Μανιός: «Μεταφέρθηκαν αποσπασματικά οι δηλώσεις μου περί πιστωτικού γεγονότος»
04/05/2015 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μανιός: «Μεταφέρθηκαν αποσπασματικά οι δηλώσεις μου περί πιστωτικού γεγονότος»

Για αποσπασματική μεταφορά των δηλώσεών του περί πιστωτικού γεγονός στη χώρα σε 15 μέρες αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Μανιός μιλώντας στο "MEGA".

«Είπα ότι αν δεν μας δώσουν αυτοί τα λεφτά που πρέπει να δώσουν -σύμφωνα με το πρόγραμμα- από τον Αύγουστο που έχουν σταματήσει να εκταμιεύουν λεφτά που νομότυπα έπρεπε να δίνονται στη χώρα μας και αν αυτοί μας οδηγήσουν σε αυτή την κατάσταση, τότε θα προκύψει ας πούμε πιστωτικό γεγονός.

Διότι η διαδικασία ανεξάρτητα πού θα καταλήξει αυτή η συμφωνία, έπρεπε κάποια χρήματα να έχουν δοθεί από τον Αύγουστο. Εάν αυτά δεν δοθούν, είναι κατευθείαν επιλογή τους να μας οδηγήσουν σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε χαρακτηριστικά.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tt avatar
  tt 03/05/2015 13:38:39

  Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι το περιεχόμενο της απειλής. Δηλαδή αν πηδήξω απο το μπαλκόνι θα σας γεμίσω αίματα; Οι αλλοι απλα θα πανε στο καθαριστήριο, εσύ θα έχεις αυτοκτονήσει, παίρνοντας κι εμας μαζι σου.

 2. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 03/05/2015 17:45:53

  Αν δε μου δώσετε δάνειο άτοκο ενώ εγώ θα σε αποκαλώ τοκογλύφο θα έχουμε πιστωτικό γεγονός. Επιπλέον πρέπει να ξέρεις ότι εγώ δεν έφτασα τυχαία εδώ! Ξέρεις τί κακοδιαχείριση έχω κάνει για να μη με δανείζουν ούτε με 30%; Ξέρεις τί έχω τραβήξει για να απογειώσω τα spreads? Όμως όλα κι όλα! Λεφτά με χαμηλό έως μηδενικό επιτόκιο δεν δέχομαι! Ή είμαι σοσιαλιστής ή δεν είμαι! Ζήτω η λογική του παραλόγου.

 3. Berlusconication avatar
  Berlusconication 04/05/2015 01:50:02

  What are you singing about? https://www.youtube.com/watch?v=yR0lWICH3rY

 4. οδυσσεύς Κ. avatar
  οδυσσεύς Κ. 04/05/2015 09:04:29

  Ο κ. Μανιός πρέπει να λέει την αλήθεια αυτή τη φορά, αν κρίνουμε και απο την πρόσφατη καθυστέρηση καταβολής των συντάξεων κατά μία ημέρα. Τα λεφτά τελειώνουν σίγουρα τώρα, εκτός αν πάλι βρεθεί κάποια έξωθεν βοήθεια της τελευταίςας στιγμής, οπότε ίσως βγάλουμε και τον επόμενο μήνα. Αλλά αν ακόμα και τότε δεν επιτευχθεί η έντιμη συμφωνία με τους "εταίρους" το πιστωτικό γεγονός και η Δραχμή θα έλθουν αναπόφευκτα και η Ελλάδα θα καταλήξει στην Ευρασιατική Ένωση, μη έχοντας καμμία εναλλακτική λύση. Οι δανειστές ξέρουν πολύ καλά οτι εκεί θα καταλήξουμε αν δεν εξοφλήσουν μόνοι τους το "μεγαλύτερο δάνειο όλων των εποχών" που προσφέρθηκε ποτέ σε παντελώς χρεωκοπημένη και εκτός αγορών χώρα και δεν χρειάζεται να τους "εκβιάσουμε' εμείς υπενθυμίζοντάς τους την αλήθεια που ξέρουν. Εμείς ούτε κάν το δικό μας χρέος των 300 δις δεν θα μπορέσουμε να ξοφλήσουμε σε λιγώτερο απο 100 χρόνια, όπως πάει η Ε.Ζ. και η Παγκόσμια οικονομία γενικώς, μετά την Κρίση.

 5. Ρηνα avatar
  Ρηνα 04/05/2015 09:20:29

  Αυτοί ετοιμάζονται, με διάφορους μηχανισμούς, να μοιράσουν τρις μιμούμενοι τις ΗΠΑ και τυπώνοντας χρήμα (αφού βέβαια μάζεψαν πίσω όλο το χρυσό τους). Εμείς τους μαραναμε τα 300 ψωροδις; Όταν κάτι δεν φαίνεται λογικό, ψάξε τι κρύβεται από πίσω......κάτι άλλο θέλουν από μας και δεν θα μας αφήσουν σε ησυχια μέχρι να το πάρουν. Εκτός κι αν τους προλαβουν απρόσμενα και αναπάντεχα διεθνή γεγονότα, μέσα από τα οποία όλοι θα λάβουν αυτό που τους αξίζει και δεν εξαιρώ κανένα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.