#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/07/2011 17:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαρτυρία Ταξίαρχου Διαδηλωτή: Τα ΜΑΤ εφάρμοσαν στρατιωτικό σχέδιο εναντίον του «εσωτερικού εχθρού»!

Περιγραφή του οργίου κρατικής καταστολής από ένα Ταξίαρχο εν αποστρατεία. Κάνει λόγο   για  το Σχέδιο Ενεργείας της Αστυνομίας  που κατά την γνώμη του “ήταν από πλευράς επιτελικής σχεδίασης άψογο : Σωστή αρχική διάταξη – Αναγνώριση – Ελιγμός – Αιφνιδιασμός – Ρήγμα στο εχθρικό μέτωπο – Εκμετάλλευση του αποτελέσματος. Ίσως και κάπου ανάμεσα κάποιες κατάλληλες «καταδρομικές ενέργειες».
Μόνο που τέτοιος σχεδιασμός αφορά την αντιμετώπιση του ένοπλου εχθρού στο Πεδίο της Τιμής. Και όχι άμαχους συμπατριώτες μπροστά από το Εθνικό τους Μνημείο, τον Άγνωστο Στρατιώτη “!
Ταξίαρχος ε.α Ευστράτιος Ουζούνογλου

.

Τόπος – Χρόνος :
Πλατεία Συντάγματος, 29 Ιουνίου 2011.

Σκηνικό :

Μία πλατεία που συνεχώς γεμίζει με κόσμο από παντού, ακόμη και από την Πάτρα, νέους, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, επιπέδου μόρφωσης και κοινωνικής προέλευσης, ακόμη και οικογένειες με παιδιά. Κόσμο που έρχεται ειρηνικά, για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στο υπό ψήφιση συμβόλαιο ξεπουλήματος της Ελλάδας και των Ελλήνων, κυρίως των νέων.
Σε μία άκρη κοντά στην έξοδο του Μετρό προς τη Λεωφόρο Αμαλίας βρίσκεται μία ετερόκλητη συντροφιά από νέους, μεσήλικες (ανάμεσά τους δύο απόστρατοι συνάδελφοι και ο υπογράφων με τη σύζυγό του) και ένας βιοπαλαιστής πωλητής ξηρών καρπών από τα Εξάρχεια. Συζητούν μεταξύ τους, χωρίς να γνωρίζονται. Μοιράζονται την αγωνία τους και τις προσωπικές εμπειρίες τους από τα αδιέξοδα που έχει οδηγήσει την κοινωνία μας ο απαξιωμένος πλέον πολιτικός κόσμος της χώρας, αλλά και την πεποίθησή τους για την ανάγκη ανατροπής του.


Σκηνή 1η -  Ώρα 12:00 . Μία ομάδα 8-10 γεροδεμένων νεαρών πιασμένοι χέρι-χέρι σε παράταξη στο κέντρο της Λεωφ. Αμαλίας και με εμφάνιση «μάχης» (σακίδια, μάσκες για χημικά) περνούν από μπροστά μας με κατεύθυνση προς την Πλατεία, φωνάζοντας προκλητικά : «Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει, μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι.». Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε ακούσει κανένα παρόμοιο εμπρηστικό σύνθημα, παρόλο το δυναμισμό των νεοτέρων, ούτε είχαμε δει ανάλογης εμφάνισης διαδηλωτές. Κανείς δε μίλησε. Κάποιοι κούνησαν σκεπτικά τα κεφάλια.

Σκηνή 2η -  Ώρα 12:30. Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία απολύτως πρόκληση από πλευράς διαδηλωτών (ήμουν εκεί ακριβώς), μία μεγάλη ομάδα δικυκλιστών της αστυνομίας ανεβαίνει από τις στήλες του Ολυμπίου Διός προς το Σύνταγμα με τις σειρήνες σε πλήρη χρήση και ένταση. Αμέσως διαδηλωτές κάθε ηλικίας συμπαρατάσσονται και τους κλείνουν το δρόμο προς την Πλατεία. Μετά από μερικά λεπτά απλής αντιπαράταξης χωρίς καμία πρόκληση εκατέρωθεν σκάει ένα και μόνο ελαφρύ καπνογόνο, που έδειξε ότι το δροσερό αεράκι που φυσούσε εκείνη την ώρα είχε κατεύθυνση προς την Πλατεία. Το αποτέλεσμα είναι να συρρεύσει προς το σημείο εκείνο κι άλλος κόσμος.
Μετά από μερικά λεπτά επιπλέον αντιπαράταξης χωρίς κανένα επεισόδιο, οι δικυκλιστές αποχωρούν. Τα σχόλια μεταξύ των διαδηλωτών ήταν πολυποίκιλα : αντιπερισπασμός, πρόκληση, νίκη των φιλήσυχων διαμαρτυρόμενων πολιτών κλπ.  Προσωπικά, και μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέω : «Εμένα κύριοι μου φάνηκε σαν επιθετική αναγνώριση». Οι πολίτες της συντροφιάς δεν κατάλαβαν καλά, οι συνάδελφοι όμως χαμογέλασαν σκεπτικά : «Λες;». Μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν.
Σκηνή 3η -  Ώρα 13:00. Αστυνομικοί βγάζουν από τον Εθνικό Κήπο όσους πολίτες έβρισκαν εκεί λίγη δροσιά, κλείνουν τις εισόδους και παρατάσσονται πίσω από τις καγκελόπορτες. Ένταση μεταξύ των πολιτών, επειδή δεν υπήρχε κανένας λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο. Οι πιο νεαροί και θερμόαιμοι επιτίθενται φραστικά στους αστυνομικούς, αλλά με την επέμβαση των μεγαλυτέρων που βρισκόμασταν δίπλα, σταμάτησαν  ως εκεί. Κάποιοι πιο έμπειροι από παρόμοιες καταστάσεις λένε ότι κάτι δεν πάει καλά και επισημαίνουν ότι και την προηγούμενη μέρα λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης και την αποχώρηση των βουλευτών είχαν ξεκινήσει εκ μέρους των αστυνομικών κινήσεις, που προκαλούσαν σταδιακά ένταση και κατέληξαν στα επεισόδια που εκκένωσαν την Πλατεία. Και εξέφραζαν τη βεβαιότητα ότι όσο πλησίαζε η ώρα της ψηφοφορίας, τόσο μεγάλωνε και η πιθανότητα να ξεσπάσουν νέα βίαια επεισόδια. Κάποιοι άλλοι είπαν ότι σε ερώτηση που έκαναν σε κάποιους νεαρούς αστυνομικούς, γιατί να επιδεικνύουν τέτοια αναλγησία σε ενέργειες κατά των πολιτών, πήραν την απάντηση ότι υπηρετούν την Κυβέρνηση και τη Δημοκρατία.


Σκηνή 4η -  Ώρα 13:15 .Δυνατοί κρότοι ακούγονται και καπνοί σηκώνονται στη Λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι νέοι που βρίσκονται εκεί έχουν μάσκες για τα χημικά και δεν αποχωρούν, απλά τραβιούνται μερικά μέτρα πίσω. Ο κόσμος αντιδρά πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο προς την Πλατεία και ενώνοντας τη φωνή του σε μία κραυγή : «Κλέφτες – Κλέφτες». Αντικείμενα αρχίζουν να εκτοξεύονται μέσα από το πλήθος προς τους αστυνομικούς, τα αίματα ανάβουν και τα χημικά αρχίζουν να εκτοξεύονται βροχή.


Σκηνή 5η -  Ώρα 13:30. Ενώ όλοι έχουμε την προσοχή στραμμένη στην Πλατεία, Διμοιρίες πάνοπλων αστυνομικών αρχίζουν να κινούνται από τις στήλες Ολυμπίου Διός, κλείνοντας τελείως τη Λεωφόρο Αμαλίας και ρίχνοντας χημικά και κροτίδες. Ο άνεμος, όπως είχε φανεί και από πριν, ήταν ευνοϊκός.
Προσωπικά, και μην πιστεύοντας στο μέγεθος της καταλογιζόμενης προς τους αστυνομικούς αναλγησίας, στάθηκα στην άκρη μαζί με τη σύζυγό μου, περιμένοντας κι εγώ μαζί με άλλους μεσήλικες και ηλικιωμένους τις Διμοιρίες να προσπεράσουν, δείχνοντας σεβασμό στα γκρίζα μας μαλλιά. Μάταια … Αθεράπευτα ρομαντικός και στον ιδεατό μου κόσμο μέχρι το τέλος …

Οι αστυνομικοί «σκούπιζαν» με τα χημικά όποιον εύρισκαν μπροστά τους, σπρώχνοντας τον κόσμο στο κέντρο της Πλατείας και εξαναγκάζοντας πολλούς να βρουν καταφύγιο στο σταθμό του Μετρό.

Σε απόσταση 5 μέτρων από αυτούς δεχθήκαμε καπνογόνο στα πόδια μας. Τα χημικά μας έπνιξαν και ο κόσμος άρχισε να χάνεται γύρω μας. Με υπεράνθρωπη προσπάθεια, αναπνέοντας με δυσκολία, με έντονο τσούξιμο στα μάτια και αλληλοϋποστηριζόμενοι φθάσαμε στην είσοδο του Μετρό. Κατεβήκαμε στο Ιατρείο που είχε στήσει ο Ερυθρός Σταυρός μέσα στο σταθμό, για να δεχθούμε τις πρώτες βοήθειες.
Εκεί βρίσκονταν εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, μεταξύ των οποίων και η κόρη μου Ειρήνη, και δίνουν αγώνα να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Όταν μας είδε από μακριά, νόμισε ότι πήγαμε εκεί για να «νταντέψουμε το παιδί» και άρχισε να διαμαρτύρεται. Μόλις πλησίασε και είδε την κατάστασή μας, άρχισε να μας προσφέρει την απαραίτητη βοήθεια, μη πιστεύοντας κι εκείνη ότι θα έβλεπε ποτέ τους γονείς της έτσι για οποιοδήποτε λόγο.Σκηνή 6η -  Ώρα 14:00. Βγαίνουμε από το Ιατρείο ανακουφισμένοι και προσπαθούμε μαζί με άλλους ν’ ανέβουμε τα λίγα σκαλιά της εξόδου προς την Πλατεία, για να δούμε τι γίνεται. Ένα καπνογόνο ακριβώς στο κεφαλόσκαλο μας έκοψε το δρόμο.
Έχοντας μία φυσική κατάσταση με μειωμένες αντοχές, λόγω της στεφανιαίας νόσου από την οποία πάσχω, και τη σύζυγό μου που έπρεπε να προστατεύσω, έσκυψα το κεφάλι, την έπιασα από το χέρι και κατέβηκα αμίλητος στις αποβάθρες να πάρω το τραίνο της επιστροφής.
ΑΜΙΛΗΤΟΣ !

Επειδή σαν Στρατιωτικός σκεπτόμουν ότι το Σχέδιο Ενεργείας της Αστυνομίας ήταν από πλευράς επιτελικής σχεδίασης άψογο : Σωστή αρχική διάταξη – Αναγνώριση – Ελιγμός – Αιφνιδιασμός – Ρήγμα στο εχθρικό μέτωπο – Εκμετάλλευση του αποτελέσματος. Ίσως και κάπου ανάμεσα κάποιες κατάλληλες «καταδρομικές ενέργειες».

Μόνο που τέτοιος σχεδιασμός αφορά την αντιμετώπιση του ένοπλου εχθρού στο Πεδίο της Τιμής. Και όχι άμαχους συμπατριώτες μπροστά από το Εθνικό τους Μνημείο, τον Άγνωστο Στρατιώτη ! Είμαι άραγε εγώ με τη σύζυγό μου και όλοι όσοι διαμαρτύρονταν ειρηνικά δίπλα μας ένας απειλητικός εχθρός για την Ελληνική Πολιτεία;
Κι έτσι αναρωτιόμουν ξανά, πολύ πιο έντονα αυτή τη φορά :
ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;
Και όταν ρομαντικοί Έλληνες σαν εμένα, και είναι πολλοί, ψάχνουν αμίλητοι απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα, τότε όσοι προκαλούν αυτά τα ερωτήματα είναι καιρός να χάσουν τον ύπνο τους.
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ !!!

http://diktiospartakos.blogspot.com/2011/07/blog-post_8543.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΛΛΑΣ avatar
  ΕΛΛΑΣ 02/07/2011 17:45:01

  Εκείνο που διαλύθηκε στο Σύνταγμα, δεν ήταν η συγκέντρωση. Ήταν η ψευδαίσθηση, πως έχουμε δικαιώματα. Πως είμαστε πολίτες, δηλαδή το ένα από τα δύο συστατικά μέρη μιας πολιτείας (πολίτες- κράτος) και όχι υπήκοοι. Πως υπάρχει πιθανότητα να διαδηλώνουμε ‘ειρηνικά’, αν θελήσουμε να εξασκούμε το συνταγματικά προστατευόμενο ‘δικαίωμα’ κάθε μέρα. Πως η άποψη του λαού, έχει οποιαδήποτε σημασία για τους κυβερνώντες. Πως μπορούν τα ‘όργανα της τάξης’ να τηρούν το Σύνταγμα και να μην υπακούουν στις σαφώς αντισυνταγματικές διαταγές του πολιτικού κατεστημένου.

 2. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 02/07/2011 17:48:40

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ;
  ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΗ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

  • Michael avatar
   Michael @ ΝΤΙΝΟΣ 02/07/2011 19:40:05

   Ντίνο, ο αστυνομικός δεν δρα βάσει της λογικής, αλλά βάσει των εντολών που λαμβάνει απ΄πο τους ανωτέρους του και οι ανώτεροι από την πολιτική ηγεσία (που άλλωστε τους έκανε ανωτέρους).
   Πιστεύεις τώρα ΕΣΎ ΌΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΎΝ ΠΟΤΕ κουκουλοφόροι από την αστυνομία.
   Μόνο από διαδηλωτές μπορεί να γίνει κατά τη γνώμη μου. (Θα ήθελα κάποτε να το δω για να δω τότε τι θα κάνει η αστυνομία. Μάλλον θα προστατέψει τους κουκουλοφόρους νομί ζω).

 3. Κώστας avatar
  Κώστας 02/07/2011 18:06:40

  Διαβάστε και φρίξτε τι γράφεται στο Βήμα!!!
  Ό, τι και να πει κανείς για αυτήν την εφημερίδα είναι λίγο και απλά λερώνει το στόμα του.
  Παραθέτω ενδεικτικά αποσπάσματα:

  -"Κεντρικός στόχος της «πλατείας» την περασµένη Τετάρτη ήταν όχι µια µαζική διαµαρτυρία για το «µεσοπρόθεσ µο» έξω από τη Βουλή αλλά ο αποκλεισµός της και η παρεµπόδιση της προσέλευσης εκεί των βουλευτών και συνεπώς η παρεµπόδιση της ψηφοφορίας. Με άλλα λόγια, απλά και σταράτα: η κατάλυση του κυριότερου θεσµού της αντιπροσωπευτικής δηµοκρατίας."

  -" Το καθήκον τουδηµοκρατικού κράτους ήταν να εµποδίσει µια τέτοια κατάσταση που θα οδηγούσε ασφαλώς σε ανατροπές µε σοβαρότατες εσωτερικές και διεθνείς συνέπειες. Και το κατάφερε µε το µικρότερο δυνατό ανθρώπινο κόστος.

  Οι πολύχρωµοι και άχρωµοι πολιτικά αγαπηµένοι τόσων ΜΜΕ «αγανακτισµένοι», που θέλουν να φύγουν κυβέρνηση, Βουλή, τρόικα και ό,τι άλλο στο όνοµα µιας άπιαστης «άµεσης δηµοκρατίας» που είναι πρόσχηµα για κάθε παρεκτροπή, βρήκαν τον λογικό τους σύµµαχο: τους κάθε ακροδεξιού και ακροαριστερού εξτρεµισµού «µπαχαλάκηδες». Αυτούςπου ασέλγησανµία ακόµα φορά σε βάρος της πόλης και του λαού. "

  -"Ο πολύς κόσµος δεν πήγε στο Σύνταγµα µήτε αλλού "

  -"Πάντως η κυβέρνηση, εσωτερικά µόνη εναντίον όλων,κέρδισε στη Βουλή αλλά και έξω από τη Βουλή µια σηµαντική µάχη. Το καθήκον της τώρα είναι να πράξει το παν για να µη δικαιωθούν όσοι προβλέπουν και κυρίως προσβλέπουν σε µεγαλύτερες αδικίες, σε µεγαλύτερες εξαρτήσεις και σε χειρότερες ανατροπές. "
  http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=409251&h1=true

  Καταρχήν πιστεύω πως το εν λόγω γκεμπελίστικο άρθρο- λίβελος εναντίον των διαδηλωτών της πλατείας Συντάγματος που έδειρε ανηλεώς το πασοκικό παρακράτος θα πρέπει να γίνει ξεχωριστός μίτος στο Antinews.

  Επίσης δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω πως πρέπει να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας-ειρηνική- έξω από τα γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου, διότι το συγκρότημα αυτό ξεκάθαρα πλέον προβοκάρει και -όπως στο παραπάνω άρθο- υβρίζει τον διαμαρτυρόμενο ελληνικό Λαό. Να μας νοιώσει και ο Ριχάρδος και ο Π. Καψής και ο Ραβανός και όλοι. Και να τους κεράσουμε νερό του Καματερού,μια που ήθελαν οι ΔΟΛιοι να βάλουν προ ετών τους έλληνες να πίνουν λασπόνερο.

  • ήγγικεν avatar
   ήγγικεν @ Κώστας 02/07/2011 19:55:11

   TO KAΛYTEPO ΓIA TON Ριχάρδο Σ. Τό'ΧΕΙ πει ο ΦΑΗΛΟΣ: AN ΘEΣ NA καταλάβεις το εθνικό συμφέρον, ρώτα ΤΟΝ Ριχάρδο. OTI σου πει, ακριβώς TO αντίθετο.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Κώστας 02/07/2011 22:40:45

   Μην ασχολείστε με τη ξινισμένη κομπλεξική γριά του Κολωνακίου. Ενα λείψανο του σημιτισμού είναι που σύντομα θα βρει την πρέπουσα θέση του, στον σκουπιδοτενεκέ του ψευδο-εκσυγχρονισμού.

 4. drider avatar
  drider 02/07/2011 18:32:04

  Βεβαιώνω ότι η περιγραφή του ταξίαρχου είναι ακριβέστατη. Αφού πέσανε τα 1α χημικά μπροστά στα πρόχειρα κιγκλιδώματα, πολύς κόσμος επέστρεψε πεισμωμένος φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα κατά των αστυνομικών. Στη συνέχεια υπήρξε μια απίστευτη κλιμάκωση.

  Τα δακρυγόνα και οι χειροβομβίδες κρότου-λάμψης άρχισαν να πέφτουν βροχή. Η χρήση ήταν αδιάκριτη, καθώς τα δακρυγόνα πέφτανε ΜΕΣΑ στις μάζες του κόσμου που είχαν αρχίσει να υποχωρούν από την Όθωνος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα αγωνίας και ασφυξίας που βίωσα από τα χημικά τους...

  Δεν θρηνήσαμε θύματα εκείνη τη μέρα, λόγω της καλής μας τύχης και της έμπρακτης αλληλεγγύης μεταξύ του κόσμου.

  • drider avatar
   drider @ drider 02/07/2011 18:57:15

   Για να καταλάβετε τί παίχτηκε στην Όθωνος, δείτε αυτό το βίντεο:
   h**p://www.youtube.com/watch?v=Mz1LD9rzPgE

   Ευτυχώς ο κόσμος κράτησε την ψυχραιμία του...

 5. eap avatar
  eap 02/07/2011 18:33:19

  "ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;"Αναπάντητα ερωτήματα, λίγο πολύ παρόμοια στο μυαλό όλων μας.Απλά λόγια που συγκινούν γιατί είμαστε πολλοί οι ρομαντικοί...

 6. ΕΛΛΑΣ avatar
  ΕΛΛΑΣ 02/07/2011 18:36:39

  http://youtu.be/2Jy6XTKivuY
  ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΑ ΦΟΥΣΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΒΑ ΠΟΥ ΚΑΕΙ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ

 7. Κρητικός avatar
  Κρητικός 02/07/2011 18:52:34

  4 δεκεμβρίου 1944 ο παππούς (γερος της δωσιλογίας) υποβοηθο΄μενος απ α ταγματα ασφαλείας και τους χητες εβαλε μπροστα τον αδελφοκτόνο πόλεμο που τόσο κόστισε στην ελλάδα.
  Αυτες ήταν και οι βλέψεις του εγγονού ,που δεν απέφεραν τα αναμενόμενα.Ειναι και ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει να κυβερνα αυτος και η παρέα του (ολοι παιδια και εγγονια δωσιλόγων) .

  • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο Πέλαγος @ Κρητικός 02/07/2011 19:13:48

   Φίλε Κρητικέ, νομίζω ότι παρά την φιλότιμη διάθεση της παρέμβασής σου, παρέλειψες να αναφερθείς στο σημαντικότερο:
   Δεν ήταν κυρίως τα τάγματα ασφαλείας και οι χίτες, τα οποία έθεσε σε κίνηση ο βρωμόγερος παπατζής με στόχο το ματοκύλισμα του Ελληνικού λαού. Στον ΙΔΙΟ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΜΠΥ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.
   Η ανάρτηση θέτει ένα ΑΚΡΩΣ σοβαρό θέμα:
   Για την αιματοχυσία του Ελληνικό Λαού προχθές και παραπροχθές υπήρξε ΑΨΟΓΑ οργανωμένο και εκτελεσμένο επιτελικό σχέδιο στρατιωτικού τύπου.
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΩΡΕΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
   Οι δέκα εισαγγελείς που επόπτευαν εισαγγελικώς το παράνομο μακελειό κατά την διεξαγωγή του στο επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας τι ρόλο παίζουν, για ποιον δουλεύουν και ποιους δουλεύουνε;

   • ΕΛΛΑΣ avatar
    ΕΛΛΑΣ @ Μποτίλια στο Πέλαγος 02/07/2011 19:33:04

    ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

   • anonymous avatar
    anonymous @ Μποτίλια στο Πέλαγος 02/07/2011 22:44:29

    ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΜΠΥ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

    Ο σπόρος του εμφυλίου είχε μπει από το 1943. Απλά ο Γεροπαπατζής αντί να διαχειριστεί την κατάσταση για να μην πάμε σε εμφύλιο πόλεμο την έσπρωξε με το ζόρι προς τον πόλεμο.

 8. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 02/07/2011 19:25:36

  Μόνο εαν κάποια στιγμή βρεθούν δικαστές που να τιμάνε τα παντελόνια τους,θα έχει τύχη αυτή η χώρα,αλλά δυστυχώς είναι τόσα χρόνια μπουκωμένοι-όχι τυχαία βέβαια-με τα αναδρομικά τους,που το μόνο που δεν τους νοιάζει είναι αυτό που ζούμε,δηλαδή μιά καθόλα χουντική διακυβέρνηση......

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 02/07/2011 19:30:34

  Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που το ακροαριστερο Σπαρτακος που εχει στοχο την καταργηση της θητειας και τη διαλυση του στρατου δημοσιευει αρθρο ενος ταξιαρχου.

 10. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 02/07/2011 19:37:33

  Τα πρόσφατα επεισόδια, ήταν τα τελευταία δαγκώματα του καθεστώτος Παπανδρέου. Έσθ΄ ήμαρ Νεμέσεως!

 11. johndoctor avatar
  johndoctor 02/07/2011 19:55:07

  Ειναι γνωστό ότι η κυβέρνηση έδωσε την εντολή να χτυπηθεί ο αθώος κόσμος στην πλατεία όπως έγινε στην Αργεντινή
  Η σύγκρουση αυτή φοβάμαι ότι θα οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και επειδή εγώ είμαι εκ πεποιθήσεως ΕΝΑΝΤΙΑ στην Βία...φάβαμαι ότι θα συνηγορήσω υπέρ της σε τέτοιες περιπτώσεις...
  Η με την Ελλάδα η με τους Δανειστές

 12. Κώστας avatar
  Κώστας 02/07/2011 20:02:30

  Δεν συμφωνώ με αυτό το πνεύμα.
  Εξηγούμαι : η ατάκα του Φαήλου υποδυκνύει ως στάση την περιφρόνηση απέναντι στους γκεμπελίσκους. Τα πράγματα όμως αλλάζουν και δεν είναι ώρα για "υπεράνω¨στάσεις.
  Η κυβέρνηση έδειρε ανηλεώς ειρηνικά διαμαρτυρόμενους Ελληνες Πολίτες.
  Εν συνεχεία γκεμπελίσκοι τύπου Ριχάρδου παραπληροφορούν πως τάχα οι Αγανακτισμένοι βρήκαν " τον λογικό τους σύµµαχο: τους κάθε ακροδεξιού και ακροαριστερού εξτρεµισµού «µπαχαλάκηδες". Έτσι γράφει ο αρχιψεύτης!

  Δικαίωμά του θα μου πεις. Συμφωνώ.
  Και δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από τα γραφεία του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου.

 13. ήγγικεν avatar
  ήγγικεν 02/07/2011 20:05:51

  EINAI η πρώτη φορά που άκουσα στην MΒρετανια στις 4 το απόγευμα, NA φωνάζουν τους αστυνομικούς..Τούρκους, επιβεβαιώνοντας,με αυτό TO σύνθημα, αυτα που λέει ο ταξίαρχος ΓIA την στάση της αστυνομίας.

 14. juliet avatar
  juliet 02/07/2011 21:32:27

  Oσο είχανε την ανάγκη του πόπολο για να πραγματοποιήσουνε τα σχέδια τα μεγάλα τα ληστρικά τους κτυπούσανε την πλάτη ,τους δώσανε αξιώματα
  (συνδικαλισμός),τους δώσανε σίγουρη δουλειά(δημόσιο),τους κάνανε συνενόχους (επιδοτήσεις).Τώρα τα πραγματικά αφεντικά τους είπανε ,πρέπει να τα φέρουνε πίσω και αυτοί δείξανε το πραγματικό τους πρόσωπο.Οταν σε ηλικία 13 ετών έκανα μια ''χαζή '' ερώτηση τη φιλόλογο έγινε χαμός ,κυρία αν είχανε επικρατήσει οι Γερμανοί ποιά θα ήτανε η θέση της Ελλάδος σήμερα;καταλαβαίνετε όχι μόνο δεν πήρα απάντηση αλλά και προσπαθούσε να μάθει ποιός με έβαλε να κάνω την ερώτηση.
  Και της αποκρίθηκα :Ξέρετε γιατι το λέω γιατί στη Ρουμανία που έδιωξαν τους Γερμανούς και κυβερνάνε οι Σοσιαλιστές οι άνθρωποι έπαψαν να είναι άνθρωποι ,πεινάνε ,πρέπει να υποτάσονται αλλιώς θα ''έχουνε ατυχήματα'' .
  Βέβαια δεν τ΄'ελεγα έτσι,ο πατέρας μου Ελληνας της Ρουμανίας έπεστρεψε το 49 πολιτικός πρόσφυγας .Αυτοί που μείνανε,.ο ένας αντιφρονούντας πέθανε γέροντας στη Σιβηρία ,ο άλλος δημοσιογράφος επι Τσαουσέσκου ''πνίγηκε'' μεθυσμένος,και οι άλλοι μούγκα .
  Κ.Ταξίαρχε,απεύχομαι η Πατρίδα μου να υποστεί τα δείνα του Σοσιαλισμού ,γιατί τώρα θα δούμε τι ακριβώς είναι.Τώρα δεν έχουνε ανάγκη για να υποκριθούν,τώρα ''πιστεύουν'' οτι είναι κυρίαρχοι του παιγνιδιού ,τώρα έχουνε γίνει αιμοχαρείς,σχηζοφρενείς ,πιόνια της νέας τάξης.
  Δεν είμαι στρατιωτικός ,ούτε πήγα στο στρατό αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνε είναι παλαιές μέθοδοι των πρώην ανατολικών καθεστώτων.
  Τούτη η κυβέρνηση μας σύρει σε ξεπεσμό και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να μην μας διχάσει.
  Κάθε φορά που ο κόσμος θα προσπαθεί ν΄αντιδράσει θα γίνεται το ίδιο.Θα πρέπει να γίνει συντονισμός και απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν, μόνο αν το κτύπημα είναι συντονισμένο και απο μέσα θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε και ό χρόνος είναι σε βάρος της Πατρίδας μας.
  Τα προσωπία έπεσαν .Πασόκοι οπαδοί ,δεν χρωστάτε αυτοί χρωστάνε .Εσεις θα πρέπει να τα δώσετε ''πίσω'' , εκείνοι και η ''παρέα'',οτι θέλει σκεφτεί ο καθένας για τη λέξη παρέα ,θα χαρούνε ότι κερδίσανε και είναι αδίσταχτοι,ξεπουλήσανε την Ελλάδα,την Πατρίδα την δική μας,με τη ΄''προίκα'' που πήρανε θα πάνε σε ξωτικά νησιά ,οι ανεργία θα κυνηγά εμας και τα παιδιά μας,η εγκατάληψη τους γέροντες ,η ανέχεια εμας ,τους συμπατριώτες μας.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑ ,ΚΛΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΕΙ.
  Συγγνώμη,αλλά κάθε φορά που γίνονται αυτά, επαναστατώ ......έχω προηγούμενα που λένε..... ,τα φίδια τρώνε τους καρπούς απο τα δέντρα περίτεχνα και μετά τρώνε και αυτόν που θα περάσει .
  Ερχονται δύσκολα .......εσείς που είστε νεώτεροι θα πρέπει να προσέχετε ,σε αυτές τις διαδηλώσεις κανέναν δεν εμπιστεύεστε ,και για καλού κακού πάρτε και την πλάστη της μάνας σας μαζί ,αν σας πιάσουνε θα πείτε τον πάω στη θειά μου να ζυμώσει απαγορεύετε;Δεν υπάρχει αδίκημα ,ο πλάστης είναι ένα ξύλινο (σαν γκλοπ)που ''ανοίγεις''φύλλο......έτσι γιατί βάρηνε το κλίμα .
  Φιλέ,η δικαιοσύνη είναι μόνο για τους ξυπόλυτους !!!!!!!!Ανθρωπάκια που ελέχγονται απο τα καθεστώτα.

 15. Y. avatar
  Y. 02/07/2011 22:05:33

  Μπράβο στον κο ταξίαρχο που επώνυμα λέει τη μαρτυρία του, και την επιχειρησιακή του κρίση. Προτείνω να πάει και στον εισαγγελέα που κάνει τις ανακρίσεις, και να το καταθέσει
  (..μήπως αυτούς τους απόστρατους αξιωματικούς εννοούσε ο Μπεγλίτης, όταν ζητούσε να απέχουν ανακοινώσεων κλπ?)

  • juliet avatar
   juliet @ Y. 02/07/2011 22:25:49

   Ο Μπεγλίτης μιλά με τον Αγιο Φανούρη απ΄ευθείας και του τα φανερώνει όλα.Με το που ανοίγει τη πόρτα του στο Βέλο νά σου και ο Αη-Φανούρης.Και ο λαός μας λέει, ο Θεός και ο γείτονας ,αυτός έχει μαρτυριάρη γείτονα.

 16. Pluto avatar
  Pluto 02/07/2011 22:05:56

  Συγκινητικό και καίριο το ερώτημα:"τι υπηρετούσα τόσα χρόνια;" Τι υπηρετούμε όλοι εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι-και κάποιοι υψηλόβαθμοι που κατά καιρούς (αυτο)αποκαλούνται δημόσιοι λειτουργοί;
  Ειναι φανερό ότι τα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα δεν αφίστανται όσων
  συμβαίνουν στη Συρία, των όσων συνέβησαν και συμβαίνουν στο Κάϊρο. Ο Ελληνικός λαός αντιμετωπίζει ένα καθεστώς σαν και αυτά του Μπουμπάρακ και του ΄Ασαντ. Οι ομοιότητες -για όσους γνωρίζουν- είναι πολύ περισσότερες και μεγαλύτερες από τις διαφορές. Η ταυτότητα των πρακτικών συνιστά αποκαλυπτική ένδειξη και πρέπει να μας βάλει σε πιό ουσιαστικές σκέψεις για το πως θα αντιμετωπίσουμε το καθεστώς ΓΑΠ από εδώ και μπρος.
  Απαιτείται συναγερμός των πατριωτικών δυνάμεων που υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους (μηδέ του ΠΑΣΟΚ εξαιρουμένου) και πλέον τείνουν να τους υπερβούν και να τους αναδιατάξουν. Η μέθοδος που εισηγούμαι ως πιο κατάλληλη είναι η διοργάνωση μαζικής κίνησης απείθειας/ανυπακοής από όλους τους πολίτες, με έμφαση στον δημόσιο τομέα. ΄Οχι ανυπακοής στα πάντα αλλά σε συγκεκριμένες καίριες εντολές του καθεστώτος ΓΑΠ. Να δούμε σε ποιές. Και ταυτόχρονα συγκεντρώσεις, μαζική παρουσία στον δημόσιο χώρο, ώστε να καταδεικνύεται η ανικανότητα του καθεστώτος να κυβερνήσει, έστω και δια του φόβου, πλέον. Δεν μπορούν να διαλύουν όλες τις συγκεντρώσεις παντού και αν το επιχειρήσουν, θα γίνει προφανές και στους ξένους δανειστές ότι οι τοπικοί τους εντεταλμένοι δεν ανταποκρίνονται στον ρόλο τους.
  Ενα τέτοιο πατριωτικο κίνημα θα αναδιατάξει και τις δυνάμεις στο εσωτερικό των κομμάτων, ιδίως στην ΝΔ όπου περισσεύουν τα εν εφεδρεία λαμόγια τα οποία περιμένουν να κάνουν σκάντζα στην εξουσία εξόδοις της πατριωτικής ηγεσίας τού Αντώνη...
  ΄Ενα προβληματισμό καταθέτω, όχι ολοκληρωμένη πρόταση.

  • Y. avatar
   Y. @ Pluto 03/07/2011 09:42:28

   Μπάαθ!

  • ΕΛΛΑΣ avatar
   ΕΛΛΑΣ @ Pluto 03/07/2011 10:38:02

   Ενα τέτοιο πατριωτικο κίνημα θα αναδιατάξει και τις δυνάμεις στο εσωτερικό των κομμάτων, ιδίως στην ΝΔ όπου περισσεύουν τα εν εφεδρεία λαμόγια τα οποία περιμένουν να κάνουν σκάντζα στην εξουσία εξόδοις της πατριωτικής ηγεσίας τού Αντώνη…ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.............

 17. GEORGE avatar
  GEORGE 03/07/2011 02:51:04

  Συγγνώμη αλλά ο Ταξίαρχος που αναφέρεται είναι όντως υπαρκτο άτομο ή άλλη μία PSOP , υπάρχει Ταξίαρχος με αυτό το όνομα το έχει ελέγξει αυτό κανείς;

  • ΕΛΛΑΣ avatar
   ΕΛΛΑΣ @ GEORGE 03/07/2011 10:49:38

   Τα ίδια με δίδαξαν και οι εκπαιδευτές μου στο Στρατό. Και επιπλέον ότι σαν Διοικητής σε οποιοδήποτε επίπεδο Διοικήσεως θα πρέπει :

   Κύριο και αυστηρά προσωπικό μέλημά μου να έχω το ηθικό των ανδρών, με τους οποίους θα κληθώ να εκτελέσω την αποστολή μου.
   Να τους τιμώ, να τους σέβομαι και να καταλογίζω κάθε επιτυχία της ομαδικής μας προσπάθειας σε κείνους και κάθε αποτυχία σε μένα.
   Σε περίπτωση αποτυχίας να αναλαμβάνω ευθαρσώς τις ευθύνες μου και όχι να προσπαθώ να τις μεταβιβάσω, ειδικά σε υφισταμένους μου, και να ψάχνω τις αιτίες, ξεκινώντας πάντα από το τι δεν έκανα καλά εγώ, για να μη το επαναλάβω.Ευστράτιος Ουζούνογλου - Ταξίαρχος ε.α ΣΤΟ BLOG .αἰέν ἀριστεύειν

 18. Τώρα avatar
  Τώρα 03/07/2011 05:58:50

  Και ο Ταξίαρχος υπάρχει
  και πολλοί των αποστράτων αδυνατούν να απαντήσουν στα τρία ΚΟΡΥΦΑΙΑ ερωτήματα που θέτει στο τέλος της αναφοράς του...

 19. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 03/07/2011 06:11:08

  Καλώς ορίσατε στην Γη των προγόνων μας.
  Καλώς ορίσατε στην Γή μας.
  Καλώς ορίσατε στον τάφο σας.

 20. Γιαννάκης avatar
  Γιαννάκης 03/07/2011 09:17:32

  Γιατί δεν φεύγει απο το μυαλό μου ότι, το γραφείο Δημόσιων σχέσεων (κυβέρνηση ΓΑΠ), επιχείρησε ακόμα μία μπλόφα για να δείξει στους διεθνείς πρωταγωνιστές (και ιεραρχικά ανώτερους), ότι η δουλιά που του έχουν αναθέσει είναι πολύ δύσκολη και θα χρειαστεί την μέγιστη δυνατή υποστήριξη τους;
  Εμείς φυσικά θα κληθούμε να πληρώσουμε και το κόστος της μπλόφας αλλά και την αποκάλυψή της.
  Άντε... καιρός να ακούσουμε ότι στα πλαίσια οικοδόμησης της νέας Ελλάδας, θα χρειαστεί να μεταφέρουμε την πρωτεύουσα κάπου αλλού

 21. JOHN avatar
  JOHN 03/07/2011 09:42:21

  Πραγματι το σχεδιο υπηρεσιακα ηταν αψογο!Γιατι σχεδιαστικε απο ανθρωπους εκτος συνορων με πειρα αιωνων στην αποικιοκρατια και τη καταστολη διαμαρτηριων.Εκτελεστικε απο Ελληνες επιτελεις αλλα οχι σε ολες τις φασεις.Αυτοι που διελυαν τη συγκεντωση εκ των εσω ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ηταν και ξενοφερτοι των ειδικων δυναμεων που δημιουργησε η ΕΕ για καταστολη εξεγερσεων σε οποιοδηποτε σημειο της Ευρωπαικης επικρατειας παντα βεβαια σε συνεργασια με τους τοπικους παραγοντες(προς στιγμη τουλαχιστο)για να κρατανε και τα προσχηματα.Αυτη ειναι η τακτικη που χρησιμοποιουν οι αποικιοκρατικες δυναμεις για να επικρατησουν!Τωρα εαν ο¨εσωτερικος εχθρος¨βρησκονταν εκτος η εντος του κοινοβουλιου αυτο θα το κρινει η ιστορια και η πορεια που θα παρουν τα πραγματα.

  • Y. avatar
   Y. @ JOHN 03/07/2011 09:50:01

   Αυτό που λες έχει θεσμική βάση (δλδ. έχει συγκροτηθεί). Μία ανάρτηση με τα ψιλά επιχειρησιακά γράμματα του πως ενεργούν αυτές οι ειδικές δυνάμεις καταστολής, θα ήταν ευπρόσδεκτη από πολλόύς

 22. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 03/07/2011 10:35:46

  ΑΓΑΠΗΤΕ MICHAEL, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ!!

 23. Αρουρης avatar
  Αρουρης 04/07/2011 13:10:02

  O εμφυλιος σε πλήρη ανάπτυξη. Οι μισθοφόροι και το υπογειο παρακρατος σε αγαστή συνεργασία.Δυστυχώς δεν αντιλαμβανονται οτι βάζουν το συμφερον του εθνους πισω απο τα συμφεροντα ενος ξεπουλημενου γερμανοδουλου κρατους.
  Σε αυτο πιστοι βοηθοι στα αφεντικα τους οι συνδικαλιστες της ΠΑΣΚΕ των μεσων μαζικης μεταφορας που φροντισαν με εξυπνο τροπο να μπλοκαρουν την μεταφορά του κοσμου στο Συνταγμα.
  Εβαλαν για πρωτη φορα πρωτα πρωτα τα μικρα σωματεια να αποφασισουν ολοημερη απεργια αντι πολυωρη σταση μονο και μονο για να φέρουν σε ηθικο διλημμα τα μεγαλα σωματεια που αναγκαστηκαν να απεργησουν με τον ιδιο τροπο για να φανουν απεργοσπαστες. Με εξαιρεση προς τιμη τους, των εργαζομενων στο ΜΕΤΡΟ . Ευγε τους.
  Οσο για τους σκληροπυρηνικους καθοδηγητες πασοκους ας κανουν υπομονη λιγες μερες να τους φερουν τον λογαριασμο απο τις ενοποιησεις των ΜΜΜ.

 24. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 09/07/2011 13:38:15

  Στρατιωτικό σχέδιο με συνεργασία ΜΑΤ,κουκουλοφόρων και ακραίων
  μπορεί να εφαρμόσουν μόνο στρατιωτικοί. Όχι ματατζήδες!
  Το 1967, πριν τη δικτατορία 200 πράκτορες της Μοσ....μαζί με τον Χοσέ είχαν παραταχθεί στον Εθνικό Κήπο.
  Με το πολυτεχνείο άλλοι τόσοι.Για να ανεβεί ο Ιωαννίδης. Η γεννιά του πολυτεχνείου σίγουρα τον έχει σε φωτογραφία...

 25. Ikaros avatar
  Ikaros 11/08/2011 01:04:52

  Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ έχει αυξήσει και ποιοτικώς αναβαθμίσει την συνεργασία με το Ισραήλ. Στο Υπουργείο ΠροΠο υπάρχει μικτή επιτροπή της ΕΥΠ και Μοσσαντ από τον Μάρτιο σχετικά με την αντιμετώπιση του Στόλου της Ελευθερίας (που εμποδίστηκε να παει στη Γάζα). Όπως ξέρουμε όπου η Μοσσάντ βάλει το πόδι της, μετά μπαίνει ολόκληρη και κάνει κατάληψη... δεν φεύγει με τίποτα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.