#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/04/2008 10:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μείζον θέμα η κόντρα Αλογοσκούφη – Κλαδά

Σε μείζον θέμα για την κυβέρνηση εξελίσσεται η σύγκρουση του κ. Αλογοσκούφη με τον κ. Κλαδά. Επειδή δεν πρόκειται απλώς για μια κόντρα του κ. Κλαδά με τον κ. Αλογοσκούφη, όπως θέλουν να την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, υποστηρίζοντας τον ευνοούμενό τους υπουργό Οικονομικών. Αλλά για μια κόντρα του Μαξίμου με τον κ. Αλογοσκούφη που άπτεται της διαπλοκής και του …ελέγχου της. Και ως εκ τούτου αναμένεται να πάρει σοβαρές διαστάσεις.

Θα αναφερθούμε και στη συνέχεια σε άγνωστες πτυχές της σύγκρουσης αυτής που απειλεί να εξελιχθεί στην Β΄ Φάση της Ζαχοπουλιάδας και όπως εκτιμάται θα καθορίσει την μελλοντική πορεία της κυβέρνησης Καραμανλή. Εδώ θα πούμε ότι το ποτήρι ξεχείλισε όχι μόνο λόγω αυτών που γράφουν οι εφημερίδες, αλλά κυρίως επειδή ο κ. Κλαδάς άνοιξε τον «φάκελο Τσουπίδη». Του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στενού συνεργάτη του κ. Αλογοσκούφη που εμπλέκεται στην υπόθεση των ομολόγων. Αυτό σημαίνει όμως ότι το Μαξίμου «ψάχνει» τον Αλογοσκούφη και τα πεπραγμένα του στα ομόλογα που οδηγεί με την σειρά του σε δύο ενδεχόμενα: Είτε ότι ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή να «ξεμπερδεύουν» με τον Αλογοσκούφη, είτε ότι το Μαξίμου (Ρουσόπουλος – Αγγέλου) θέλουν να ξεκαθαρίσουν μαζί του τους λογαριασμούς τους.

Όπως γράφουμε σε προηγούμενο post,  για το θέμα του κ. Τσουπίδη (ο οποίος απομακρύνθηκε από το ΤΤ μαζί με τον στενό του συνεργάτη κ. Δ. Καπράνο του ΤΣΠΕΑΘ αμέσως μετά τις εκλογές), έχει ήδη ενημερωθεί το Μαξίμου με δύο επιστολές του κ. Κλαδά. Η άλλη σοβαρή υπόθεση για την οποία ο κ. Αλογοσκούφης ζήτησε την παρέμβαση του κ. Καραμανλή εναντίον του κ. Κλαδά  είναι οι έρευνες της ΥπΕΕ στην ΕΠΟ με στόχο τον κ. Γκαγκάτση. Για τις οποίες, όμως (και όπως έχουμε γράψει) πιέζουν τον κ. Αλογοσκούφη δυο κορυφαίοι παράγοντες της διαπλοκής ο ένας των ΜΜΕ και ο άλλος του ποδοσφαίρου. Γιατί τον πιέζουν; Επειδή μέχρι τώρα νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν μόνο με το υπουργείο Οικονομικών. Τώρα όμως στα θέματά τους παρεμβαίνει και το Μαξίμου κι αυτό τα λέει όλα. Θυμηθείτε επίσης όσα γράφαμε πρόσφατα για τους φακέλους με τα φορολογικά ορισμένων ΜΜΕ (πχ Alter), τις υποθέσεις του Θέμου, το λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλα που άνοιξε ο κ. Κλαδάς, ενώ επί κυριαρχίας Αλογοσκούφη στην ΥπΕΕ σκονιζόντουσαν στους φοριαμούς. Με λίγα λόγια η νέα κόντρα αφορά ουσιαστικά τον έλεγχο της …διαπλοκής. Γι αυτό και θα υπάρξει πολύ μεγάλη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fantomas avatar
  fantomas 17/04/2008 11:41:18

  ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΣΗ ''Είτε ότι ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή να «ξεμπερδεύουν» με τον Αλογοσκούφη, είτε ότι το Μαξίμου (Ρουσόπουλος – Αγγέλου) θέλουν να ξεκαθαρίσουν μαζί του τους λογαριασμούς τους.'' ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ Ο ''ΚΟΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ'' Η' ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ?

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/04/2008 12:27:21

  Αυτό που παίζεται είναι αν ο Καραμανλής θα συνεχίσει.

  Και ως μέγας ισορροπιστής προσπαθεί να διαμορφώσει ισορροπίες με τη διαπλοκή που τον ευνοούν αποκλειστικά προσωπικά.

  Στην κατεύθυνση αυτή μπορεί να χαλάσουν μικρότερα μαγαζιά εξυπηρετήσεων και πλουτισμού που διατηρούν για λογαρισμό τους, και εννοείται για τους συνεργάτες τους, κορυφαία στελέχη και υπουργοί.

  Ενδεικτικά, ανεπιβεβαίωτες φήμες (το θέτω έτσι μην φάει αγωγή ο Factor) φέρουν τον Μεγάλου, you know, πρώην οννεδίτη, σύζυγο Ρουμπίνης που έγινε γραμματέας και κουμάντο στον Τσουπίδη, εισπράκτορα και ταμία του Αλογογκούφη στο Λονδίνο.

  Η πορεία του Καραμανλή είναι το ζητούμενο.
  Ξέρω ο Factor θεωρεί ότι "τελειώνει".
  Εγώ πιστεύω ότι θα συνεχίσει.
  Δίνω βάρος στο "δεν είμαι νέος για να με στείλετε στη σύνταξη ;".
  Και όχι επειδή το επικαλέστηκε και ο Ρουσσόπουλος.

 3. Anonymous avatar
  Anonymous 17/04/2008 14:30:09

  Συγκρίνοντας τις ομοιότητες στις σχέσεις του τότε υφυπουργού Τατούλη με τον Γ.Γ. Ζαχόπουλο με αυτές του νυν υπουργου Αλογοσκούφη και του Ε.Γ. Κλαδά, θα το έπαιζα standard 2.

  Επειδή μεταξύ των δύο προτιμώ τον Αλογοσκούφη (το μη χείρον, βέλτιστον γαρ) θα του συνιστούσα να αποστείλει και μερικές επιστολές προς τα κάτω και τα άνω, γιατί στο μέλλον μπορεί και να δει να του "φορτώνουν" τον Κλαδά και τα πεπραγμένα του.

 4. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 17/04/2008 15:21:55

  καλά και η Ντορούλα μας Ξεχνάτε ,
  ετοιμάζεται για τα πάγει της Σιβηρίας
  για καμοια γούνα ?

 5. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 17/04/2008 18:57:34

  Ανώνυμε 1:29,
  η απάντηση στο "Έχουμε κοζα νοστρα αντί για κυβέρνηση?" είναι:

  "Η ηθική κοινωνία, η κοινωνία των αγγέλων εκμεταλλεύτηκε ένα η θ ι κ ό μου παράπτωμα, βρίσκοντας την κατάλληλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ αποδοχή. Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ώτα προκειμένου να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός .. Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ και θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά.

  Θέλετε αίμα;
  Θέλετε κρέας στην αρένα;
  Θα το έχετε.

  Θέλω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ τη στημένη εντιμότητα και να βάλω τέρμα σε α σ ύ δ ο τ α φ α ι ν ό μ ε ν α ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ".

  Ζαχόπουλος έφα, και γράμματα γνωρίζει, και καθηγητής ήταν της συζύγου του πρωθυπουργού, και τους λόγους του πρωθυπουργού έγραφε, και το Ταμείο του ΟΠΑΠ είχε, -το εβδομαδιαίο ΚΑΙ, το σημαντικότερον; το "μ ε τ ρ η τ ό"!. Το αν ο άνθρωπος γλίτωσε και τώρα ΔΕΝ γίνεται να υποστηρίξει τα ίδια, δεν είναι μεπτό. Μα, γι' αυτό ακριβώς έπεσε: γιατί δεν έχει το ηθικό ανάστημα ΔΗΜΟΣΙΑΣ αντιπαράθεσης με την ανώτατη Δικαστική και Εκτελεστική Εξουσία.

  Νόμισε ότι θα τους την έφερνε "με την μία", μια κι έξω. Αν του περνούσε από το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση 1/1.000.000 να γλιτώσει, θα γλίτωνε και την ...πτώση! Γιατί, σήμερα, δεν πρέπει να υπάρχει πιο φοβισμένος άνθρωπος, τουλάχιστον, στην χώρα μας. Εμείς είμαστε απ' έξω και προσπαθούμε να δούμε εκεί που ήταν ΚΑΙ είναι ο Ζαχόπουλος, περιγράφοντας με όσο γίνεται πιο αθώες και ουδέτερες λέξεις ό,τι βλέπουμε. "Για το ΦΟΒΟ των Ιουδαίων", -λέει! Αυτός τον ζει.

  ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε κατά του Νεοφασισμού είναι το θέμα. Ο Ζαχόπουλος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Παραλίγο να ανέβαζε κατ' εντολή του σε παγκόσμια πρώτη ακόμα και ..."ζωντανό" φούντο απ' τον 4ο ο Μυλωνάς, και όχι, απλώς, να γράψει ...προφητικό βιβλίο, -που κονιορτοποίησε, βέβαια, τον Μόζες.

  ΕΜΕΙΣ, όμως, πώς ελέγχουμε τον δικαστή που ασκεί εξουσία "στο όνομα του ελληνικού Λαού" και, γι' αυτό, πληρώνεται από το πουγγί μας, -μπορείς να μου πεις, αδερφέ, να σε χαρώ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.