13/05/2008 02:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μας δουλεύουν κι από πάνω

Για καλλιέργεια εθνικιστικού κλίματος κατηγορεί η ΠΓΔΜ την …Ελλάδα. Σε διάβημα που παραδόθηκε στην επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου από το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται ότι η ΠΓΔΜ διαμαρτύρεται για τις «όλο και συχνότερες περιπτώσεις καθώς και της επίθεσης έναντι πολιτών της Μακεδονίας στην Ελλάδα». Ποιες είναι αυτές οι όλο και συχνότερες επιθέσεις; Ο ισχυρισμός των Σκοπίων ότι κατά τις προηγούμενες ημέρες έχουν καταγγελθεί τρεις μεμονωμένες υποθέσεις αναγκαστικής διακοπής πορείας κίνησης φορτηγών από την ΠΓΔΜ (δύο κοντά στη Λάρισα και ένα στον δρόμο Καβάλας-Θεσσαλονίκης), κακομεταχείρισης και απαξιωτικής αντιμετώπισης των επιβατών τους, καθώς και ζημίες στα οχήματά τους από άγνωστα πρόσωπα. Σχολιάζοντας τα επεισόδια ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Αντόνιο Μιλοσόσκι έκανε λόγο για καλλιέργεια εθνικιστικού κλίματος από ορισμένους πολιτικούς στην Αθήνα, το οποίο όπως τόνισε «δυστυχώς κορυφώνεται με τέτοιου είδους επεισόδια».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 13/05/2008 04:33:31

  Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της Ελληνικής Πολιτείας στο Τετοβο την έζησα 4 μέρες .Η εκεί ελληνική μειονότητα ,σλαβομακεδονικη ,πολωνική ,Ρομ ζουν πραγματικό εφιάλτη που δεν έχει να ζηλέψει από την εποχή 1985 των Πρασινοφρουρών .Οι επικρατήσει είναι τέτοια που ο φόβος έχει εισέρθει στα σπίτια μέσω ΤΒ .όλοι τους βρίζουν την Ντόρα .Ξεφτιλα στο επαρκώ !!! προτασει οι Νεοι της Ελλαδος εκτος Σκοπιων να επισκεπτουν το Τετοβο και τα γυρο χωρια !!!

 2. Rogue avatar
  Rogue 13/05/2008 11:37:27

  Το σχόλιό μου δεν θα προσφέρει ιδιαίτερα στην ομήγυρη, αλλά πρέπει να το βγάλω:

  Βρε αεί κουρέψου ρε καραγκιόζη!!

  Αλλά εμείς φταίμε! Εκείνοι έχουν τις πλάτες του Σόρος κλπ λεφτάδων και πολιτικών. Εμείς όμως, παρασυμπεριφερόμαστε "χριστιανικά". Τώρα που φάγαμε το χαστούκι, ας του προσφέρουμε και το άλλο μάγουλο.

  Αλήθεια, η ΕΕ μας εγκαλεί που δεν αφήνουμε τιν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ να πετούν από το FIR μας. Ερώτηση προς το σεβαστό antinews:
  Ποιός ήταν πρωθυπουργός & υπουργός, όταν καταργήσαμε τις Μακεδονικές Αερογραμμές και τις συγχωνεύσαμε στην Ολυμπιακή;
  Τέτοιες γκάφες δεν γίνονται. Άρα, δεν είναι γκάφες!

 3. Σαος avatar
  Σαος 13/05/2008 12:13:25

  Ρε παιδιά πότε μπήκαν τα Σκόπια στην ΕΕ και μας εγκαλούν να μην παρεμποδίζουμε την ελεύθερη μετακίνηση προϊόντων και ανθρώπων, που βέβαια ισχύει για προϊόντα και ανθρώπους που ανήκουν σε κράτη-μέλη της ΕΕ και όχι στην σκατόμυγα με το όνομα ΦΥΡΟΜ;

 4. Le canard avatar
  Le canard 13/05/2008 14:51:52

  Πάντως τέτοια περιστατικά, όπως αυτά με τα φορτηγά ή άλλα παρόμοια, συμβαίνουν. Και είναι απαράδεκτα. Δηλαδή, τι φταίει ο ταλαιπωρημένος λαουτζίκος της γειτονικής χώρας για τους παπάρες πολιτικούς της και τον πέριξ αυτών υπόκοσμο που βρήκαν την ευκαιρία να "οικοδομήσουν" (τύφλα να' χουν) μετά από αιώνες "εθνική" ταυτότητα;

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 13/05/2008 16:31:27

  Φίλε Le canard,

  κάνουμε λάθος αν μεταθέτουμε την Ευθύνη από τον Λαό στους πολιτικούς. Ο κάθε "ταλαιπωρημένος λαουτζίκος", που λες, είναι ο "Κυρίαρχος Λαός", που λέει το Σύνταγμα, και ασκεί την εξουσία του μέσω αντιπροσώπων. ΑΝ είναι οι αντιπρόσωποί του "παπάρες", ο Λαός είναι "παπάρας" στο τετράγωνο, -τουλάχιστον! Αν δεν μας αρέσουν οι πολιτικοί, πρέπει να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ, ο λαός.

  Για να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ, θα πρέπει πρώτα να παραδεχθούμε ότι είμαστε "παπάρες", ώστε να εγερθεί το "ΑΥΘΥΠΕΥΘΥΝΟΝ".

  Μετά, να βρούμε το γιατί, την Αιτία, τον ΛΟΓΟ που μας έκανε "παπάρες", ώστε να τον θεραπεύσουμε. Διότι η διάγνωση, εμπεριέχει την θεραπεία: ΑΝ ξέρεις πού αρχίζει το λάθος, η ανισορροπία, η "ΥΒΡΙΣ", τότε γνωρίζεις πού και πώς να επέμβεις ώστε να σταματήσει η παρεκτροπή, το σφάλμα, η "αμαρτία" με την αρχαιοελληνική έννοια: η Α-ΣΤΟΧΙΑ, ο λάθος υπολογισμός.

  Όπως αντιλαμβάνεσαι, ΕΜΕΙΣ παζαρεύουμε ακόμη το πρώτο στάδιο, με συνήγορό μας τον καρα-βολεμένο ΕΓΩΙΣΜΟ του ημιμαθούς: "ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ...ΜΕΝΑ"! "Δε φταίω γω, κ. πρόεδρα, η κενωνία φταίει"! "ΕΓΩ ειμί", ρε, και κανένας άλλος πλην ΕΜΟΥ"!

  Δεν ξέρω αν η επιθυμία μου με κάνει και βλέπω ανυπόστατα πράγματα, αλλά τον τελευταίο καιρό διακρίνω όλο και περισσότρερους νέους ανθρώπους να ασπάζονται το "ΑΥΘΥΠΕΥΘΥΝΟΝ"...

  Αρχίζουν, ΟΜΩΣ,

 6. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 13/05/2008 16:34:35

  Συγνώμη για το "Αρχίζουν, ΟΜΩΣ," στο τέλος. Έμεινε κατά λάθος.

 7. Anonymous avatar
  Anonymous 13/05/2008 19:28:36

  Ο “Κυρίαρχος Λαός” της γειτονικής χώρας έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από τα γενοφάσκια του (εδώ και 6-7 δεκαετίες), που είναι αμφιλεγόμενο αν είναι σε θέση να μπει σε τέτοια διαδικασία εύρεσης αιτίας, λόγου και τελικά θεραπείας, τουλάχιστον στην τρέχουσα χρονική περίοδο.
  Εδώ ο "κυρίαρχος" ελληνικός λαός με την κατά πολύ μικρότερη (θέλω να πιστεύω) πλύση εγκεφάλου, δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε τέτοια διαδικασία. Εάν είχε μπει και έστω πλησίαζε στη θεραπεία, τότε πως δικαιολογείται το γεγονός των όλο και πιο διεφθαρμένων πολιτικών ηγεσιών που έχουμε τα τελευταία χρόνια;
  Σε καθαρά εξατομικευμένο επίπεδο, εάν οι συγκεκριμένοι φορτηγατζήδες ανήκαν στους μετριοπαθείς, τότε αποκτήσαμε μερικούς ακόμα εχθρούς.
  Η βία μόνο περισσότερη βία φέρνει.

 8. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 13/05/2008 19:49:23

  Η φράση του τίτλου, "Μας δουλεύουν κι από πάνω", μάλλον χαρακτηρίζει τους συντάκτες του δημοσιεύματος και όλους όσους σχολίασαν από κάτω.
  Τα σχόλια αυτά αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση ότι η καταγγελία του Μιλόσοσκι είναι ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΗ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ. Όλοι όσοι γράψανε, έχουνε την άποψη -και δεν ντρέπονται να την διατυπώνουν- ότι οι επιθέσεις εναντίον των Μακεδόνων φορτηγατζήδων ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, και ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, και κατά τη γνώμη τους ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ.
  Να χαίρεστε τους εθνικιστές χούλιγκαν που εκτρέφετε. Οι οποίοι επί πλέον είναι και βλάκες: απ' τη μια προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι επιθέσεις δεν έλαβαν χώρα ή/και ότι είναι ... προβοκάτσια, και από την άλλη εύχονται να γίνουν περισσότερες επιθέσεις.
  Υποθέτω ότι και το Τμήμα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΣΥΝ που έβγαλε σχετική ανακοίνωση είναι κι αυτό τμήμα της προβοκάτσιας, έτσι;

 9. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 13/05/2008 20:22:38

  Οι γύφτοι των Σκοπίων φαντασιώνονται επιθέσεις εναντίον φορτηγατζήδων τους απο Έλληνες, που μόλις μπούν απο τα συνορα, τους ακολουθούν, για να τους κλείσουν τον δρόμο και δέν συμμαζεύεται.

  Απο όσες πληροφοριές μπορώ να έχω απο την πηγή, δέν υπήρξε ούτε μία περίπτωση, απο αυτές που περιγράφουν οι σκοπιανοί. Υπάρχουν όμως περισσότερα στοπ απο τους απεγούντες, που παρεμποδίζουν φορτηγά για να μην χαλάσει η απεργία τους.

  Και για να μήν μακρυγορούμε παιδιά της σκατόμυγας. Ξεχάσατε ότι, τρείς φορές παραμποδίσατε να περάσουν ο Καραμανλής, η Ντόρα και ο ΓΕΕΘΑ μας απο τον εναέριό σας χώρο και εμείς δέν σας στείλαμε κανένα F16 να σας σπάσει όλα τα τζάμια και να τα χρυσοπληρώνετε για να τα αντικαταστήσετε; Με 5 ευρώ μεροκάματο ούτε τα τζάμια απο τα καμπινέ σας δέν θα μπορούσατε να ανικαταστήσετε. Και αλίμονο άν φυσήξει vardar στα χωράφια σας. Σας βλέπω όλους άγρια πλευριτωμένους.

  ΠΕΛΙΑΣ

 10. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 13/05/2008 20:28:08

  'Αν πιστεύουν ότι, οι Αμερικανοί και ο Σόρος θα τους σώσουν, άς επικοινωνήσουν μαζί τους, για να τους εφοδιάσουν με 4 λάστιχα - ρεζέρβες. Γιατί αποκλείεται να επιστρέψουν στο κρατίδιο με τα ίδια λάστιχα, με τα οποία θα μπούν στην χώρα μας. 'Ετσι ακούγεται και ίσως κάποιοι απο τους δικούς μας να φανούν συνεπείς στο άκουσμα αυτό.

  Καλές διακοπές λοιπόν στους γείτονές μας

  ΠΕΛΙΑΣ

 11. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 13/05/2008 20:39:50

  Βρε, καλώς τα Χρυσαυγιτάκια!

 12. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 13/05/2008 20:41:30

  Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν και άλλες πηγές, και άλλες πληροφορίες ...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ, σχετικά με τις επιθέσεις εθνικιστών ενάντια σε οδηγούς φορτηγών με πινακίδες της ΠΓΔΜ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  «Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ καταδικάζει τις ρατσιστικού και εθνικιστικού χαρακτήρα βίαιες συμπεριφορές ανεγκέφαλων ακροδεξιών τραμπούκων ενάντια σε οδηγούς φορτηγών με πινακίδες προερχόμενες από την ΠΓΔΜ.  Καταγγέλλουμε απερίφραστα τις οργανωμένες ομάδες που το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην περιοχή της Λάρισας και της Βόρειας Ελλάδας, με λογικές «φαρ ουέστ», έχουν πυκνώσει τις απροσχημάτιστες και απρόκλητες επιθέσεις τους ενάντια σε εργαζόμενους της γειτονικής χώρας, που δουλεύουν για το μεροκάματο τους.  Επισημαίνουμε ότι ο επικίνδυνος χαρακτήρας του εθνικιστικού φανατισμού αποκαλύπτεται ξεκάθαρα από το γεγονός της απειλής χρήσης μαχαιριών ενάντια στους οδηγούς και στον εξαναγκασμό τους να αφαιρέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους.  Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η διεθνιστική αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους και η συναδέλφωση και ειρηνική συνύπαρξη των λαών θα υπερισχύσουν τελικά κάθε εθνικιστικής και μισαλλόδοξης πράξης που παρουσιάζει στη διεθνή κοινή γνώμη μια τεχνητή αποκρουστική εικόνα για τον ελληνικό λαό. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες των δύο χωρών δεν επιτρέπεται να μετατρέπονται σε θύματα σκοπιμοτήτων ή διακρατικών διενέξεων».  ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝ 13/5/2008

 13. Σπύρος avatar
  Σπύρος 13/05/2008 21:27:13

  Συν και Αλυτρωτιστές των Σκοπιων την ιδια μούρη έχουν...
  Και απότι διάβασα οι Σκοπιανοί ανακοινωσαν πώς τά ελληνικά στην στήλη της Ροζέτας ειναι πρωτοσλαβικά...
  Αυτοί έχουν ξεφύγει εντελώς..
  Οποιος δεν καταλαβαινει την σοβαρότητα τών πραγμάτων περαστικά του...
  Οσο για τα Σοράκια που μιλάνε για Χρυσαυγίτες να πάνε εκδρομη με τους Συριζαιους του Υμητού..
  Αντε γιατί κατάντησαν χειρότεροι και απο τον Γκρουέφσκυ.
  Τουλάχιστον αυτός εξυπηρετί τα συμφέροντα του κρατιδιου του και λεει οτι μπούρδα του κατέβει στο κεφάλι...

 14. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 13/05/2008 21:32:49

  Το να ξυλοκοπούνται άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζουμε και δεν μας έκαναν τίποτε, μόνο και μόνο επειδή κατάγονται από ένα συγκεκριμένο κράτος, είναι ρατσιστικό.
  Η πραγματοποίηση ρατσιστικών επιθέσεων είναι προφανώς πολύ σοβαρότερο γεγόνος από κάτι που έγραψε κάποιος σε ένα σάιτ για το τι λέει μια στήλη, την οποία δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους αρχαιολόγους.

 15. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 13/05/2008 21:33:43

  Και όταν λες "κρατίδιο", τι εννοείς; Η δημοκρατία της Μακεδονίας έχει τριπλάσια έκταση από την Κύπρο. Αν η Μακεδονία είναι κρατίδιο, η Κύπρος τι είναι;

 16. Σπύρος avatar
  Σπύρος 13/05/2008 21:44:42

  Δεν γνωρίζω καμιά ΄Δημοκρατία της Μακεδονίας΄..
  Και ξέρω μονον μιά Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Κυπρο..

 17. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 13/05/2008 21:49:08

  Ε, καιρός να την μάθεις ... γιατί είσαι μια οικτρή μειοψηφία. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Καιρός να βγεις από τον γυάλινο πύργο σου, να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι υπάρχει ένα κράτος που έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν δημοκρατία της Μακεδονίας.
  Δηλαδή εμένα δεν με πολυκόφτει, αν δε θέλεις μην τα ανοίγεις και κράτα το κεφάλι σου χωμένο στην άμμο. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτε για κανέναν.

 18. Σπύρος avatar
  Σπύρος 13/05/2008 22:06:20

  Περαστικά και νά μάς γράφεις..
  Τιποτα άλλο απο τα 6δις που την ξερουν ετσι εχεις να μας πείς??.Αυτά μας τα λενε στην Αυγη-Σκιντέϊα και στο Λαμπρακιστάν οι 1500 ολοι κι΄όλοι που τσιρίζουν..
  Σιγά ρε μεγάλε που θα μας υποδειξεις να την μαθω κιόλας...
  Αυτοί οι ανύπαρκτοι ιστορικά θα πάψουν να υπάρχουν οταν σφυρίξουν οι πάτρωνές τους...
  Το κεφαλι μου τόχα πάντα έξω απο την άμμο...
  Κάποιοι άλλοι εχουν βουτήξει ολόσωμοι στην Κοπριά μπας και βρούν κανα επιδοτούμενο μαργαριταράκι.

 19. william avatar
  william 13/05/2008 22:31:30

  Αφού κύριε τουρκόσπορε όλος ο πλανήτης ξέρει τη δημοκρατία που λές ,γιατί έχουν λυσάξει όλοι να την αναγνωρίσουμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ?
  Γιατί απλούστατα , μόνον εμείς μπορούμε να τούς
  νομιμοποιήσουμε.Γιατι όλος ο πλανήτης ξέρει πώς η ιστορία λέει ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ καί λοιπά ισον ΕΛΛΑΔΑ .

 20. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 14/05/2008 00:12:41

  @Anonymous 7:28: για μας τους Έλληνες μιλάω. Όχι για τους Σκοπιανούς.
  @ΠΕΛΙΑΣ: "Οι γύφτοι των Σκοπίων", "παιδιά της σκατόμυγας". Χμμμμμ...

  @τουρκόσπορος: "Όλοι όσοι γράψανε, έχουνε την άποψη -και δεν ντρέπονται να την διατυπώνουν-...". Μήπως πρέπει να επανορθώσεις, αφού ξαναδείς τα προηγηθέντα του σχολίου σου σχόλια; Άντε, για να μην σου πω κατά την γνώμη μου, πώς συλλαμβάνονται οι τουρκόσποροι.

 21. thanos avatar
  thanos 14/05/2008 02:22:31

  Thn provokatsia sth Larisa thn exoun kanei merikoi xestaxiazmenoi prasinofrouroi opws to 1985. Etsi den einai file syntaxiouxe? pes mas kai alla.

 22. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 14/05/2008 09:08:09

  Κανείς δεν έχει λυσσάξει για να την αναγνωρίσετε. Όλοι οι ιμπεριαλιστές σύμμαχοί σας στο ΝΑΤΟ σας κάνουν όλα τα χατήρια και σας έχουν στα ώπα ώπα. Έχετε και παράπονο;

  Απλώς, δεν σας ρωτάνε όταν πρόκειται να αποφασίσουν πώς θα λένε αυτοί τη Μακεδονία. Όλα κι όλα, αλλά ... μεγάλη η χάρη σας. Ας πούμε ο Πούτιν μπορεί να βρήκε πελάτη τον Καραμανλή για να κάνει μπίζνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποταχτεί σε όλες τις παραξενιές του και θα αρχίσει και αυτός από αύριο να λέει ... "τα Σκόπια" και να εννοεί η Μακεδονία.

  Εσείς λοιπόν είστε αυτοί που έχετε λυσσάξει να κάνετε τους άλλους σαν κι εσάς, όχι το ανάποδο.

 23. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 14/05/2008 09:09:05

  Όχι, δεν πρέπει να επανορθώσω. Έγραψα αυτά που έγραψα, και μένω σε αυτά.

  Οι τουρκόσποροι συλλαμβάνονται ακριβώς όπως και όλοι οι άλλοι άνθρωποι. Βέβαια σε μερικούς άρρωστους σεξιστές- εθνικιστές αυτό μπορεί να φαίνεται απίθανο, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

 24. the_father_of_τουρκόσπορος avatar
  the_father_of_τουρκόσπορος 14/05/2008 11:47:45

  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
  factorX: όποιος βρίζει είναι κομμένος

 25. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 14/05/2008 12:42:17

  Κύριε Τουρκόσπορε,
  ή
  κύριε "Όλοι όσοι γράψανε"- "όλους όσους σχολίασαν"- "εθνικιστές χούλιγκαν"- "Οι οποίοι επί πλέον είναι και βλάκες",

  ως γνωστόν, οι Τούρκοι είναι συνυφασμένοι με τους Οθωμανούς και οι τελευταίοι με το "οθωμανικό δίκαιο". "Τουρκόσποροι", τώρα, επιλέγουν να αυτοπροσδιορίζονται όσοι θέλουν να προκαλέσουν μέχρι προσβολής τούς άλλους, επειδή νομίζουν ότι υπερέχουν απ' αυτούς διανοητικά, απλά, και, μόνο, γιατί είναι "κωλό-παιδα".


  ΥΓ. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, πιστεύω ότι:

  "ΕΛΛΗΝΕΣ καλούνται οι της ελλ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ μετέχοντες". Υπάρχουν, δηλαδή, κάτοικοι της Ελλάδας και καταγόμενοι απ' αυτήν, που ΔΕΝ είναι Έλληνες. Όπως υπάρχουν και Έλληνες ξένοι, (οπότε ΚΑΙ Τούρκοι, Νιγηριανοί, Σκοπιανοί, Ταλανδοί, Αμερικανοί, Ισραηλινοί κ.ο.κ.).

  Την ελλ. Παιδεία την κωδικοποιώ στο:

  "ΟΥΧ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ, ιδέες- Δόγματα (μονοθεϊστικό, κομμουνιστικό κλπ) ΚΑΙ ανθρώπους- Δεσπότες ("ελέω Θεού" βασιλιάδες, δικτάτορες, μητροπολίτες κλπ)".  «Όσοι το χάλκεον χέρι
  βαρύ τού ΦΟΒΟΥ αισθάνονται,
  ζυγόν ΔΟΥΛΕΙΑΣ ας έχωσι.
  Θέλει αρετή και τόλμην η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
  «Ωδή εις Σάμον», Ανδρέας Κάλβος

  Ή

  «ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ»
  «Ωδή εις εξέγερσιν», τοίχος Εξαρχείων

 26. Σπύρος avatar
  Σπύρος 14/05/2008 19:57:51

  Oχι μωρέ ο Τουρκοσπορος θα ανηκει σε αυτά τά ΟΑΚΚΕ πώς τα λένε που κάνουν τούς κομμουνιστές και μοιράζανε Λουλουδια και τριαντάφυλλα στον Μπούς και κατήγγειλαν τον Ρωσικο Ιμπεραιλαισμό..
  Απλά με εντυπωσιάζει αυτο που γράφει΄Οι Συμμαχοί σας στο Νατο΄...
  Μιλά ως ΄φιλέλλην΄υποθετω.
  Καλά το σεξιστής πάει με το εθνικιστής πακέτο???
  Ωραια πραγματα μαθαινουμε..
  Πως λεγανε οι δεξιοί γιά τις Λαμπράκισσες με τις μαυρες κάλτσες που παρασύρουν τά ΄καλά παιδιά΄ ένα πράμα...
  Χμμμμ...Σεξισμος και Εθνικισμός...Ενδιαφέρον..
  Ταιριάζει στούς Τουρκόσπορους αυτό...Γκρίζοι Λυκοι και Οθωμανικό σέξ...

 27. τουρκόσπορος avatar
  τουρκόσπορος 14/05/2008 20:01:59

  Κύριε νήπιε γέρον,
  για μια ακόμη φορά με επιβεβαιώνεις, δηλαδή λες βλακείες.
  Πρώτον: Οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι "συνυφασμένοι" με τους Οθωμανούς. Η Τουρκία ως κράτος, προέκυψαν από την ανατροπή της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ο τουρκικός λαός, ως ο λαός αυτού του εθνικά καθαρού κράτους, δημιουργήθηκε μετά την ανατροπή αυτή και δεν έχει καμία σχέση με τους υπηκόους της πολυεθνικής και πολυθρησκευτικής αυτοκρατορίας.

  Δεύτερον: το οθωμανικό δίκαιο ήταν ένα πολυσύνθετο διανοητικό και πολιτιστικό δημιούργημα το οποίο μελετάται ακόμα σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Εγώ έχω βγάλει νομική Θεσσαλονίκης και το διδάχθηκα στο μάθημα της ιστορίας του δικαίου.

  Εσύ, όμως, επειδή όπως σωστά κατάλαβα χαρακτηρίζεσαι από τον γνωστό κομπλεξικό μείγμα εθνικισμού-σεξισμού που χαρακτηρίζει τους ελληναράδες, δεν εννοείς το οθωμανικό δίκαιο, αλλά αυτό που στην Ελλάδα αποκαλείται "οθωμανικό σεξ", δηλαδή την πρωκτική συνουσία. Πρέπει να σε πληροφορήσω όμως ότι, έξω από το ελληνικό φαντασιακό, δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη συσχέτιση της συγκεκριμένης σεξουαλικής πρακτικής με την οθωμανική αυτοκρατορία από άποψη ιστορική, στατιστική ή οποιαδήποτε άλλη. Πρέπει να σε ενημερώσω δε ότι στα γαλλικά και σε άλλες γλώσσες ο συγκεκριμένος τύπος επαφής αποκαλείται "ελληνικός".
  Ούτε αυτό σημαίνει τίποτε, προφανώς, πέρα απ' το ότι κάθε λαός συνηθίζει να φαντάζεται ότι οι άλλοι λαοί συνηθίζουν να απολαμβάνουν κατά τρόπο περίεργο, ασυνήθιστο, "ανώμαλο".

  Πάνω απ' όλα, όμως, και άσχετα απ' όλα αυτά, η λέξη "τουρκόσπορος" δεν έχει καμία σύνδεση ούτε με το σεξ, ούτε με τον τρόπο σύλληψης. Η λέξη αυτή είναι απλώς μια μειωτική έκφραση που χρησιμοποιούσαν οι ομοϊδεάτες σου της δεκαετίας του 20 και του 30, και αρκετά αργότερα, για να χαρακτηρίσουν τους Ρωμιούς από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο που ανταλλάχθηκαν το 23 βάσει της συνθήκεης της Λωζάνης, και κατά τη γνώμη των τότε πολιτών του ελληνικού κράτους δεν ήταν αρκετά καθαροί Έλληνες, αλλά είχαν στοιχεία τουρκικά.

  Είναι δηλαδή ένα (ακόμα) δείγμα του ελληνικού ρατσισμού, του ίδιου ο οποίος έδρασε προχθές εναντίον των Μακεδόνων. Και πράγματι την ονομασία αυτή την επέλεξα για να εκνευρίσω τους ρατσιστές. Το γεγονός ότι πράγματι εκνευρίστηκες αποδεικνύει ότι είχα δίκιο και ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

 28. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 15/05/2008 02:22:31

  Ψιτ! τουρκόσπορος,

  πριν, δεν έβρεχε, σ' έφτυσα. Τώρα, δεν σ' έφτυσα...

 29. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 15/05/2008 03:24:03

  Ψιτ! Τουρκόσπορε,

  πριν, δεν έβρεχε, σ' έφτυσα. Τώρα, δεν σ' έφτυσα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.