#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/11/2011 10:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μας έκαναν παρίες της ΕυρώπηςΠου κατάντησε αυτή η χώρα που υποτίθεται ότι είχε κερδίσει τη χαμένη της αξιοπιστία με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Εδώ και τρείς  ημέρες, αμέσως μετά το "σκάσιμο" της Ιταλίας, φίλος του site είναι αδύνατον να υπογράψει οποιοδήποτε συμβόλαιο με το εξωτερικό.  Όλοι είναι βέβαιοι ότι επίκειται έξοδος της Ελλάδας και έχουν παγώσει τα πάντα.

 

Οι μεγάλοι tour operators που κλείνουν συμβόλαια για το καλοκαίρι του 2012, ζητούν από τα ελληνικά ξενοδοχεία να υπογράψουν συμφωνίες που θα έχουν και ρήτρα δραχμής. Επειδή φοβούνται ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, ζητούν να πληρωθούν ακόμη και σε δραχμές και με ισοτιμία στερλίνας/ευρώ κι όχι δραχμής ευρώ. Έχουν στείλει σχετικές επιστολές, κάποιοι απελπισμένοι ξενοδόχοι έχουν υπογράψει ενώ ο υπουργός Τουρισμού, Π. Γερουλάνος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Σε μεγάλη τουριστική έκθεση στο Λονδίνο οι ξένοι τουριστικοί πράκτορες δεν δίνουν προκαταβολή στους Έλληνες για «πακέτα» διότι φοβούνται ότι θα χρεοκοπήσουμε και θα χάσουν τα λεφτά τους.

Απειλείται η τουριστική περίοδος του 2012 κι εμείς ακόμη ψάχνουμε για κυβέρνηση.

Πρόσφατα κάποιος ταξίδεψε στη Γερμανία και πήρε ταξί. Μόλις ο ταξιτζής κατάλαβε ότι είναι Έλληνας μεταξύ σοβαρού κι αστείου του ζήτησε προκαταβολικά τα χρήματα της κούρσας.

Επιχειρηματίες που κάνουν εισαγωγές προϊόντων και αυτοκινήτων καταγγέλλουν ότι ξένοι συνεργάτες τους επί χρόνια απαιτούν να πληρωθούν «κασαδούρα» και δε δέχονται τραπεζικές επιταγές και εγγυήσεις από ελληνικές τράπεζες. Ακόμη και από την Εθνική τράπεζα.

Αυτή είναι η πραγματική κατάντια. Δύο χρόνια θυσιών πήγαν χαμένα και τώρα φτάσαμε στο σημείο να είμαστε οι παρίες της Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 08/11/2011 10:37:01

  Eχουμε ξεφτιλιστεί. Και δεν μιλάω μόνο για τις ξένες ηγεσίες αλλά και για τον απλό κόσμο στο εξωτερικό που βομβαρδίζεται από τις αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα. Προχθές μιλούσα με ένα γάλλο φίλο μου που μου έλεγε ότι οι γάλλοι παλαιότερα μας συμπαθούσαν και έβλεπαν τα ατοπήματα της ελλάδος με συμπάθεια και χιούμορ. Σήμερα είναι εκνευρισμένοι και θέλουν να μας ξεφορτωθούν. Κατάντια.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Kώστας Θ. 08/11/2011 11:16:01

   Τι να πούμε και 'μεις για τους Γάλλους, τους Γερμανούς ή τους Άγγλους. Τι νομίζεις ότι λένε οι Άγγλοι για τους Γάλλους και τους Γερμανούς, ή Γάλλοι και οι Γερμανοί για τους Άγγλους, οι Γάλλοι για τους Γερμανούς και οι Γερμανοί για τους Γάλλους; Και ούτω καθεξής. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αν η γνώμη ενός λαού για έναν άλλο λαό, αλλάζει λόγω της προπαγάνδας των ΜΜΕ, φαντάσου λαό...

 2. jkr avatar
  jkr 08/11/2011 10:38:59

  Έχουν κοπεί όλες οι εγγυήσεις και πιστώσεις των εξαγωγών, όλες οι διαπραγματεύσεις για επενδύσεις, μας οδηγούν στο χείλος του γκρεμού!

  • Vassilis avatar
   Vassilis @ jkr 08/11/2011 12:07:11

   Δεν πειράζει, ευκαιρία για κατανάλωση των εγχώριων προϊόντων...

   • Q-Nihilism avatar
    Q-Nihilism @ Vassilis 08/11/2011 12:42:51

    Ε βέβαια, το βρήκαμε τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες δεν καταναλώνουν ελληνικά προϊόντα.

 3. BellaDonna avatar
  BellaDonna 08/11/2011 10:41:47

  Μάλιστα…. Κανένας τουρίστας στην Ελλάδα φέτος !!! Να πάτε ν’ απειλήσετε αλλού ευρωλαμόγια του Βορρά.. Δε σας θέλουμε ρε… Κι αν ήμουν εγω σ’ εκείνο το ταξί θα κατέβαινα αμέσως κάτω. Δεν παρακαλάμε κανένα κι αν νομίζουν ότι μπορούν να γελάνε στην πλάτη μας τα λιγούρια της Ευρώπης, έρχεται κι η σειρά τους, λιγάκι υπομονή!!!

 4. ΜΠ avatar
  ΜΠ 08/11/2011 10:45:38

  Η αξιοπιστία θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να ανακτηθεί πλέον. Αν ο Α.Σ βγει στην τηλεόραση και βγάλει διάγγελμα που να τους ξεμπροστιάζει όλους, λέγοντας αναλυτικά όλες τις αλήθειες και κυρίως ξεμπροστιάσει όλους τους τυράνους της Ευρώπης ονομαστικά, και τους διαμηνύσει ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν αυτά που ζητούν και να τους καταγγείλει για παραβίαση των κανονισμών που διέπουν την Ε.Ε και καλέσει όλο το λαό να έρθει στο Σύνταγμα και να ζητήσει ο λαός εκλογές εδώ και τώρα ξέρετε τί θα γίνει;;;;;; Θα τρέχουν όλοι στο Σύνταγμα φωνάζοντας ΌΧΙ. Και φυσικά στο διάγγελμα να πει όχι μόνον "Δεν συναινώ με το λάθος" αλλά να πει επιπλέον ότι "δεν συναινεί με τους εγκληματίες που υπέγραψαν τις συμβάσεις αυτές και που θα κάτσουν όλοι στο σκαμνί"!
  Μόνον τότε θα βγει και η αλήθεια στο φως και ο λαός θα είναι δίπλα του. Τα δε χρηματιστήρια ας γκρεμιστούν γιατί μόνον έτσι φοβούνται οι έξω και δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλο. Θα χ...ούν όλοι επάνω τους. Έτσι γίνεσαι λαοπρόβλητος ηγέτης κύριε Σαμαρά με ηχηρό ΌΧΙ αλλά σε πανελλήνια και παγκόσμια live κάλυψη των ΜΜΕ.

 5. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 08/11/2011 10:50:27

  ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο EMBETED ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΣ !

  Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί σε όλη αυτή την υπόθεση αναζήτησης πρωθυπουργού της… ¨Ελλάδας¨ , συζητάμε για κάποια πρόσωπα που βρίσκονται εκτός Ελλάδας ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΣΤΟΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η΄ΕΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Η΄ΑΛΛΩΝ ¨ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ¨ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ;

  ΓΙΑΤΙ ;

  Υπάρχουν δύο εξηγήσεις :

  Η΄, από τα 11 εκατομμύρια κατοίκους της Ελλάδας δεν υπάρχει κανείς που να θέλει ν΄αναλάβει αυτό το θλιβερό καθήκον …

  Η΄ , δεν επιτρέπεται από τους Αποικιοκράτες ¨συμμάχους ¨ να αναλάβει κανείς, ούτε δεξιός , ούτε κεντρώος , ούτε αριστερός , που δεν έχει επίσημα ¨διαπιστευτεί¨ , δεν έχει υπηρετήσει ¨στενά¨ τις ¨ημέτερες συμμαχικές δυνάμεις¨ …

  Αυτή η ιστορία με την ¨μεταφύτευση¨ στην Ελλάδα από τους ξεκ…. και εξων… της ¨ ελληνικής ομογένειας¨ από την οικογένεια Παπανδρέου , ιδιαίτερα του Γεωργίου του Β ¨ που κουβάλησε όλη την κουστωδία της ¨We won’t a Global-Goverment ” . Αυτοί κουβάλησαν τους embeted στην Ελλάδα και τους τοποθέτησαν , είτε σαν ¨συμβούλους – μάτια ¨ , είτε σαν ¨υπουργούς – μεταφοράς ξένων θεσμών και συμφερόντων ¨ στην Ελλάδα .

  ΕΚΠΛΗΞΗ για το γεγονός αυτό . Ντροπή ότι συζητάμε , είτε για Παπαδήμα , είτε γα Διαμαντούρο , είτε για Ρουμελιώτη και λέμε πως ανατρέψαμε τον Παπανδρεϊσμό !

  Κύριε Σαμαρά λογικό να μην θέλεις ν αναλάβεις ευθύνες σε αυτή την κυβέρνηση -έκτρωμα …. , αλλά απέρριψε όλους αυτούς !

  Σε ποια εποχή βρισκόμαστε ; Σε αυτή που πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στους Έλληνες της Ρωσικής Αυλής , της Οθωμανικής Πύλης , των Παρισίων ή Λονδίνου και της Βαυαρίας ; ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ -

 6. Pikis avatar
  Pikis 08/11/2011 10:53:06

  Ποιοι μας κοροϊδεύουν; Οι Γερμανοί; Αυτοί που χειμώνα-καλοκαίρι φοράνε την άσπρη κάλτσα με το σανδάλι και βρωμάνε σαλάμι από τα 20 μέτρα; Αυτοί που μόνο τον Γκέτε και τον Νίτσε έχουν να πλασάρουν για πολιτισμό και διανόηση;

  Οι Γάλλοι; Αυτοί που ακόμα καμαρώνουν για τον αποκεφαλισμό της Αντουανέτας και τα Ελληνικά εκθέματα του Λούβρου;

  Καλά κάνουν. Εδώ και 200 χρόνια τους δίναμε το δικαίωμα να μας θεωρούν λιγούρια και σουλατσαδόρους. Ποτέ δεν δείξαμε τι είμαστε μέσα στην Ευρώπη. Γλεντάγαμε τις επιδοτήσεις από τους "κουτόφραγκους"...
  Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά. Πόσα κιλά μαλ_κες ήταν κάποιοι...

 7. AERAS EINAI avatar
  AERAS EINAI 08/11/2011 11:27:27

  Λογιστικές εγγραφές δανείζουν, άϋλη ανατοκιζόμενη πίστωση πωλούν, με κλασματικά αποθεματικά (1 προς 10,προς 20, προς 30 από "αέρινα" χρήματα) χωρίς πλήρη αντίκρισμα και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, νερό, ορυκτό πλούτο κ.α)

  Με την έξυπνη επινόηση των τραπεζιτών της "ex nihilo" δημιουργίας του χρήματος (εκδοτικό προνόμιο) μαζί με το σύστημα του κλασματικού αποθέματος των εμπορικών τραπεζών (Fractional Reserve System) σου περνάνε αόρατες αλυσίδες σκλαβιάς και σου καθορίζουν τις τύχες επιβάλλοντας δημοσιονομική λιτότητα, αύξηση της φορολογίας, τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου και εξασφαλίζουν το αιώνιο χρέος.
  Γιατί όταν εκδίδεις ομόλογα- δημιουργείς χρέος, όταν βγαίνεις στις αγορές - δημιουργείς χρέος, όταν δέχεσαι μια δανειακή σύμβαση - δημιουργείς χρέος και φυλακίζεις τα ζωή σου και τα όνειρα σου με τις αόρατες αλυσίδες τους.

  O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια. Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

  Η επιλογή της ελευθερίας από ένα "αέρινο" νόμισμα θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί δουλειά, γιατί μπορείς να δημιουργήσεις ελεύθερος κρατώντας τις τύχες στα χέρια σου, από το να είσαι ζητιάνος και δεμένος στις επιταγές και ορέξεις άλλων.
  Με όλα τα παραπάνω, η απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα ενός δημοψηφίσματος όχι μόνο είναι εύκολη, άλλα και ξεκάθαρη...

  http://www.scribd.com/oikonomia247

  • ΜΠ avatar
   ΜΠ @ AERAS EINAI 08/11/2011 13:06:41

   +100000000000000000000

   ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!!!!!

  • anonymous avatar
   anonymous @ AERAS EINAI 08/11/2011 15:31:58

   Δε μπορείς να εκδίδεις χρήμα απεριόριστα. Αυτό πρέπει να έχει αντίκρυσμα στην πραγματική οικονομία. Υποδομές, δυναμισμός της οικονομίας, προσδοκίες ανάπτυξης κλπ.

 8. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 08/11/2011 11:30:00

  Μας έκαναν παρίες της Ευρώπης . Με την νέα δανειακή σύμβαση τη μας περιμένει έχει κανένας καταλάβει ή όχι; Ομιλούμε για πλήρη υποδούλωση. ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΙΝΔΙΆΝΟΥ Σ . Για αληθινούς πλέον ινδιάνους.

 9. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 08/11/2011 11:40:17

  Και για να... προσγειωθούμε στα τετριμμένα και πάλι, ιδού τι ζητάνε (μεταξύ άλλων) οι ευρωναζί για να ξεμπλοκάρουν την έκτη δόση: ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του χαρατσιού των ακινήτων με νομοθετική ρύθμιση, και μάλιστα με ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ τα επόμενα χρόνια!

 10. Q-Nihilism avatar
  Q-Nihilism 08/11/2011 11:40:22

  Υπάρχουν δεδομένα και από τις αντιδράσεις εδώ μέσα (προβολές κατά την ψυχολογία) προκύπτει ότι αρνούμαστε να τα δεχτούμε.

  Ο ΓΑΠ και το σινάφι του έχουν κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα. Έχουν στείλει την αξιοπιστία μας στα τάρταρα. Τα οικονομικά μέτρα κτλ είναι αμελητέα ποσότητα σε σύγκριση με αυτό.

  Χρειάζεται πολλή δουλειά για να αντιστραφεί το κλίμα. Με το να παριστάνουμε τους ανίδεους ή να βρίζουμε με τον ίδιο τρόπο κάνουμε τη θέση μας χειρότερη.

  Αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη, κατά τη γνώμη μου, προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης και του Σαμαρά προσωπικά.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Q-Nihilism 08/11/2011 12:29:31

   Η νέα κυβέρνηση, ειδικά υπό τον Παπαδ(τζ)ήμο, θα διέπεται μόνο από σωβρακοκατεβαστική νοοτροπία. Μάλλον δεν ξέρεις περί τι ευρώδουλου πρόκειται. Εκτός αν αυτό νομίζεις ότι θα βοηθήσει στην "αντιστροφή του κλίματος".

   • Q-Nihilism avatar
    Q-Nihilism @ Αυριανιστής 08/11/2011 12:36:27

    Αυριανιστή, έγραψα για τη νέα κυβέρνηση όχι για τη μεταβατική και γνωρίζω πολύ καλά και τον Παπαδήμο και το Διαμαντούρο και το Ρουμελιώτη.

    Για να πούμε και κάτι ουσιώδες, διαφωνείς με το σχόλιο;

 11. silence713 avatar
  silence713 08/11/2011 11:49:13

  Το οτι μας έχουν κάνει και ηλεκτρονικό παιχνίδι το είδατε?
  οτι και καλά βάση του παιχνιδιού κάθε ευρωπάιος δικαιούται
  και απο ένα κομμάτι γης απο την χώρα μας.
  Τι να πώ ντροπή και αίσχος.

 12. Χαζούλης avatar
  Χαζούλης 08/11/2011 11:57:05

  Είμαστε έτοιμη να ξαναγυρίσουμε στην πλούσια ακαλλιέργητη Ελληνική ύπαιθρο? Ή θα γίνουμε masters της γης μας ή θα συνεχίσουμε να είμαστε σκλάβοι της Δύσης.

  • Q-Nihilism avatar
   Q-Nihilism @ Χαζούλης 08/11/2011 12:25:58

   Σαν να παραδεχόμαστε δηλαδή ότι δεν είμαστε εμείς για τέτοια πράγματα. Δεν το χουμε, δεν μπορούμε. Μεταβολή και δρόμο.

   Αν αυτός είναι ο δρόμος της αξιοπρέπειας που ονειρεύεστε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

 13. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 08/11/2011 12:01:26

  Nα μαζευτούμε οι Νότιοι και να βάλουμε δασμό στους ασπρουλιάρηδες toy Boρρα για τη θέαση του Ηλιου το καλοκαίρι...επίσης, φόρο για σύνθεση της βιταμίνης D...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Φακ Κωστας 08/11/2011 12:32:10

   Αυτό δεν πιάνει, δυστυχώς. Έχουν και τα... γειτονικά παράλια ως εναλλακτική, εκεί όπου ο τουρισμός σε εξευτελιστικές τιμές έχει γίνει φάμπρικα. (Με τις... ανάλογες εργασιακές σχέσεις βέβαια, για όσους απασχολούνται σ' αυτόν.)

   Κάπως έτσι θέλουν να μας κάνουν κι εμάς. Δούλους τους για 300 ευρώ μηνιαίως.

 14. vildanden avatar
  vildanden 08/11/2011 12:25:00

  Και εμένα μου ζήτησαν προκαταβολή στο ταξί, αλλά τους είπα ότι την πληρωμή την εγγυάται ο Αντώνης Σαμαράς και τη γλύτωσα.

 15. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 08/11/2011 13:56:52

  Η Sueddeutsche Zeitung έχει σήμερα πολιτικό σχόλιο για την ¨χρεοκοπημένη πολιτική τάξη της Ελλάδας¨ , για τον Παπανδρέου- Σαμαρά που δεν τα βρίσκουν στην σύνθεση της νέας κυβέρνησης και γενικότερα για το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας...

  Το σχόλιο μου προς το ¨Gross - Berlin " είναι το εξής :

  Καλά θα κάνουν οι Γερμανοί όταν βρίζουν την ¨ χρεοκοπημένη ελληνική πολιτική και οικονομική τάξη ¨ , να μιλούν παράλληλα , κυρίως , για τους απατεώνες της δικής τους ιμπεριαλιστικής - οικονομικής και πολιτικής τάξης , η οποία εξυπηρετήθηκε από τους ¨Έλληνες χρεοκοπημένους ¨ τα τελευταία 60 χρόνια της ¨Μετά¨- Ναζιστικής ¨δημοκρατικής¨ Γερμανίας.

  Να μην βρίζουν έτσι εύκολα τη τάξη , την οποία οι ίδιοι λάδωναν και διατηρούσαν - διατηρούν ακόμα στην Εξουσία !

  Θα χρειαστεί Νέα ¨Δίκη της Νυρεμβέργης¨ για την άρχουσα πολιτικοοικονομική τάξη του ¨4ου Ράιχ ¨ και το Δ.Ν.Τ.

 16. Nik avatar
  Nik 08/11/2011 17:37:55

  Σιγά ρε κοπέλια, σιγά με την μοιρολατρεία!

  Δεν είμαστε αξιόπιστοι! Ποτέ δεν ήμασταν. Οσοι κάνουμε διεθνές εμπόριο ξέρουμε ότι πάντα πληρώναμε προκαταβολικά ή με ελάχιστη χρονική πίστωση. Και όταν ξέρεις να ελιχθείς ανοίγεις μια αγγλική εταιρεία, αυτή αγοράζει το προϊόν και το μεταπωλεί στην ελληνική όταν αυτό είναι ακόμη στο καράβι. Κόστος αγγλικής ΕΠΕ 600 Ευρά.

  Οι ξενοδόχοι την πάθανε διότι στους περισσότερους έλειπε πάντα η λεβεντιά. Μην πάτε μακριά, δείτε τι χρεώνουν τους ξένους και τι τους Ελληνες τουρίστες, ενώ ανερυθρίαστα δηλώνουν "ο Ελληνας είναι ο καλύτερος πελάτης". Γιατί τον τσεκούρώνετε τότε ρε κοπέλια; Τώρα πάτε στους Γερμανούς να πάρετε Δράχμας!

  Από παλιά ξέραμε πως να δουλέψουμε χωρίς σοφιστικέ τραπεζικό σύστημα, δεν ξεχάσαμε πως γινόταν μέχρι το 2000. Αυτοί που δεν ξέρουν θα ζοριστούν.

  Αν θέλετε να συμβάλετε στην συζήτηση κόφτε το μοιρολόι και κατεβάστε δημιουργικές ιδέες. Και αποφασίστε ότι όσοι τα'φαγαν δεν θα βρεθούν ποτέ.

  Τό μέλλον μετρά περισσότερο από το παρελθόν.

  Νικ

 17. Aloupas avatar
  Aloupas 08/11/2011 22:46:11

  Πολυ καλη και εξυπνη με κουραγιο και δυναμη απαντηση.
  Η ποιο σωστη απο ολες του νηματος.
  Τετοια μαυλα και απαντησεις θελω να διαβαζω.
  Nik γραψε και αλλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.