#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/02/2010 17:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ματαιώνουν εορτασμούς για την 25η Μαρτίου στο εξωτερικό για λόγους... οικονομίας

Σύμφωνα με εγκύκλιο η οποία στάλθηκε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με θέμα «Εορτασμός Εθνικής Επετείου από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας υπό παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία», δίδεται εντολή να μην παρατεθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για την 25η Μαρτίου.
Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου «κρίνεται σκόπιμη προς εξοικονόμηση πόρων, αλλά και για λόγους... συμβολισμού».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (η εγκύκλιος υπογράφεται από τον γ.γ. του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη Ι. Αλ. Ζέπο), έτσι δεν αφήνει περιθώρια ούτε και για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης εκ των ενόντων ή από κατά τόπους ομογενείς της καθιερωμένης δεξίωσης για την εθνική επέτειο, καθώς επισημαίνεται το στοιχείο του... «συμβολισμού». Τα χρήματα δεν θα εξοικονομηθούν καν, καθώς όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο θα διατεθούν για κάλυψη άλλων... συναφών εκδηλώσεων!!
Τα ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν φυσικά είναι ασήμαντα για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς συνήθως πρόκειται για τυπικές δεξιώσεις που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο για τις περιοχές όπου ζουν ομογενείς, αλλά και σε άλλες χώρες όπου δίνεται η ευκαιρία για «ανεπίσημη» διπλωματία, ενώ ο εορτασμός της εθνικής εορτής σε μια πρεσβεία έχει έντονο συμβολικό χαρακτήρα για τη διεθνή παρουσία και το κύρος μιας χώρας.
Εξάλλου μάλλον αρνητικό μήνυμα εκπέμπει για τη χώρα μας το γεγονός ότι φέτος μόνο οι πρεσβευτικές και προξενικές Αρχές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο δεν θα εορτάσουν την εθνική επέτειο της χώρας τους...

Από το  «Έθνος»,  άρθρο του Ν. ΜΕΛΕΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. man8os avatar
  man8os 19/02/2010 18:18:28

  Αιδος Αργειοι του ΠΑΣΟΚ.

 2. JULIA X avatar
  JULIA X 19/02/2010 18:37:08

  H χώρα πωλείται ως ΕΧΕΙ.

 3. ss_sk avatar
  ss_sk 19/02/2010 18:50:14

  ''Τα ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν φυσικά είναι ασήμαντα για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών...''

  Καλά, πείτε το ποσό και μετά βλέπουμε...

 4. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 19/02/2010 18:50:22

  όταν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λοιδορούν την χώρα μας, αυτός που πονά και υποφέρει είναι ο Έλληνας της Διασποράς. εμείς οι εντόπιοι έχουμε γίνει παχύδερμα και δεν μας αγγίζει τίποτα. Δεν έχουμε καν τσίπα.

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 19/02/2010 19:01:44

  Ακριβοι στα πίτουρα και φΤηνοι στο αλεύρι μήπως?

  Για πείτε μας ρε καλόπαιδα τελικά ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ και ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ?
  Έχετε μήπως αποδυθεί σε τπτ διμέτωπο αγώνα αποδυνάμωσης του φρονήματος και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την ευκαιρία της οικονομικής κρίσης θεωρείτε ότι θα τα περάσετε απαρατήρητα?

  "ελληνοποιείτε" τη ΣΑΡΑ και τη ΜΑΡΑ
  αρχίσατε με την απαλοιφή των επιθετικών προσδιορισμών Εθνικός, Εθνική από υπουργεία,
  υποβαθμίσατε το Μακεδονίας Θράκης σε κάτι σαν γενική γραμματεία,
  αφαιρείτε εθνόσημα από στολές,
  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ουσιαστικά εορτασμούς στην ξενητειά για την 25η Μαρτίου,

  Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος αυτός.
  Μήπως να πάψουμε να τη λέμε Ελλάδα?
  Πως θέλετε να λέγεται, πείτε μας να τελειώνουμε.
  Ομοσπονδία Βαλκανικών Κρατών 2014?

  ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
  Τι συμβαίνει με την απαίτηση αφαίρεσης του συμβόλου του σταυρού από τη σημαία των εθελοντριών νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού?
  " Η Ολομέλεια του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποφάσισε να μην συμμετάσχουν οι εθελόντριες στην παρέλαση για τα "Ελευθέρια" των Ιωαννίνων την ερχόμενη Κυριακή. Δηλαδή δεν θα δούμε, όπως έχουμε συνηθίσει, στην παρέλαση τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού να διασχίζουν, κρατώντας με υπερηφάνεια τη σημαία του σώματος, τον κεντρικό δρόμο, έξω από τη Νομαρχία και να περνούν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
  Γιατί, όμως, τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αυτή την αρνητική κατάσταση;
  Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Ολομέλειας του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η αποχή από την παρέλαση, αποτελεί έντονη διαμαρτυρία "για τη συμπεριφορά της προέδρου του εδώ Τμήματος Μάρθας Παπαδοπούλου, η οποία ζητά να αφαιρεθεί μόνιμα ο σταυρός από το έμβλημα της σημαίας μας" (δηλ. του Ερυθρού Σταυρού).
  Βέβαια, υπήρξε και προηγούμενο σχετικό περιστατικό με "πρωταγωνίστρια" την κ. Παπαδοπούλου, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2009 κλπ. κλπ., τα στοιχεία στο διαδίκτυο."

  Εκτός της προφανούς κατάπτυστης πρόθεσης αποσυμβολισμού μιλάμε και για κρετινισμό όταν προτείνεται η αφαίρεση του σταυρού από τη σημαία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού!

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ αλλενάκι 19/02/2010 19:44:46

   Αλλενάκι νά ΄σαι καλά...
   εψές το διάβασα και κυριολεκτικά μου κοπήκαν τα πόδια με το μέχρι που έχουν φθάσει οι νεοταξίτες.... δεν είχαν το κουράγιο καν να το φέρω εδώ προς σχολιασμό. Ένα Κουράγιο όμως που οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού το έχουν και τους το τρίβουν στη μούρη..
   (πάνω απ΄ όλα, αμείλικτοι με τον εαυτό μας οφείλουμε νά ΄μαστε...)

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ αλλενάκι 19/02/2010 21:37:00

   Είναι πιο επιθετικοί από ποτέ,αλλά το δικαίωμα τους το έδωσε αυτός ο πανηλίθιος λαός, που δεν ξέρω αν τελικά αξίζει να σωθεί. Δε θα ξεχάσω στη συνέντευξη του μικρού Γιωργάκη στη ΔΕΘ, που ο ίδιος ανέφερε ότι θα δώσει ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, οι δημοσιογράφοι,για να τον προστατεύσουν δεν το σχολίασαν, ενώ αυτός το είπε και δεύτερη φορά, καμαρώνοντας και οι δημοσιογράφοι τον αγνόησαν και πάλι, για να μη δοθεί έκταση στο θέμα. Αλλά ο κόσμος δεν άκουγε, άκουγε μόνο για αυξήσεις στα όρια του πληθωρισμού.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ αλλενάκι 19/02/2010 22:06:19

   Επειδη συνεχως αναφερεται το θεμα των νεοταξιτων ασφαλως ουδεις νεοταξικοτερος με την εννοια που αυτο προβαλλεται απο τον Ανδρανοπουλο.
   Παραθετω ομως αρθρα του με τιτλο ¨Χωρα ανοιχτο χωραφι" και αλλα περι ισλαμοποιησης που στρεφονται εναντιον της ανεξελεγκτης εισοδου ξενων.
   http://www.andrianopoulos.gr/0000000000
   Ισως θα πρεπει οσοι παντου βλεπουν νεοταξικους δακτυλους να εξετασουν μηπως η επιθεση αλλοιωσης του ελληνικου πληθυσμου με Μεσανατολιτες μουσουλμανους υποκινειται απο αλλου.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ αλλενάκι 19/02/2010 22:25:47

   Λυπάμαι Ψυχραιμία μου, αλλά οι εν λόγω κύριοι εθελουσίως προσφέρανε τις υπηρεσίες τους στην αλλοίωση του εθνικού ιστού της χώρα μας που ευαγγελίζεται το νεοταξικό δόγμα. Τώρα αν τους προέκυψε περισσότερο μουσουλμανοποιημένη απ΄ όσο την θέλαν, ας προσέχαν. κι ας διαβάζαν καλύτερα την Ιστορία των Εθνών.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ αλλενάκι 19/02/2010 22:55:00

   Αν συνεχίσει έτσι ο Ερυθρός Σταυρός, θα τρώνε πόρτα με τον έρανο. Αλοίμονό τους αν ξεκινήσει τέτοια καμπάνια στο διαδίκτυο, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ αλλενάκι 19/02/2010 23:15:24

   Ο Αδριανόπουλος, είναι αλήθεια αυτό, έχει μία ισχυρή αντιπάθεια έναντι του Ισλάμ. Και γενικά αντιπαθεί ό,τι είναι ανατολίτικο (στον Πειραιά, μόλις είχε εκλεγεί δήμαρχος είχε καταργήσει το άθλιο βρωμοπάζαρο στην Πλατεία Ιπποδαμείας, που φυσικά επανήλθε, πιο μεγάλο και πιο βρώμικο).

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 20/02/2010 02:01:09

   Υπάρχει όμως το "ΚΡΎΣΤΑΛΟ" ή ¨καρό" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά από πολυπολιτισμικές κοινωνίες για να μην προσβάλλεται κανένας.
   Το νέο σύμβολο υιοθετήθηκε πριν μερικά χρόνια.
   http://www.icrc.org/web/eng/siteeng0.nsf/html/emblem-keyfacts-140107

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 20/02/2010 02:03:11

   The change in the Statutes allowed the ICRC to recognize and the International Federation to admit as a member the Magen David Adom in Israel. The same conference requested the ICRC to recognize and the Federation to admit the Palestine Red Crescent Society. As a result, both societies joined simultaneously.

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 20/02/2010 02:10:58

   Έχει συζητηθεί και η αλλαγή του "ερυθρού σταυρού" σε "ερυθρό κρύσταλο"¨.

   http://www.icrc.org/web/eng/siteeng0.nsf/html/emblem-questions-answers-281005

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ αλλενάκι 20/02/2010 02:15:35

   Ορέστιε και το σήμα της ανοιχτής παλάμης έχει διαπολιτισμικό χαρακτήρα, γιατί όχι; :)

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 20/02/2010 02:26:39

   Με τα μυαλά τους όλα είναι πιθανά. Εδώ το σήμα αυτό το είχε η Μδρίτη σαν υποψήφια πόλη για τους Ολυμπιακούς του 2016. Κέρδισε όμως το Ρίο με την διπλή καρδιά.

 6. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 19/02/2010 19:15:07

  Aλλενάκι,όταν δεν είσαι και δεν νιώθεις Ελληνας,είναι αυτονόητο ότι δεν σκέπτεσαι κι Ελληνικά.Δεν θέλω ν'άμαι καχύποπτος,αλλά τα εσχάτως συμβαίνοντα πέριξ του ασημάντου σαρκίου μου και του μετρίου νοός μου,με βάζουν σε πειρασμό να σκέπτομαι πως ...κάποιος ήρθε στην Ελλάδα,με συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς.Εξ άλλου, ο καλός υπάλληλος,δεν είναι αναγκαστικό να είναι και ευφυής.Να εκτελεί σωστά τις ντιρεκτίβες πρέπει.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Σπάρτακος 19/02/2010 19:28:16

   Μα ουτε κόκκος?

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ Σπάρτακος 19/02/2010 22:59:35

   Αφού δεν νιώθει Έλληνας ο άνθρωπος, τι να του κάνουμε; Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, ή το νιώθεις ή δεν το νιώθεις. Ούτε αυτός, ούτε ο Νίκος ή ο Αντρίκος νιώθουν Έλληνες και φαίνεται. Ο GAP είναι απλά Έλληνας στην υπηκοότητα.
   Είχε πει σε μία παλιότερη συνέντευξή του στον "γκουρού" της μεταμοντέρνας δημοσιογραφίας (και ιδιοκτήτη πολυτελούς εστιατορίου) Σταύρο Θεοδωράκη ότι είναι κατά του μονοεθνικού κράτους.

 7. PasUnSou avatar
  PasUnSou 19/02/2010 20:17:08

  Αν κατεθεταν ολοι οι δημοι, κοινοτητες, νομαρχιες, κλπ τους ισολογισμου τους μεσα σε ενα μηνα απο το τελους του ετους, και οχι μετα απο 5 ετη και τρεις μερες πριν την παραγραφη οιουδηποτε οικον. αδικηματος τοτε θα 'ειχαμε λεφτα'.
  Οι ισολογισμοι να ηταν απο ορκωτους λογιστες και το ιντερνετ....

  Αλλα τολμαει κανει να κανει καμμια ουσιαστικη αλλαγη/τομη ????
  Οι δεξιωσεις μας μαρανανε: Penny wise and pound wasteful λεγεται αυτο αλλου.

 8. Orestios avatar
  Orestios 19/02/2010 22:13:20

  Βρε τον καπετάν Ζέπο!

  Έχει ο σάκος ψάρια μέσα
  έγια μόλα έγια λέσα

 9. ΙΔ avatar
  ΙΔ 19/02/2010 22:38:29

  Μήπωs επέστρεψε ο Ρόντοs και ανέλαβε υπηρεσία; Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί τεστάρουν τα ανακλαστικά μαs όσον αφορά την αντιδρασή μαs.Προβαίνονταs κάθε τόσο σε μία νεα αντεθνική πράξη.Στην συγκεκριμένη ενέργεια τηs κατάργησηs του εορτασμού τηs εθνικήs επετείου το ομολογούν .Μέχρι τώρα επιχειρούσαν να δικαιολογηθούν όμωs βλέπουμε ότι ξεσάλωσαν και μαs φτύνουν λέγοντάs μαs ότι το κάνουν κυρίωs για λόγουs συμβολισμού. Εναπόκειται σε εμάs τούs Έλληνεs να μην εκλάβουμε το φτύσιμο ωs βροχή και να τούs το ανταποδώσουμε βίαια.

 10. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 19/02/2010 22:56:19

  Η πλάκα είναι που ο GAP τολμάει και μιλάει για "απώλεια εθνικής κυριαρχίας", χρησιμοποιώντας τη λέξη "εθνικό" εκεί όπου συγκινεί την πλέμπα. Κατά τα άλλα, είναι ένας ανόητος διεθνιστής.

 11. strategy avatar
  strategy 20/02/2010 00:06:29

  Aπορώ τίνος ήταν αυτή η κατάπτυστη ιδέα. Δε μιλάμε για κάποια ασήμαντα cocktail party μερικών αργόσχολων διπλωματών, μιλάμε για κατάργηση του εορτασμού της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στις πρεσβείες μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ηθικό της Ομογένειας και την εικόνα μας στο εξωτερικό.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ strategy 20/02/2010 00:32:23

   όχι συνωστισμούς κατά των συμφερόντων της οθωμανικής αυτοκρατορίας

 12. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 20/02/2010 00:29:02

  Οι παλιοξεφτίλες έχουν βάλει στο μάτι σύμβολα και συμβολισμούς, τελικά πόσο λάθος ήταν που την πέσαμε στον Μπένυ, σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα με το Βενιζέλο.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ «Κασσάνδρα» 20/02/2010 00:33:50

   ίσως, ίσως πάλι όχι... δες τι λέει και κάνει η Διαμαντοπούλου

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ «Κασσάνδρα» 20/02/2010 00:42:10

   με τον Βενιζέλο τα πράγματα μπορεί σε οικονομικό επίπεδο να ήταν καλύτερα, δεν θα έκανε μάλλον τέτοια παιχνίδια με σορτάκηδες και κηρύξεις απώλειας εθνικής κυριαρχίας, αλλά θα είχαμε το πάρτυ των μεγάλων μασελών, τουτέστιν στο τέλος της τετραετίας θα παρέδιδε και πάλι στη ΝΔ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά (ενώ τώρα θα τα βγάλει ο Παπανδρέου θέλει δεν θέλει, και θα χάσει τις εκλογές για τους μετανάστες που θα μας έχει εν τω μεταξύ φεσώσει -η πείνα δεν θα μας πτοήσει, αλλά το να πηγαίνει ο Αλβανός και να βγάζει τ΄ αχαμνά του στην γιατρό του ΙΚΑ επειδή τηρεί τους κανόνες και δεν τον δέχεται εμβόλιμο όπως δεν με δέχθηκε και μένα ποτέ εμβόλιμη, μας γυρίζει το μάτι ανάποδα)

 13. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 20/02/2010 01:01:14

  Ακόμα και οι πιο πάμφτωχες αφρικανικές μπανανίες κάνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις στις εθνικές επετείους τους, κυρίως επειδή σ' αυτές τις εκδηλώσεις γίνεται γερό lobbying, τόσο πολιτικοδιπλωματικό, όσο και επενδυτικό. Σκεφτείτε τώρα τους απανταχού διπλωμάτες μας όταν στο εξής θα καλούνται στις αντίστοιχες εκδηλώσεις των ομολόγων τους τέτοιων φτωχών χωρών, με τι ηθικό θα πηγαίνουν...

 14. Ψάλτης avatar
  Ψάλτης 20/02/2010 09:32:53

  Ας ζητήσει ο Φάκτωρ με κατάλληλο δημοσίευμα να αναρτώνται στο διαδίκτυο τα άτομα και το κόστος της καθημερινής πλέον βόλτας ΓΑΠ, της Αντας και
  της παρέας τους στο εξωτερικό...Θα το συσχετίσουμε και Θα δείτε τι σημαίνει υπερπολλαπλάσιο του κόστους των δεξιώσεων της Παλιγενεσίας στις Πρεσβείες...

 15. akyros avatar
  akyros 20/02/2010 11:42:44

  Συμβολοκτονία!!!!
  Κοτες!!!! Το συμβόλαιο περιλαμβάνει πολλά άρθρα ακόμα!
  Επισπεύδουν, να προκάνουν!
  Ο κακός μας ο ...καιρος δεν είναι εγγύς. Ηρθε!
  Γιατί για τους ...μη εθνικόφρονες και τους άκαιρους βέβαια, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ! Στην πατρίδα τους!
  Τις ομπρέλες σου και στο καλό! Με τον Τιτλο σου! Τον Δικό σου! Οχι τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

 16. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 20/02/2010 12:10:19

  Ακυρε,μην ασχολείσαι με μισθοφόρους του 'παιντιού',του μαγεμένου ποδηλάτη.Δεν γνωρίζεις ότι όμοιος ομοίω,αεί πελάζει;Γιά όλ'αυτά τα...'προοδευτικόνια',ορισμένες έννοιες,όπως πατρίδα,Ελλάδα,Ελληνισμός,εθνική κυριαρχία,εθνική αξιοπρέπεια,Ελληνική σημαία,Ελληνική παιδεία,Ελληνικός πολιτισμός,δεν είναι απλά άγνωστες,αλλά και σ'ένα βαθμό,τους προκαλούν και αλλεργία.Μόνο τον οίκτο των υπολοίπων αξίζουν.Τ'άχουμε ξαναπεί και φαίνονται από μακρυά:μισαλλοδοξία,στρεψοδικία,εξουσιολαγνεία και θολοκουλτούρα ,επιπέδου ταγαριού κι αμπέχωνου,των early 70's.Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....

 17. zonitis avatar
  zonitis 20/02/2010 13:10:40

  Δεν ειναι η πρωτη φορα! Το εχουν ξανακανει πριν μερικα χρονια (θα βρω περισσοτερα στοιχεια και θα επανελθω). Πρωθυπουργος Σιμητης, υπουργος εξωτερικων νομιζυ Παπανδρεοζ, αλλα ειπαμε θα επανελθω. Δεν ύπηρχε σζγκεκριμενη δικαιολιγια τοτε. Απ εξω απ εξω και τελειως ανεπισημα μας ειχαν πει (ημουν στο συλλογο γονεω και κηδεμονων) οτι δεν πρεπει να ενοχλουμε τους Τουρκους με τις γιορτες μας.

 18. exomatiakaivlepo avatar
  exomatiakaivlepo 20/02/2010 19:23:23

  Tα συνηθίζει αυτά το ΠΑΣΟΚ.
  Το 1997 ήμουν καλεσμένος στη δεξίωση της 25ης Μαρτίου μιας πρεσβείας του εξωτερικού.
  Θυμάμαι ότι τα έξοδα της δεξίωσης επιμερίστηκαν στους συμμετέχοντες, λόγω περικοπών !!!

 19. Orestios avatar
  Orestios 20/02/2010 19:38:33

  Την ίδια ώρα βγαίνει και λέει ο ανθέλληνας ότι η χώρα τίθεται σε κίνδυνο επειδή τον πολεμούν οι εργαζόμενοι με απεργείες. Ο άνθρωπος είναι σοβαρά άρρωστος αν πιστεύει κάτι τέτοιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.