμενόμενο, αν είσαι ξεπεσμένη πριγκίπισσα.

  Έτσι εξηγείται και η σημερινή δήλωση Μπακογιάννη (που έσπευσαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να αναπαράγουν) ότι κανένας δεν συνεργάζεται παρά μόνο "εμείς η ΔΗΣΥΜ" και γι' αυτό είναι απαραίτητο να ψηφιστεί και να μπει στη βουλή και ότι η ΝΔ αποκλείεται να πάρει αυτοδυναμία, αλλά δέχεται να είναι πρωθυπουργός ο Σαμαράς σε αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας "αν έχει μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα". Καλά ε, μιλάμε για βαθιά πολιτική ανάλυση!

  Στο ίδιο κλίμα και το άλλο παράρτημα του νεοφιλελευθερισμού αλά ελληνικά, του νέου ΠΑΣΟΚ ντε που δήλωσε μέσω Ραγκούση σε συνέντευξή του ότι είναι "αναπόφευκτη η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ" μόνο που αυτός προσθέτει ότι "η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι τριμερής με τη συμμετοχή και της Αριστεράς για να διαλυθεί επιτέλους το νέφος της εθνικής αυταπάτης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μαγικές λύσεις για να βγει η χώρα από την κρίση».

  Γίγαντες της πολιτικής ...

 18. Κώστας ο Μακεδόνας avatar
  Κώστας ο Μακεδόνας 16/04/2012 22:12:43

  .......Το έχω ξαναγράψει όσο όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα ποσοστά της Ν,Δ θα αυξάνονται και η αριστερά θα πιέζεται προς τα κάτω αφού δεν έχει εναλλακτική πρόταση .Αυτές οι εκλογές θα είναι οι εκλογές της τανάλιας με απροσδιόριστες προς το παρόν σταθερές .Πάντως θα έχουν πολλές εκπλήξεις .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.