22/10/2008 16:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μερικές σατανικές συμπτώσεις

Τον Φεβρουάριο του 2006, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και ηγούμενος Εφραίμ συνταξιδεύουν στο Φανάρι και επισκέπτονται τον Οικουμενικό Πατριάρχη,

Στις 16 Απριλίου του 2006 προβάλλεται συνέντευξη της Μάρας Ζαχαρέα με τον Εφραίμ.

Την ίδια ημέρα ο κ. Ρουσόπουλος βρισκόταν στο Άγιο Όρος, όπου τον φιλοξενούσε ο ηγούμενος Εφραίμ.

Δέκα ημέρες μετά, στις 26 Ιουλίου 2006 υπογράφηκε η κοινή διυπουργική απόφαση, με την οποία ξεκίνησε η διαδικασία ανταλλαγής των εκτάσεων-«φιλέτα».

Το μεθεπόμενο βράδυ της υπογραφής ο κ. Ρουσόπουλος έπεισε τον Κώστα Καραμανλή να διανυκτερεύσουν στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. NTANTON avatar
  NTANTON 22/10/2008 16:46:04

  ¨ΑΛΑΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΚΙΑ…¨

  Αισθήματα έκπληξης και διεργετικής χαρμολύπης με κυριάρχησαν όταν αντίκρισα την φωτογραφία του αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευ. Γιαννόπουλο στην οποία φαίνεται να διαφημίζει ένα από τα πιο αγνά , λευκά και άσπιλα , ελληνικά προϊόντα .

  Παραβιάζοντας κατά εξαίρεση την ¨αστική μου κουλτούρα¨ , της ευγένειας –του σεβασμού και της επιείκειας απέναντι σε κάθε άνθρωπο , του αφιερώνω τους στίχους ενός τραγουδιού του Δ. Σαββόπουλου , το οποίο γράφτηκε για αριστερούς ηγέτες- γραφειοκράτες – υποκριτές , αλλά αρμόζει για κάθε στυλοβάτη της εκάστοτε Εξουσίας.
  ==================================================
  Χαρά να σε γιαουρτών εκεί που ρητορεύεις
  εκεί που με χειροκρωτάς χωρίς να το πιστεύεις
  παίρνεις την αλήθεια μου και μου την κάνεις λιώμα
  απ' το πόδι με τραβάς βαθιά μέσα στο χώμα.

  ==================================================

  Την είδηση την είδα στο ¨Press-Gr ¨ , όπου τα περισσότερα σχόλια των επισκεπτών του προκαλούν , με την βωμολοχία , τον παλιμπαιδισμό και την βλακεία τους , εμετό . ΟΜΩΣ βρήκα τα πρώτα δύο σχόλια που έγιναν για την δημοσίευση αυτή πολύ εύστοχα και τα παρουσιάζω –αναδημοσιεύω επίσης

  Υ.Γ. Περίεργο , το έχουν οι ¨Ευάγγελοι¨ , ο ένας να ¨εισπράττει ¨ καφεδιά και ο άλλος γιαούρτι ;
  ==================================================
  Τι είπε για το γιαούρτωμα ο Αντώναρος...
  .
  Τι δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος για το γιαούρτωμα που δέχτηκε χθες στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια; «Η άσκηση βίας με οποιαδήποτε μορφή κι αν γίνεται, είναι καταδικαστέα. Δεν οδηγεί πουθενά, είναι έκφραση αδυναμίας».
  --------------

  # posted by press.gr@hotmail.com @ 15:11
  Comments:
  ΦΑΛΑΚΡΕ ΠΡΑΚΤΩΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ" ΑΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΚΑΡΤΕΛΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ .
  # posted by Ανώνυμος : 22 Οκτώβριος 2008 3:38 μμ

  ΑΧ ΑΝΤΩΝΑΡΕ
  ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ
  ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
  ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ
  ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ.
  ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ/

  Comments:

  ΦΑΛΑΚΡΕ ΠΡΑΚΤΩΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ" ΑΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΚΑΡΤΕΛΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ .

  # posted by Ανώνυμος : 22 Οκτώβριος 2008 3:38 μμ

  ΑΧ ΑΝΤΩΝΑΡΕ

  ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ
  ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
  ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ
  ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ.
  ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ/

  # posted by Ανώνυμος : 22 Οκτώβριος 2008 3:41 μμ

  http://press-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_6420.html
  ==================================================

  Όποιος μπορεί ας τοποθετήσει – εδώ- την αποκαλυπτική φωτογραφία του κ. Αντώναρου που δημοσιεύτηκε στην παραπάνω ιστοσελίδα.

 2. rs avatar
  rs 22/10/2008 16:55:53

  Το ΘΕΜΑ είναι ακριβώς αυτό. Μπορείνα γίνει ένα... flow chart με όλες τις διασυνδέσεις τις ημερομηνίες και τα πρόσωπα; Αυτό έχει ενδιαφέρον.
  Να σας θυμίσω είχε δημοσιευθεί κάτι ανάλογο με τις εταιρίες του Μπό μπολα όταν ήταν επίκαιρο το θέμα με τον βασικό μέτοχο(χα χα χα).
  Έτσι θα φανεί το στήσιμο της υπόθεσης και το εύρος της διαπλοκής. Σε λίγο καιρό θα λέμε..Πελέκης, Πελέκης;Τί μου θυμίζει;

  Υ.Γ. Μέχρι σήμερα υπάρχει κάποια δήλωση απο το Πατριαρχείο;

 3. NTANTON avatar
  NTANTON 22/10/2008 18:09:31

  Πολύ αποκαλυπτική και πολύτιμη ( όπως την παρουσιάζεις με επιτυχία ¨Φάκτορα¨ ) η αλληλουχία των γεγονότων , που αφορούν την ενδεχόμενη συνέργια του Θ. Ρουσόπουλου στο σκάνδαλο Βατοπεδίου.

  Όμως δεν πρέπει να καταλήξουμε στην ¨δαιμονοποίηση¨ του συγκεκριμένου προσώπου , ως αποκλειστικά υπεύθυνου που ¨παρέσυρε των Κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση της Ν.Δ. που ζήτησε την ψήφο των Ελλήνων για την ¨ανασυγκρότηση του κράτους¨...

  Εννοώ την - ακροτελεύτια- παρατήρηση σου στο παραπάνω σχόλιο :

  ¨Το μεθεπόμενο βράδυ της υπογραφής Ο κ. Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ε Π Ε Ι Σ Ε ο τον Κώστα Καραμανλή να διανυκτερεύσουν στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου ¨.

  Μην καταλήξουμε στο τελευταίο ίσως αμυντικό επιχείρημα ( στο μέλλον , εάν απαγγελθεί κατηγορία κατά του Θ. Ρ ) του πρωθυπουργού ¨ότι δεν ήξερε τι γινότανε και παρασύρθηκε¨...

  Η ηλικία η μόρφωση και η αυξημένη πολιτική και νομική ευθύνη του σε ένα ¨πρωθυπουργό-κεντρικό σύστημα¨ δεν επιτρέπουν σε κανένα να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

  Σύμφωνα με το νόμο , αλλά και την κοινή λογική ¨Για όλες τις αποφάσεις της Κυβέρνησης ( και του κάθε υπουργού ξεχωριστά ) έχουν συλλογική ευθύνη όλα τα μέλη της ¨ !

  Και βέβαια πέρα από τους αυτουργούς μίας παράνομης πράξης ( η οποία στην περίπτωσή μας έχει ¨ιδιάζουσα σημασία¨ , διότι αποτελεί προσβολή και βλάβη Δημοσίου συμφέροντος ) υπάρχει και η ¨ηθική αυτουργία¨ . Εκτός εάν αυτή , η προβλεπόμενη από τον Ποινικό Κώδικα , κατηγορία ισχύει μόνο για τους υπόλοιπους έλληνες πολίτες…

  Ας πρόσεχαν . Πολύ περισσότερο ας προσέξουμε εμείς...

 4. Έμπορος γιαρτιού σακκούλας avatar
  Έμπορος γιαρτιού σακκούλας 22/10/2008 19:47:53

  Ήτο εξαίσιος ο κ.υπουργός γιαουρτωθείς. Στον κ.Ρουσόπουλο θα ταίριαζε άπαχο γιαουρτάκι σακούλας. Τσιτώνει το δέρμα. Για τους πατριάρχες, αρχιεπίσκοπους και ηγούμενους προτείνεται Μπεσέλ. Ρίχνει τα τριγλυκερίδια.

 5. Giannis Dimitriou avatar
  Giannis Dimitriou 23/10/2008 04:40:37

  O Rousopoulos einai ontws megalos apatewnas.

  Alla o megistos apatewnas einai o Kwstakis:
  sobara pisteuei kaneis oti o Rousopoulos etrwge
  toso fanera xwris na to 3erei to afentiko tou
  kai pio poly xwris na trwei xontra kai to afentiko tou o Kwstakis-Natasoula?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.