#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/02/2008 19:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαξίμου εναντίον συμφερόντων – χοντραίνει το παιχνίδι

Αντεπίθεση με κρυμμένους φακέλους σκανδάλων που έχει στα συρτάρια της η ΥΠΕΕ, επιχειρεί να κάνει σήμερα το Μαξίμου, με ταυτόσημα δημοσιεύματα σε κυριακάτικα φύλα. Και «υπενθυμίζει», υποθέσεις που διαχειρίζεται ο σημερινός επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ -Κλαδάς), «αρκετές εκ των οποίων βρίσκονταν στο συρτάρι τα τελευταία χρόνια με διακομματική συναίνεση». Οι υποθέσεις τις οποίες βγάζει τώρα είναι οι εξής:

«Κυκλώματα λαθρεμπόρων καυσίμων που συνδέονται με εταιρία του συγκεκριμένου τομέα, και απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο». Έννουν προφανώς μεγαλοεπιχειρηματία στο χώρο των καυσίμων, με διεθνείς διασυνδέσεις και χορηγό της ΝΔ που τον θαύμαζε κάποτε και ο Καραμανλής, αλλά τώρα τελευταία προτιμά την Ντόρα. Ο φάκελος ήταν σε γνώση του κ. Αλογοσκούφη που δεν έκανε τίποτα, οπότε παίρνει κι αυτόν η μπάλα.
Διακίνηση «μαύρου χρήματος» στην Κρήτη με επίκεντρο τα Ζωνιανά. Όλοι ξέρουμε ποιόν εννοούν
Πλαστά και εικονικά τιμολόγια με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης. Ποια είναι; 
Διεθνή απάτη που αφορά το παράνομο στοίχημα, η οποία ερευνάται από την υπηρεσία ειδικών ελέγχων σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ (Χατζηεμμανουήλ). Και εδώ ξέρουμε ποιόν εννοούν
Μεγάλη φορολογική υπόθεση με εμπλεκόμενο μεγαλοδικηγόρο της Αθήνας. Ποιος είναι; Όλο και κάτι θα ξέρει ο Μάκης που έχει ασχοληθεί με τα παραδικαστικά.

Μιλάμε δηλαδή για ανοικτή πλέον εμπλοκή του Μαξίμου στον ανηλεή πόλεμο συμφερόντων που μαίνεται στο παρασκήνιο. Και προφανώς και για απώλεια ψυχραιμίας. Επειδή στο εκβιασμό δεν απαντούν με εκβιασμό. Βγάζουν απλώς τα στοιχεία, στην φόρα. Αν αντέχουν. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 03/02/2008 19:36:40

  Αν θέλει να επιβιώσει ο Κωστάκης είναι υποχρεωμένος να κυβερνήσει και για να κυβερνήσει πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο πρέπει να τους στείλει όλους τους σάπιους (και τους δικούς του) στον εισαγγελέα και στις δίκες αυτές να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα. Αν δεν το κάνει αλλά μας κοροϊδεύει θα το φάει το κεφάλι του.

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 03/02/2008 20:45:26

  Κάπου έμαθα ότι ο Αλφαντάκης παραπέμφθηκε και δεν παραγράφηκε τίποτε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

 3. alexandra avatar
  alexandra 04/02/2008 15:39:21

  Στο μεταξύ εμφανίζεται στα κανάλια, και αν δεν κάνω λάθος και στα κρατικά, ως καλεσμένος απο δημοσιογράφους-οικοδεσπότες για να λαμπρύνει την εκπομπή τους.

 4. Frixos13 avatar
  Frixos13 04/02/2008 15:59:47

  Όπως ακούγεται τώρα, ο μεγαλοδικηγόρος πρέπει να είναι άλλος. Είναι συνήγορος στην υπόθεση Ζαχόπουλου (άρα διερρέει)και ταυτόχρονα και συνήγορος κατηγορουμένων στο σκάνδαλο των ομολόγων. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο εν λόγω δικηγόρος που γνωρίζει καλά τη ΝΔ εμποδίζει του πελάτες του να πούνε την αλήθεια αλήθεια για τα ομόλογα, επιβαρύνοντας έτσι την θέση τους. Γιατί το κάνει; Ζητά απο την κυβέρνηση να τακτοποιηθεί μια δική του μεγάλη υπόθεση για την οποία αφέθηκε ελεύθερος με μεγάλη χρηματική εγγύηση και την ξέρει τώρα ο Κλαδάς. Δηλαδή στο κέντρο "συνεαλλαγών" το "μάτι" του Πρωθυπουργού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.