#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/04/2012 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μετά τον Χρυσοχοϊδη και ο Βενιζέλος δηλώνει ότι δεν ήξερε για το Μνημόνιο!Δεν ξέρω πόσοι είχατε την υπομονή να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του κ. Βενιζέλου στο  MEGA. Η συνέντευξη δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική γιατί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε απίθανα πράγματα. Σταχυολογώ, ενδεικτικά, μόνο μερικά αποσπάσματα, δηλωτικά της αμηχανίας και του πανικού από τον οποίον διακατέχεται, αλλά και της καθεστωτικής νοοτροπίας που τον χαρακτηρίζει:

- Καταρχήν, μέτρησα καμία τριανταριά «εγώ». Μπορεί να μου ξέφυγαν και μερικά.

- Δήλωσε ότι δεν ήξερε τι έγινε με το Μνημόνιο Ι. Ομολόγησε , όμως, ότι  ήταν ....ελλιπές.

- Δήλωσε αιφνιδιασμένος από την απόφαση του κ. Παπανδρέου για το δημοψήφισμα.

- Ζήτησε  εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με ...διεκδικητική διάθεση απέναντι στην Τρόϊκα!!

- Τέλος, μας...διαβεβαίωσε οτι δεν ....θα μπούν άλλοι φόροι!

Ειδικότερα:

Για το «λεφτά υπάρχουν». Θυμήθηκε και αυτός καθυστερημένα ότι ήταν λάθος. Αυτοί οι πασόκοι πάσχουν ομαδικά από χρονοκαθυστέρηση. Ελπίζω σε καμιά διετία να καταλάβει ότι ήταν λάθος του που έγινε και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!

Στην ερώτηση με τι κριτήρια θα επιλεγεί ο επόμενος πρωθυπουργός, ο Βενιζέλος έδωσε τα ρέστα του ως....γιατρός: «Μεταφέρω ένα παράδειγµα από τον ιατρικό χώρο που δεν µου αρέσει, αλλά το ακούω πολλές φορές το λένε, εάν έχεις επισκεφθεί σε όλη τη ζωή σου ένα γιατρό και εκ των υστέρων διαπιστώνεις ότι ο γιατρός δεν διέγνωσε την αρρώστια σου,  άργησε να την καταλάβει κι έκανε λάθος στην αρχή της θεραπείας. Θα τον εμπιστευτείς; Θα εμπιστευτείς τη ζωή σου στα χέρια του για το υπόλοιπο;»  Ελπίζω την επόμενη φορά να μη θυμηθεί το παράδειγμα του Παπαδόπουλου με τον ασθενή, το χειρουργείο και το γύψο...

Στην ερώτηση γιατί πήγαμε στο μνημόνιο, η απάντησή του ήταν απίθανη: «...µία Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν καταλάβαινε,  µε µία Γερµανία η οποία δεν είχε αναλάβει τις ευθύνες της ηγεµονικής δύναµης, µε έναν ∆ιοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τον κ.  Τρισέ που ήταν εξαιρετικά συντηρητικός στις αντιδράσεις του. Και βέβαια το πρώτο µνηµόνιο ήταν ένα απλό δάνειο, έτσι; Ένα απλό διατραπεζικό δάνειο.»

Ερωτηθείς αν διαπραγματευθήκαμε επαρκώς το Μνημόνιο, έδωσε  μια τυπική πασοκική απάντηση «Κοιτάξτε, δεν ξέρω τι έγινε, δεν ήµουνα µέσα στο σύστηµα που έκανε τις επαφές και τις διαπραγµατεύσεις,  εγώ ήµουνα Υπουργός Εθνικής Άµυνας και ήµουνα εναντίον της προσφυγής στο ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο». Όχι δεν είπε ότι ήταν σε  άλλη χώρα!

Δηλαδή μετά τον Χρυσοχοϊδη κι αυτός δηλώνει εμμέσως ότι ήταν απασχολημένος και δεν κατάλαβε τίποτε όταν ο Παπανδρέου διέλυσε τη χώρα προσφεύγοντας στο ΔΝΤ.

Τώρα το λέει; Και γιατί δεν παραιτήθηκε τότε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για να ξυπνήσει ο κόσμος που ακόμη πίστευε τον ΓΑΠ:

Στην ερώτηση αν το Μνημόνιο Ι ήταν λάθος, έδωσε την παρακάτω ...καταπληκτική απάντηση: «Ήταν ελλιπές, γιατί το µνηµόνιο νούµερο ένα αντιµετώπιζε τα προβλήµατα δανεισµού, όχι τη βιωσιµότητα του χρέους. Ή να σας το πω διαφορετικά,  βασιζόταν στην παραδοχή ότι το χρέος χωρίς µείωση,  χωρίς κούρεµα, χωρίς PSI, ήταν βιώσιµο.»    Τι ελλιπές; Ο Παπακωνσταντίνου δεν είπε ο,τι ήσασταν εκ των συντακτών του Μνημονίου; Πως και συντάξατε κάτι τόσο....ελλιπές; Και δεν έχετε ευθύνη; Γιατί δεν μας ενημερώσατε τότε;

Τι βλέπει μετά τις εκλογές: : «βλέπω ότι η µόνη λύση για να κυβερνηθεί ο τόπος αξιόπιστα, για να υπάρχει κατεύθυνση για τη χώρα, είναι να είναι πρώτο κόµµα το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.  Να πάρω εγώ τη διερευνητική εντολή. Τη διερευνητική εντολή, εµένα δε µε ενδιαφέρει να είµαι ο Πρωθυπουργός, θεωρώ ότι αυτό που έκανα τους προηγούµενους εννιά µήνες ως Αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονοµικών είναι µια εµπειρία που εµένα µε έχει σφραγίσει κι έκανα µια αγωνιώδη προσπάθεια για τη χώρα.»!

Μας μπερδεύεις. Αφού δεν θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός, τότε τι τι θέλεις την ...εντολή; Όσον αφορά στο  δεύτερο είναι τώρα επιχείρημα αυτό; Επειδή δηλαδή εσύ μάζευες εμπειρίες, θέλεις να πάρεις πάλι εντολή; Εδώ ένα πάτο στο βαρέλι δεν μπόρεσες να βάλεις;

Αν θα δεχόταν τον Σαμαρά για Πρωθυπουργό: Σαφέστατη απάντηση: «Όχι,  µε συγχωρείτε,  κατ΄ αρχάς εδώ τώρα µιλάµε για τοσενάριο που εγώ έχω.»  Το σενάριο του είναι να έρθει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!

 Για τις συνεργασίες: Όταν  ρωτήθηκε με ποιούς θα συνεργαστεί, αν έρθει πρώτο κόμμα. Περιβόλι η απάντηση. Θα ...αναζητήσει   δυνάμεις με  «διεκδικητική διάθεση απέναντι στο µνηµόνιο και την τρόικα, µπορούν να συνεργαστούν για να πάµε από το µνηµόνιο στο ολοκληρωµένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»!!! Και αντιμνημονιακός, λοιπόν, ο κ. Βενιζέλος!

Για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου: Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε το μνημόνιο και να για αποδείξει ο ίδιος ότι ξέρει να διαπραγματεύεται, διαβάστε πως απάντησε : «Θυµάστε τι έγινε στα τέλη Αυγούστου όταν έφυγε η τρόικα, γιατί θεωρούσα ότι έπρεπε να πάρουµε µέτρα αντιϋφεσιακά,  αναπτυξιακά,  πιο φιλολαϊκά,  έγινε πολύ σκληρή διαπραγµάτευση..» Ναι κύριε Βενιζέλο, θυμάμαι τα αντιϋφεσιακά, φιλολαϊκά και αναπτυξιακά σας μέτρα: το χαράτσι στα ακίνητα, η μείωση των συντάξεων, η μείωση του κατώτου μισθού κ.λ.π!

Ερωτηθείς γιατί χαρακτήρισε  το δημοψήφιμα ως λυτρωτική κίνηση, έδωσε την εξής απάντηση: «Αιφνιδιάστηκα µε την εξαγγελία που έγινε για το δηµοψήφισµα και προσπάθησα µέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου να διαµορφώσω ένα πλαίσιο,  ότι εντάξει να το δούµε κι αυτό,  αλλά µετά τη συµφωνία, µετά το PSI,  αφού ολοκληρωθούν όλα,  αφού πάρουµε τα λεφτά χωρίς να τίθεται θέµα παραµονής στο ευρώ και θα µπορούσαµε και να το αποφύγουµε, έτσι είπα αµέσως, αν συγκεντρωθεί στη Βουλή πλειοψηφία 3/5, 180.» Καταλάβατε; Εγώ όχι!

Ερωτηθείς για την ανεργία, δίνει μια ...συγκλονιστική απάντηση: « Τι να πεις στον άνεργο; Ότι κοίταξε, αγαπητέ µου φίλε, βλέπω την κατάσταση,  αν δεν είχαµε κάνει αυτά µπορεί οι άνεργοι να µην ήταν 1 εκατοµµύριο,  αλλά να ήταν 1,5  εκατοµµύριο.  Μπορεί να είχαµε διπλάσιο ρυθµό επιχειρήσεων που έβαλαν λουκέτο». Είναι δύσκολο να του πεις αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγµατικότητα.»

Δηλαδή να είμαστε και ευχαριστημένοι που οι άνεργοι είναι μόνον 1 εκατομμύριο!

 Ερώτηση: Θα κόψετε τους µισθούς και τις συντάξεις κ. Βενιζέλο; Αυτό είναι το ερώτηµα:

Απάντηση Βενιζέλου: «Μισό λεπτό,  έρχοµαι!!! Για να µιλήσουµε υπεύθυνα και τεκµηριωµένα. Αυτό µας βγάζει στο διάδροµο απογείωσης. Τώρα, εφ' όσον τα κάνουµε αυτά και προχωρήσουµε τις διαρθρωτικές αλλαγές,  άνοιγµα επαγγελµάτων,  απελευθέρωσης αγοράς,  µείωση διοικητικού κόστους, αποσυµφορίζουµε την πίεση για µείωση µισθών και συντάξεων ….

Ο. ΤΡΕΜΗ: Συρρίκνωση του ∆ηµοσίου;

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Συρρίκνωση του ∆ηµοσίου δραστική. Άλλο κράτος άλλο ο δηµόσιος τοµέας …

Ο. ΤΡΕΜΗ: Άρα απολύσεις;

ΕΥ.  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ∆εν χρειάζονται απολύσεις όσο αναδιατάξεις!

Καλά, ο Ρέππας σε ποιά κυβέρνηση είναι υπουργός που μιλάει για 100 χιλιάδες απολύσεις;

 Ερώτηση: Δεν θα μπούν νέοι φόροι;

Απάντηση Βενιζέλου: «Και δεν θα µπουν νέοι φόροι.  ∆εν θα µπουν σε καµία περίπτωση νέοι φόροι!»

Απλώς θυμίζω ότι πέρσι τον Ιούλιο ο κ. Βενιζέλος μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα μπεί κανένας φόρος στα ακίνητα!!!

Όμως, από όλη τη συνέντευξή του στην Όλγα Τρέμη και τον Παύλο Τσίμα, αυτό που επιβεβαιώνετε για μια ακόμα φορά είναι ο νέου τύπου βοναπαρτισμός του. Ο Βενιζέλος έχει όλα τα χαρακτηριστικά του αυταρχικού και ταυτόχρονα του ανθρώπου που νομίζει ότι είναι ο θεός. Πάσχει από κόμπλεξ ανωτερότητας. Κι αυτό φαίνεται στο σημείο που αφού κατηγορεί τον Σαμαρά ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός, λες και του χρωστά η Ελλάδα κάτι τέτοιο, στη συνέχει λέει στους δημοσιογράφους: «ποιος θα πάει κ Τρέμη στο Eurogroup στις 14 Μαΐου; Ποιος θα κάνει, με λίγα λόγια, από το Μάιο και μετά αυτό που έκανα εγώ από τον Ιούνιο πέρσι μέχρι τώρα, παίρνοντας τη χώρα στους ώμους μου;»

Το διαβάζουμε και έχουμε μείνει άναυδοι. Ο άνθρωπος νομίζει ότι έσωσε την Ελλάδα και του χρωστά αυτή την πρωθυπουργία. Πήρε τη χώρα στους ώμους του; Σιγά ρε Σίσυφε.

ΚΡ

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 19/04/2012 07:21:48

  Επικίνδυνος, υποτιμά συνεχώς την νοημοσύνη των πολιτών.

  • nikos avatar
   nikos @ ΠΕΛΙΑΣ 19/04/2012 23:02:15

   το σωστό είναι αδίστακτος και όχι απλά επικίνδυνος .

 2. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 19/04/2012 07:38:13

  Επηρμένος, αλαζών, παρελκυστικός, ψεύτης/πλάνος, ματαιόδοξος, με κόμπλεξ κατωτερότητας το οποίο τον κάνει να υπεραμύνεται παρουσιάζοντας μέσω εγωπάθειας ένα δήθεν ανώτερο άτομο. Με εμφανή αδυναμία να συνεργαστεί, υποτιμητικός έναντι αυτών που λέει ότι να συνεργαστεί, αντιδημοκρατικός εν τέλει διότι την συνεννόηση την εννοεί σε επίπεδο ηγεμονικής κυριαρχίας, αξιολογώντας τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του αποσείοντας τις τεράστιες ευθύνες του. Μικροπρεπής. Χωρίς εγκράτεια στο λόγο του. Ό,τι δεν χρειάζεται η Ελλάδα.

  Τέλος, η συνέντευξη ήταν "μιλημένη" (γι' αυτό επελέγησαν οι κατ' εξοχήν καθεστωτικοί δημοσιογράφοι) διότι δεν του έθεσαν το αμείλικτο ερώτημα: "Αληθεύει αυτό που είπε ο Γ.Παπακωνσταντίνου ότι είστε ο κύριος ελεγκτής/νομικός συντάκτης του Μνημονίου 1 ώστε ο Α.Σαμαράς να σας κατηγορεί ότι ο Βενιζέλος ήταν μελέτη/εκτέλεση/επίβλεψη του Μνημονίου;"

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 19/04/2012 07:39:36

   υποτιμητικός έναντι αυτών που λέει ότι θέλει να συνεργαστεί

  • S.P. avatar
   S.P. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 19/04/2012 07:47:29

   !!!!

  • romeo avatar
   romeo @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 19/04/2012 08:33:26

   Η φωτογραφία σου με λέξεις, είναι περισσότερο πειστική από την οπτική. Όσο για τους δημοσιογράφους που υποτίθεται πως του πήραν συνέντευξη, σε διατεταγμένη αποστολή ήταν! Άλλωστε μη ξεχνάμε πως αυτοί οι δύο και κάποιοι άλλοι του σιναφιού τους, έχουν περισσότερες και ασφαλώς βαρύτατες ευθύνες για την ποδηγέτηση του ελληνικού λαού και την καταστροφή της χώρας.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 19/04/2012 09:23:55

   Μου κάνει εντύπωση όντως που δεν τον ρώτησε κανείς για το ποιος συνέταξε το προοίμιο του Μνημονίου Ι. Το ίδιο το "Βήμα", πριν μήνες, νομίζω τον Σεπτέμβριο, είχε εκτενές ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του Μνημονίου Ι και έλεγε καθαρά ότι το μεν Μνημόνιο ήταν συρραφή από αντίστοιχα μνημόνια χωρών όπως η Ουγγαρία και η Τουρκία, το δε προοίμιο, το μόνο μέρος που συντάχθηκε πραγματικά από εμάς, είχε ως συντάκτες τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο.

 3. S.P. avatar
  S.P. 19/04/2012 07:39:47

  Αφού αυτός ο γενημμένος στρεψοδίκης μας εμπαίζει. Σου λέει έχω τα ΜΜΕ δικά μου τι άλλο θέλω;
  Η οποιαδήποτε σοβαρή αλλαγή στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από έναν ηγέτη, που στις 21.00 από το κρατικό κανάλι θα καταγγείλει ονομαστικά τα κανάλια MEGA, ANT, και όλη την ιδιωτική τηλεόραση που είναι χωρίς άδεια, και είναι υπέυθυνα εξίσου με τους πολιτικούς για εδώ που φτάσαμε.
  Για να μη μακρηγορώ γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος: μήπως δεν είναι ο Χατζηνικολάου, που έκενε ήρωα και σταρ το φαιδρότερο πρόσωπο της ελληνικής πολιτικής τον μακαρίτη Β. Γιαννόπουλο;

  • juliet avatar
   juliet @ S.P. 19/04/2012 14:37:58

   S.P
   σκέψου και πόσες τον ερωτεύτηκαν για τη ''γλώσσα '' του!

   • S.P. avatar
    S.P. @ juliet 19/04/2012 22:07:42

    Juliet
    Ποιόν, τον Γιαννόπουλο;

 4. juliet avatar
  juliet 19/04/2012 08:09:04

  Καλημέρα, κ.Ροδινέ
  ο Μπένυ στα κέφιά του τα είπε όλα ....δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό που τόσα χρόνια με τις συνταγές του όχι δεν ανάρρωσες αλλά είσαι και στα τελευταία σου.
  Δηλ.σε παραδίνει στον νεκτοθάφτη για να κερδίσει και απ΄εκεί.
  Πας σ΄αλλο γιατρό και κυνηγάς τον κομπογιαννίτη.....με τη βοήθεια του νέου ΄γιατρού.Καλημέρα σ΄όλους.

 5. δημητρης avatar
  δημητρης 19/04/2012 08:34:48

  ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΟΝ!
  ΕΠΗΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΩΝ!
  ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ " ε γ ω" ΤΟΥ.
  ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ!
  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ!
  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ

 6. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 19/04/2012 08:44:40

  Καλημέρα μην είστε αρνητικοί η συνέντευξη ήταν καταπληκτική,,,,στο να γελάμε όλη μέρα με τις Παπαριες που ξεστομίζει νάναι Καλά ο άνθρωπος κ´ ας έρθει 4 κ´ καταιδρωμενος

 7. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 19/04/2012 08:51:54

  Ειμαι περιεργος να ξερω ποσοι ειχαν την υπομονη να τον ακουσουν μεχρι τελους ! Η ακατασχετη λογοδιαρροια θυμιζει εντονα πραγματικη εμεση! Ολος ο λογος αποτελειται απο παραθεση σωστων λεξεων και φρασεων χωρις ..περιεχομενο με αντιφασεις και διασαρμονια των μεταξυ νοηματων. Και καταληγει σε μια ανευ προηγουμενου ακατασχετη φλυαρια ασυναρτητων φρασεων και ιδεων.

 8. ΓΙΆΝΝΗΣ ΔΙΑΤΙΚΟΣ avatar
  ΓΙΆΝΝΗΣ ΔΙΑΤΙΚΟΣ 19/04/2012 09:10:23

  Μετά το στραπάτσο που έπαθε στον χ"νικολάου με τον κόσμο απέναντί του, πήγε στο μπομπολοκάναλο μα με τους αγαπημένους του να πουλήσει φούμαρα. Ο άνθρωπος είναι μηχανή παραγωγής λέξεων, ψεύτης, αλλαζόνας και εκδικητικός-ρεβανσιστής. Ηθελα να ήξερα πόσοι παρακολούθησαν τη παράσταση "ο καραγκιόζης αρχηγός". Αλήθεια ο Ντερμεντέρης γιατί κόπηκε;

 9. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 19/04/2012 09:18:47

  άλλα ντάλα κουτρουβάλα της Παρασκευής το γάλα...
  Αλλοίμονο αν αυτός ο άνθρωπος βρεθεί έστω και κατά λάθος, όχι τώρα αλλά και σε οποιονδήποτε χρόνο, στην πρωθυπουργία ... καήκαμε... θ΄αποτελειώσει ότι απέμεινε από Ελλάδα.
  Η ύπαρξη αυτού του ¨όντος¨, στην αρχηγία ενός κόμματος, είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, πρέπει ο ψηφοφόρος να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν, πρέπει να εξαφανίσει δια της ψήφου του αυτά τα ¨τέρατα¨ , αυτό το εγκληματικό κόμμα που από την ίδρυσή του μόνο κακό έφερε σ΄αυτή τη χώρα.

 10. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 19/04/2012 11:31:21

  Αντίθετα με πολλούς πιστεύω ότι αυτό που προέχει σήμερα είναι η μετεκλογική εξαφάνιση - τιμωρία του ΠΑΣΟΚ. Ας καταδικάσουμε τον αίτιο και στη συνέχεια βλέπουμε. Βάλτε τα δυνατά σας να πάει κάτω από 10%.

 11. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 19/04/2012 12:42:48

  Αμήν !!!

 12. ειδωλοκλάστης avatar
  ειδωλοκλάστης 19/04/2012 12:46:39

  Ηταν πράγματι μιά τραγική παράσταση τού Μπένι καί τών μεγκατσιρακίων, ο πανικός τού νέου αρχηγού έκδηλος, όμως πολύ αμφιβάλω άν αυτό βοηθήσει τόν Σαμαρά καθώς, μέχρι στιγμής, μόνο αερολογίες ακούμε αλλά καί κάτι πολύ συγκεκριμένο: Οτι θά ενσωματώσει τό 'έκτακτο' χαράτσι τού χοντρού σέ νέο, ενιαίο καί μόνιμο φόρο ακινήτων!
  Αλλη μιά σταγόνα πού θά ξεχείλιζε τό ποτήρι (άν δέν έχει ήδη ξεχειλίσει από τήν ξαφνική 'μνημονιακή' στροφή).

 13. Jimakos avatar
  Jimakos 19/04/2012 12:49:39

  The Benny Show κάθε μέρα αποκλειστικά στο Mega Channel.

 14. airman avatar
  airman 19/04/2012 14:32:03

  Είναι σίγουρος ότι θέλει 4 debate με το Σαμαρά;
  Εκτός και εάν θέλει 3 για πάρτι του (όπως στις εσωκομματικές εκλογές) και 1 για να ''κάνει πάρτυ'' ο Σαμαράς!

 15. victoria (true) avatar
  victoria (true) 19/04/2012 18:12:09

  "ήµουν εναντίον της προσφυγής στο ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο"

  λίγη τσίπα;; λίγη;;

 16. Ελληνική Φιλοσοφία avatar
  Ελληνική Φιλοσοφία 19/04/2012 20:24:52

  Πρώτα θα κάνει το κούρεμα και μετά θα ρωτήσει σε δημοψήφισμα αν θέλουμε το κούρεμα. Οκ έγινε!

 17. Nίκος avatar
  Nίκος 19/04/2012 21:32:11

  Eλεος αφου πέρασε σαν ΑΡΜΑΔΕΔΩΝ απο κάθε Ελληνική οικογένεια θέλει να είναι και πρώτο κόμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. bird avatar
  bird 19/04/2012 21:47:43

  "Κοιτάξτε, δεν ξέρω τι έγινε, δεν ήµουνα µέσα στο σύστηµα που έκανε τις επαφές και τις διαπραγµατεύσεις, εγώ ήµουνα Υπουργός Εθνικής Άµυνας και ήµουνα εναντίον της προσφυγής στο ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο"
  "Oύτε και συ Λαζάρου πρόσεξες;”
  "Όχι κύριε καθηγητά. Eγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου, που πρόσεχε την Ξανθοπούλου, που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.