Μαυρογιαλουρισμός και με τα capital controls
09/09/2015 20:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαυρογιαλουρισμός και με τα capital controls

Απίστευτη δήλωση από τον Γιώργο Σταθάκη για τα capital controls. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται ότι θα αρθούν σύντομα οι κεφαλαιακοί έλεγχοι των τραπεζών που ταλαιπωρούν εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια πολίτες, λέει ψέματα.

«Μου ζητάτε το αδύνατο» ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομίας μιλώντας την Τρίτη το βράδυ σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου αναφορικά με το πότε θα ξαναλειτουργήσουν κανονικά οι τράπεζες και συνέχισε λέγοντας το αμίμητο «ως πολιτικός θα σας πω ότι τα capital controls θα αρθούν σε δύο μήνες. Ως οικονομολόγος δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, γιατί κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Αν και πιστεύω πως η άρση τους θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και αποκατασταθεί η σταθερότητα».

Ύστερα από όλα αυτά χαρείτε τη νιότη και τη φρεσκάδα του Τσίπρα στην πολιτική ζωή της χώρας που αφού τα γκρέμισε όλα τώρα υπόσχεται να φτιάξει και γεφύρια.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. λαέρτης avatar
    λαέρτης 09/09/2015 22:05:27

    τόσο χοντροκομμένο και παλαιοκομματικό ψέμμα ξεπερνάει πολύ το 1960 του Μαυρογιαλούρου και του Καλοχαιρέτα !!! Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ...σαίνια του ΣΥΡΓΕΛΑ είναι ότι τότε δεν υπήρχαν ούτε tablets ούτε media ούτε διαδίκτυο για να αποτυπώνουν καθημερινά και αδιαμφισβήτητα το ρεζίλι τους...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.