#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/04/2013 22:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ματαιώνεται η συγχώνευση Εθνικής - Eurobank(Ανανεωμένο) Τέλειωσε η συνάντηση της τρόικας με τον Γ. Στουρνάρα παρουσία και του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλου και η «βόμβα» έσκασε, καθώς υπήρξε συμφωνία για να σταματήσει η συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank και η ανακεφαλαιοποίηση των δύο τραπεζών θα γίνει ξεχωριστά. Η συμφωνία, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ενός δημόσιου τραπεζικού πυλώνα ο οποίος θα απορροφήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα το deal αυτό θα γίνει με την Eurobank και θα δημιουργηθεί ένας τέταρτος πυλώνας στο τραπεζικό σύστημα μετά την Εθνική, την Πειραιώς και την Alpha Bank.

Το αν είναι καλό ή όχι αυτό που αποφασίστηκε ο χρόνος θα το δείξει. Αν έρθουν οι ξένοι και αγοράσουν κοψοχρονιά τις τράπεζες τώρα που θα είναι μόνες τους, ασφαλώς και θα αποτελεί βόμβα για όλη την Ελλάδα και την οικονομία. Αν, όμως, οι τράπεζες μπορέσουν να λειτουργήσουν αυτόνομα και δώσουν ανάσα στην αγορά, αφού πρώτα γίνουν ισχυρές τότε ίσως αποβεί σε καλό.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν έχουμε να κάνουμε με αμοιβαία υποχώρηση ώστε να κλείσει το πακέτο. Στα υπόλοιπα θέματα υπάρχει μεγάλη πρόοδος και τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα θα υπάρξει νέα συνάντηση με την τρόικα.

Το πάγωμα της συγχώνευσης Εθνικής με Eurobank και ότι η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και για τις τέσσερεις συστημικές τράπεζες (Εθνική, Alpha, Eurobank, Πειραιώς) προχωρά κανονικά και σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρωθεί προ του τέλους Απριλίου, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος

Και οι τέσσερις τράπεζες είτε έχουν ήδη συγκαλέσει -είτε συγκαλούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών- Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων τους ώστε να εγκριθούν οι αυξήσεις κεφαλαίου. Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και για τις τέσσερεις συστημικές τράπεζες (Εθνική, Alpha, Eurobank, Πειραιώς) προχωρά κανονικά και σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρωθεί προ του τέλους Απριλίου. Και οι τέσσερεις τράπεζες είτε έχουν ήδη συγκαλέσει -είτε συγκαλούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών- Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων τους ώστε να εγκριθούν οι αυξήσεις κεφαλαίου».

Σύμφωνα με την ΤτΕ, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα καλύψει πλήρως τις αυξήσεις κεφαλαίου και έχει ήδη προκαταβάλει και στις τέσσερεις τράπεζες τα αναγκαία κεφάλαια. Τα κεφάλαια αυτά αποτελούν μέρος των 50 δισ. ευρώ που έχουν ήδη εγκριθεί και δεσμευθεί στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοπιστωτικής βοήθειας ειδικά για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα.

«Η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος είναι επομένως πλήρως εξασφαλισμένη, όπως πλήρως εξασφαλισμένες είναι και όλες οι καταθέσεις σύμφωνα με τις αρχές του ελληνικού Προγράμματος», διαβεβαιώνει η ΤτΕ στην ανακοίνωσή της.

Στο ΤΧΣ «περνούν» η Εθνική και η Eurobank

Στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας «περνούν» η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank, το οποίο «κρατικοποιεί» τις δύο τράπεζες. Και, ως βασικός μέτοχος των δύο τραπεζών, θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε μεταγενέστερο χρόνο η συγχώνευση, ή εάν οι δύο τράπεζες θα πωληθούν.

Μετά την ανακοίνωση της Τραπέζης της Ελλάδος οι διοικήσεις των δύο τραπεζών απέστειλαν, όπως ανέφεραν κυβερνητικοί παράγοντες, επιστολές στην Τράπεζα της Ελλάδος ότι δεν είναι πιθανόν να μπορέσουν να «σηκώσουν» το βάρος του 10% που απαιτείται για την ανακεφαλαιοποίηση κάθε μιας. Ως εκ τούτου, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αρχίζει τις διαδικασίες για να τις αναλάβει και να τις ανακεφαλαιοποιήσει.

Σύμφωνα με παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, οι έως τώρα διαδικασίες για τη συγχώνευση αναστέλλονται και την τελική απόφαση για τη συγχώνευση ή μη θα λάβει το ΤΧΣ, ως βασικός μέτοχος. Ερωτηθείς ο ίδιος παράγοντας, εάν το ΤΧΣ μπορεί να αποφασίσει την πώληση των δύο τραπεζών ξεχωριστά, ανέφερε ότι το ΤΧΣ μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει, με βάση τα κριτήρια που θα θέσει.

Σημειώνεται ότι, μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως ασφαλείς».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 07/04/2013 21:46:50

  Ωραία. Δηλαδή, για να δούμε τι ακριβώς συνέβη:

  Ο Λάτσης έδωσε την σάπια τράπεζά του στην Εθνική, με την διαδικασία της εξαγοράς (που από ό,τι λένε οι πληροφορίες ΔΕΝ ανατρέπεται) και πήρε το 11% της Εθνικής. Τώρα που δεν συγχωνεύεται η τράπεζά του με την Εθνική και πιθανότατα να μην ανακεφαλαιοποιηθεί καν ως ιδιωτική, θα πάει για απευθείας πώληση ως κρατική από τον ΤΧΣ. Ή να πάει για απαξίωση και συρρίκνωση.

  ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 11% ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ!!!

  Μετά η "κακή" Eurobank θα φύγει από τη μέση, θα πωληθεί ενδεχομένως και η Finansbank ώστε να χρειάζεται λιγότερα κεφάλαια η Εθνική και με λίγα λεφτουδάκια ακόμη ο Λάτσης θα έχει πάρει την Εθνική στα χέρια του, έχοντας απαλλαγεί από την σάπια τη Eurobank!

  Μπροστά σε αυτό, αν υλοποιηθεί με τον τρόπο αυτόν, ωχριά ακόμη και το ντηλ Αγροτικής-Πειραιώς...

  • helios avatar
   helios @ Διογένης 08/04/2013 02:38:18

   Αν πουληθεί η Finansbank τότε τι θα γίνει με την Ziraat Bank στην Ελλάδα;
   Αφού το αντάλλαγμα της αγοράς της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ήταν η εγκατάσταση της Ziraat Bank στην Ελλάδα που επεκτείνεται συνεχώς σε διάγορα μέρη της πατρίδας μας.Ανοίξαμε μόνοι μας την κερκόπορτα.Με την πώληση της Finansbank θα πρέπει να επιμείνουμε και να απαιτήσουμε και την αποχώρηση της Ziraat Bank από την Ελλάδα.

 2. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 07/04/2013 22:03:00

  Το κρίσιμο ερώτημα είναι (πάντοτε): Ποιός ωφελείται από το "σπάσιμο"; Και ποιος διαφεντέυει την μοίρα του τόπου; Εμείς ή οι ξένοι; δλδ τα ξένα συμφέροντα;

  • Queen From The Black Side avatar
   Queen From The Black Side @ Νίκος Αργεάδης 07/04/2013 22:05:56

   Σημειώσατε 2.

 3. Φαύλος Ενάρετος avatar
  Φαύλος Ενάρετος 07/04/2013 22:09:31

  E, για καλό τώρα αυτό δεν ακούγεται.

 4. Μαρία avatar
  Μαρία 07/04/2013 22:12:25

  Απλά ό,τι χειρότερο!!!

 5. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 07/04/2013 22:12:44

  Το έγραψα και σε άλλο σχόλιο το ζουμί ήταν αν θα βρουν το 1,5 δις της ανακεφαλαιοποίησης από ιδιώτες μέσω ΑΜΚ, αν δε το έβρισκαν η τρόικα δε θα δεχόταν (και δικαίως) το υπόλοιπο ποσό να καλυφθεί από το ΤΧΣ γιατί θα άλλαζαν οι όροι ανακεφαλαιοποίησης. Βέβαια αύριο ετοιμαστείτε για κανά -5% στο χρηματιστήριο με τις τραπεζικές μετοχές να κάνουν μακροβούτι και να φτάνουν στο Σούνιο...

 6. B.Q avatar
  B.Q 07/04/2013 22:14:05

  '' Αν έρθουν οι ξένοι και αγοράσουν κοψοχρονιά τις τράπεζες τώρα που θα είναι μόνες τους, ...'' Aυτός είναι ο στόχος, δυστυχώς.

 7. akenaton avatar
  akenaton 07/04/2013 22:20:51

  Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται. Η Εθνική αβέβαιη, η Eurobank για τον σκουπιδοτενεκέ. Ολόκληρο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα τραμπαλίζεται. Βοήθειά μας! Αύριο είναι μια εντελώς διαφορετική μέρα.

  • katalytikos avatar
   katalytikos @ akenaton 07/04/2013 23:03:46

   Το ΠΟΥΛΟΒΕΡ έχει ξηλωθεί από καιρό και ΑΥΡΙΟ δεν υπάρχει.

 8. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 07/04/2013 22:31:01

  Πρόκειται περί αίσχους.
  Η τρόικα( ευρωπαική κατά τα 2/3) για άλλη μια φορά σηματοδοτεί τον ξεπεσμό της Ευρώπης. Επέτρεψαν την ανταλλαγή μετοχών και τώρα ακυρώνουν τη συμφωνία!!! Ούτε στην Ουγκάντα.
  Τουρκολιάς και Χριστοδούλου απέτυχαν παταγωδώς.
  Η Εθνική δεν είναι μία ακόμη τράπεζα. Είναι μια ακόμη Ελλάδα.
  Επιτέλους να καταλάβει ο Σαμαράς πως δεν τους αντέχουμε άλλο. Μέγιστο λάθος η υποχώρηση. Αν δε αληθεύουν οι εκτιμήσεις πως υπήρξε υποχώρηση για να μην ζοριστούν στα άλλα θέματα( ΔΥ) , τότε μιλάμε για ιλαροτραγωδία. Για να υπερασπιστούμε το "δικαίωμα" των πειθαρχικών συμβουλίων να μην συνεδριάζουν, διαλύουμε το τραπεζικό σύστημα και το παραδίδουμε γυμνό.

  • παπαδοπουλος ηλίας avatar
   παπαδοπουλος ηλίας @ Kώστας ΜΠ 07/04/2013 22:52:40

   μα καλά εσεί πιστεύεται ακόμα στ α δήθεν διλήματα που υποτήθετε οτι βρήσκεται κάθε φορά η κυβέρνηση?

 9. H pena tis orghs2 avatar
  H pena tis orghs2 07/04/2013 22:32:38

  Ένας φίλος λέει ότι επαναλαμβάνεται ότι έγινε και στην Κύπρο. Απλά να αλλάξουμε την Λαϊκή με την Eurobank και την Κύπρου με την Εθνική.
  Ισχύει κάτι τέτοιο;
  Ξέρει κανείς;

 10. δαρειος avatar
  δαρειος 07/04/2013 22:54:28

  Λοιπόν και το τραπεζικό μας σύστημα στο έλεος των γερμανών.
  Μήπως η ρητορία για ευρωμονονόδρομο κάπου εδώ τελειώνει?

 11. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 07/04/2013 23:16:41

  Τόσο δούλεμα πλέον;
  Ωστε το τραπεζικό σύστημα της χώρας είναι ...βράχος;
  Ωστε φταίει η Τρόικα που οι ιδιώτες/μέτοχοι δεν βάζουν τα χρήματα που τους αναλογούν;
  Ωστε εδώ και 5 χρόνια επιβαρύνεται το δημόσιο χρέος για να έχουμε ...αυτές τις Τράπεζες;
  Ωστε αυτοί (ΔΣ : Εθνική - EUROBANK) είναι οι εκφραστές / πυλώνες / εγγυητές συστήματος και καταθέσεων;
  Ωστε αυτοί θα ρίξουν χρήμα στην αγορά;
  Ωστε πρέπει ο ένας να πάρει την Proton & ο άλλος το ΤΤ; Μετά θα είναι "ασφαλές" και "ισχυρά" τα ...ιδρύματα;
  Ωστε ο στρατηγικός και οικονομικός σχεδιασμός της χώρας εξαρτάται... από τον Τόπμσεν; Να μην πληρώνουμε τότε Βουλή - Υπουργούς - Συμβούλους - Μετακλητούς - Γ Γραμματείς - Χρηματηστήριο - Προέδρους και ΔΣ θα μας έρθει πολύ φθηνότερα...

  Λυπάμαι αλλά μόλις το τραπεζικό σύστημα της χώρας τινάχτηκε στον αέρα, όχι γιατί έγινε ή δεν έγινε η συγχώνευση αλλά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όχι κόκκινες γραμμές αλλά ούτε στον ιδιωτικό τομέα δεν μπορεί να παρέμβει/ καθορίσει / εποπτεύσει η κυβέρνηση να αποφασίσει και να υλοποιήσει να σχεδιάσει και να προγραμματίσει τίποτα χωρίς τη βούλα της τρόικας....οπότε άνευ έξωθεν βούλας ποιος ο ρόλος της βουλής; γιατί να την πληρώνουμε; Ας έρθει να κατσικωθεί ο κάθε επίτροπος και να τελειώνει, ούτε το Ελληνική Δημοκρατία πάνω αριστερά χρειάζεται θα μας λέει ο κάθε πραίτορας πότε να τραβήξουμε το καζανάκι γιατί την πρίζα από την ΜΕΘ που είναι η χώρα την έχουν ήδη αφαιρέσει ...
  Ηθελε η χώρα και συγχώνευση όταν δεν μπορεί να αποφασίσει το ΦΠΑ στην μπουγάτσα...

  Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα οι υπεύθυνοι θα ήταν μέσα όχι απλά σπίτι τους καθώς από την ....συγχώνευση έως την κατάρρευση (της συμφωνίας αν αληθεύει η ανάρτηση) η οικονομία μιας χώρας δέχεται την χαριστική βολή.

  ΥΓ

  αλήθεια θα επιστραφούν και οι μετοχές που ανταλλάχτηκαν; γιατί κάποιοι απέκτησαν το 10%+ της ΕτΕ...πέρσι

 12. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 07/04/2013 23:57:10

  Μήπως κανένας από τους σχολιαστές βλέπει την Eurobank να πηγαίνει στο "κουρείο" ?
  Μήπως ισχύει η παροιμία "τώρα που βρήκαμε παπά (Κύπρος), να θάψουμε
  πέντε-έξη" ?

 13. Κ.Π. avatar
  Κ.Π. 08/04/2013 00:00:17

  ΑΤΥΧΩΣ αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει το ανάστημα ούτε για ένα ΟΧΙ (ή μάλλον το ΟΧΙ = κόκκινη γραμμή περιορίζεται σε θέματα που πρέπει γενναία να πει ΝΑΙ) . Η νεκρική της ακινησία εξοργίζει ακόμη και τους έλαχιστους απομείναντες αισιόδοξους πολίτες αυτής της χώρας . ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η Πατρίδα μας πλέον κινείται σε ρότα ολέθρου. ΤΡΑΓΙΚΟ το ότι δεν υπάρχουν υγειείς συγκροτημένες πολιτικές δυνάμεις που να δώσουν ελπίδα, αισιοδοξία και προοπτική. Στην ερεβώδη αυτή κατασταση, χαραμάδα φωτός προσφέρουν κάποιες φωνές που μακάρι να εισακουστούν. Ήμουν αισιόδοξος, ήμουν παραδοσιακά Νεοδημοκράτης, τώρα είμαι απαισιόδοξος και προφανώς όχι πλέον ψηφοφόρος της Ν.Δ. (αν και δεν ενδιαφέρει σε κανένα)

 14. *Mara* avatar
  *Mara* 08/04/2013 00:05:33

  Ακονίζει τα ψαλίδια του ο μπαρμπέρης Σόϊμπλας... (που λέει και ο Κυθήριος).
  Με τις υγείες... μας!

 15. νεφέλη avatar
  νεφέλη 08/04/2013 00:11:43

  ΟΚ έγινε αυτό που ήθελαν.
  Σαν αντιστάθμισμα, ποιά οφέλη εξασφαλίστηκαν;

  • dimx avatar
   dimx @ νεφέλη 08/04/2013 10:09:57

   Μας επετράπη να αλλάξουμε το όνομα στο "χαράτσι".

 16. Κώστας avatar
  Κώστας 08/04/2013 01:08:32

  Mου φαίνεται ότι πολλοί αναγνώστες δεν έχουν καταλάβει ότι η αποτυχία του deal σημαίνει καταμερισμό του τραπεζικού συστήματος της χώρας, και κατ επέκτασιν κρατικοποίηση της με προσφυγή στο Ταμείο Σταθερότητας. Ουσιαστικά η ένωση των δυο τραπεζών αποσκοπούσε στην δημιουργία ενός τόσο μεγάλου οργανισμού, ούτως ώστε να μην μπορεί να αγοραστεί από ξένους, ώστε η οικονομία στην Ελλάδα να έχει ελπίδες ανάκαμψης μέσω κάποιων εχγώριων δανειων. Έτσι τόσο η Εθνική όσο και η Eurobank θα αγοραστούν αντί πινακίου φακής από ξένους οίκους, οι οποιοι θα σφίξουν ακόμη περισσότερο την κάνουλα ρευστού και θα στερεύουν την ελληνική οικονομία και από τα τελευταία αποθέματα δανειοδότησης ελληνικών επιχειρήσεων. Με λίγα λόγια η Ελλάδα παύει να υπάρχει ως κράτος, τουλάχιστον ανεξάρτητο, ήταν αυτό που πάνω από όλα φοβούταν όλοι στην κυβέρνηση...

 17. ΠΑΛΛΗΞ avatar
  ΠΑΛΛΗΞ 08/04/2013 01:16:16

  ΦΑΚΤΩΡΑ; Tι θα γίνει αύριο στο Χρηματιστήριο;

  • ΠΑΛΛΗΞ avatar
   ΠΑΛΛΗΞ @ ΠΑΛΛΗΞ 08/04/2013 01:17:54

   ...Ρητορικό ερώτημα...για όσους ψάχνουν την απάντηση: Της ΠΟ_Τ_Ν_Σ!

 18. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 08/04/2013 01:28:40

  Για να το διεθνοποιησουμε λιγακι αυριο η Λιμπερασιον αφηνει υπονοιες για λογαριασμο στην Ελβετια του Λωραν Φαμπιους... ο οποιος ηδη λεει οτι κινειται νομικα...

  Αυτο που δεν γραφουν ΑΚΟΜΑ αλλα....συντομα θα σκασει ειναι οτι ο φιλτατος σοσιαλιστης Μοσκο-βιτσιοζος ειναι ασχημα μπλεγμενος στον ελβετικο λογαριασμο του Καυζακ !!! (Και μαλιστα οχι στο γνωστο ηδη σκελος...)

  Μωρες παρθενες θα ειναι τελικα οι δικοι μας !!! ;-)

 19. zetor avatar
  zetor 08/04/2013 02:58:36

  Με απλα λογια οι πολιτες θα επιβαρυνθουν και παλι τα γαμ###τικα των τραπεζιτων....Μαγκας ο Λατσης...και ξεφορτωθηκε τη σαπια Eyrobank και πηρε και 11% τη εθνικης.... ε ρε γλεντια!@!!!!

  Εξακολουθητε να επιμενετε στο Ευρω με καθε κοστος???

 20. Apostolos Vlahos avatar
  Apostolos Vlahos 08/04/2013 04:31:14

  Έχει κανείς κάνει λογαριασμό για το πόσα έχει ρίξει το Ελληνικό Κράτος σε ρευστό και εγγυήσεις στις δύο τράπεζες; Για να αποκτήσουμε μια εικόνα του πόσο κόστισε η αποτυχημένη (όπως διαγράφεται) διάσωσή τους.

 21. Scarface avatar
  Scarface 08/04/2013 07:34:02

  Απο την αρχη της κρισης...
  1.Προκαλεσαν με πραξεις (πχ Τ+10) και δηλωσεις (τιττανικος, διεφθαρμενη χωρα. πιστολι κλπ) μια κριση χρεους.
  2. Μετατρεψαν ενα ιδιωτικο χρεος χωρις εγγυησεις σε κρατικο-ενυποθηκο.
  3. Παραιτηθεικαν της ασυλιας σε οποιοδηποτε σημερινο η και ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ περουσιακιο στοιχειο του κρατους.
  4. Μετεφεραν τα παντα στο Ταιπεδ για να πουληθουν ποιο ευκολα.
  5. Πηραν μια σειρα απο μετρα που οδηγησαν σε ενα σπιραλ υφεσης, κανενα μετρο ομως για τον εκσυγχρονισμο του κρατους.
  5. Παραχωρησαν την εξουσια σε ξενους επιτροπους και υπαλληλους.
  Και ολα αυτα για να μας σωσουνε...

  Θα πρεπει να βρεθει μια λυση πριν βαλουν χερι και στους υδρογοναθρακες που πολυ πιθανων θα βρεθουν στην πατριδα μας. Και δυστυχως εδω που φτασαμε η λυση μπορει να ειναι μονο εξωθεσμικη.

 22. Hans avatar
  Hans 08/04/2013 10:53:31

  Η ουσία είναι ότι και σε αυτήν την περίπτωση, κάναμε κάτι που η κυβέρνηση δεν ήθελε, αλλά το απαίτησε η τρόικα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.