#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/03/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μεγάλη Είδηση: Ο Βενιζέλος υποστηρίζει ότι έχει επίγνωση της κατάστασης !!!Έλληνες γρηγορείτε. Ο Β. Βενιζέλος μας... απειλεί κατάμουτρα ότι πάει για πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Μαζί για τη νίκη είπε ο Μπένι τονίζοντας ότι όλοι μαζί μια αγκαλιά θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Τώρα τη μεγάλη αγκαλιά να την εκλάβω ως σεξουαλική παρενόχληση;

Διότι την πρωτιά στις εκλογές μόνο ως χιούμορ μπορώ να την εκλάβω. Σαν το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι που ο πρώτος έβριζε το δεύτερο και μόλις τον έπιασε ο λαγός είπε: Ε, λέμε και καμιά... μα....α για να περνά η ώρα.

Έτσι και ο Βενιζέλος λέει ότι του έρθει για να περάσει η ώρα και να ξεγελαστεί κι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να πάει να ψηφίσει την άλλη Κυριακή. Και να πάει χωρίς να έχει μαζί του γιαούρτια και πατάτες, ειδικά τώρα που είναι φθηνές από το Νευροκόπι, μετατρέπονται σε φθηνότερο «όπλο».

Έχει, λέει, πλήρη επίγνωση του τι περνά ο κόσμος αλλά όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια να κρατήσουμε τη χώρα όρθια.

Όμως, θα πρέπει να αναρωτηθούμε: Από που κι ως που έχει επίγνωση της κατάστασης ο Βενιζέλος; Πήγε ποτέ στις φτωχογειτονιές, πήγε στις ουρές του ΟΑΕΔ, στα εργοστάσια που δουλεύουν με 500 ευρώ επειδή αυτός το αποφάσισε; Ή μήπως ρώτησε κανέναν δανειολήπτη πώς θα πληρώσει την επόμενη δόση του δανείου του;

Άραγε ο κ. Βενιζέλος τολμά να πάει να ζητήσει την ψήφο του μικροκαταθέτη ο οποίος εμπιστεύθηκε το ελληνικό δημόσιο κι αγόρασε ομόλογα μέχρι 100.000 αλλά τώρα χάνει τα μισά λεφτά;

Η αλαζονεία είναι βασικό χαρακτηριστικό του κ. Βενιζέλου, όπως και η κομπορρημοσύνη. Τώρα προστίθεται και η αναίδεια, η έλλειψη σεβασμού στον ελληνικό λαό.

Ολόκληρη η δήλωση – μνημείο αναίδειας του κ. Βενιζέλου είναι η εξής:

«Ευχαριστώ θερμά το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που μου έκανε την πολύ μεγάλη τιμή να με ανακηρύξει σήμερα υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η δημοκρατική προοδευτική παράταξη που την εξέφραζε, την εκφράζει και θα την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

Η κρισιμότητα των περιστάσεων που ζει η πατρίδα μας και η παράταξή μας, οδήγησε ένα πολύ μεγάλο αριθμό στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου. Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που επωμίζομαι, αλλά αυτή η ευθύνη είναι μια ευθύνη συλλογική και η δράση μας θα είναι ομαδική.

Όλοι θα είναι δίπλα μου και εγώ θα είμαι δίπλα σε όλους. Ειδικά αναφέρομαι στο Χρήστο Παπουτσή που είχε την πολιτική παρρησία να παρουσιάσει την προγραμματική του πρόταση και να την αναδείξει στην Εθνική Συνδιάσκεψη.

Θέλω να αναφέρω ονομαστικά όλους τους φίλους και συναγωνιστές, αλλά δεν μπορώ να το κάνω μέσα στα όρια αυτής της σύντομης δήλωσης. Απευθύνομαι προσωπικά στην κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Έλληνα, απευθύνομαι προσωπικά σε όλα τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους, τους ψηφοφόρους κάποια στιγμή του ΠΑΣΟΚ και τους καλώ να γυρίσουν εδώ στο σπίτι τους, στη μεγάλη κοίτη της δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης.

Έχω αποδείξει, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, την πίστη μου στις εσωκομματικές, πολυφωνικές διαδικασίες.

Τώρα, την άλλη Κυριακή, πρέπει να μετατρέψουμε την διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε μια μεγάλη γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής. Πρέπει να σπάσουμε τα φράγματα που θέλουν να μας στήσουν ώστε να κρατηθεί το ΠΑΣΟΚ σιωπηλό και ακίνητο, όπως θέλουν να κρατήσουν σιωπηλή και ακίνητη κάθε γνήσια πολιτική έκφραση.

Τώρα πρέπει να πάρουμε ξανά την υπόθεση στα χέρια μας, γιατί ο στόχος μας είναι καθαρός, είναι ρεαλιστικός, είναι η νίκη στις βουλευτικές εκλογές, είναι η πρωτιά, το ΠΑΣΟΚ για το καλό του έθνους πρέπει να έχει τον κεντρικό, τον πρώτο λόγο στις πολιτικές εξελίξεις.

Έχω πλήρη επίγνωση των ερευνών της κοινής γνώμης. Γνωρίζω σε βάθος τι τραβάει το κάθε νοικοκυριό, ο κάθε Έλληνας πολίτης, τις δυσκολίες, τις θυσίες, τη δυσφορία, αλλά όλοι μαζί κάνουμε μια προσπάθεια, μια εθνική προσπάθεια να κρατήσουμε τη χώρα όρθια.

Και τώρα μετά την ολοκλήρωση του περιβόητου PSI έχει ανοίξει ένα τεράστιο παράθυρο ευκαιρίας. Ένα παράθυρο ευκαιρίας για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος, για να αναπληρώσουμε απώλειες, για να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας ως έθνος, ως πολίτες της Ευρώπης, ισότιμοι και όχι ως παρίες της ευρωζώνης.

Φίλες και φίλοι, σας περιμένω εγώ και όλοι οι φίλοι μου, οι συναγωνιστές μου του ΠΑΣΟΚ με ανοιχτή αγκαλιά την επόμενη Κυριακή στις οργανώσεις μας, στις κάλπες για να δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι η παράταξη είναι ζωντανή, ότι εμείς μπορούμε να σηκώσουμε και θα σηκώσουμε ξανά το βάρος της ανανέωσης, της αναγέννησης και της προοπτικής του τόπου.

Αρχίζουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. voter avatar
  voter 12/03/2012 10:07:16

  Το είδα λιγο πριν βγω απο την ιστοσελίδα !
  Ο τιτλος του ,το καλύτερο ανέκδοτο εδώ και καιρό .

 2. Μαικ. avatar
  Μαικ. 12/03/2012 10:20:00

  Παιδιά η Ν.Δ. χρειάζεται συσπείρωση,αυτή τη στιγμή έχουμε απώλεις προς 4 κατευθύνσεις(Καμένος-Ακροδεξιά-Ντόρα και Αριστερά κόμματα)και εισροές από Πασόκ και Λαός(όχι μεγάλες).Ο Σαμαράς πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ενότητας και να δημιουργήσει ξανά τη μεγάλη παράταξη.Ακόμη πρέπει να ορίσει το διακύβευμα των εκλογών και να ξαναδώσει ελπίδα στον Έλληνα.

 3. silence.t avatar
  silence.t 12/03/2012 10:22:44

  Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη απο την δήλωση Βενιζέλου .
  Με μια μικρή τροπολογία του συντάγματος σε συννενόηση με τον Παπαδήμο (οι δυό τους αρκούν) θα μπορούσε να ονομάσει πρώτο κόμμα αυτό που βγαίνει τρίτο σε συγκέντρωση ψήφων και έτσι να κυβερνήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμη .
  Εξάλου το έχει δηλώσει και στο παρελθόν , ''γιατί να κάνουμε δημοψήφισμα η εκλογές αφού τα βρίσκουμε μεταξύ μας εδώ μέσα'' !

  • NM avatar
   NM @ silence.t 12/03/2012 14:14:09

   Για σου Ρε Μένιο Κουτσόγιωργα...!!!

 4. Aggelos avatar
  Aggelos 12/03/2012 11:08:38

  παντως η συγκριση βενιζελου σαμαρα χθες ειναι φοβερη

  ο Βενιζελος αυταρχικος επικινδυνος και εκφοβιστικος
  ο σαμαρας κανονικος ανθρωπος αποφασιστικος αλλα με συναισθημα..βγαζει καλοσυνη ρε παιδι μου

  προσωπικα τον Βενιζελο τον φοβαμαι,,φαινεται φασιστας ικανος για ολα,,ο ιδιος ο διαολος..

 5. Aggelos avatar
  Aggelos 12/03/2012 11:10:13

  πως βγηκε ο βενιζελος χθες ηταν το ονειρο της Ντορας,,να βγει δημοκρατικα μονη της

  ευτυχως η ΝΔ δεν ηταν ποτε μονοκρατορια τυπου πασοκ και ο αβραμοπουλος σαμαρας κλπ δεν αφησαν να γινουν τετοια ξεφτιλικια και ανοιξε το παιχνιδι..

 6. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 12/03/2012 11:35:28

  Το ΠΑΣΟΚ δεν πεθαίνει εύκολα. Μην ξεχνάτε ότι έχει διορίσει πάνω από 500 χιλιάδες συμπολίτες μας. Ακόμα και αν δυσαρέστησε τα σπλάχνα του δεν παύει να τους έδωσε βρακί για τον γυμνό πωπό τους. Όταν έρχονται τα δύσκολα και δεν πιάνει η παρωχολογία, αρχίζει το φρεσκάρισμα της μνήμης.
  Ποιός σε διόρισε; Ποιός σε μετέθεσε; Τί ήσουν πρίν το '81; Ποιός σε ενέταξε στον αναπτυξιακό; Εκκρεμεί η επιχορήγηση και θες να την πάρεις; Ποιός θα σε βοηθήσει να καλύψεις χρέη που δημιούργησες ως διαχειριστής δημ χρήματος (αυτό για δημάρχους, νομάρχες, περιφερειάρχες, διοικήσεις δημ οργανισμών, ΝΠΙΔ κλπ); Ο Βενιζέλος έχει πλάτες και θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ενοχή των πασόκων εκβιάζοντας.
  Υ.Γ: Ο Ροβέρτος του ΙΚΑ το πήρε το μήνυμα. Οι υπόλοιποι θα το πάρουν στο μέλλον.

  • juliet avatar
   juliet @ Dexi Extrem 12/03/2012 16:53:46

   Στο τελευταίο διαφωνώ .Για να εκβιάσει θα πρέπει να μην εκβιάζεται .Σωστά;

 7. Ελενα avatar
  Ελενα 12/03/2012 13:02:32

  ξερει το πασοκ από καλες νοθείες από τον Σιμητη κ μετα μ αυτον τον τροπο βγαίνει γιατι να μην το προσπαθήσει κ τώρα που ειναι στο 5%; Το αγκαθι του ομως ειναι οτι μεγαλο μερος των πολιτων ξυπνησε κ δεν θα εχει μονο τα πουλημενα κομματα της βουλης απεναντι του αλλα κ δυνάεις οπως το ΕΠΑΜ. Οπότε ας μην γλείφεται πολυ γιατι το μονο που θα παρει ειναι τα @@ του

 8. o deksios avatar
  o deksios 12/03/2012 13:36:45

  ο,τι και να λεμε, μια χαρα τα καταφερε ο Βενιζελος..
  απο τελειωμενος αρχηγος του πασοκ..
  και με την στηριξη των γνωστων νταβατζηδων του πασοκ, ευελπιστει και στην πρωθυπουργια στο απωτερο μελλον..

 9. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 12/03/2012 16:08:30

  Αλήθεια τι τις θέλουν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ; Αφού έκλεισε το θέμα στο Συμβούλιό τους. Εκλογές σημαίνει επιλογές, ιδεολογική ζύμωση, προτάσεις που ζητούν αναγνώριση, έκφραση κι έγκριση στο πρόσωπο ενός πολιτικού. Έναν έχουν τελικά. Προς τι λοιπόν ο θόρυβος;
  Εδώ αποφάσισαν συντεχνιακά η καλύτερα σοβιετικά. Προς τι θα στήσουν την κάλπη; Κι όσοι προσέλθουν γιατί θα πάνε; Δεν βιάζεται η λογική τους; Ποια η πολιτική τους αισθητική;
  Κι οι άλλοι δελφίνοι; Με τις βαρύγδουπες δηλώσεις υποψηφιότητας και τις συνεντεύξεις; Ο Χρυσοχοΐδης, ο Παπουτσής γιατί λουφάξανε; Τόση είναι η αξία τους.
  Σωστά επισήμανε το "Δεξί εξτρέμ" παραπάνω. Απ' το '81 και μετά διόρισαν 500.000 καθεστωτικούς και ρουσφετολογούν 30 χρόνια τώρα. Γι' αυτά αγωνίζονται. Και να δείτε που θα στείλουν και τον κυρ Φώτη. Δύσκολα αφήνεται η κουτάλα. Ποιες σοσιαλιστικές αρχές ... για αξίες αφήστε το καλύτερα.

 10. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 12/03/2012 17:26:25

  Διαβάστε την συνέντευξη του Αδαμάντιου Πεπελάση και την άποψή του για ΓΑΠ και Βενιζέλο.
  Είναι κόλαφος και για τους δύο άχρηστους πολιτικούς που καταστρέψαν την Ελλάδα.
  Ο Βενιζέλος είναι ο ποιό επικύνδινος και ανίκανος πολιτικός. Από όπου και να πέρασε δεν έκανε απολύτως τίποτα.
  Το μόνο επίτευγμά του είναι η εξασφάλιση της ατιμωρησίας των πολιτικών συνεργούσης και της ΝΔ.
  Να δούμε θα τον αλλάξει τον νόμο.

 11. βαγγελης avatar
  βαγγελης 13/03/2012 10:30:40

  Ότι και να λέει ο φαιδρός αυτός κύριος, το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές αυτές θα πάρει κάτω από 20%, τώρα να θυμίσω ότι και το ΓΑΠ τον είχαν ψηφίσει ένα εκατομμύριο πασόκοι, την κατάληξη την είδαμε, το ίδιο περιμένει και τον έλληνα ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.
  Όποιος δεν διάβασε τώρα τη συνέντευξη του κ. ΠΕΠΕΛΑΣΗ, που αναφέρει και κάποιος φίλος παραπάνω, θα τη διαβάσει αργότερα και θα καταλάβει.

 12. sabmarine avatar
  sabmarine 13/03/2012 19:36:46

  ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 13. ΣΟΧΑΣΤΗΣ avatar
  ΣΟΧΑΣΤΗΣ 15/03/2012 12:37:11

  Eρε ποσο ασχημα νιωθω οταν μιλαει ο γλωσσοξυλοροκανιδας ο ειδικος συνταγματολογος αυτος που εκανε το συνταγμα κολοχαρτο στην κωλοβουνοχαραδρα του.Με εγκληματικα ψηφησματα νομοθετικου περιεχωμενου
  μας βιασες,μας ξεσκισες,και τωρα ζητας να αγκαλιαστης με τον ΛΑΟ για να πας εσυ μπροστα με το πασοκ αρε ποσο νυχτομενος εισαι.
  Κατεβα λοιπον στον ΛΑΟ να σ'αγκαλιασει με την ευγνωμοσυνη του ΠΥΘΩΝΑ ,με την λατρεια του ΒΟΑ,και με την μητρικη στοργη της ΑΝΑΚΟΝΤΑ,ελα κατεβα στον ΛΑΟ σε περιμενουμε. φασιστα βενιζελο να παρης την προικα σου και απο εμας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.