11/09/2007 17:21
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μας δουλεύουν κανονικά

Εντάξει, είπαμε να δουλεύουμε τον κόσμο, αλλά αυτό μόνον ως καραμπινάτο φιάσκο της … ανεξάρτητης Δικαιοσύνης μπορεί να εκληφθεί. Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι ακριβώς στην «επέτειο» της συμπλήρωσης ενός έτους από την ημέρα που συνελήφθησαν οι χαρακτηρισμένοι ως «κουμπάροι» του σκανδάλου με το καρτέλ του γάλακτος, και μόλις πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, έγινε γνωστό ότι παραπέμπονται σε δίκη οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές της υπόθεσης. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Π. Αδαμόπουλος, ο έμπορος σιτηρών, Κ. Κωνσταντινίδης και ο εκτελωνιστής, Π. Αναγνωστόπουλος ή «Πανάγος». Είναι ολοφάνερο ότι η σχετική «είδηση» διέρρευσε, προκειμένου να εξυπηρετήσει προεκλογικές σκοπιμότητες και να πείσει (;) ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να «πατάξει» (!) τη διαφθορά. Μας δουλεύουν κανονικά δηλαδή.

Ας μην ασχοληθούμε με το εάν αυτοί είναι –ή δεν είναι- οι πραγματικοί «εγκέφαλοι» του σκανδάλου. Ας περιοριστούμε απλώς στο ερώτημα: Και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, ο «άνθρωπος» του κ. Τσιτουρίδη, για το ρόλο του οποίου στο σκάνδαλο υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά, γιατί έμεινε ανέγγιχτος; Καλά, κανείς δεν θα μας πει τι έλεγε και τι του έλεγαν δύο εκ των «κουμπάρων», οι Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντινίδης, στις επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν μαζί του; Να σημειωθεί ότι ο Ευγένιος φέρεται να εμπλέκεται και στο σκάνδαλο των ομολόγων. Αλήθεια, τι να γίνεται  ο κ. Τσιτουρίδης, τον οποίον το Μαξίμου έσωσε –για μια ακόμα φορά- απομακρύνοντάς τον από το πόστο του υπουργού Απασχόλησης, όχι βέβαια για το σκάνδαλο των ομολόγων, αλλά, δήθεν, για κάποια άλλη υπόθεση του Ευγένιου;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.