#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/02/2011 15:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνησηΗ σημερινή αποκάλυψη του «Τύπου της Κυριακής», ότι δικηγόρος του στενού επαγγελματικού περιβάλλοντος του υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βρίσκεται πίσω από τη νομική υποστήριξη αγωγών που έχουν καταθέσει μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας επιπλέον ποσά ύψους 200 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού, εγείρει μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση.

Το γεγονός και μόνο ότι η συγκεκριμένη δικηγόρος, που χειρίζεται υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεργολάβων κατά του ελληνικού Δημοσίου, ανήκει, ως βασική συνεργάτης, στο νομικό γραφείο που διατηρεί από δεκαετίας και πλέον ο υφυπουργός κ. Ρόβλιας, δημιουργεί ένα περίεργο πλέγμα σχέσεων και προκαλεί έντονες υποψίες διαπλοκής με φόντο το δημόσιο χρήμα, θέτοντας την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου προ των ευθυνών τους για την απόδοση μιάς σειράς, οφειλόμενων προς τους Ελληνες φορολογούμενους, επίσημων εξηγήσεων.

Η κυβέρνηση καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που ανακύπτουν από την αποκάλυψη του «ΤτΚ». Θα επαναλάβουμε και στην περίπτωση αυτή, πως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό. Αποτελεί καθήκον και συνταγματική υποχρέωση για κάθε κυβέρνηση και δημόσιο λειτουργό η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, το οποίο δέχεται ισχυρά πλήγματα, ιδιαίτερα στη σημερινή κρίσιμη εποχή του μνημονίου, που η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς ιδιότυπης οικονομικής κατοχής. Όταν, όμως, προκύπτει σύγκρουση του δημόσιου με ιδιωτικά συμφέροντα, δημιουργούνται εύλογα υπόνοιες διαπλοκής, που θα πρέπει να διαλευκανθούν άμεσα.

Την ώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου επιβάλλει τα ακραία μέτρα του μνημονίου και οι αντοχές της κοινωνίας δοκιμάζονται σκληρά, δεν είναι επιτρεπτό να δημιουργούνται – και να μένουν μετέωρα – τέτοια μείζονα ηθικά και πολιτικά ζητήματα, όπως η εμπλοκή προσώπων του στενού περιβάλλοντος ενός μέλους της κυβέρνησης σε υποθέσεις διεκδίκησης τεράστιων ποσών από το ελληνικό Δημόσιο. Όταν, μάλιστα, η ίδια κυβέρνηση προσπαθεί να αντλήσει έσοδα για την κάλυψη των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους από την οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ρόβλιας πρωτοστατούσε στην «εκστρατεία ηθικής» εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή

Διαβάστε και τις γράφαμε στις 18 Δεκεμβριου 2009 για να ενημερωθείτε πληρέστερα:

Για τον κ. Ρόβλια και για την γυναίκα του Καίσαρα

Όσο για το Christos Roblias Law Office, όπως διαβάζουμε στο site του  έχει παράσχει υπηρεσίες νομικού συμβούλου σε αναδόχους έργων όπως το Μετρό της Αθήνας, την υποθαλάσσια Πρέβεζας – Ακτίου, το Ολυμπιακό Χωριό, το Μέγαρο Μουσικής, τα γκαράζ στην Αττική, το Μουσείο Ακρόπολης, το μετρό Αθήνας κ.λπ. (http://www.lor.gr/site/Firm.htm)

Διαψεύδει ο κ. Ρόβλιας


Δήλωση του υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ντίνου Ρόβλια, με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής».

''Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», υπηρετεί οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία'' τονίζει ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντ. Ρόβλιας, απαντώντας σε όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής». Δηλώνει δε, ότι περιμένει από την εφημερίδα να ανακαλέσει ''όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα'' του αποδίδει, διαφορετικά όπως αναφέρει'' το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη''.

Ο υφυπουργός σχολιάζει στη δήλωσή του ότι η επίθεση που δέχεται, ενδεχομένως είναι απόρροια της σειράς πρωτοβουλιών, που όπως σημειώνει, έλαβε στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, που κακόπιστα δημοσιεύματα επιχειρούν ανεπιτυχώς να με θίξουν πολιτικά με διαστρεβλώσεις σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προηγήθηκε της πολιτικής μου πορείας», δηλώνει ο κ Ρόβλιας και προσθέτει: «ο «Τύπος της Κυριακής» όμως υπερέβη την κακοπιστία και επέλεξε τη συκοφαντική δυσφήμιση, διατυμπανίζοντας με πηχυαίο τίτλο ότι δήθεν δικηγορώ και μάλιστα υπέρ συγκεκριμένων υποθέσεων, ενώ είμαι υφυπουργός».

Σημειώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του δημοσιεύματος, ενώ προσθέτει ότι είναι εκτός δικηγορίας και δεν έχει ασχοληθεί ως δικηγόρος με καμία υπόθεση εδώ και επτά χρόνια. ''Δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση ούτε καν και μετά την άρση του συνταγματικού ασυμβίβαστου. Ούτως ή άλλως η ενασχόλησή μου με την πολιτική απορροφά όλη τη δραστηριότητά μου. Όταν δικηγορούσα πάντως (και για να μην ανησυχούν οι κύριοι του Τύπου της Κυριακής), δικηγορούσα με τρόπο απολύτως ηθικό και βεβαίως νόμιμο. Η γκρίζα δημοσιογραφία των προσωπικών εμπαθών επιθέσεων, με τους παραπλανητικούς τίτλους-ρύπους και τα προφανή κίνητρα, πολιτικά και αύξησης κυκλοφορίας φύλλων, σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Τέλος, διερωτώμαι αν είναι τυχαίο ότι γίνομαι στόχος τέτοιων επιθέσεων, μετά από μια σειρά πρωτοβουλιών, που έλαβα στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα'', καταλήγει ο υφυπουργός στη δήλωσή του.

Σκληρή δήλωση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τον “Τύπο της Κυριακής” εγείρουν μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα, σε σχέση με το Ολυμπιακό Χωριό, τις διεκδικήσεις εργολάβων και το διαγωνισμό για την κατασκευή εμπορικού κέντρου, που μυστηριωδώς πάγωσε.

Ο υφυπουργούς Ανάπτυξης κ. Ντίνος Ρόβλιας, αντί επιθέσεων και απειλών προς την εφημερίδα, οφείλει να δώσει άμεσα καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν:

-Ποια είναι η σχέση του με το δικηγορικό γραφείο, που διεκδικεί για λογαριασμό εργολάβων περίπου 200 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο;

-Σε ποιους πραγματικά ανήκει το γραφείο αυτό, δεδομένου ότι σε τηλεφωνικούς καταλόγους αναφέρεται ευθέως το όνομά του;

-Είναι στο ίδιο γραφείο, τόσο η πιο στενή συνεργάτιδά του σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και η σύζυγός του;

-Εμπλέκεται η σύζυγός του στη διαμόρφωση της σύμβασης παραχώρησης για το έργο της κατασκευής εμπορικού κέντρου στο Ολυμπιακό Χωριό;

Άμεσα, ο κ. Ρόβλιας οφείλει να απαντήσει επί της ουσίας και ο κ. Παπανδρέου να πάρει τις αποφάσεις του».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Greco avatar
  Greco 06/02/2011 16:05:15

  οι κυβερνησεις πεφτουν απτα σκανδαλα
  (ταδε εφη αθανασάκης ή "αρκούδας")

  Αν αποφασισει να κανει αντιπολιτευση η νδ, υπαρχει αφθονο υλικο

 2. φωτεινη avatar
  φωτεινη 06/02/2011 16:07:40

  επεσε ο γαιδαρος στο πηγαδι κρατατε την ουρα του να μη σταξει.

 3. factorx avatar
  factorx 06/02/2011 16:08:16

  Με συγχωρείς, αλλά του ΠΑΣΟΚ είναι ο ΕΤ;

  • Greco avatar
   Greco @ factorx 06/02/2011 16:12:42

   ενταξει, εχεις δικαιο σε αυτο, αλλα μιλαω για τη γενικοτερη εικονα που δινουν τα στελεχη
   κατι αρχιζει να κινειται ομως τελευταια και μακαρι να συνεχιστει

 4. Orestios avatar
  Orestios 06/02/2011 16:18:08

  Σοσιαλισμός ρε!

 5. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 06/02/2011 17:16:46

  Η νομιμότητα της ηθικής.
  Η ηθική της νομιμότητας.
  Αλλά δεν τρέχει τίποτα, γιατί έχοτμε ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπως κάποιοι χθες υποστήριζαν.

  ΥΓ
  -τι τους θέλουμε τους πολιτικούς μας;
  Ανεπάγγελτους;
  ή δουλεύουν για το κράτος ως λειτουργοί του ή κάνουν δουλειές με πελάτες του κράτους. Το αστειότερο ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο. Ούτε φαντάζομαι σύγκρουση συμφερόντων.
  Αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν είναι τα πράγματα όπως η εφημερίδα τα παρουσιάζει, ο Υφυρπουργός θα αλληλογραφεί με τη συνεργάτιδα του στο γραφείο, για την υπόθεση;

 6. karamanlikos avatar
  karamanlikos 06/02/2011 17:28:27

  Λοιπόν, πριν από λίγο διάβασα την απάντηση του Ρόβλια στο δημοσίευμα του ΕΤ...
  Απίστευτο! ο τύπος απαντάει σε άλλα! Αρνείται ακόμα και το κείμενο της παρουσίασης της φίρμας του στο site Του στο ιντερνετ. Για την ταμπακιέρα του Ολυμπιακού Χωριού ούτε κουβέντα!
  Με δεδομένο, ότι η γυναίκα του εκπροσωπεί αντιδίκους του Δημοσίου και μάλιστα μεγαλοεργολάβους είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όλα όσα του καταλογίζει η εφημερίδα είναι πέρα για πέρα αληθινά και για έναν ακόμα λόγο: τα συμφέροντα που πλήττονται από τις εξυπηρετήσεις του Ρόβλια ή άλλων Πασόκων αντιδρούν και "τον δίνουν στεγνά" σε κατάλληλες εφημερίδες (προφανώς όχι στο Εθνος!).
  Ο ίδιος στην ανακοίνωσή του το περιγράφει λέγοντας ότι πήρε πρωτοβουλίες για διαφάνεια στο χώρο των δημοσίων προμηθειών. Εκεί κάποιους ωφελούν και κάποιους θίγουν "οι πρωτοβουλίες στο χώρο των δημσίων προμηθειών".
  Σκεφτείτε τώρα την αξιοπιστία του ανθρώπου που με τις κατάλληλες μεθοδεύσεις ζήταγε τις κεφαλές των Ρουσόπουλου, Βουλγαράκη επί πίνακι, όταν ήταν αντιπολίτευση και ο ίδιος άνθρωπος-πολιτικός-δικηγόρος τους αθώωσε όταν έγινε κυβέρνηση.
  Δικηγορία, πολιτική εξουσία κατά το δοκούν!
  Ο τύπος έχει σίγουρα χεσμένη την φωλιά του!

 7. karamanlikos avatar
  karamanlikos 06/02/2011 17:53:27

  Μια σημείωση για το Αλαφουζέικο:
  Ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορα΄στο δημοσίευμα του ΕΤ από την ώρα που κυκλοφόρησε η εφημερίδα, όταν σκάει μύτη η απάντηση Ρόβλια, τότε δημοσιεύεται άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο αναγνώστης που δε έχει ιδέα για το δημοσίευμα του ΕΤ μένει με την εντύπωση της απάντησης Ρόβλια. Για θυμηθείτε πόσες μέρες έπαιζε σε όλα τα ΜΜΕ "ο Μαγγίνας και οι ανασφάλιστοι κηπουροί του!". Για θυμηθείτε τι ζητούσαν κάθε μέρα τα ίδια ΜΜΕ από τον Καραμανλή να κάνει για τον Μαγγίνα;
  Ε! αφού θυμηθήκατε... δείτε τώρα πώς τα ίδια ΜΜΕ προστατεύουν Ρόβλια και Γιωργάκη!!!
  Βοήθειά μας...

 8. WY avatar
  WY 06/02/2011 18:55:23

  Κι ό Ροκκόφυλος,πάλαι ποτέ υφ.εξωτερικών επί Σημίτη, τό 2000 ήτο συνήγορος υπεράσπισης, ενός από τούς κύριους υπευθύνους τού τραγικού ναυαγίου τού E/Γ ΣΑΜΙΝΑ καί μετέπειτα αυτόχειρα,τού Σφηνιά (διορισμένος από τόν ΥΕΝ/Παπουτσή,ώς δ/νων σύμβουλος τής HELLAS FERRIES)!!!!
  Έχει πάραδοση τό πασοκ στά ''υπόγεια''!!!
  Άλλωστε μέσα σέ αυτά,"""ανδρώθηκε"""!!!
  Τίποτε δέν μάς εκπλήσσει!!!!!

 9. kiki avatar
  kiki 06/02/2011 18:55:44

  Πως το λέει το " Παρον "πως το λεει Το................. Της Κεντρικης Ελλαδος .

 10. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 06/02/2011 19:24:11

  Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

 11. corfiot avatar
  corfiot 06/02/2011 19:54:46

  «Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...

  ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
  (Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944)

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ corfiot 06/02/2011 20:27:00

   Δεν μπορώ να μην κάνω τους αναπόφευκτους συνειρμούς!

 12. factorx avatar
  factorx 06/02/2011 20:30:48

  Ντ. Ρόβλιας: Συκοφαντία ότι δικηγορώ υπέρ μεγαλοεργολάβων
  Δήλωση του υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ντίνου Ρόβλια, με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής».

  ''Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», υπηρετεί οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία'' τονίζει ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντ. Ρόβλιας, απαντώντας σε όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής». Δηλώνει δε, ότι περιμένει από την εφημερίδα να ανακαλέσει ''όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα'' του αποδίδει, διαφορετικά όπως αναφέρει'' το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη''.

  Ο υφυπουργός σχολιάζει στη δήλωσή του ότι η επίθεση που δέχεται, ενδεχομένως είναι απόρροια της σειράς πρωτοβουλιών, που όπως σημειώνει, έλαβε στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, που κακόπιστα δημοσιεύματα επιχειρούν ανεπιτυχώς να με θίξουν πολιτικά με διαστρεβλώσεις σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προηγήθηκε της πολιτικής μου πορείας», δηλώνει ο κ Ρόβλιας και προσθέτει: «ο «Τύπος της Κυριακής» όμως υπερέβη την κακοπιστία και επέλεξε τη συκοφαντική δυσφήμιση, διατυμπανίζοντας με πηχυαίο τίτλο ότι δήθεν δικηγορώ και μάλιστα υπέρ συγκεκριμένων υποθέσεων, ενώ είμαι υφυπουργός».

  Σημειώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του δημοσιεύματος, ενώ προσθέτει ότι είναι εκτός δικηγορίας και δεν έχει ασχοληθεί ως δικηγόρος με καμία υπόθεση εδώ και επτά χρόνια. ''Δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση ούτε καν και μετά την άρση του συνταγματικού ασυμβίβαστου. Ούτως ή άλλως η ενασχόλησή μου με την πολιτική απορροφά όλη τη δραστηριότητά μου. Όταν δικηγορούσα πάντως (και για να μην ανησυχούν οι κύριοι του Τύπου της Κυριακής), δικηγορούσα με τρόπο απολύτως ηθικό και βεβαίως νόμιμο. Η γκρίζα δημοσιογραφία των προσωπικών εμπαθών επιθέσεων, με τους παραπλανητικούς τίτλους-ρύπους και τα προφανή κίνητρα, πολιτικά και αύξησης κυκλοφορίας φύλλων, σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Τέλος, διερωτώμαι αν είναι τυχαίο ότι γίνομαι στόχος τέτοιων επιθέσεων, μετά από μια σειρά πρωτοβουλιών, που έλαβα στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα'', καταλήγει ο υφυπουργός στη δήλωσή του.

 13. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 06/02/2011 20:51:17

  Πλάκα έχει... , προσωπικά δεν έχω λόγο να διαβάσω την απάντηση του σχετικά με την σημερινή καταγγελία , διότι...

  Πριν 15 χρόνια ο κ. Ρόβλιας ήταν ¨Νομικός Σύμβουλος¨ της επιχείρησης του μακαρίτη " Αρφάνη-Χιόνη ¨ και του ¨Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Η' Τάξεως¨ (ΣΤΕΗΤ), σήμερα ¨Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων (ΣΤΕΑΤ) , της Ένωσης δηλαδή των 7-10 Μεγαλοεργολάβων - Νταβατζήδων της Ελλάδας...

  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ¨ΝΙΑΟΥ - ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ¨ ( ; ) ... ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ¨ΑΠΛΟΣ¨ ΛΑΟΣ !

  Και προτού μειδιάσουν οι ¨δεξιοί¨ συμπατριώτες για τους ¨σοσιαλ-ληστές¨ ( γενικά αντικειμενικός και σεβαστός όρος για τους ¨μη¨ - προνομιούχους -¨μικρομεσαίους¨ του ΠΑ-ΣΟΚ που οδήγησαν την Ελλάδα με τα αγνά ¨σοσιαλδημοκρατικά τους οράματα¨ στην σημερινή κατάσταση της ημι-αποικίας - μπανανίας ) , ας σκεφτούν και τον άλλο ¨Νομικό Σύμβουλο¨ των επιχειρήσεων ¨Στέγκου¨ , τον ¨φιλομετανάστη¨-¨αντιρατσιστή¨ Προκόπη Παυλόπουλο...

  Όσο για τους ¨Αριστερούς¨ , ας σκεφτούν τους ¨Νομικούς Συμβούλους¨ του Αλαφούζου και παλαιότερα του ¨Ομίλου Ανδρεάδη¨...

  Ας αφιερώσω και ένα επίκαιρο τραγουδάκι…

  ΚΑΙΡΟ-Ν.ΓΟΥΝΑΡΗΣ.wmv

  http://www.youtube.com/watch?v=Mh7req54xk4

 14. DARK-BLUE avatar
  DARK-BLUE 06/02/2011 21:18:13

  Ψάξτε τον, έχει και άλλα θέματα π.χ.... Τ.Ε.Ι/Ιχθυοκαλλιέργειες - Πολυτεχνείο !!!
  για ξεσκονίστε λίγο το παλικάρι !!

 15. Νικος avatar
  Νικος 07/02/2011 07:18:09

  Σιγά το πράγμα. Ας ψάξει κάποιος με ορίζοντα δεκαετίας τις υποθέσεις που εκκρεμούν ή για τις οποίες έχουν βγει αποφάσεις και θα βρει αρκετούς (ίδιους ή συνεργάτες τους) από τα περισσότερα κόματα. Δεν είναι και παράνομο. Για ηθικό δεν ξέρω, αφού η έννοια της ηθικής μεταβάλλεται σε σχέση με το χώρο και το χρόνο.

 16. Κατερίνα Κ. avatar
  Κατερίνα Κ. 07/02/2011 20:28:53

  Αυτό ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ τώρα θα αλλάξει. Είναι οι πρώτοι διδάξαντες και με ντοκτορά στη διαφθορά. Δεν μας ξενίζει πλέον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.